Op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen

Pluspunten:
- Op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen en het Victoriameer
- Inclusief Attractiepas: toegang tot Safaripark Beekse Bergen + 7 dagattracties
- Gratis toegang tot het water- en speelparadijs Speelland
- Bezoek het subtropisch zwembad in de Afrika Club
- Ga shoppen in Tilburg of fietsen door de Oisterwijkse Bossen en Vennen

Ligging van Vakantiepark Beekse Bergen
De ligging van Vakantiepark Beekse Bergen is ideaal ten opzichte van het Safaripark en het Victoriameer, beide op loopafstand te bereiken. Hilvarenbeek is slechts enkele kilometers van de sfeervolle stad Tilburg verwijderd.

Faciliteiten van Vakantiepark Beekse Bergen
Als gast van Vakantiepark Beekse Bergen heeft u gratis toegang tot het water- en speelparadijs Speelland. Daarnaast vindt u in de Afrika Club op het park onder andere een subtropisch zwembad. In de schoolvakanties en weekenden stelt een enthousiast team een activiteitenprogramma samen voor jong en oud.

Eten en drinken bij Vakantiepark Beekse Bergen
Vakantiepark Beekse Bergen biedt diverse mogelijkheden voor een heerlijke maaltijd of enkel een lekker drankje. Er zijn een restaurant en een snackbar op het park aanwezig.

Omgeving van Vakantiepark Beekse Bergen
Op Vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek is zoveel te beleven dat u haast tijd tekort komt. Toch biedt de omgeving ook vertier, bijvoorbeeld een middag shoppen in Tilburg of fietsen door de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

7.9
Anoniem
30 okt '17
5.1
Anoniem
3 jul '17

Onvriendelijk personeel bij receptie

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.