FreeBees inwisselen Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Beoordeling Vakantiepark Beekse Bergen

7,4
Beoordelingen:
159
Kwaliteit accommodatie 7,2 Schoonmaak accommodatie 6,4
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 7,1 Kindvriendelijk 7,8
81% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 53
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 86
Geen kinderen 20
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Anoniem | 6-persoons Comfort Tent
Geen kinderen 03-07-2017
 
5,1 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
"Onvriendelijk personeel bij receptie"
 
Anoniem | 4+1 (tot 12 jaar) persoons Chalet
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 12-01-2017
 
6,6 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,5 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
"De chalet was niet warm te krijgen. De winkel was amper open."
 
Anoniem | 6-persoons bungalow Jungalow
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 09-01-2017
 
8,1 Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
"Leuk vakantiepark en vooral de attractiepark er bij is super"
 
Anoniem | 4+1 (tot 12 jaar) persoons Chalet
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 03-01-2017
 
7,9 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Heel erg fijn vrblijf gehad. Enige grote minpunt is dat je ondanks de attractiepas, telkens nog steeds 5 euro aan parkeergeld moest betalen. Wij gingen twee maal daags naar het park, dat betekent 10 euro per dag aan extra kosten."
 
Anoniem | 6-persoons bungalow Jungalow
Geen kinderen 17-11-2016
 
8,2 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Het verblijf bij de Beekse Bergen was prima. De keukeninventaris was helaas niet compleet, waardoor we ons moesten behelpen. De boeking verliep vlekkeloos; het was wel jammer dat we voor het boeken van een extra, een dinerarrangement, toch nog contact moesten opnemen met Libema. Kan dat niet meteen gebeuren?"
 
Anoniem | 4+1 (tot 12 jaar) persoons Chalet
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 17-08-2016
 
7,0 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
"wij hadden een 5 persoons chalet. deze was echter heel erg klein. ik heb nog nooit zo'n kleine chalet gezien. omdat het geen mooi weer was, moesten we regelmatig binnen zitten, daar is het dus niet op gebaseerd. verder is het een groot park met een mooi meer en heel veel leuke dingen voor kinderen maar ook voor de volwassenen!"
Tips"het speelland is voor vele leeftijden erg leuk!"
 
Ann van Rijn | 6-persoons bungalow Jungalow
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 11-08-2016
 
7,1 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,5
"Heerlijk park om met kinderen naar toe te gaan. Er is een grote verscheidenheid aan speeltoestellen. De dieren zijn goed te bezichtigen vooral tijdens de wandelsafari. In de bus-safari is dit wel minder maar daar staat tegen over dat er een enthousiaste uitleg van de ranger is. Huisjes zijn erg klein en gehorig"
 
Anoniem | 4+1 (tot 12 jaar) persoons Chalet
Geen kinderen 17-12-2015
 
6,5 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Zeer slecht verlicht park s'avonds. Alle voorzieningen in het laagseizoen, bijna elke dag gesloten. Supermarkt 1 dag open in het weekend, en lege schappen. Geen groente en vlees aanwezig."
 
Anoniem | 4+1 (tot 12 jaar) persoons Chalet
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 05-11-2015
 
7,9 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"de attractiepas had ik niet goed nagekeken want die maandag was alles gesloten. Maar voor de rest kan ik het iedereen aanbevelen maar plan uw verblijf beter dan ik door te kijken wat je wanneer doet."
 
Anoniem | 6-persoons Comfort Tent
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 26-07-2015
 
8,6 Kwaliteit accommodatie 7,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
"Prima tent, lekker ruim. Schoon sanitair, veel te doen, goed onderhouden, erg leuk park voor kinderen tot een jaar of 12."
 
  Pagina 1  2  3  4  »