FreeBees inwisselen Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Beoordeling Bungalowpark It Wiid

7,7
Beoordelingen:
631
Kwaliteit accommodatie 7,6 Schoonmaak accommodatie 7,5
Park algemeen 8,2 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 7,4 Kindvriendelijk 7,5
91% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 50
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 225
Geen kinderen 356
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

jos en sylvia | 4-pers bungalow Blęd Wellness de luxe VIP met buitenspa-jacuzzi
Geen kinderen 11-07-2017
 
7,6 Kwaliteit accommodatie 6,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"op internet leek de bungalow groter vooral het zitgedeelte. verder alles goed! en helemaal omdat ik mijn katten mee mocht nemen, kom zeker terug."
Tips"veel groen , water en bossen heerlijke omgeving"
 
Anoniem | 5-persoons bungalow Wald Wellness Comfort
Geen kinderen 29-05-2017
 
6,8 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Als je een bungalow boekt neem er GEEN aan de rand van het park. Daar rijden de hele dag veel auto's langs wat de rust niet bevorderd. Ligbad/douche had vrij hoge instap voor oudere mensen vrij moeilijk . Stond wel krukje maar vond ik gevaarlijk ivm wegschuiven van de kruk. Verder een heel mooi park en gezellig met al die bootjes. Ook mooie omgeving om te fietsen en te wandelen."
 
Familie van Leeuwen | 8-persoons bungalow Wetter XL Deluxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 25-05-2017
 
7,3 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,1 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Voor een 8 persoonsbungalow een te kleine vaatwasser en er is erg weinig opbergmogelijkheid voor kleding. Wij waren maar een weekend maar als je langer blijft heb je een probleem. 2 slaapkamers waren echt veel te klein...uitschuifbedden en in uitgeschoven positie geen verdere ruimte meer."
 
Anoniem | 6-persoons bungalow Fisker Wellness de Luxe VIP met buitenspa-jacuzzi en luxe diesel- of motorsloep
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 17-05-2017
 
7,6 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"geweldig genoten van de bungalow met jacuzzi en sloep, we hadden super mooi weer, wat ons verblijf zeker ten goede kwam. Even het gevoel van "God in Frankrijk" te mogen hebben, Heerlijk. De foto's die we tijdens het weekend hebben genoten, stralen een en al tevredenheid uit."
 
Anoniem | 8-persoons bungalow Wyn Wellness de Luxe, rookvrij
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 01-05-2017
 
7,5 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
"Mooi park, gelegen in natuurgebied, jammer dat de receptie niet altijd open was en meerdere mogelijkheden op het park gesloten waren, restaurant, zwembad. Ook jammer dat de rondvaartboot vol zat en minimaal vaart."
Tips"Allerlei mogelijkheden om te varen met een gehuurde boot. Eigen aanlegsteiger bij huisje is ideaal."
 
Anoniem | 4-pers bungalow Blęd Wellness de luxe VIP met buitenspa-jacuzzi
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 06-03-2017
 
8,4 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 7,8
"Wij hebben erg genoten van ons super de luxe huisje met jacuzzi en sauna. 'S avonds vanuit de jacuzzi naar de sterren kijken of na een wandeling opwarmen in de sauna. Op en top tot rust komen. Het ligt in een mooi natuur gebied met volop wandel mogelijkheden. Omdat we er buiten het seizoen waren, was er op het terrein niet veel te doen, maar met zo'n huisje is dat ook niet nodig."
 
Anoniem | 6-persoons bungalow Skip Wellness de luxe
Geen kinderen 20-02-2017
 
7,9 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Mooi park, overal water, in de zomer zal het waarschijnlijk heel fijn zijn daar. Bungalow lijkt me voor 6 personen aan de kleine kant."
Tips"Sneek is een leuk stadje. In de Alde Feanen kan je prettig wandelen."
 
Adri | 6-persoons bungalow Skip Wellness de luxe
Geen kinderen 16-02-2017
 
8,5 Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Mooi onderhouden groen bungalowpark met veel water."
Tips"Een dagje Leeuwarden centrum zeker aan te bevelen, veel ateliers/galeries en leuke winkels. De Irish Pub in de Nieuwe Oosterstraat is top!"
 
Karen | 4/5-persoons bungalow Wald Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar 05-01-2017
 
8,9 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"We werden zeer vriendelijk ontvangen met vers gemaakt oliebollen. Huisje was netjes schoon. Informatie over park en omgeving uitstekend."
Tips"Eten bij de Buitenplaats was erg geslaagd. Een lekkere nieuwjaarsbrunch met zeer vriendelijke gastvrouw en gastheren."
 
Pascalle | 14-persoons bungalow Super Grand Fjirtjin Wellness de luxe VIP met buitenspa-jacuzzi
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 02-01-2017
 
9,0 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
"Alles was perfect! Het was makkelijk te boeken, overizchtelijk. We kregen alles keurig op tijd gemaild. De ontvangst was uiterst vriendelijk en de bungalow voldoet aan alle verwachtingen. Netjes ingericht en alles is aanwezig. We kregen zelf een welkomspakket voor de hondjes. Receptie altijd bereikbaar en zeer vriendelijk. We raden dit bungalowpark zeker aan!"
 
  Pagina 1  2  3  4  »