Informatie Coronavirus en reizen Klik hier

Landal De Bloemert

Bloemert 1 9475 TG Midlaren, Drenthe · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Park grenst aan het Zuidlaardermeer
- Vrijstaande accommodaties direct aan het water
- Jachthaven en zeil-/surfschool met bootverhuur
- Met zwemvijver en natuurstrand

Landal De Bloemert
Op dit waterrijke bungalowpark, op de grens van Drenthe en Groningen, heeft u alle mogelijkheden om actief bezig te zijn op en rondom het water. De kids leren zeilen op het meer en u slaat een balletje op de tennisbaan. Vergeet de wandelschoenen niet. Tegenover het park bevinden zich de Noordlaarderbossen

Ligging van Landal De Bloemert
Landal De Bloemert in Midlaren is direct gelegen aan het Zuidlaardermeer en op de mooie bosrijke Drentse Hondsrug. Binnen 20 minuten bent u met de auto in hartje Groningen.

Faciliteiten van Landal De Bloemert
Landal de Bloemert is ruim opgezet en biedt veel rust, ruimte en privacy. Met een eigen jachthaven en zeilschool is dit park voor watersportliefhebbers een ideale bestemming. Op het park zijn onder andere een tennisbaan, midgetgolfbaan en basket- en volleybalveld. In de zomer biedt het Zuidlaardermeer met recreatiestrand volop waterpret. Is het wat kouder, dan is het overdekte Aqualaren een goed alternatief. Een deel van de bungalows op Landal De Bloemert heeft een eigen aanlegsteiger. De geschakelde bungalows bevinden zich meer in het groene deel van het park.

Eten en drinken op Landal De Bloemert
Voor een diner kunt u terecht in Paviljoen De Bloemert en terras met uitzicht op het meer (seizoensgebonden openingstijden). Voor een heerlijk ontbijt kunt gebruik maken van de broodjesservice. Indien het Paviljoen gesloten is, vindt u in de omgeving van het park diverse horeca-alternatieven.

De omgeving van Landal De Bloemert
Drenthe is een heerlijke vakantiebestemming. Er is een enorm netwerk van routes om te fietsen en te wandelen. Huur een fiets bij fietsenverhuur op het park en maak een mooie tocht door de kleurrijke heidenvelden of geniet van de natuur tijdens een fijne wandeling door de Noordlaarderbossen. Drenthe is ook het land van de beroemde hunebedden. Vanuit het park kunt u gemakkelijk uitstapjes maken in de omgeving. Stadliefhebbers vermaken zich in Assen of Groningen met veel leuke winkels, hofjes en gezellige cafés.

Faciliteiten

Fietsverhuur
Restaurant
WIFI
Speeltuin
Bekijk alle faciliteiten

7.0 Beoordelingen 88
Kwaliteit accommodatie: 6.7
Schoonmaak accommodatie: 6.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
91% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal De Bloemert Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoonsbungalow Type 4B Bungalow

Geschakelde 4-persoonsbungalow, oppervlakte circa 65 vierkante meter. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV,...

vanaf

€ 209
€ 129

bekijk en boek

4-persoons bungalow Type 4B3 Comfort Bungalow

Vrijstaand Comfort bungalow. Oppervlakte ca. 105m2. Gelegen aan het water. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek. TV,...

vanaf

€ 259
€ 159

bekijk en boek

5-persoons bungalow Type 5C Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow. Oppervlakte ca. 105 m2. Gelegen aan het water. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek. TV,...

vanaf

€ 269
€ 169

bekijk en boek

4/6-persoons bungalow Type 4-6D6 Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow. Oppervlakte ca. 105 m2. Twee slaapkamers met elk twee 1-pers.bedden en één slaapkamer met een...

vanaf

€ 289
€ 199

bekijk en boek

6-persoonsbungalow Type 6B Bungalow

Geschakelde 6-persoonsbungalow. Oppervlakte ca. 65 m2. Gelegen in een bosrijke omgeving. Woonkamer met zit- en eethoek. TV en...

vanaf

€ 219
€ 149

bekijk en boek

4-6-persoonsbungalow 4-6C Bungalow

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte circa 120 m2. Woonkamer met , zithoek, eethoek, centrale verwarming, dvd-speler, cd-speler,...

vanaf

€ 289
€ 199

bekijk en boek

4/6-persoons bungalow Type 4-6D4 Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow. Oppervlakte ca. 120m2. Gelegen aan het water. Op de begane grond: 3 slaapkamers waarvan twee...

vanaf

€ 289
€ 199

bekijk en boek

12-persoons bungalow 12L Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande bungalow. Opp. ca. 171 m². Gelegen aan de bosrand. Woonkamer met zit en eetkamer. Flatscreen-tv,...

vanaf

€ 459
€ 389

bekijk en boek

Landal De Bloemert Belangrijk te weten

Er is draadloos internet (tegen betaling) in elke accommodatie.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

Maximaal twee huisdieren per accommodatie op aanvraag mogelijk. (verplicht bij reservering opgeven).

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van Landal GreenParks toegestuurd krijgt.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 6,95 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 11,95. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 11,95.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 29,95. Voor de voorkeur huisdiervrij en rookvrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

- Het is niet mogelijk om binnen 30 dagen voor aankomst een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal.

De kosten voor het afsluiten van een annuleringsverzekering via Landal GreenParks kunnen voor afwijkende weekenden of midweken i.v.m. feestdagen hoger zijn dan tijdens het boeken zichtbaar is. Indien dit het geval is, zal op de factuur het juiste bedrag hiervoor zichtbaar zijn.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

alles tonen minder tonen

Landal De Bloemert Faciliteiten

Beoordeling Landal De Bloemert

7.0 Beoordelingen 88
Kwaliteit accommodatie: 6.7
Schoonmaak accommodatie: 6.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
91% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
6.7

Anoniem
9 jul '21

4-persoonsbungalow Type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Huisje was niet goed schoongemaakt. Jammer. Ben ik niet gewend van Landal.

7.4

Anoniem
16 nov '20

4-persoonsbungalow Type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Ik heb het idee dat je bij boeking via Bungalows een slechtere bungalow krijgt.

Als ik direct bij Landal boek krijg ik een betere bungalow dan wanneer ik via Bungalows .nl boekte.

8.8

G.P.M. Leijtens
21 sep '20

4-persoons bungalow Type 4B3 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
7.9

M. Blom
7 feb '20

4-persoonsbungalow Type 4B
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0
8.6

Anoniem
3 feb '20

4-persoonsbungalow Type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Schoonmaakgroep zou lampen en water etc. Moeten testen.bij ons was keukenkastverlivhting defect en douchslabg bad lekte flink achter de koppeling.

TIPS: Locatie is uitstekend om Pieterpad traject 1 t/m 4 te lopen.

8.0

L. Kuperus
31 jan '20

4-persoons bungalow Type 4B3 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

wifi was niet in orde. maar we hebben ons gered.
verder geen aanmerkingen.
prima huis.

7.9

Anoniem
27 jan '20

4-persoonsbungalow Type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Koelt in winter erg af in woning, in de nacht en halve ochtend is de woning steenkoud!

6.3

Anoniem
2 dec '19

5-persoons bungalow Type 5C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
6.7

Anoniem
21 okt '19

4/6-persoons bungalow Type 4-6D6 Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Schoonmaak was onder de maat

8.1

G.J. van Veen
11 okt '19

4-persoonsbungalow Type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

TIPS: div. mogelijkheden,
Groningen
Hunebedcentrum
Wildlands in Emmen
Nieuw-Amsterdam- Erica - Barger-Compascuum

etc. etc.

8.1

Anoniem
27 sep '19

4-persoonsbungalow Type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
13 sep '19

4-persoonsbungalow Type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Graag in de douche een plancet

TIPS: mooie omgeving

7.6

C.J.M. Bloemberg-Meulenkamp
19 aug '19

5-persoons bungalow Type 5C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Zorgen dat er een goede riolering komt

TIPS: De stad Emmen

6.7

E.C.W.M. Janssen-Bakker
2 aug '19

6-persoonsbungalow Type 6B
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Slecht schoongemaakt, alleen de badkamer en toilet waren schoon.

8.0

Anoniem
2 aug '19

4-persoons bungalow Type 4B3 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
9.0

Anoniem
22 jul '19

4-persoons bungalow Type 4B3 Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
9.0

M. Van Beveren
1 mrt '19

5-persoons bungalow Type 5C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Geweldige omgeving veel te zien.

8.2

Anoniem
7 sep '18

4-persoons bungalow Type 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
18 jun '18

5-persoons bungalow Type 5C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
6.8

M.G.V. De Bruijn
14 mei '18

6-persoons bungalow Type 6D2
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

De schoonmaak was helaas verschrikkelijk slecht. Zelfs na een tweede schoonmaak ben ik de hele week aan het poetsen geweest. Servies was vies, badkamer was vies, de urinespetters tegen de muur bij het toilet waren walgelijk ,veel last van mieren

TIPS: De hunebedden zijn leuk om te bezoeken, maar voor ons waren vooral de buitenritten bij de maneges erg leuk.

8.2

Anoniem
20 apr '18

4-persoons bungalow Type 4B1
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 6.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.1

Anoniem
26 mrt '18

4-persoons bungalow Type 4B3 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 4.0
8.1

Anoniem
11 okt '17

4-persoons bungalow Type 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.5
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.5

Anoniem
10 jul '17

4/6-persoons bungalow Type 6D1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.5
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: het museum in de molen in Zuidlaren is echt een belevenis

7.4

Anoniem
26 jun '17

4/6-persoons bungalow Type 6D1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
1 mei '17

4-persoons bungalow Type 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.6

Anoniem
24 apr '17

4-persoons bungalow Type 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.5
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.9
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
9 mrt '17

5-persoons bungalow Type 5C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

goed restaurant met vriendelijke eigenaar, en goede kwaliteit van het eten

8.9

Anoniem
10 nov '16

4/6-persoons bungalow Type 6D1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

De BLOEMERT is zeer geschikt voor vaar vakantie boten kunnen bij de luxe types huizen aan de aanleg steiger worden aangemeerd ook als je geen bood heb huren kan ook en de omgeving is gewoon super mooi

6.2

Anoniem
25 aug '16

4-persoons bungalow Type 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.5
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 6.9
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -
Pagina 1/3

Landal De Bloemert Foto's

Landal De Bloemert Video

Landal De Bloemert Park op de kaart

Locatie Landal De Bloemert
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal De Bloemert Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.