Beoordeling Roompot Vakanties Bospark t Wolfsven

7,4
Beoordelingen:
927
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,9
Park algemeen 8,1 Faciliteiten 7,1
Prijs/kwaliteit 7,2 Kindvriendelijk 8,1
81% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 167
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 340
Geen kinderen 420
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Anoniem | 6-persoons chalet WVS6
Geen kinderen 25-05-2017
 
5,4 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 5,9 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
"Rookvrij huisje gevraagd, mail van het park gekregen dat per januari 2017 alles rookvrij was. Kom je het chalet binnen.......vieze rooklucht....eerste maar alle ramen en deuren open gezet....was schijnbaar voormalig rokershuis. Voor 6 personen is het chalet echt veel te krap. Ongezellige verlichting."
 
Anoniem | 6-persoons bungalow W6A
Gezin met kinderen tot 6 jaar 08-05-2017
 
6,1 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 5,9
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
"Door het hele huisje komt de tocht naar binnen en moet er niet aandenken er in de winter te zitten"
 
Anoniem | 6-persoons bungalow W6A
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 08-05-2017
 
6,5 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
"Het huisje waar we verbleven nr36 was achterstallig onderhoud aan. Verveloos hout voorkant, kapotte bekleding bank, doorgezakte matrassen, kleine douchecel, schimmel op de aluminium ramen, verf los op diverse plekken dor roest aan de binnenkant metalen construktie. Dit huisje voldeed zeker niet aan mijn normen. Onderhoud is lang geleden gedaan"
Tips"Recht tegenover de ingang van het park kan je het bos in en daarna een zeer groot natuurgebied met heide waar je eindeloos kan lopen. Ook fietsen maar daarvoor dien je bij aanvang een andere route te nemen."
 
M Westenberg | 6-persoons bungalow W6A
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 08-05-2017
 
7,6 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
"De bungalow voldoet aan alle primaire behoeftes, alleen niet meer dan dat. Voor die prijs moet je dat ook niet verwachten. Het was erg schoon in de bungalow en dat is erg fijn binnen komen. Nadeel is het zand over het park wat je continue mee naar binnen loopt."
 
Anoniem | 4-persoons bungalow W4A
Geen kinderen 30-03-2017
 
7,8 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,0
"Superweekend gehad!"
Tips"Prima"
 
Anoniem | 6-persoons chalet WVS6
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 12-02-2017
 
7,1 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Bungalow was moeilijk warm te krijgen met het koude winterweer. Kachel op 23 graden en nog koud... Verder waren de wegen op het park door sneeuwval veranderd in ijsbanen, werkelijk spiegelglad. Strooien deden ze helaas niet aan. Het zwembad is klein en eenvoudig, maar voldoende."
 
Anoniem | 6-persoons chalet WVS6
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 02-01-2017
 
5,5 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
"Ik vind dat het zwembad erg klein is ,de winkel te duur is ,er geen info in het huisje/chaletje ligt over dokters en ziekenhuis in de buurt en over de actieviteiten"
 
Anoniem | 6-persoons chalet WVS6
Geen kinderen 08-12-2016
 
7,5 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Mooi gelegen park, zeer vriendelijk personeel."
Tips"Kasteel Geldrop de moeite waard"
 
Anoniem | 4-persoons chalet WVS4
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 27-10-2016
 
8,1 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"Op zoover stonden allemaal slechte recensies aangaande de schoonmaak en staat vd accommodaties. wij hebben voorafgaand aan ons bezoek roompot hierop 'aangesproken' en wij hadden een goed schoongemaakt 4 persoons chalet met mooie ligging ook! Super! Ja: het is klein en wat verouderd, maar daarvoor betaal je dan ook een lagere prijs. Als het maar schoon is vinden wij en dat was het."
 
Anoniem | 4-persoons bungalow W4A
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 13-10-2016
 
8,4 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"We hebben een super weekend gehad zeker met de accommodatie . De kinderen vinden de animatie geweldig ."
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000