Beoordeling Bungalowpark It Wiid

7,7
603 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,5 Faciliteiten 7,2
Schoonmaak accommodatie 7,4 Prijs/kwaliteit 7,5
Park algemeen 8,2 Kindvriendelijk 7,5
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 49
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 213
Geen kinderen 341
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
95% van de gasten raadt Bungalowpark It Wiid aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Karen | Rotterdam | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 05-01-2017
4/5-persoons bungalow Wald Comfort
 
review cijfer
8,9
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
We werden zeer vriendelijk ontvangen met vers gemaakt oliebollen. Huisje was netjes schoon. Informatie over park en omgeving uitstekend.
TipsEten bij de Buitenplaats was erg geslaagd. Een lekkere nieuwjaarsbrunch met zeer vriendelijke gastvrouw en gastheren.
 
Beoordeling van Pascalle | Weert | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 02-01-2017
14-persoons bungalow Super Grand Fjirtjin Wellness de luxe VIP met buitenspa-jacuzzi
 
review cijfer
9,0
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
Alles was perfect! Het was makkelijk te boeken, overizchtelijk. We kregen alles keurig op tijd gemaild. De ontvangst was uiterst vriendelijk en de bungalow voldoet aan alle verwachtingen. Netjes ingericht en alles is aanwezig. We kregen zelf een welkomspakket voor de hondjes. Receptie altijd bereikbaar en zeer vriendelijk. We raden dit bungalowpark zeker aan!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 02-01-2017
5-persoons bungalow Wald Wellness Comfort
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Heel mooi aangelegd park, veel water. Kan mij voorstellen dat het met warm weer hier geweldig is! Wij hadden een wellnes comfort huisje( nr. 117)voor 5 personen. Er waren inderdaad voldoende slaapplekken. ( bedstede voor 2 pp in woonkamer, een kamertje met stapelbed, een slaapkamer met 2 pp bed en een 1 pp zit-sauna. De badkamer heeft een bubbelbad. De woonkamer vonden wij niet ingericht voor 5 personen. Er stond een 2 pp bankje en twee ongemakkelijke rieten stoeltjes. Echt relaxed zitten was het niet
TipsWe kregen toegangskaartjes voor het bezoekerscentrum naast het park. Was leuk? Ook leuk voor kinderen, er valt te zien, te voelen en te doen. Info over dieren in de omgeving. ook kregen wij kaartjes voor het zwembad in Drachten, hier hebben wij geen gebruik van gemaakt. Leeuwarden is op een klein half uurtje met de auto. Leuke stad!!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 09-11-2016
4-persoons bungalow Wente Comfort
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Goed onderhouden park. Bungalow was netjes en alles aanwezig. Prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 26-10-2016
6-persoons bungalow Wetter-Comfort
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,7 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Handig dat we onze eigen Consoleboot konden mee nemen en bij het huisje aanleggen.
TipsMooie wandelroutes. Mineralen en kristalmuseum in Grou, was leuk voor de kinderen. Duinen Zathe is ook leuk voor jongere kinderen en niet zo ver.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 20-10-2016
4/5 persoons Wald Wellness Comfort met Waterfiets
 
review cijfer
4,7
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 4,0
Sauna was geen sauna te noemen! Nog nooit zo,n kleine sauna gezien!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 26-09-2016
4-6 persoons Altyd Būten Comfort
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Bij aankomst was de sleuteluitgifte moeilijk te vinden. De bungalow was klein en, wij hadden beddenopmaakservice besteld, er waren twee bedden in twee verschillende kamers opgemaakt. De bovenverdieping bestond uit twee slaapkamers en verder niets. Geen toilet, geen wasmogelijkheden. Gelukkig was de bedstede veel groter dan verwacht dus hebben wij beneden geslapen.
TipsErg leuk is het pontje dat je naar Eernewoude brengt waar je prima kunt eten en drinken en genieten van de bezigheden op het water. Jammer dat het door de week maar tot 18:00 uur vaart.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 12-09-2016
8-persoons bungalow Wyn Wellness de Luxe, rookvrij
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 6,6 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
De burgalow is geweldig en zeer goed ingericht. Alles is aanwezig. Het bankstel was echt aan vernieuwing toe. Daar kun je echt niet de hele avond op zitten. Echt een ramp. Onze bungalow was gesitueerd langs een doorgaande weg. Je ziet hem niet, maar horen des te beter. Overdag erg goed hoorbaar, 's nachts zo goed als stil. Voor je rust overdag in de tuin geen aanrader.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-08-2016
8-pers bungalow Sile met zeilboot, roeischouw en kano's
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
huisje gehuurd waarbiju bootje inzat...heerlijk gevaren,mooi weer....en wat een rust op het park
Tipsrestaurant buitenplaats hed te weinig personeel lopen waardoor we uur op onze maaltijd hebben gewacht,kregen wel drankje ter compensatie
 
Beoordeling van fam. Graanstra. | Rijswijk | Geen kinderen | 29-07-2016
4/5-persoons bungalow Wald Comfort
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Het is een hele mooie omgeving het park is lekker rustig en je kan je bootje bij je huisje aanmeren, er is ook een mogelijkheid om je eigen boot mee te nemen. bij elk huisje zit een fijne ruime tuin. Het huisje was ook heel goed schoongemaakt. En het pakket voor de hond vonden wij erg leuk dit hebben wij nog nooit meegemaakt, meestal moet wij veel voor hem betalen en krijgen we er niets voor terug. Wij gaan er zeker nog een keer terug.
TipsMet het pontje ben je zo in het dorp waar een paar lekkere eettentjes zitten o.a. Wester en porto casa. Voor boten verhuur zou ik Hollema aanbevelen zeer vriendelijke mensen en een fijne sloep.
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000