Kinderspeelparadijs in de rustgevende omgeving van het grote meer

Pluspunten:
- Geitjes aaien, geheimen ontrafelen, je eigen boot besturen en sterren kijken op Adventure Island
- Met vriendjes spelen en iets drinken in de overdekte Action Factory
- Plopsa Indoor Coevorden direct naast het park
- Kinderspeelparadijs in de rustgevende omgeving van het grote meer

Parcs De Huttenheugte
Heerlijk fietsen door de uitgestrekte heidevelden van de provincie Drenthe. De Huttenheugte ligt in een prachtig natuurgebied waar cultuur en natuur samenkomen. Om even helemaal tot rust te komen met een adembenemend uitzicht over het grote meer.

Of om lekker actief met de kids van alles te ondernemen: geitjes aaien op de Kinderboerderij, een hengel uitgooien in de hoop dat een mega-karper toehapt, de Grote en de Kleine Beer spotten op Adventure Island en met de kleine een grote plons maken in het Kinder-doe-bad.

Ook bij wat minder stralend weer, is er nog altijd genoeg speelplezier voor jong en oud in de overdekte Action Factory en bij Plopsa Indoor dat direct naast het park ligt. Er is altijd iets te beleven in dit paradijs aan het water.


BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

7.2
bert jager
9 nov '17
8.3
Anoniem
6 nov '17

Centerparcs waardig

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.