Hogenboom Buitengoed Drentse Vennen

8 Beoordelingen 67

Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers

Pluspunten:
- Omringd door bossen met prachtige heidevelden, graslanden en vennen
- Bezoek museumdorp Veenhuizen
- Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers


Ligging van Buitengoed De Drentse Vennen.
Buitengoed De Drentse ligt bij het dorpje Een in de Kop van Drenthe, tussen Roden en Norg. Het bungalowpark wordt omringd door bossen met prachtige heidevelden, graslanden en vennen.

Faciliteiten van Buitengoed De Drentse Vennen.
Buitengoed De Drentse Vennen biedt beperkte faciliteiten. In de naaste omgeving vindt u een recreatiemeer waar u kunt zwemmen. Ook zonnebaden op het bijbehorende zandstrand behoort tot de mogelijkheden. Houdt u van paardrijden? Bezoek dan het ruitercentrum, van waaruit u een huifkartocht kunt maken door de bossen.

Eten en drinken bij Buitengoed De Drentse Vennen.
Tijdens uw verblijf in Buitengoed De Drentse Vennen kunt u heerlijk dineren in de omgeving. De dorpjes Norg en Roden bieden tal van restaurants en cafés. Ook afhalen behoort tot de mogelijkheden in één van deze dorpen. Misschien een leuk idee om uw picknickmand met lekkernijen te vullen en in de bossen te lunchen? Het kan allemaal!

De omgeving van Buitengoed De Drentse Vennen.
Bent u een echte natuurliefhebber? In de naaste omgeving van Buitengoed De Drentse Vennen wordt u op uw wenken bediend. Wandel- en fietstochten zullen waarschijnlijk op uw dagelijkse programma staan. U zult zich eindeloos vermaken! Verder is er in nabijgelegen brinkdorpen Norg en Roden ook genoeg te doen. Slenter langs de winkels of bezoek een aantal streekmusea. Is het een dagje minder mooi weer? Ga dan naar één van de overdekte zwembaden die u in de dorpen vindt. Als het wel mooi weer is gaat u natuurlijk surfen, zeilen of kanoën op het Leekstermeer. Hier is het heerlijk vertoeven. En met steden Groningen, Assen en Drachten, die u binnen 30 autominuten bereikt, bent u tevens voorzien van een groot winkelaanbod. Komt u met zijn tweeën of met het hele gezin? U zult zich niet vervelen tijdens uw vakantie bij Buitengoed De Drentse Vennen.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

8.9
Anoniem
27 okt '17

Mooie villa rustig park

8.2
Anoniem
20 okt '17
Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.