Beoordeling Roompot Vakanties Bospark De Bikkels

7,1
571 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,6 Faciliteiten 6,7
Schoonmaak accommodatie 6,5 Prijs/kwaliteit 7,0
Park algemeen 7,7 Kindvriendelijk 7,5
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 46
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 98
Geen kinderen 427
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
70% van de gasten raadt Roompot Vakanties Bospark De Bikkels aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van fam Boers | s-Gravenzande | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 09-01-2017
4-persoons bungalow B4B
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
wij zijn er nu 6 keer geweest en het is iedere keer weer heerlijk, de huisjes midden in het bos, je komt er heerlijk tot rust,en even onthaasten ,bad er bij [hebben we thuis niet]echt een aanrader dit zal zeker niet de laatste keer zijn. en zeker belangrijk het is betaalbaar.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 30-12-2016
4-persoons bungalow B4B
 
review cijfer
6,0
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,3 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Huisjes aan renovatite toe oude spullen ,
TipsIn sevemtum .la sole .
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 31-10-2016
6-persoons chalet BI6
 
review cijfer
6,3
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Zeer slecht qua onderhoud en echt vies! Heel veel schimmel. Ben ik niet gewend van Roompot.
 
Beoordeling van George Riemslag | Hoensbroek | Geen kinderen | 20-10-2016
4-persoons bungalow B4B
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
Prachtig gelegen, autovrij, bospark met mooie bungalows !
 
Beoordeling van de groot | gorinchem | Geen kinderen | 17-10-2016
4-persoons bungalow B4A
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 5,7
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Mooi gelegen park, in het bos,heel rustig.
TipsWandelen in nationaal park "de Peel" met bezoekerscentrum. Kerk in centrum Deurne. Plein met leuke terrassen. Tweedehands winkel de"n trammelant"
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 13-10-2016
4-persoons chalet BI4
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Snelle oplossing verwisselen van matrassen. Na klacht omgeruild en bedden weer netjes opgemaakt.
TipsDe molen van Deurne. Erg leuk .
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 05-09-2016
4-persoons bungalow B4A
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,5
Een park om tussen de eekhoorns heerlijk tot rust te komen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 19-08-2016
6-persoons bungalow B6A
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Mooi bosrijk gelegen park. Helaas hierdoor wel veel muggenoverlast. Maar ook eekhoorns, een bonte specht e.a. vogels in de tuin. Parkeren nabij de bungalow niet als storend ervaren. Bungalow is verouderd en kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Een betere schoonmaak (roosters, hoekjes e.d.) is op zijn plaats. Het toilet rook naar urine. Behalve wandelen en fietsen is er in de omgeving niet heel veel te doen. Een weekendje is wat ons betreft lang genoeg. De prijs/kwaliteit verhouding is prima.
TipsDe Eeterij in Deurne. Prima prijs/kwaliteit Oorlogsmuseum Overloon. (wel prijzig)
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 19-08-2016
6-persoons bungalow B6A
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
Lekker rustig park. Voor boodschappen kun je terecht in Deurne bij Jumbo. Voor de kleinste zijn er speeltoestellen, maar voor de wat grotere kinderen is er niets. Ik miste ook een zwembad.
TipsVoor de kleintjes is Trollenland in Deurne aan te bevelen.
 
Beoordeling van Van der Zee | Zwolle | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 17-08-2016
4-persoons bungalow B4B
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Klein park, heel ruim opgezet! Heerlijk rustig, we hebben uren gewandeld Als je met de auto weg gaat ben je binnen een paar minuten al (snel) weg. Ons huisje was op het oog heel schoon tot je verder keek, schimmel op de douche deuren, er word nergens achter schoon gemaakt (achter de kraan, achter leidingen van de verwarming, achter het gordijn enz enz) viezen vlekken op de muren, magnetron vol tomaten saus! Kortom echt vies! Ik had op aanraden van een andere gast anti muggenspray meegenomen, bedankt tip!
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000