Informatie Coronavirus en reizen Klik hier

Landal Het Land van Bartje

Buinerweg 8 9536 PG Ees, Drenthe · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Ponyranch met gehele jaar activiteiten
- Bosrijke ligging, met natuurlijke privacy
- Buiten- en binnenzwembad
- Indoor speelplezier bij Bartje’s Boerderij
- Country golf naast het park

Ligging van Landal Het Land van Bartje.
. Landal Het Land van Bartje is gelegen midden in de bosrijke omgeving van de Hondsrug, in fietsprovincie Drenthe ligt Landal Het Land van Bartje. In de omgeving van dit ruim opgezette familiepark komt u helemaal tot rust en kunt u heerlijk ontspannen. Direct naast het park ligt Country Golf Ees gelegen, waar u kunt golfen op een 18-hole korte golfbaan. Op en rondom het park is er dan ook van alles voor jong en oud te beleven.

Faciliteiten van Landal Het Land van Bartje
Het park beschikt over een restaurant en kleine supermarkt. Naast het park vindt u een 18-holes golfbaan. De kinderen kunnen zich vermaken op de ponyranch of in de indoorspeelplaats in Bartje’s Boerderij. Neem met de kinderen een duik in het zwembad. Het buitenzwembad met onder andere peuterbad, kleuterbad, groot zwembad en familieglijbaan is voorzien van een overkapping en geeft aansluiting naar het binnenzwembad. Zo is het voor de zwemliefhebbers mogelijk om tijdens de wintermaanden volop te genieten van de zwemfaciliteiten in zowel het binnenzwembad als het overdekte buitenzwembad. Als de zomer dan weer aanbreekt, kan een deel van de overkapping open worden gezet, waardoor u en uw kinderen het gevoel hebben buiten te zwemmen.

Eten en drinken bij Landal Het Land van Bartje
Vakantie vieren betekent ook: eens een keer niet hoeven koken! Trakteer uw kids op een lunch of avondeten in het Smulpunt. Hier kunt u kiezen voor pizza’s, pannenkoeken, snacks of diverse afhaalmenu’s. Of geniet van een uitgebreid diner in het á-la-carte-restaurant Het Land van Bartje. Bij mooi weer is het bovendien heerlijk toeven op het terras. In Bartje’s Boerderij kunt u een heerlijk kopje koffie drinken, terwijl de kinderen aan het spelen zijn.

Omgeving van Landal het Land van Bartje
In de omgeving van Landal Het Land van Bartje zijn er diverse mogelijkheden. Verken de bossen (nabij Geopark de Hondsrug), de heidevelden of volg de hunebedden route. U bent ook zo in de winkelstad Assen welke met name tot leven komt eind juni tijdens de drukbezochte TT-motorraces. Een uitstapje naar Wildlands Adventure Zoo of Plopsa Indoor Coevorden is altijd een aanrader voor een geslaagde dag met het hele gezin.

Faciliteiten

Fietsverhuur
Speeltuin
Zwembad binnen
Restaurant
Speelparadijs binnen
WIFI
Kinderboerderij/dierenweide
Supermarkt
Zwembad buiten
Bekijk alle faciliteiten

7.9 Beoordelingen 224
Kwaliteit accommodatie: 7.9
Schoonmaak accommodatie: 7.4
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.1
Prijs/kwaliteit: 7.3
Kindvriendelijk: 8.5
99% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Het Land van Bartje Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

2 + 2 (tot 12 jaar)-pers. kindermobile home 4BCK Chalet/stacaravan

Vrijstaand met een oppervlakte van ca. 40m2. Rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, DVD-speler en radio....

vanaf

€ 219
€ 109

bekijk en boek

4-persoons mobile home 4BC Chalet/stacaravan

Vrijstaand. Oppervlakte ca. 40m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV en radio-/cd-speler. Open keuken met magnetron....

vanaf

€ 189
€ 99

bekijk en boek

4-persoons landhuis 4B Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow. Oppervlakte ca. 92 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, tv en DVD-speler en radio-/cd-speler. Open...

vanaf

€ 289
€ 149

bekijk en boek

4-persoons mobile home 4BCV Chalet/stacaravan

Vrijstaand. Oppervlakte ca. 41m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en DVD-speler. Open keuken met magnetron. Enkele...

vanaf

€ 199
€ 99

bekijk en boek

4-persoons boerderij 4BL Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande accommodatie. Oppervlakte ca. 130 m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen-tv, DVD-speler,...

vanaf

€ 399
€ 199

bekijk en boek

5-persoons Drents landhuis 5C2 Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow. Oppervlakte ca. 93 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en DVD-speler, radio/cd-speler. Open...

vanaf

€ 289
€ 139

bekijk en boek

6-persoons Drentse hoeve Type 6DL Luxe Bungalow

Vrijstaande Luxe bungalow. Oppervlakte ca. 140 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen- of breedbeeld-tv, DVD-speler en...

vanaf

€ 419
€ 209

bekijk en boek

6-persoons landhuis 6D2 Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow. Oppervlakte ca. 92m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, DVD-speler en radio-/cd-speler. Open...

vanaf

€ 309
€ 159

bekijk en boek

8-persoons Drentse boerderij 8EL Luxe Bungalow

Vrijstaande Luxe bungalow. Oppervlakte ca. 132m2. Woonkamer met zit- en eethoek, sfeerhaard, Flatscreen- of breedbeeld-tv,...

vanaf

€ 429
€ 289

bekijk en boek

10-persoons Drentse boerderij Type 10FL Luxe Bungalow

Vrijstaande Luxe bungalow. Oppervlakte ca. 160 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen- of breedbeeld-tv,...

vanaf

€ 459
€ 379

bekijk en boek

Landal Het Land van Bartje Belangrijk te weten

Huisdieren zijn niet toegestaan in het restaurant.

Maximaal twee huisdieren per accommodatie (verplicht bij reservering opgeven).

Gratis wifi in het centrumgebouw, Bartje’s Boerderij en bij de ponyranch, tegen betaling in alle accommodaties.

De Bartjes Boerderijis niet open, maar er zijn andere activiteiten in de pony ranch.

De fietsverhuur is verplaatst naar het parkeerterrein.

De ingang voor de gasten is via een andere ingang om naar binnen te gaan, dit is 50 meter verder dan de normale ingang.

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van Landal GreenParks toegestuurd krijgt.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 6,95 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 11,95. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 11,95.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 29,95. Voor de voorkeur huisdiervrij en rookvrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

- Het is niet mogelijk om binnen 30 dagen voor aankomst een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal.

De kosten voor het afsluiten van een annuleringsverzekering via Landal GreenParks kunnen voor afwijkende weekenden of midweken i.v.m. feestdagen hoger zijn dan tijdens het boeken zichtbaar is. Indien dit het geval is, zal op de factuur het juiste bedrag hiervoor zichtbaar zijn.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

alles tonen minder tonen

Landal Het Land van Bartje Faciliteiten

Beoordeling Landal Het Land van Bartje

7.9 Beoordelingen 224
Kwaliteit accommodatie: 7.9
Schoonmaak accommodatie: 7.4
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.1
Prijs/kwaliteit: 7.3
Kindvriendelijk: 8.5
99% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
8.9

Anoniem
15 okt '21

4-persoons landhuis 4B Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
7.7

Anoniem
15 okt '21

6-persoons Drentse hoeve Type 6DL Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5

Geen enkele Corona check !

8.4

T.A.E.K.E. Veenstra
11 okt '21

4-persoons mobile home 4BCV
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0
7.9

Anoniem
27 sep '21

4-persoons mobile home 4BCV
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.8
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Bij smulpunt mogen ze wel wat vriendelijk zijn, geen goede dag of eet smakelijk. Vind ik een beetje

TIPS: Geen tips we waren op het park gebleven,omdat er zoveel te beleven is

8.1

Anoniem
10 sep '21

4-persoons boerderij 4BL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.0

M.A.T.T.Y. Knijn
23 aug '21

10-persoons Drentse boerderij Type 10FL Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.0

Als ik 1600 euro heb betaald voor 3 nachten huren van een bungalow en vraag aan de balie om een fietsroutekaart en ik moet door 3,95 voor betalen vind ik erg hebberig. Geef ze weg!!

7.6

Anoniem
19 jul '21

4-persoons mobile home 4BC
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.5
7.9

Anoniem
12 jul '21

4-persoons boerderij 4BL Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 9.0
6.9

C. Bakker
2 jul '21

4-persoons mobile home 4BCV
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Inrichting huisje bleek anders dan verwacht, inrichting van een erg laag niveau (niet Landal waard),

8.0

H. Boer
2 jul '21

5-persoons Drents landhuis 5C2 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 9.0

Nee

TIPS: Nee veel van gezien. We moesten vakantie afbreken. Mijn man is naar het ziekenhuis gebracht

8.1

Anoniem
30 okt '20

8-persoons Drentse boerderij 8EL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.6

E.M.M. de Jong
30 okt '20

6-persoons Drentse hoeve Type 6DL Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Wolvenspoor, leuke wandelroute (5km) voor kinderen. Onderweg moet er gezocht worden naar pootafdrukjes voor de route.

8.0

Anoniem
14 sep '20

4-persoons mobile home 4BCV
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.2

Anoniem
21 aug '20

10-persoons Drentse boerderij Type 10FL Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Winkel erg klein en duur. Bungalow huisje was matig schoongemaakt . Er lagen nog snoepjes onder het

7.8

Anoniem
22 jun '20

6-persoons landhuis 6D2 Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Pannekoekenhuis De Deugniet in Borger.

8.1

Anoniem
24 feb '20

10-persoons Drentse boerderij Type 10FL Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.1

F. F Knol
21 feb '20

8-persoons Drentse boerderij 8EL Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Schakelaar vh afzuigsysyeem bijna onvindbaar waardoor hele week geslapen met hard blaasgeluid. Verv

8.5

J.H. brouwer
17 feb '20

8-persoons Drentse boerderij 8EL Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.5
8.1

M. van der Veen
10 feb '20

4-persoons boerderij 4BL Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0
7.2

Anoniem
25 okt '19

4-persoons mobile home 4BCV
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.5

We vonden het chalet niet echt schoon. Rook ook erg naar vocht.

TIPS: Wandelroutes in het bos bij Poolshoogte zijn erg leuk.

7.2

L. Vonk
18 okt '19

6-persoons landhuis 6D2 Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 7.0

Onze kinderen waren erg teleurgesteld dat ze Bollo geen knuffel mochten geven...

7.9

Anoniem
18 okt '19

4-persoons boerderij 4BL Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.5

Bedden zaten kuilen in. Matrassen aan vervanging toe.

TIPS: Vanuit het park kun je direct een mooi bos inlopen of fietsen

8.0

Anoniem
11 okt '19

4-persoons mobile home 4BC
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Née

7.9

Anoniem
11 okt '19

4-persoons boerderij 4BL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.2

Anoniem
27 sep '19

4-persoons mobile home 4BC
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.5

J.M.C. Zuidam_Borst
20 sep '19

8-persoons Drentse boerderij 8EL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.4

J.O.H.A.N. Van Meurs
16 sep '19

8-persoons Drentse boerderij 8EL Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

Ga zo door!!!

TIPS: Leuk park in een leuke omgeving

8.8

W.E.C. Vogelenzang de Jong
13 sep '19

8-persoons Drentse boerderij 8EL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.5

Anoniem
9 sep '19

4-persoons mobile home 4BC
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: leuk park en vooral netjes en voor landal een mooi groot zwembad

8.2

Anoniem
6 sep '19

4-persoons mobile home 4BCV
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
Pagina 1/8

Landal Het Land van Bartje Foto's

Landal Het Land van Bartje Video

Landal Het Land van Bartje Park op de kaart

Locatie Landal Het Land van Bartje
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Het Land van Bartje Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.