Aan het Veluwemeer, met binnen- en buitenzwembad

Ligging van Molecaten Park Flevostrand
Met haar ligging direct aan het Veluwemeer en de vele faciliteiten is Molecaten Park Flevostrand een uitstekende bestemming voor het hele gezin. De aantrekkelijke plaatsen Harderwijk en Nunspeet liggen tegenover het park, aan de andere kant van het Veluwemeer. De verbindingsweg die u naar de overkant brengt ligt vlakbij.

Faciliteiten van Molecaten Park Flevostrand
Watersport staat centraal tijdens een verblijf op Molecaten Park Flevostrand. Het park beschikt over een eigen jachthaven waar u zeilboten kunt huren en zelfs kunt deelnemen aan een zeilcursus, ook speciaal voor kinderen. Is het buiten te koud dan beleeft u in het overdekte zwembad nog meer waterpret. Jong en oud zal zich hier prima vermaken op de glijbaan, onder de waterval en in het peuterbadje. Hang uw zwemkleding in de zon te drogen en strek uw sportschoenen aan voor een partij tennis. Kinderen kunnen zich ondertussen uitleven in de speeltuin.

Eten en drinken bij Molecaten Park Flevostrand
Buitenlucht, actief bezig zijn en zwemmen zorgen voor een gezonde eetlust. Neem plaats in het restaurant en laat u verwennen met een stevige maaltijd. Voor een snelle hap tussendoor gaat u naar de snackbar. Zelf koken? Op Molecaten Park Flevostrand bevindt zich een supermarkt waar u boodschappen kunt doen.

Omgeving van Molecaten Park Flevostrand
In de omgeving van Molecaten Park Flevostrand fietst of wandelt u langs sfeervolle plaatsen zoals Harderwijk en Elburg en geniet u van het weidse polderlandschap. Het Veluwemeer zelf is een paradijs voor ieder die van zeilen en surfen houdt en ook kleine waterratten kunnen zich helemaal uitleven tijdens speciale instructielessen. Met Walibi World (12km), het Dolfinarium (6km) en het Luchtvaart Themapark Aviodome (14km) in de directe omgeving heeft u hier werkelijk alles binnen handbereik voor een afwisselende vakantie.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

8.1
Ries
10 mei '17
7.9
Anoniem
29 okt '16

Chalet IJsvogel is minder geschikt voor heel kleine kinderen vanwege de bartafel in het...

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.