Uw zoekopdracht

  • Land: Nederland

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Nederland

Resultaten: 457 t/m 529
Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21
Sorteer op
Hogenboom Buitengoed Drentse Vennen
Hogenboom Buitengoed Drentse Vennen

Een, NL-Drenthe

Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers

Pluspunten: - Omringd door bossen met prachtige heidevelden, graslanden en vennen - Bezoek museumdorp Veenhuizen - Ideaal voor…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons villa A

  
4-persoons villa A

Vrijstaand. Oppervlakte circa 60m². Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron. Badkamer met douche, deze kan zowel op de begane grond als op de verdieping gesitueerd zijn. Apart toilet. Verdieping: twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. CV, terras met tuinmeubilair en fietsenberging. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. De inrichting van de villa’s kan onderling verschillen.

 

4-persoons villa B

  
4-persoons villa B

Vrijstaand. Oppervlakte circa 76m². Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en sommige accommodaties beschikken over een vaatwasser. Verdieping: twee slaapkamers met ieder twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche. Apart toilet. Inpandige fietsenberging, CV en terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. De inrichting van de villa’s kan onderling verschillen.

 

5-persoons villa A

  
5-persoons villa A

Vrijstaand. Oppervlakte circa 60m². Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron.Een extra bedstee. Badkamer met douche, deze kan zowel op de begane grond als op de verdieping gesitueerd zijn. Apart toilet. Verdieping: twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Fietsenberging, CV en terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. De inrichting van de villa’s kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa B

  
6-persoons villa B

Vrijstaand. Oppervlakte circa 76m². Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en vaatwasmachine. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche. 1e verdieping: Twee slaapkamers met ieder twee 1-persoonsbedden. Inpandige fietsenberging, CV en terras met tuinmeubilair. De villa beschikt over een internetaansluiting. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. De inrichting van de villa’s kan onderling verschillen.

Hogenboom Buitenplaats de Marke van Ruinen
Hogenboom Buitenplaats de Marke van Ruinen

Ruinen, NL-Drenthe

Luxe vrijstaande vakantiewoningen midden in een prachtig natuurgebied

Pluspunten: - Luxe vrijstaande vakantiewoningen midden in een prachtig natuurgebied - Gelegen in een 1200 hectare natuurgebied met…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Markegaerde Wellness

  
4-persoons Markegaerde Wellness

Vrijstaand. Begane grond: entree met hal. Woonkamer met met zit- en eethoek, flatscreen TV, CD-speler, DVD-speler en gas-/sfeerhaard. Open keuken voorzien van o.s. vaatwasser en combi-magnetron. Apart toilet. Verdieping: badkamer met douche, bad en wastafel. Apart toilet. Traditionele sauna voor twee personen en zonnebank. Twee slaapkamers elk voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden. Tuin met terras en tuinmeubilair.

 

4-persoons bungalow

  
4-persoons bungalow

Vrijstaand ca 60m2. Entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken voorzien van o.a. vaatwasser en combi-magnetron. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. De inrichting/indeling van de bungalow kan onderling verschillen.

 

6-persoons Markegaerde

  
6-persoons Markegaerde

Vrijstaand ca 150m2. Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen tv en gashaard. Open keuken voorzien van o.a. vaatwasser en combi-magnetron. Slaapkamer met een 2-persoonsbed. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met wastafel, douche en bad. Apart tweede toilet. De inrichting/indeling van de bungalow kan onderling verschillen.

 

6-persoons Markegaerde Wellness

  
6-persoons Markegaerde Wellness

Vrijstaand ca 150m2. Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreentelevisie en gashaard. Open keuken voorzien van o.a. vaatwasser en combi-magnetron. Slaapkamer met een 2-persoonsbed. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met wastafel, douche en bad. Apart tweede toilet. Infraroodsauna voor 2 personen. In sommige bungalows is een zonnebank aanwezig. De inrichting/indeling van bungalow kan onderling verschillen.

 

6-persoons Markegaerde Wellness Jacuzzi

  
6-persoons Markegaerde Wellness Jacuzzi

Vrijstaand. Opp. ca. 150m2. Begane grond: entree met hal. Woonkamer met met zit- en eethoek, flatscreen TV met Blue Ray Home cinemaset en gas-/sfeerhaard. Open keuken voorzien van o.a. vaatwasser, Senseo en combi-magnetron. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Berging met wasmachine. Verdieping: badkamer voorzien van een douche, whirlpool en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden waarvan één slaapkamer een TV heeft en één een flat screen TV, DVD-speler en een aansluiting voor een spelcomputer. Gratis WiFi. In de tuin bevindt zich een privé verblijf met Finse sauna, douche en 6-persoons jacuzzi (jacuzzi tussen 08.00-20.00 te gebruiken). Terras met tuinmeubilair.

 

8-persoons Markegaerde

  
8-persoons Markegaerde

Vrijstaand ca 150m2. Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreentelevisie en gashaard. Open keuken voorzien van o.a. vaatwasser en combi-magnetron. Slaapkamer met een 2-persoonsbed. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Verdieping: drie slaapkamers, waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met een 2-persoonsbed. Tweede badkamer met wastafel, douche en bad. Apart tweede toilet. De inrichting/indeling van de bungalow kan onderling verschillen.

Hogenboom Bungalowpark Herperduin

Herpen, NL-Brabant

Familiepark in groene omgeving met veel ruimte en privacy

Pluspunten: - Met overkapt zwembad - Recreatie- en animatieprogramma - Echt familiepark - Gelegen in een groot natuurgebied - Vlakbij Den Bosch en…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons Beukenhoeve 2

  
2-persoons Beukenhoeve 2

Vrijstaande bungalow, opp. ca. 40m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, gashaard en bedstee voor 2 personen. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat (voor pads) en een magnetron. Badkamer met wastafel, douche, bubbelbad en toilet. De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair en terras gelegen aan de bosrand.

 

2-persoons Maashoeve 2

  
2-persoons Maashoeve 2

Vrijstaande bungalow, opp. ca. 30m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, gashaard en bedstee voor 2 personen. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat (voor pads) en een magnetron. Badkamer met wastafel, douche en bubbelbad. Apart toilet. De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair en terras gelegen aan de bosrand.

 

4-persoons Bosrand A4

  
4-persoons Bosrand A4

Vrijstaande bungalow, opp. ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte en flatscreen TV. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en een magnetron. Badkamer met wastafel, douche of ligbad, vloerverwarming en toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Verdieping: één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair en terras met openhaard gelegen aan de bosrand.

 

4-persoons Brabantse Hoeve 4

  
4-persoons Brabantse Hoeve 4

Vrijstaande bungalow, opp. ca. 40m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte en flatscreen TV. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoonsbedden.De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair en terras gelegen aan de bosrand.

 

4-persoons Stuif Hoeve 4

  
4-persoons Stuif Hoeve 4

Vrijstaande bungalow, opp. ca. 50m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, sfeerhaard en bedstee voor 2 personen. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, regendouche, vloerverwarming en toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden.De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair gelegen aan de bosrand.

 

6-persoons Bosrand C 6

  
6-persoons Bosrand C 6

Vrijstaande bungalow, opp. ca. 90m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, open haard en flatscreen TV. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, douche of ligbad, vloerverwarming en toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoonsbedden. Verdieping: één slaapkamer met een 2-persoonsbed. De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair en terras met open haard gelegen aan de bosrand.

 

6-persoons Bosvilla 6

  
6-persoons Bosvilla 6

Vrijstaand, opp. ca. 100m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, open haard en flatscreen TV. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, combimagnetron, oven, vaatwasser en koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, inloopdouche, vloerverwarming en toilet. Souterrain: twee slaapkamers beide met twee 1-persoons boxspringbedden. Verdieping: één slaapkamer met een 2-persoons boxspringbed en traphekje. De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair en terras gelegen aan de bosrand.

 

8-persoons Bosvilla 8

  
8-persoons Bosvilla 8

Vrijstaand, opp. ca. 100m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, open haard en flatscreen TV. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, combimagnetron, oven, vaatwasser en koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, inloopdouche, ligbad en vloerverwarming. Apart toilet. Souterrain: drie slaapkamers alle met twee 1-persoons boxspringbedden. Verdieping: één slaapkamer met een 2-persoons boxspringbed en traphekje. De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair en terras gelegen aan de bosrand.

Hogenboom Bungalowpark Het Hart van Drenthe
Hogenboom Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Zwiggelte, NL-Drenthe

Rustig park geschikt voor gezinnen met kleine kinderen

Pluspunten: - Gemoedelijk vakantiepark gelegen in bosrijke omgeving - Nabij Assen, Emmen en Groningen - Ideaal voor wandel- en…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow A Plus

  
4-persoons bungalow A Plus

Geschakeld en rookvrij. Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek, TV, radio en CD-speler. Open keuken met combi-magnetron, vaatwasser en wasmachine. Badkamer met douche, wastafel en toilet. 1e verdieping: Twee slaapkamers, beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid bij de bungalow voor één auto. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen. In de bungalow is gratis WiFi aanwezig.

 

6-persoons bungalow B plus

  
6-persoons bungalow B plus

Vrijstaand en rookvrij ca. 60m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, TV, radio en cd-speler. Open keuken met combi-magnetron, vaatwasser en wasmachine. Slaapkamer met een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Verdieping: twee slaapkamers elk voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid bij de bungalow voor één auto. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen. In de bungalow is gratis WiFi aanwezig. Enkele woningen beschikken over een bedstee op de begane grond i.p.v. een slaapkamer.

Hogenboom Duynparc De Heeren van s-Gravensande
Hogenboom Duynparc De Heeren van s-Gravensande

sGravenzande, NL-Zuid-Holland

Vrijstaande villa's, perfect gelegen op 500m van het strand

Pluspunten: - Luxe villa's in Caribische stijl op 700 meter van strand en zee - Nabij Scheveningen, Den Haag en Rotterdam - Bezoek…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons bungalow Comfort

  
6-persoons bungalow Comfort

Vrijstaand met een opp. van ca. 90m2. Indeling: Begane grond met hal en apart toilet. Ruime woonkamer met eethoek en compleet ingerichte keuken met vaatwasser. Openslaande deuren naar de tuin. Berging. Verdieping: drie 2-persoons slaapkamers. Badkamer met wastafel, douche en toilet. De duinvilla beschikt ook over een 2 persoons sauna en een zonnehemel. Alle villa’s zijn voorzien van radio, tv en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de duinvilla. De inrichting/indeling van de duinvilla’s kan onderling verschillen. Bij dit type kunt u de volgende voorkeuren opgeven: - bad - rook- en/of huisdiervrij - veranda - wasdroger - wasmachine. Indien uw voorkeur(en) akkoord komt, worden hier € 19,- voorkeurskosten voor berekend.

 

6-persoons bungalow Standaard

  
6-persoons bungalow Standaard

Vrijstaand en met een opp. van ca. 90m2. Indeling: Begane grond met hal en apart toilet. Ruime woonkamer met eethoek en compleet ingerichte keuken. Openslaande deuren naar de tuin. Berging. Verdieping: drie 2-persoons slaapkamers. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Alle villa’s zijn voorzien van radio, tv en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de duinvilla. De inrichting/indeling van de duinvilla’s kan onderling verschillen. Bij dit type kunt u de volgende voorkeuren opgeven: ligging aan het water - rook- en huisdiervrij - vaatwasser - veranda - wasdroger - wasmachine. Indien uw voorkeur(en) akkoord komt, worden hier € 19,- voorkeurskosten voor berekend.

Hogenboom Finspark Herikerberg

Markelo, NL-Overijssel

Kleinschalig park met vrijstaande bungalows in bosrijke omgeving

Pluspunten:- Groen en kleinschalig park in Overijssel - Bungalows in Scandinavische stijl met bubbelbad en overdekte veranda - Op dit vakantiepark komt…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons bungalow type Helsinki

  
6-persoons bungalow type Helsinki

Vrijstaande bungalow, gelijkvloers. Opp. ca. 80m2. Woonkamer met vloerverwarming, zit- en eethoek en TV. Keuken voorzien van o.a. koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak en magnetron. Apart toilet. Badkamer met vloerverwarming, wastafel en (inloop)douche. Drie slaapkamers met twee 1-persoons boxspring bedden. Er is een berging en een omheinde veranda en tuin op het zuiden.

 

6-persoons bungalow type Hoeve

  
6-persoons bungalow type Hoeve

Vrijstaande bungalow. Opp. ca. 83m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV en cd-speler. Keuken voorzien van o.a. koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak, magnetron en vaatwasser. Badkamer (inloop)douche. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Verdieping: badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers met ieder twee 1-persoons boxspringbedden. Terras met meubilair en tuin op het zuiden. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

Hogenboom Havenresort Terherne

Terherne, NL-Friesland

Bijzonder sfeervolle accommodaties in een van de pittoreske Friese dorpjes

Pluspunten: - Familiepark in pittoresk Fries dorp - Overnachten in een Haven- of Dijkwoning - Omringd door Friese meren als het Sneekermeer - Voor…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons Dijkwoning

  
2-persoons Dijkwoning

Vrijstaande accommodatie, oppervlakte ca. 60m². Verdieping: woonkamer met zithoek, flatscreen TV, CD- en DVD-speler. Open keuken voorzien van een 2-pitskookplaat, koelkast, magnetron, Senseo koffiezetapparaat en waterkoker. Balkom met lounge set. Tweede verdieping: één slaapkamer met 2-persoonsbed. Apart toilet. Balkon met bistrosetje. Begane grond: badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet en vloerverwarming. De accommodatie is huisdier- en rookvrij en voorzien van gratis WiFi en is rustig gelegen aan het water. Er is parkeergelegenheid voor uw auto op de centrale parkeerplaats.

 

4-persoons Havenwoning

  
4-persoons Havenwoning

Geschakelde accommodatie, oppervlakte ca. 70m². Verdieping: woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, CD- en DVD-speler. Open keuken voorzien van een 2- of 4-pits elektronisch fornuis, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Begane grond: badkamer met inloopdouche, wastafel en vloerverwarming. Apart toilet. Twee slaapkamers elk met twee 1-persoons boxspringbedden. De accommodatie is rookvrij en voorzien van gratis WiFi. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie. De inrichting/indeling van de woningen kan onderling verschillen.

 

4-persoons Havenwoning Mindervaliden

  
4-persoons Havenwoning Mindervaliden

Geschakelde en gelijkvloerse accommodatie, oppervlakte ca. 70m². Woonkamer met flatscreen TV, DVD-speler en een 2-persoons slaapbank. Open keuken voorzien van een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en een onderrijdbaar aanrecht. Badkamer met inloopdouche met opklapbare douchestoel, toilet met steunen, onderrijdbare wastafel en vloerverwarming. Eén slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. De accommodatie is voorzien van gratis WiFi, veranda en terras met tuinmeubilair en is rookvrij. Er is parkeergelegenheid voor uw auto op de centrale parkeerplaats direct bij de woning.

Hogenboom Landgoed 't Wildrijck
Hogenboom Landgoed 't Wildrijck

Dieverbrug, NL-Drenthe

Mooie bosrijke omgeving, park met overdekt zwembad

Pluspunten: - Vrijstaande landhuizen aan de rand van nationaal Park Drents-Friese Wold - Tussen de gezellige stedendriehoek Assen,…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Landhuis A4

  
4-persoons Landhuis A4

Vrijstaande villa. Opp ca. 130m2. Entree met hal en apart toilet. Woonkamer met zit- en eethoek. Keuken met magnetron. Badkamer met een bad of douche en toilet. Verdieping: Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. De inrichting kan onderling verschillen. Het landhuis beschikt over gratis WiFi.

 

4-persoons Landhuis C4

  
4-persoons Landhuis C4

Vrijstaande villa. Opp ca. 95m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Keuken met magnetron. Badkamer met een bad of douche en toilet. Verdieping: Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. De inrichting kan onderling verschillen. Het landhuis beschikt over gratis WiFi.

 

5/6-persoons Landhuis A4 Plus

  
5/6-persoons Landhuis A4 Plus

Vrijstaande villa. Opp ca. 130m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Keuken met magnetron. Badkamer met een bad of douche en toilet. Verdieping: Bedstee geschikt voor twee kinderen of één volwassene. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. terras met tuinmeubilair. De inrichting kan onderling verschillen. Het landhuis beschikt over gratis WiFi.

 

6-persoons Landhuis C6

  
6-persoons Landhuis C6

Vrijstaande villa. Opp ca. 95m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Keuken met magnetron. Badkamer met een bad of douche en toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Verdieping: Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. De inrichting kan onderling verschillen. Het landhuis beschikt over gratis WiFi.

Hogenboom Landgoed De Lindenbergh
Hogenboom Landgoed De Lindenbergh

Ommen, NL-Overijssel

Rustig park, omgeven door prachtige natuur

Pluspunten: - Kleinschalig landgoed met ruime vrijstaande luxe bungalows - Geschikt voor rust- en natuurliefhebbers - Slechts 2,5 km…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons bungalow Regge

  
6-persoons bungalow Regge

Vrijstaand. Indeling: entree, ruime woonkamer, volledig ingerichte open keuken met keramische kookplaat, combi-magnetron en vaatwasser. Ruim terras. Apart toilet en berging. Drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond, de derde slaapkamer bevindt zich meestal op de eerste verdieping en soms op de begane grond. Badkamer met douchecabine, toilet en dubbele wastafel. Sauna en zonnebank. Alle bungalows zijn voorzien van tv, tuinmeubilair, vloerverwarming en centrale verwarming. Alle woningen zijn drempelloos. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij iedere bungalow

 

6-persoons bungalow Vecht

  
6-persoons bungalow Vecht

Vrijstaand. Indeling: entree, ruime woonkamer en volledig ingerichte open keuken met keramische kookplaat, combi-magnetron en vaatwasser. Ruim terras. Apart toilet en berging. Drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond, de derde slaapkamer bevindt zich meestal op de eerste verdieping en soms op de begane grond. Badkamer met douchecabine, toilet en dubbele wastafel. Alle bungalows zijn voorzien van tv, tuinmeubilair, vloerverwarming en centrale verwarming. Alle woningen zijn drempelloos. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij iedere bungalow.

Hogenboom Landschapspark Striks Erve
Hogenboom Landschapspark Striks Erve

IJhorst, NL-Overijssel

Kleinschalig park met landelijke ligging

Pluspunten: - Kleinschalig park met prachtige bungalows gebouwd in oudhollandse boerderijstijl - Gelegen in het groene dal van rivier…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons woonboerderij Comfort

  
4-persoons woonboerderij Comfort

Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, TV, CD-speler en video/of DVD speler. Open keuken met magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met ligbad en douche. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e Verdieping: slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de bungalow. De inrichting van de bungalow kan onderling verschillen. Een van de accommodaties heeft geen slaapkamer beneden.

 

6-persoons Woonboerderij Comfort

  
6-persoons Woonboerderij Comfort

Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, TV, CD-speler en video/of DVD speler. Open keuken met magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met ligbad en douche. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e Verdieping: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de bungalow. De inrichting van de bungalow kan onderling verschillen.

 

6-persoons Woonboerderij Standaard

  
6-persoons Woonboerderij Standaard

Begane grond: Woonkamer met zit-en eethoek en TV. Open keuken met magnetron. Badkamer met douche en apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e Verdieping: Twee slaapkamers, beide met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de bungalow. De inrichting van de bungalows kan onderling verschillen.

Hogenboom Natuurpark De Witte Bergen

IJhorst, NL-Overijssel

Bungalows gelegen in de heuvelachtige bossen

Ligging van Hogenboom Natuurpark De Witte Bergen Omringd door bossen en gelegen in het plaatsje IJhorst, op 8km van Meppel, is Hogenboom Natuurpark De…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Landhuis Koolmees

  
4-persoons Landhuis Koolmees

Vrijstaand. Opp 95m2. Begane grond. Woonkamer met TV en DVD-speler. Open keuken voorzien van een magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met ligbad of douche. Apart toilet. Verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en een bedstee.Tuin met tuinmeubilair. De inrichting/indeling van de villa's kan onderling verschillen.

 

4-persoons Landhuis Roodborst

  
4-persoons Landhuis Roodborst

Vrijstaand. Opp. 75m2. Begane grond: Woonkamer met TV en DVD-Speler. Open keuken voorzien van een magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met ligbad of douche. Verdieping. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. De inrichting/indeling van de villa's kan onderling verschillen.

 

6-persoons Landhuis Bonte Specht

  
6-persoons Landhuis Bonte Specht

Vrijstaand. Opp. 75m2. Begane grond: Woonkamer met TV en DVD-speler. Open keuken voorzien van een magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met ligbad of douche. Apart toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Verdieping: Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbed. Terras met tuinmeubilair. De inrichting/indeling van de villa's kan onderling verschillen.

 

6-persoons Landhuis Ooievaar

  
6-persoons Landhuis Ooievaar

Vrijstaand. Opp. 75m2. Begane grond: Woonkamer met TV en DVD-speler. Open keuken voorzien van een magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met ligbad of douche. Apart toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Verdieping: Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbed. Terras met tuinmeubilair. De inrichting/indeling van de villa's kan onderling verschillen.

Hogenboom Park Scorleduyn
Hogenboom Park Scorleduyn

Schoorl, NL-Noord-Holland

Klein, knus park direct grenzend aan de Schoorlse Duinen

Pluspunten:- Kleinschalig park met ruim opgezette luxe buitenhuizen- Gelegen op korte afstand van bos, duinen en strand- Nabij…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons buitenhuis

  
4-persoons buitenhuis

Vrijstaande bungalow ca. 70m2. Begane grond: Woonkamer en open keuken met vaatwasser en magnetron. Badkamer met douche of bad, wastafel en toilet. Eén slaapkamer met een 2-persoonsbed. Openslaande deuren naar het terras (ca. 18m2) met tuinmeubilair. Aparte berging. Verdieping: Vide en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. De bungalows kunnen onderling verschillen. Een accommodatie voorzien van een bad kan met voorkeur gereserveerd worden.

Hogenboom Park Wijde Aa
Hogenboom Park Wijde Aa

Roelofarendsveen, NL-Zuid-Holland

Veelzijdige omgeving, rustig park voor watersportliefhebbers

Pluspunten: - Waterrijk vakantiepark met diverse vis- en watersportmogelijkheden - Gelegen op een half uur rijden van de kust - Nabij…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Wijde Aa

  
4-persoons Wijde Aa

Vrijstaand. Opp. ca. 95m2. Woonkamer met TV, zit- en eethoek. Open keuken o.a. voorzien van vaatwasser en combi-magnetron. Toilet. Verdieping: badkamer met ligbad, aparte douche en toilet. Twee slaapkamers elk met twee 1-persoonsbedden. Balkon. De bungalow beschikt over een buitenterras met tuinmeubilair en parkeergelegenheid voor één auto. In een aantal accommodaties zijn huisdieren welkom.

 

4-persoons bungalow Type Polder Luxe

  
4-persoons bungalow Type Polder Luxe

Vrijstaand opp. ca. 95m2. Begane grond: ruime woonkamer met open keuken voorzien van een combi-magnetron en een vaatwasser. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met ligbad en aparte douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Verdieping: één grote slaapkamer met drie 1-persoonsbedden. Op de overloop is er een infrarood sauna aanwezig. In de grote slaapkamer is een zonnehemel (boven het vijfde bed). Er is parkeergelegenheid voor een auto (na)bij de bungalow. Dakterras. De inrichting van de bungalow kan onderling verschillen. Huisdieren toegestaan.

 

4/5-persoons bungalow Type Polder Standaard

  
4/5-persoons bungalow Type Polder Standaard

Vrijstaand opp. ca. 95m2. Begane grond: ruime woonkamer met open keuken voorzien van een combi-magnetron en een vaatwasser. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met ligbad en aparte douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Verdieping: één slaapkamer met drie 1-persoonsbedden. Er is parkeergelegenheid voor een auto (na)bij de bungalow. Dakterras. De inrichting van de bungalow kan onderling verschillen. een aantal accommodaties zijn huisdieren welkom.

 

4/5-persoons bungalow Type Wijde Aa Standaard

  
4/5-persoons bungalow Type Wijde Aa Standaard

4/5-persoons bungalow Type Wijde Aa Standaard Vrijstaand opp. ca. 95m2. Begane grond: ruime woonkamer met open keuken voorzien van een combi-magnetron en een vaatwasser. Apart toilet. Buitenterras. Verdieping: twee slaapkamers met ieder twee 1-persoonsbedden. Op de overloop is er nog een 1-persoonsbed. Badkamer met ligbad, aparte douche en extra toilet. Balkon. Er is parkeergelegenheid voor een auto (na)bij de bungalow. De inrichting van de bungalow kan onderling verschillen.

 

6-persoons bungalow Type Wijde Aa

  
6-persoons bungalow Type Wijde Aa

6-persoons bungalow Type Wijde Aa Vrijstaand opp. ca. 95m2. Begane grond: ruime woonkamer met open keuken voorzien van een combi-magnetron, koffiezetapparaat en een vaatwasser. Apart toilet. Buitenterras. Verdieping: drie slaapkamers met ieder twee 1-persoonsbedden. Badkamer met ligbad, douche en extra toilet. Balkon. Er is parkeergelegenheid voor een auto (na)bij de bungalow. De inrichting van de bungalow kan onderling verschillen. Huisdieren toegestaan.

Hogenboom Recreatiepark De Tolplas
Hogenboom Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel, NL-Overijssel

Sfeervol familiepark rondom recreatieplas, vlakbij Almelo

Pluspunten: - Ruim opgezet park omgeven door golvende heidevelden en uitgestrekte bossen - Ideaal voor rust- en natuurliefhebbers en…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons bungalow Kleine Vos

  
2-persoons bungalow Kleine Vos

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte 58m2. Ruime woonkamer met open keuken met combimagnetron. Wasmachine. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Gratis WiFi.

 

4-persoons Twents Buitenverblijf

  
4-persoons Twents Buitenverblijf

Vrijstaand chalet. Oppervlakte ca. 60m2. Extra ruime woonkamer met dvd-speler en gratis WiFi. Luxe open keuken met combimagnetron en vaatwasser. Twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden. Luxe badkamer met tweepersoons sauna, douche/stoomcabine en toilet. Ook biedt de accommodatie gratis WiFi. Alle buitenverblijven hebben een prachtig uitzicht over het water.

 

4-persoons bungalow Kleine Vos

  
4-persoons bungalow Kleine Vos

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte 58m2. Ruime woonkamer en open keuken met combimagnetron. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Gratis WiFi.

 

4-persoons bungalow Vuurvlinder met serre

  
4-persoons bungalow Vuurvlinder met serre

Vrijstaand. Opp. ca. 72m2. Woonkamer met TV en zit- en eethoek. Open keuken met combimagnetron en vaatwasser. Badkamer met bad of douche en wastafel. Apart toilet, wasmachine en wasdroger. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. De serre is ca. 9 m2. Tuin met terras en tuinmeubilair. Bij de bungalow is er parkeergelegenheid voor één auto en biedt gratis WiFi.

 

4-persoons chalet

  
4-persoons chalet

Vrijstaand. Opp. ca. 48m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken met combimagnetron. Badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers ieder met twee 1-persoonsbedden (een aantal chalets hebben één slaapkamer met een stapelbed). Terras met tuinmeubilair. De chalets liggen aan het water en beschikken over airconditioning, gratis WiFi en parkeergelegenheid voor één auto.

 

4-persoons chalet Wellness

  
4-persoons chalet Wellness

Vrijstaande chalet. Oppervlakte ca. 48m2. Ruime woonkamer met open keuken met combimagnetron. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Luxe badkamer met een 1-persoons sauna en stoom cabine. Apart toilet. Airconditioning en gratis WiFi. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie.

 

6-persoons Twents Buitenverblijf

  
6-persoons Twents Buitenverblijf

Vrijstaand chalet. Oppervlakte ca. 60m2. Ruime woonkamer met airconditioning, Duitse Tv zenders, flatscreen tv, dvd-speler en gratis WiFi (voor maximaal 2 apparaten). Luxe open keuken met combimagnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Drie slaapkamers waarvan twee met twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Luxe badkamer met toilet en douchecabine Wasmachine en berging. Gratis WiFi.

 

6-persoons Twentse bungalow met sauna

  
6-persoons Twentse bungalow met sauna

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 98m2. Begane grond: Woonkamer en open keuken met combimagnetron en vaatwasser. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Infrarood sauna (2-persoons), stoomcabine en zonnehemel. Eén slaapkamer voor twee personen. Op de verdieping twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Airconditioning. Gratis WiFi.

 

6-persoons bungalow Vuurvlinder

  
6-persoons bungalow Vuurvlinder

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 72m2. Begane grond: Woonkamer en open keuken met combimagnetron. Badkamer met bad of douche en wastafel. Apart toilet. Eén slaapkamer voor twee personen. Op de verdieping twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Ook is er gratis WiFi aanwezig.

 

6-persoons chalet

  
6-persoons chalet

Vrijstaande chalet. Oppervlakte ca. 48m2. Woonkamer en open keuken met combimagnetron. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed, één met twee 1-persoonsbedden één met een stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Gratis WiFi.

 

6-persoons chalet Wellness

  
6-persoons chalet Wellness

Vrijstaande chalet. Oppervlakte ca. 48m2. Ruime woonkamer met open keuken met combimagnetron, oven en vaatwasmachine. Wasmachine. Drie slaapkamers waarvan twee met elk twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Luxe badkamer met een 1-persoons infrarood sauna en douche/stoomcabine. Apart toilet. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie. Terras met tuinmeubilair. Eigen steiger. Gratis WiFi.

 

8-persoons bungalow Vuurvlinder

  
8-persoons bungalow Vuurvlinder

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 72m2. Begane grond: Woonkamer en open keuken met combimagnetron en vaatwasmachine. Badkamer met bad of douche en wastafel. Apart toilet. Soutterrain met speelkamer voor kinderen. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden in het souterrain. Op de verdieping twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Gratis WiFi.

 

12-persoons Twentse Hoeve

  
12-persoons Twentse Hoeve

Geschakelde woning van ca 220 m2 met 6 slaapkamers en 4 badkamers. Begane grond: ruime woonkamer met eet- en keukenhoek met combimagnetron, oven, koelkast met vriezer, senseo en vaatwasser. Twee badkamers met douche en wastafel. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Wasmachine en wasdroger. Apart toilet. Verdieping: vier slaapkamers met ieder twee 1-persoonsbedden. Twee badkamers, waarvan één met (regen)douche, bubbelbad en twee wastafels en één met (regen)douche, toilet en twee wastafels. Apart toilet. 6-persoons traditionele sauna. Royale tuin met tuinmeubilair en parasol. Huisdieren op aanvraag. Gratis WiFi.

 

14-persoons Twentse Hoeve

  
14-persoons Twentse Hoeve

Vrijstaande woning van ca 220 m2 met 7 slaapkamers en 3 badkamers. Begane grond: ruime woonkamer met eet- en keukenhoek met combimagnetron, oven, senseo en vaatwasser. Badkamer geschikt voor mindervalide met douche, wastafel en (miva) toilet. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. In deze accommodatie zijn 2 of 4 hoog/laag bedden aanwezig. Wasmachine en wasdroger. Apart (miva) toilet. Verdieping: vier slaapkamers met ieder twee 1-persoonsbedden. Twee badkamers, waarvan een met (regen)douche, bubbelbad en twee wastafels en een met (regen)douche, (miva) toilet en twee wastafels. Apart toilet. 6-persoons traditionele sauna. Terras en royale tuin met tuinmeubilair en parasol. Parkeergelegenheid nabij de accommodatie. Gratis WiFi.

 

18-persoons Twentse Hoeve

  
18-persoons Twentse Hoeve

Geschakelde woning van ca 310 m2 met 9 slaapkamers en 6 badkamers. Begane grond: ruime woonkamer met eet- en keukenhoek met combimagnetron, oven, senseo en twee koelkasten met vriezer en twee vaatwassers. Drie badkamers met douche en wastafel. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Wasmachine, wasdroger en apart toilet. Verdieping: zes slaapkamers met ieder twee 1-persoonsbedden. Drie badkamers, waarvan een met (regen)douche, bubbelbad en twee wastafels en twee met (regen)douche, toilet en twee wastafels. Apart toilet. 6-persoons traditionele sauna. Terras en royale tuin met tuinmeubilair en parasol. Parkeren nabij de accommodatie. Gratis WiFi.

Hogenboom Recreatiepark Tusken de Marren

Akkrum, NL-Friesland

Paradijs voor watersportliefhebbers

Pluspunten: - Recreatiepark met accommodaties aan het water - Boot af te meren vanaf eigen steiger - Nabij Sneek, Leeuwarden en Heerenveen - Omgeving…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Sneekermeer

  
4-persoons Sneekermeer

Vrijstaand. Opp. ca 124m2. Woonkamer met zit- en eethoek, ftaltscreen TV en gratis WiFi. Open keuken onder andere voorzien van koelkast, vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Verdieping: twee slaapkamer beide voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden. De accommodaties hebben een tuin op het zuiden, liggen aan vaarwater en beschikken over een steiger. Tuin met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

 

4-persoons chalet

  
4-persoons chalet

Vrijstaand, ca 45m2. woonkamer met zit- en eethoek flatscreen TV en WiFi. Open keuken met vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met douche(cabine), wastafelmeubel en toilet. Twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Openslaande deuren naar de veranda met tuinmeubilair. Berging. Een aantal accommodaties beschikt over een sauna. Deze zijn met voorkeurskosten te boeken. Alle chalets zijn gelegen aan het water en voorzien van een eigen aanlegsteiger. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. De inrichting/indeling van de chalets kan onderling verschillen.

 

6-persoons Sneekermeer

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons Sneekermeer

Vrijstaand en rookvrij. Hal met separaat toilet. Woonkamer met zit- en eethoek met flatscreen TV, CD-speler, DVD-speler en WiFi. Open keuken met vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met douche en toilet. Verdieping, met drie slaapkamers elk met twee éénpersoons boxspringbedden. De accommodaties zijn gelegen aan het doorgaande vaarwater en beschikken over een eigen aanlegsteiger. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

Hogenboom Residence Koningshof
Hogenboom Residence Koningshof

Schoorl, NL-Noord-Holland

Vlakbij het strand van Schoorl en kunstenaarsdorp Bergen

Aan de rand van Nationaal Park De Schoorlse Duinen, in de Noord-Hollandse gemeente Bergen, ligt dit park. De rust en natuur van het…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow Koningshoeve

  
4-persoons bungalow Koningshoeve

Vrijstaande villa, ca. 80m2. Begane grond: Woonkamer met gratis WiFi, flatscreen tv en vloerverwarming. Keuken met vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Apart toilet. Berging. Verdieping: Of twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden of drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden en twee slaapkamers met een eenpersoons boxspringbed. Badkamer met douche(cabine) en toilet.

 

4-persoons bungalow Koningshoeve Jacuzzi

  
4-persoons bungalow Koningshoeve Jacuzzi

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 80m2. Begane grond: hal, apart toilet en berging met buitendeur. Woonkamer met openslaande deuren naar het terras en een open keuken met vaatwasser en combimagnetron. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met sunshower en toilet. Traditionele sauna met infrarood lampen. Terras met tuinmeubilair en 4-persoons jacuzzi.

 

4-persoons koningshoeve Wellness

  
4-persoons koningshoeve Wellness

Vrijstaande bungalow. Begane grond: woonkamer met WiFi (gratis), flatscreen tv en vloerverwarming. Keuken met vaatwasser, combi-magnetron en koffiezetapparaat. Apart toilet. Berging. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met sunshower en toilet. Traditionele sauna met infrarood lampen. Terras met tuinmeubilair. Eén auto mag bij de accommodatie worden geparkeerd. De inrichting van de accommodaties kan onderling verschillen.

 

6-persoons bungalow Koningshoeve

  
6-persoons bungalow Koningshoeve

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 80m2. Begane grond: hal, apart toilet en berging met buitendeur. Woonkamer met openslaande deuren naar het terras en een open keuken met vaatwasser en combimagnetron. Verdieping: drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet.

Hogenboom Strandslag Juliana
Hogenboom Strandslag Juliana

Julianadorp aan Zee, NL-Noord-Holland

Op loopafstand van het strand, met mooie bowlingbanen

Pluspunten: - Ruim opgezet bungalowpark met veel faciliteiten voor jong en oud - Strand en zee op 400 meter afstand - Volop…

Meer parkinformatie »
 

2-kamer appartement

  
2-kamer appartement

Woonkamer met compleet ingerichte keuken voorzien van vaatwasmachine en magnetron. Badkamer met wastafel, toilet en douche. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden of een 2-persoonsbed. Frans balkon. De inrichting/indeling van de appartementen kan onderling verschillen.

 

3-kamer appartement

  
3-kamer appartement

Woonkamer met slaapbank of vide met twee 1-persoonsbedden. Compleet ingerichte keuken met vaatwasmachine en magnetron, badkamer met wastafel en bad of inloopdouche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Balkon of terras. De inrichting/indeling van de appartementen kan onderling verschillen.

 

4-persoons bungalow Type Zeester

  
4-persoons bungalow Type Zeester

Vrijstaand ca 70m2. Woonkamer met tuinzicht. Open keuken met eethoek. Badkamer met douche en toilet. Eén slaapkamer met een 2-persoons bed en één slaapkamer met twee 1-persoons bedden of beide slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de bungalows kunnen onderling verschillen. Bij de bungalow is er plek voor het parkeren van 1 auto. U kunt in deze accommodatie gratis gebruik maken van WiFi. Bij dit type accommodatie zijn huisdieren niet toegestaan.

 

5-persoons bungalow Type Albatros

  
5-persoons bungalow Type Albatros

Vrijstaand ca 75m2. Woonkamer met tuinzicht. Open keuken met eethoek. Badkamer met douche en toilet. 1ste verdieping: Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoons bed en één slaapkamer met één 1-persoons bed. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de bungalows kunnen onderling verschillen. Bij de bungalow is er plek voor het parkeren van 1 auto. Dit type bungalow is huisdiervrij.

 

6-persoons bungalow Type Strandparel

  
6-persoons bungalow Type Strandparel

Vrijstaand ca 80m2. Woonkamer met tuinzicht en een 2-persoons slaapbank. Openkeuken met eethoek. Badkamer met bad of douche en toilet. 1ste verdieping: Twee slaapkamers met of in iedere slaapkamer twee 1-persoonsbedden of in iedere slaapkamer met één 2-persoonsbed. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de bungalows kunnen onderling verschillen. Bij de bungalow is er plek voor het parkeren van 1 auto.


Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21

Bungalows Nederland

Heerlijk vakantie vieren in eigen land! Nederland heeft veel in petto voor toeristen: attractieparken, natuurrecreatie, authentieke dorpen, bruisende steden, cultuur en nog veel meer. Reserveer een bungalow in Nederland en geniet van een onvergetelijk verblijf.

U heeft een uitgebreide keus aan bungalowparken zodat u kunt selecteren op uw wensen. Dat hangt af van de samenstelling van de reizigers en uw interesses. Bent u met kinderen? Een bungalow in Nederland met speciaal ingerichte kinderkamers, traphekjes en speelmaterialen zijn het overwegen waard. Bovendien worden parkvoorzieningen, zoals zwembad, speeltuin en ballenbak uitbundig toegejuicht door deze groep jonge vakantiegangers. Liefhebbers van rust en ontspanning zullen daarentegen juist weer op zoek gaan naar een meer luxe bungalow in Nederland, misschien wel met sauna en open haard, gesitueerd op een kleinschalig park.

Er zijn zoveel boeiende plekken nog te ontdekken in Nederland, iedere streek kent zijn eigen tradities, geschiedenis en karakteristieken. Bij Drenthe denken we aan hunebedden, bij Twente aan klootschieten, bij Limburg aan het heuvelachtige landschap en zo kunnen we bij iedere provincie wel iets bedenken. Tijdens uw (korte) vakantie of lang weekend in een bungalow in Nederland zult u letterlijk de sfeer proeven van de streek, bij het nuttigen van lokale lekkernijen, zoals de Zeeuwse Bolus en de Friese Sûkerbole.

Heeft u al zin om te gaan? Zoek en boek een scherpe bungalow aanbieding in Nederland.

Last minute bungalow Nederland 

Er is een grote verscheidenheid aan bungalowparken door heel in Nederland, meestal met een praktische ligging ten opzichte van pretparken, natuurgebieden, winkelsteden en andere recreatieve doeleinden. Voor een gunstige last minute in Nederland ziet u op bungalowS.nl diverse aanbiedingen staan en ook kan een reservering voor een Mystery Park van Center Parcs u tientallen Euro’s besparen. Een voordeel van een bungalow in Nederland is de relatief korte reistijd, waardoor ook korte verblijven erg populair zijn. Even de wekelijkse drukte ontvluchten tijdens een weekendje in de natuur; heerlijk ontspannen en met elkaar genieten in een bungalow in Nederland.

Bedenkt u in een opwelling dat u er morgen, misschien zelfs nog vandaag eropuit wilt, dan kan dat. Het is nooit te laat om last minute een bungalow in Nederland te boeken, wij zorgen ervoor dat u de bevestiging heeft voordat u vertrekt.
Naar boven
Vragen? Start Chat

0000