Aan het Zuid-Laardermeer, op de bosrijke Drentse Hondsrug

Pluspunten:
- Park grenst aan het Zuidlaardermeer
- Vrijstaande accommodaties direct aan het water en geschakelde bungalows
- In bosrijke omgeving, dichtbij Groningen
- Jachthaven en zeil-/surfschool met bootverhuur
- Met zwemvijver en natuurstrand

Landal De Bloemert is direct gelegen aan het Zuid-Laardermeer en op de mooie bosrijke Drentse Hondsrug. Deze vakantiebestemming biedt alle mogelijkheden om actief bezig te zijn op en rondom het water. Vanuit het park kunt u gemakkelijk uitstapjes maken in de omgeving. Huur een fiets bij fietsenverhuur op het park en maak een mooie tocht door de kleurrijke heidenvelden of geniet van de natuur tijdens een fijne wandeling door de Noordlaarderbossen. Stadliefhebbers vermaken zich in Assen of Groningen met veel leuke winkels, hofjes en gezellige cafés. Landal de Bloemert is ruim opgezet en biedt veel rust, ruimte en privacy. Op het park zijn onder andere een tennisbaan, midgetgolfbaan en basket- en volleybalveld. Voor een diner kunt u terecht in Paviljoen De Bloemert en terras met uitzicht op het meer (seizoensgebonden openingstijden). Voor een heerlijk ontbijt kunt gebruik maken van onze broodjesservice. Indien het Paviljoen gesloten is, vindt u in de omgeving van het park diverse horeca-alternatieven. Daarnaast vindt u op het park de Expeditiepoort ‘Water’ als onderdeel van Geopark de Hondsrug (bevindt zich in het naastgelegen gebouw bij de receptie).

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.