Op dit gezellig familiepark midden in de Drentse bossen, zal niemand zich een moment vervelen

Pluspunten:
- Ponyranch met gehele jaar activiteiten
- Bosrijke ligging, met natuurlijke privacy
- Buiten- en binnenzwembad
- Indoor speelplezier bij Bartje’s Boerderij
- Country golf naast het park

Ligging van Landal Het Land van Bartje.
. Landal Het Land van Bartje is gelegen midden in de bosrijke omgeving van de Hondsrug, in fietsprovincie Drenthe ligt Landal Het Land van Bartje. In de omgeving van dit ruim opgezette familiepark komt u helemaal tot rust en kunt u heerlijk ontspannen. Direct naast het park ligt Country Golf Ees gelegen, waar u kunt golfen op een 18-hole korte golfbaan. Op en rondom het park is er dan ook van alles voor jong en oud te beleven.

Faciliteiten van Landal Het Land van Bartje
Het park beschikt over een restaurant en kleine supermarkt. Naast het park vindt u een 18-holes golfbaan. De kinderen kunnen zich vermaken op de ponyranch of in de indoorspeelplaats in Bartje’s Boerderij. Neem met de kinderen een duik in het zwembad. Het buitenzwembad met onder andere peuterbad, kleuterbad, groot zwembad en familieglijbaan is voorzien van een overkapping en geeft aansluiting naar het binnenzwembad. Zo is het voor de zwemliefhebbers mogelijk om tijdens de wintermaanden volop te genieten van de zwemfaciliteiten in zowel het binnenzwembad als het overdekte buitenzwembad. Als de zomer dan weer aanbreekt, kan een deel van de overkapping open worden gezet, waardoor u en uw kinderen het gevoel hebben buiten te zwemmen.

Eten en drinken bij Landal Het Land van Bartje
Vakantie vieren betekent ook: eens een keer niet hoeven koken! Trakteer uw kids op een lunch of avondeten in het Smulpunt. Hier kunt u kiezen voor pizza’s, pannenkoeken, snacks of diverse afhaalmenu’s. Of geniet van een uitgebreid diner in het á-la-carte-restaurant Het Land van Bartje. Bij mooi weer is het bovendien heerlijk toeven op het terras. In Bartje’s Boerderij kunt u een heerlijk kopje koffie drinken, terwijl de kinderen aan het spelen zijn.

Omgeving van Landal het Land van Bartje
In de omgeving van Landal Het Land van Bartje zijn er diverse mogelijkheden. Verken de bossen (nabij Geopark de Hondsrug), de heidevelden of volg de hunebedden route. U bent ook zo in de winkelstad Assen welke met name tot leven komt eind juni tijdens de drukbezochte TT-motorraces. Een uitstapje naar Dierenpark Emmen of Plopsa Indoor Coevorden is altijd een aanrader voor een geslaagde dag met het hele gezin.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.