Eldorado vol avontuur en watersport, met een mediterraan tintje

Pluspunten:
- Surfen en zeilen op het Eemmeer
- Sportieve uitdagingen, zoals het Via Ferrata klimparcours
- Aqua Mundo met Turbo Twister en Flow Rider
- Action Factory voor (ont)spannende activiteiten en een gezellig drankje
- Eldorado vol avontuur en watersport, met een mediterraan tintje

Center Parcs De Eemhof
De wind in de zeilen, in balans op de surfplank of de wildste golven meepakken op een wakeboard. Watersporters voelen zich in De Eemhof als een vis in het water. Gelegen aan het prachtige Eemmeer in Flevoland waar jong en oud kunnen genieten van spetterende (water) activiteiten.

Zo is er actie in overvloed met de onstuimige wildwaterbaan en de zoevende Zip Wire. Niet te vergeten de supersnelle glijbaan Turbo Twister in de Aqua Mundo. Iedereen leert surfen op de golf van Flow Rider. Klimmen en klauteren, in de huid kruipen van een piraat of een strike gooien met bowlen: in de indoor Action Factory is er actie voor iedereen. En de echte durfals gaan over de wiebelende klimtouwen van het Via Ferrata klimparcours.

Breng samen met het hele gezin actief de dag door tijdens een potje midgetgolf. Of trek er heerlijk op uit met de fiets, de prachtige polder in. Een kort tripje naar Amsterdam of Amersfoort kan natuurlijk ook. Er is voor ieder wat wils.

Even bijkomen onder het genot van een verkoelend drankje kan op één van de vele terrasjes op de Mediterraanse Market Square. Of maak een avondwandeling naar het nabijgelegen Marina De Eemhof, dat op hetzelfde terrein ligt en bestel een tropische cocktail bij Eemhof Watersport & Beachclub.

De Eemhof: het mediterrane eldorado voor avontuur en watersport.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

7
Anoniem
26 okt '17

Zeer gedateerde bungalows, staat van onderhoud bedenkelijk. De faciliteiten op het park vergoeden...

7.1
Anoniem
23 okt '17

Het huisje stonk muf en was heel vochtig. De huisjes mogen wel beter onderhouden worden.

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.