Hogenboom Bungalowpark Het Hart van Drenthe

7.7 Beoordelingen 148

Rustig park geschikt voor gezinnen met kleine kinderen

Pluspunten:
- Gemoedelijk vakantiepark gelegen in bosrijke omgeving
- Nabij Assen, Emmen en Groningen
- Ideaal voor wandel- en fietsenliefhebbers
- Bezoek openluchtbad Bosbad Appelscha
- Maak een wandeling over het Boomkroonpad

Ligging van Hogenboom Bungalowpark Het Hart van Drenthe
Hogenboom Bungalowpark Het Hart van Drenthe is gelegen in het rustige plaatsje Zwiggelte, op nog geen 20 autominuten van Assen. Het park ligt zeer centraal én in een groene omgeving. De geschakelde of vrijstaande bungalows bieden veel privacy.

Faciliteiten van Hogenboom Bungalowpark Het Hart van Drenthe
Het park beschikt over een overdekt zwembad met kleuterbad. Kinderen (4 t/m 12 jaar) worden in de schoolvakanties vermaakt door een recreatieteam. Ook zijn er verschillende speel- en sportvelden en kunnen er (water)fietsen gehuurd worden. Verkoeling tijdens warme dagen? De zwemplassen de Ieberenplas en het Loomeer met recreatiestrand liggen op nog geen 10 km van het park.

Eten en drinken bij Hogenboom Bungalowpark Het Hart van Drenthe
's Ochtends lekkere verse broodjes? Hogenboom Bungalowpark Het Hart van Drenthe heeft een broodjesservice, zodat u de dag heerlijk kunt beginnen.

Omgeving van Hogenboom Bungalowpark Het Hart van Drenthe
Talrijke fiets- of wandelroutes voeren u door de Nationale Parken De Mepperdennen en Het Drents Friese Woud. Museumdorp Orvelte en het Dierenpark in Emmen zijn eveneens goed voor een gezellig uitje. Ook bijzonder om te bezoeken is voormalig kamp Westerbork. Of u nu samen komt of met de hele familie; op Hogenboom Bungalowpark Het Hart van Drenthe vindt u genoeg mogelijkheden voor een veelzijdig verblijf.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.