FreeBees inwisselen Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Beoordeling Roompot Vakanties Bospark t Wolfsven

7,3
Beoordelingen:
944
Kwaliteit accommodatie 6,4 Schoonmaak accommodatie 6,9
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,2
Prijs/kwaliteit 7,1 Kindvriendelijk 8,1
79% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 169
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 341
Geen kinderen 434
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Anoniem | 4-persoons chalet WVS4
Geen kinderen 06-07-2017
 
6,6 Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Chalet zijn verouderd, erg kleine badkamer. Meubilair niet erg comfortabel. Wel mooi park en vriendelijk personeel"
 
Jan Dirk van Laar | 6-persoons bungalow W6A
Geen kinderen 12-06-2017
 
7,9 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
"Mooi groot opgezet park. Personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Accommodatie wat gedateerd, maar voldeet uitstekend. Boeking via Bungalows.nl verliep soepel en ook daar zeer goed geholpen."
Tips"Bijzonder: Bezichtiging kasteel Helmond. Gelijk naast de dorpskern. Je loopt er uit en zo het winkelcentrum in. Leuke ervaring."
 
Anoniem | 6-persoons chalet WVS6
Geen kinderen 09-06-2017
 
6,0 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
"We hadden een chalet gehuurd, wat erg stonk, vies was, vies douchegordijn, wat de laatste ochtend ook bijna er af viel. ontzettend vies rolgordijn bij de keuken, enz,enz.Het restaurant wat op 1 e pinksterdag om 19.00 uur zegt dat de keuken gesloten is wegens drukte ! Omdat wij gereserveerd hadden voor een tafel, mochten wij wel komen eten. Geen nachtlampjes op 2 slaapkamers."
 
Anoniem | 6-persoons chalet WVS6
Geen kinderen 25-05-2017
 
5,4 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 5,9 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
"Rookvrij huisje gevraagd, mail van het park gekregen dat per januari 2017 alles rookvrij was. Kom je het chalet binnen.......vieze rooklucht....eerste maar alle ramen en deuren open gezet....was schijnbaar voormalig rokershuis. Voor 6 personen is het chalet echt veel te krap. Ongezellige verlichting."
 
Anoniem | 6-persoons bungalow W6A
Gezin met kinderen tot 6 jaar 08-05-2017
 
6,1 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 5,9
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
"Door het hele huisje komt de tocht naar binnen en moet er niet aandenken er in de winter te zitten"
 
Anoniem | 6-persoons bungalow W6A
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 08-05-2017
 
6,5 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
"Het huisje waar we verbleven nr36 was achterstallig onderhoud aan. Verveloos hout voorkant, kapotte bekleding bank, doorgezakte matrassen, kleine douchecel, schimmel op de aluminium ramen, verf los op diverse plekken dor roest aan de binnenkant metalen construktie. Dit huisje voldeed zeker niet aan mijn normen. Onderhoud is lang geleden gedaan"
Tips"Recht tegenover de ingang van het park kan je het bos in en daarna een zeer groot natuurgebied met heide waar je eindeloos kan lopen. Ook fietsen maar daarvoor dien je bij aanvang een andere route te nemen."
 
M Westenberg | 6-persoons bungalow W6A
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 08-05-2017
 
7,6 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
"De bungalow voldoet aan alle primaire behoeftes, alleen niet meer dan dat. Voor die prijs moet je dat ook niet verwachten. Het was erg schoon in de bungalow en dat is erg fijn binnen komen. Nadeel is het zand over het park wat je continue mee naar binnen loopt."
 
Anoniem | 4-persoons bungalow W4A
Geen kinderen 30-03-2017
 
7,8 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,0
"Superweekend gehad!"
Tips"Prima"
 
Anoniem | 6-persoons chalet WVS6
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 12-02-2017
 
7,1 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Bungalow was moeilijk warm te krijgen met het koude winterweer. Kachel op 23 graden en nog koud... Verder waren de wegen op het park door sneeuwval veranderd in ijsbanen, werkelijk spiegelglad. Strooien deden ze helaas niet aan. Het zwembad is klein en eenvoudig, maar voldoende."
 
Anoniem | 6-persoons chalet WVS6
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 02-01-2017
 
5,5 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
"Ik vind dat het zwembad erg klein is ,de winkel te duur is ,er geen info in het huisje/chaletje ligt over dokters en ziekenhuis in de buurt en over de actieviteiten"
 
  Pagina 1  2  3  4  »