Roompot Vakanties Bospark De Bikkels

7.4 Beoordelingen 665

Autovrij park midden in het mooie natuurgebied De Peel

Pluspunten:
- Midden in de bossen van natuurgebied De Peel
- Kleinschalig en autovrij park
- Gratis WiFi
- Gratis sport- en animatieprogramma in schoolvakanties
- Fietsenverhuur

Ligging van Roompot Bospark De Bikkels.
Roompot Bospark De Bikkels ligt in de bossen van het plaatsje Vlierden, midden in De Peel, een uniek natuurgebied in het gezellige Brabantse land.

Faciliteiten van Roompot Bospark De Bikkels.
Roompot Bospark De Bikkels is een autovrije park waar je van alles kunt doen. Met het hele gezin naar hartenlust een partijtje midgetgolf spelen of tafeltennissen. Zin in een fietstocht? Op Roompot Bospark De Bikkels kunt u fietsen huren.

Eten en drinken op Roompot Bospark De Bikkels.
Roompot Bospark De Bikkels beschikt in het Bourgondische Brabant uiteraard zowel over een gezellige bar als over een uitstekend eetcafé met terras. Voor een lekker frietje kunt u terecht in de snackbar. Liever zelf koken? Op het park is een kleine supermarkt voor uw boodschappen.

Omgeving van Roompot Bospark De Bikkels.
Roompot Bospark De Bikkels is tevens een prima uitvalbasis voor mooie wandel- en fietstochten door bijvoorbeeld de Somerense en de Strabrechtse Heide. Op stap met de kids? Verras hen met een bezoek aan attractiepark De Efteling of Safaripark Beekse Bergen. Kortom, Roompot Bospark De Bikkels staat garant voor een afwisselend verblijf.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

5.3
G van der Gaag
9 nov '17

Zeer slechte ervaring geweest, de accommodatie die aangeboden werd was vreselijk smerig. We...

7.9
Anoniem
7 nov '17

Erg fijn om voor een mooie prijs zo een paar dagen er op uit te kunnen.

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.