Het park accepteert geen jongeren (onder de 18 jaar) zonder begeleiding van een volwassene.

Indien u gebruik wenst te maken van bedlinnen dient dit voor het gehele gezelschap bijgeboekt te worden. Handdoeken kunnen wel per persoon bijgeboekt worden.

Met de AttractiePas heeft u tijdens uw verblijf gratis toegang tot maar liefst 7 dagattracties van Libéma, waaronder Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Zwem en schaatssensatie Sportiom in Den Bosch, Dierenrijk Nuenen, Aqua Zoo Friesland, Zoo Parc Overloon en Aviodrome in Lelystad. Voor de precieze openingstijden kunt u kijken op de website van het betreffende attractiepark of op www.libema.nl. De AttractiePas is tijdens uw verblijf inbegrepen.

Indien er akkoord wordt gegeven op een doorgegeven voorkeur in 2017/2018, dan wordt daar EUR 22,50 voorkeurskosten voor berekend.

Indien u tijdens het verblijf gebruik maakt van een AttractiePas is deze na het verblijf nog 1 jaar geldig voor 25% korting bij de attractieparken.

De kosten voor het parkeren bij Speelland en Safaripark Beekse Bergen is € 5,- met een AttractiePas.

7.9
Anoniem
30 okt '17
5.1
Anoniem
3 jul '17

Onvriendelijk personeel bij receptie

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.