Beoordeling Bungalowpark It Wiid

7,8
Beoordelingen:
611
Kwaliteit accommodatie 7,6 Schoonmaak accommodatie 7,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,1
Prijs/kwaliteit 7,6 Kindvriendelijk 7,5
93% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 49
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 216
Geen kinderen 346
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Anoniem | 4-pers bungalow Bld Wellness de luxe VIP met buitenspa-jacuzzi
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 06-03-2017
 
8,4 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 7,8
"Wij hebben erg genoten van ons super de luxe huisje met jacuzzi en sauna. 'S avonds vanuit de jacuzzi naar de sterren kijken of na een wandeling opwarmen in de sauna. Op en top tot rust komen. Het ligt in een mooi natuur gebied met volop wandel mogelijkheden. Omdat we er buiten het seizoen waren, was er op het terrein niet veel te doen, maar met zo'n huisje is dat ook niet nodig."
 
Anoniem | 6-persoons bungalow Skip Wellness de luxe
Geen kinderen 20-02-2017
 
7,9 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Mooi park, overal water, in de zomer zal het waarschijnlijk heel fijn zijn daar. Bungalow lijkt me voor 6 personen aan de kleine kant."
Tips"Sneek is een leuk stadje. In de Alde Feanen kan je prettig wandelen."
 
Adri | 6-persoons bungalow Skip Wellness de luxe
Geen kinderen 16-02-2017
 
8,5 Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Mooi onderhouden groen bungalowpark met veel water."
Tips"Een dagje Leeuwarden centrum zeker aan te bevelen, veel ateliers/galeries en leuke winkels. De Irish Pub in de Nieuwe Oosterstraat is top!"
 
Karen | 4/5-persoons bungalow Wald Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar 05-01-2017
 
8,9 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"We werden zeer vriendelijk ontvangen met vers gemaakt oliebollen. Huisje was netjes schoon. Informatie over park en omgeving uitstekend."
Tips"Eten bij de Buitenplaats was erg geslaagd. Een lekkere nieuwjaarsbrunch met zeer vriendelijke gastvrouw en gastheren."
 
Pascalle | 14-persoons bungalow Super Grand Fjirtjin Wellness de luxe VIP met buitenspa-jacuzzi
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 02-01-2017
 
9,0 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
"Alles was perfect! Het was makkelijk te boeken, overizchtelijk. We kregen alles keurig op tijd gemaild. De ontvangst was uiterst vriendelijk en de bungalow voldoet aan alle verwachtingen. Netjes ingericht en alles is aanwezig. We kregen zelf een welkomspakket voor de hondjes. Receptie altijd bereikbaar en zeer vriendelijk. We raden dit bungalowpark zeker aan!"
 
Anoniem | 5-persoons bungalow Wald Wellness Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 02-01-2017
 
7,5 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Heel mooi aangelegd park, veel water. Kan mij voorstellen dat het met warm weer hier geweldig is! Wij hadden een wellnes comfort huisje( nr. 117)voor 5 personen. Er waren inderdaad voldoende slaapplekken. ( bedstede voor 2 pp in woonkamer, een kamertje met stapelbed, een slaapkamer met 2 pp bed en een 1 pp zit-sauna. De badkamer heeft een bubbelbad. De woonkamer vonden wij niet ingericht voor 5 personen. Er stond een 2 pp bankje en twee ongemakkelijke rieten stoeltjes. Echt relaxed zitten was het niet"
Tips"We kregen toegangskaartjes voor het bezoekerscentrum naast het park. Was leuk? Ook leuk voor kinderen, er valt te zien, te voelen en te doen. Info over dieren in de omgeving. ook kregen wij kaartjes voor het zwembad in Drachten, hier hebben wij geen gebruik van gemaakt. Leeuwarden is op een klein half uurtje met de auto. Leuke stad!!"
 
Anoniem | 4-persoons bungalow Wente Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 09-11-2016
 
7,7 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Goed onderhouden park. Bungalow was netjes en alles aanwezig. Prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen."
 
Anoniem | 6-persoons bungalow Wetter-Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 26-10-2016
 
7,9 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,7 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Handig dat we onze eigen Consoleboot konden mee nemen en bij het huisje aanleggen."
Tips"Mooie wandelroutes. Mineralen en kristalmuseum in Grou, was leuk voor de kinderen. Duinen Zathe is ook leuk voor jongere kinderen en niet zo ver."
 
Anoniem | 4/5 persoons Wald Wellness Comfort met Waterfiets
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 20-10-2016
 
4,7 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 4,0
"Sauna was geen sauna te noemen! Nog nooit zo,n kleine sauna gezien!"
 
Anoniem | 4-6 persoons Altyd Bten Comfort
Geen kinderen 26-09-2016
 
7,3 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Bij aankomst was de sleuteluitgifte moeilijk te vinden. De bungalow was klein en, wij hadden beddenopmaakservice besteld, er waren twee bedden in twee verschillende kamers opgemaakt. De bovenverdieping bestond uit twee slaapkamers en verder niets. Geen toilet, geen wasmogelijkheden. Gelukkig was de bedstede veel groter dan verwacht dus hebben wij beneden geslapen."
Tips"Erg leuk is het pontje dat je naar Eernewoude brengt waar je prima kunt eten en drinken en genieten van de bezigheden op het water. Jammer dat het door de week maar tot 18:00 uur vaart."
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000