Beoordeling Vakantiepark Beekse Bergen

7,4
153 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,7 Faciliteiten 7,5
Schoonmaak accommodatie 6,0 Prijs/kwaliteit 7,0
Park algemeen 8,0 Kindvriendelijk 7,9
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 52
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 83
Geen kinderen 18
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
91% van de gasten raadt Vakantiepark Beekse Bergen aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 12-01-2017
4+1 (tot 12 jaar) persoons Chalet
 
review cijfer
6,6
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,5 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
De chalet was niet warm te krijgen. De winkel was amper open.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 09-01-2017
6-persoons bungalow Jungalow
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
Leuk vakantiepark en vooral de attractiepark er bij is super
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 03-01-2017
4+1 (tot 12 jaar) persoons Chalet
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Heel erg fijn vrblijf gehad. Enige grote minpunt is dat je ondanks de attractiepas, telkens nog steeds 5 euro aan parkeergeld moest betalen. Wij gingen twee maal daags naar het park, dat betekent 10 euro per dag aan extra kosten.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 17-11-2016
6-persoons bungalow Jungalow
 
review cijfer
8,2
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Het verblijf bij de Beekse Bergen was prima. De keukeninventaris was helaas niet compleet, waardoor we ons moesten behelpen. De boeking verliep vlekkeloos; het was wel jammer dat we voor het boeken van een extra, een dinerarrangement, toch nog contact moesten opnemen met Libema. Kan dat niet meteen gebeuren?
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 17-08-2016
4+1 (tot 12 jaar) persoons Chalet
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
wij hadden een 5 persoons chalet. deze was echter heel erg klein. ik heb nog nooit zo'n kleine chalet gezien. omdat het geen mooi weer was, moesten we regelmatig binnen zitten, daar is het dus niet op gebaseerd. verder is het een groot park met een mooi meer en heel veel leuke dingen voor kinderen maar ook voor de volwassenen!
Tipshet speelland is voor vele leeftijden erg leuk!
 
Beoordeling van Ann van Rijn | Nijmegen | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-08-2016
6-persoons bungalow Jungalow
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,5
Heerlijk park om met kinderen naar toe te gaan. Er is een grote verscheidenheid aan speeltoestellen. De dieren zijn goed te bezichtigen vooral tijdens de wandelsafari. In de bus-safari is dit wel minder maar daar staat tegen over dat er een enthousiaste uitleg van de ranger is. Huisjes zijn erg klein en gehorig
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 17-12-2015
4+1 (tot 12 jaar) persoons Chalet
 
review cijfer
6,5
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Zeer slecht verlicht park s'avonds. Alle voorzieningen in het laagseizoen, bijna elke dag gesloten. Supermarkt 1 dag open in het weekend, en lege schappen. Geen groente en vlees aanwezig.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 05-11-2015
4+1 (tot 12 jaar) persoons Chalet
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
de attractiepas had ik niet goed nagekeken want die maandag was alles gesloten. Maar voor de rest kan ik het iedereen aanbevelen maar plan uw verblijf beter dan ik door te kijken wat je wanneer doet.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 26-07-2015
6-persoons Comfort Tent
 
review cijfer
8,6
Kwaliteit accommodatie 7,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
Prima tent, lekker ruim. Schoon sanitair, veel te doen, goed onderhouden, erg leuk park voor kinderen tot een jaar of 12.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 20-07-2015
4+1 (tot 12 jaar) persoons Chalet
 
review cijfer
6,7
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,1 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Zorg dat je van te voren al een foto geŁpload hebt, anders duurt het inchecken erg lang als het een beetje druk is. Het park is prachtig, ruim opgezet met veel bomen om het meer heen. We vonden het chalet erg klein, dat was jammer.
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000