Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold

8.3 Beoordelingen 176

Gelegen aan een van de grootste bosgebieden van Nederland

Pluspunten:
- Kindvriendelijk en autovrij vakantiepark aan de rand van natuurgebied het Drents-Friese Wold
- Perfect startpunt voor een mooie wandel- of fietstocht door de gevarieerde natuur
- Dichtbij de recreatieplas het Blauwe Meer
- Breng een bezoekje aan het Drents museum in Assen
- Ga dieren spotten in Dierenpark Emmen

Ligging van Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold
Direct aan de rand van het Nationaal Park "Het Drents Fries Wold" ligt het autovrije Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold, in het pittoreske Hoogersmilde. Deze weelderige omgeving, één van de grootste bosgebieden van Nederland, is ideaal voor eindeloos wandel- en fietsplezier.

Faciliteiten van Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold
Ook in en om het park zijn er recreatieve mogelijkheden. Ga tafeltennissen of daag de kids uit voor een partijtje voetbal op het sport- en speelveld. Voor de allerkleinsten zijn er diverse speeltoestellen. Nabij Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold vindt u ondermeer een restaurant met midgetgolfbaan (ca 500m) en een openluchtzwembad waarvan gasten gratis gebruik kunnen maken.

Omgeving van Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold
Vanuit dit park kunt u letterlijk alle kanten uit. Natuurliefhebbers trekken er op de fiets of te voet op uit om de loof- en dennenbossen, zandverstuivingen en heidegebieden te verkennen. Uw kids hebben volop ruimte om te ravotten – heerlijk. Zit het weer een dag niet mee? Kies dan voor een bezoek aan het Drents Museum in Assen of natuurlijk Dierenpark Emmen.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

8.6
Anoniem
19 sep '17
7.8
Anoniem
14 sep '17

Mooie locatie om veel fietstochten te makenin een prachtige omgeving.

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.