Autovrij park, bungalows met terras op het zuiden

Het kleinschalige bungalowpark Lanka is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van het Drentse Dwingelderveld. Het autovrije park is bijzonder geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Zo biedt het voor de kleintjes diverse speelvoorzieningen en kunnen de grotere kids zich naar hartelust uitleven in het bosrijke gebied. Op 300m van het park is een restaurant gelegen. Geniet van de rust op de uitgestrekte heidevelden van het Nationaal Park Dwingelderveld of van het charmante museumdorp Orvelte. Een dagtocht naar het Noorder Dierenpark in Emmen is ook altijd leuk. De vrijstaande bungalows met terras op het zuiden zijn met zorg ingericht en bieden de gast bijzonder veel privacy. Er zijn faciliteiten voor het stallen van je eigen pony/paard.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.