Uw zoekopdracht

  • Land: Nederland

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Nederland

Resultaten: 370 t/m 444
Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21
Sorteer op
EuroParcs Resort Limburg
EuroParcs Resort Limburg

Susteren, NL-Limburg

Veel faciliteiten waaronder zwembad, amusementshal en sauna

Ligging van EuroParcs Resort Limburg. Resort Limburg is prachtig gelegen in de provincie Limburg, in het plaatsje Susteren…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet Berkel

  
4-persoons chalet Berkel

Eenvoudig rookvrij chalet van ca. 40 m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Keuken voorzien van o.a. een magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met een 2-persoonsbed, twee 1-persoonsbedden of een stapelbed. De chalet is voorzien van een gashaard. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair. Deze accommodatie is uitstekend geschikt voor gezinnen met 2 volwassenen en 2 kinderen. Let op: het interieur kan bij de chalets onderling verschillen

 

4-persoons chalet Linde

  
4-persoons chalet Linde

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij, ca. 60 m2. Woonkamer met zithoek, TV, Keuken voorzien van een vaatwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat en combi-magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

 

4-persoons chalet Velthorst

  
4-persoons chalet Velthorst

Vrijstaand rookvrij chalet, oppervlakte ca. 50 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en TV. Keuken voorzien van vaatwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat en combi-magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden en/of stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair. Eén van de chalets is geschikt voor minder validen.

 

4-persoons chalet Zuiderzee

  
4-persoons chalet Zuiderzee

Vrijstaand rookvrij chalet, oppervlakte ca. 70 m2. Woonkamer met zithoek en TV. Aparte eetkamer met tafel en stoelen. Keuken voorzien van vaatwasmachine, combi-magnetron, koffiezetapparaat of Senseo en waterkoker. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden en/of stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Chalet Zuiderzee heeft een overkapping. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

 

6-persoons bungalow Aldenborgh

  
6-persoons bungalow Aldenborgh

Vrijstaand rookvrij chalet, oppervlakte ca. 75 m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken met bar en voorzien van een magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. 1 slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met een ligbad of douche, wastafel en toilet. 1e verdieping: twee slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoonsbedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. Enkele chalets hebben elektrische verwarming, i.p.v. centrale verwarming Dit type beschikt niet over huisdier vrije bungalows.

 

6-persoons chalet Boekhorst

  
6-persoons chalet Boekhorst

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij met rustieke uitstraling. Oppervlakte ca. 50m2. Woonkamer met eet- en zithoek en tv. Open keuken voorzien van een vaatwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed of twee 1-persoonsbedden, één slaapkamer met twee stapelbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet Hackfort

  
6-persoons chalet Hackfort

Vrijstaand, rookvrij en gelijkvloers oppervlakte ca. 75 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en TV. Keuken voorzien van een vaatwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat en combi-magnetron. Badkamer met douche of bad, wastafel en toilet. In enkele chalets is een apart toilet en/of een 2e badkamer aanwezig. Drie slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden of stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet Hackfort-Boekhorst

  
6-persoons chalet Hackfort-Boekhorst

Vrijstaand en rookvrij chalet met rustieke uitstraling, oppervlakte ca. 75 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en TV. Keuken voorzien van een vaatwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat en combi-magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden of stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair. In enkele chalets is een 2e badkamer met douche of bad aanwezig.

 

8-persoons bungalow Aldenborgh plus

  
8-persoons bungalow Aldenborgh plus

Vrijstaand en rookvrij chalet met twee verdiepingen, oppervlakte ca. 100 m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Volledig ingerichte open keuken voorzien van o.a. een magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en een vaatwasmachine. Eén slaapkamer op de begane grond met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met een douche, wastafel en toilet. 1e Verdieping: twee slaapkamers, één met twee 1-persoonsbedden en één met vier 1-persoons bedden. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

 

12-persoons bungalow Daelenbroeck Speciaal

  
12-persoons bungalow Daelenbroeck Speciaal

De accommodatie is rookvrij en in traditionele Limburgse vakwerkstijl, voorzien van alle moderne luxe. Oppervlakte ca. 160 m2. De Daelenbroeck Speciaal is er in verschillende uitvoeringen. De één beschikt over een sauna, de ander is speciaal ingericht voor kinderen en weer een ander is ingericht met de nieuwste (technische) snufjes. Alle andere zijn gelegen aan de grote recreatievijver. De bungalow is voorzien van een ruime woonkamer met TV, een eetkamer en half open keuken met uitgebreide inventaris, koelkast met vriesvak of koel/vriescombinatie, waterkoker en koffiezetapparaat of senseo, vaatwasser en combimagnetron. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, badkamer met douche en apart toilet. Op de eerste verdieping zijn een 1 of 2 badkamers met douche of bad, apart toilet en vier tot vijf slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden of stapelbedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair. U kunt in het opmerkingen veld tijdens het reserveren een voorkeur opgeven voor een type bungalow, echter dit is op basis van beschikbaarheid en kan dus niet gegarandeerd worden.

 

12-persoons bungalow Daelenbroeck plus

  
12-persoons bungalow Daelenbroeck plus

De accommodatie is rookvrij en in traditionele Limburgse vakwerkstijl, voorzien van alle moderne luxe. Oppervlakte ca. 160 m2. De bungalow is voorzien van een ruime woonkamer met TV, een eetkamer en half open keuken met kookgelegenheid, koffiezetapparaat, vaatwasser en combimagnetron. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, badkamer met douche en apart toilet. Op de eerste verdieping zijn een badkamer met douche, apart toilet en vier tot vijf slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en/of stapelbed. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

EuroParcs Resort Reestervallei
EuroParcs Resort Reestervallei

IJhorst, NL-Overijssel

Rustig en centraal gelegen park in het groen

Pluspunten: - Tennisbaan, restaurant en visvijver - Middenin de natuur - Dichtbij Nationaal Park Weerribben-Wieden - Rustig…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet AB Mystique

  
4-persoons chalet AB Mystique

Vrijstaand en gelijkvloers opp. ca. 40m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken voorzien van een gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasmachine, koelkast, combi-magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van 2-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons chalet Berkel

  
4-persoons chalet Berkel

Vrijstaand en gelijkvloers opp. ca. 40m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken voorzien van een gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons chalet Velthorst

  
4-persoons chalet Velthorst

Vrijstaand en gelijkvloers opp. ca. 50m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken voorzien van een gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, combi-magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet Hackfort+

  
6-persoons chalet Hackfort+

Vrijstaand en gelijkvloers opp. ca. 75m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken voorzien van een gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, combi-magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers, waarvan twee voorzien van twee 1-persoonsbedden en één van een 2-persoonsbed. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet Pavillon+

  
6-persoons chalet Pavillon+

Vrijstaand en gelijkvloers opp. ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken voorzien van een gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, combi-magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers, waarvan twee voorzien van twee 1-persoonsbedden en één voorzien van een 2-persoonsbed. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet Velthorst+

  
6-persoons chalet Velthorst+

Vrijstaand en gelijkvloers opp. ca. 60m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken voorzien van een gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast en combi-magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers, waarvan twee voorzien van twee 1-persoonsbedden en één van een stapelbed. Terras met tuinmeubilair.

EuroParcs Resort de Achterhoek
EuroParcs Resort de Achterhoek

Lochem, NL-Gelderland

Speel-, zwem- en natuurplezier in het groene Gelderland

Ligging van EuroParcs Resort de Achterhoek Op het mooie EuroParcs Resort de Achterhoek, gelegen in Lochem in de groene provincie…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet Berkel

  
4-persoons chalet Berkel

Vrijstaande chalet. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken met koffiezetapparaat. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden of een stapelbed en één 2-persoonsbed. Terras met tuinmeubilair. Enkele chalets beschikken over een magnetron en een opbergruimte. De indeling kan onderling verschillen. Het chalet wordt door middel van een gaskachel verwarmd.

 

4-persoons chalet De Linde

  
4-persoons chalet De Linde

Vrijstaand chalet. Woonkamer met zit- en eethoek en TV met Film1. Open keuken met magnetron of combi-magnetron en vriezer. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden of twee 2-persoonsbedden of één 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Bij de chalet is parkeergelegenheid voor 1 auto. De indeling kan onderling verschillen. Het chalet wordt door middel van een CV verwarmd.

 

4-persoons chalet Velthorst

  
4-persoons chalet Velthorst

Vrijstaand chalet. Woonkamer met TV met Film1. Open keuken met koffiezetapparaat. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. De indeling kan onderling verschillen. Het chalet wordt door middel van een gaskachel of CV verwarmd.

 

2+4-persoons chalet Boekhorst

  
2+4-persoons chalet Boekhorst

Vrijstaand chalet. Ruime woonkamer met TV met Film1. Open keuken met combi-magnetron, koffiezetapparaat en vaatwasmachine. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers, waarvan één met twee 1-persoonsbedden en één met twee stapelbedden, waarvan het onderste bed kan worden weggeklapt. Het chalet wordt door middel van een CV verwarmd. Deze accommodatie is het meest geschikt voor twee volwassenen en vier personen tot 18 jaar.

 

6-persoons chalet Hackfort

  
6-persoons chalet Hackfort

Vrijstaand chalet. Woonkamer met zit- en eethoek en TV met Film1. Open keuken met combi-magnetron, vriezer en vaatwasser. Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers voorzien van twee 1 -persoonsbedden en één van een stapelbed of één vide. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Bij de chalet is parkeergelegenheid voor 1 auto. De indeling kan onderling verschillen. Het chalet wordt door middel van een CV verwarmd.

 

8-persoons bungalow Wildenborgh

  
8-persoons bungalow Wildenborgh

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 75m2. Woonkamer en open keuken met vaatwasser en magnetron. Twee badkamers met douche en wastafel waarvan één op de begane grond en één op de eerste verdieping. Apart toilet op de begane grond. Afhankelijk van het aantal personen in uw reisgezelschap 3 of 4 slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Bij de bungalow is er parkeergelegenheid voor 2 auto's. Het chalet wordt door middel van een CV verwarmd.

 

8-persoons chalet Kranenburgh

  
8-persoons chalet Kranenburgh

Vrijstaand. Woonkamer met zit- en eethoek en TV met Film1. Open keuken met combi-magnetron, vriezer en vaatwasser. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Apart toilet. Verdieping. Badkamer met ligbad en een apart toilet. Afhankelijk van het aantal personen in uw reisgezelschap 3 of 4 slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Eén van dit type chalets beschikt over slechts 1 badkamer die zich op de begane grond bevindt. Bij de chalet is parkeergelegenheid voor 2 auto's. Het chalet wordt door middel van een CV verwarmd.

 

8-persoons chalet Kranenburgh de luxe

  
8-persoons chalet Kranenburgh de luxe

Vrijstaand. Woonkamer met zit- en eethoek en TV met Film1. Open keuken met combi-magnetron, vriezer en vaatwasser. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Apart toilet. Verdieping. Badkamer met ligbad en een apart toilet. Afhankelijk van het aantal personen in uw reisgezelschap 3 of 4 slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Bij de chalet is parkeergelegenheid voor 2 auto's. Het chalet wordt door middel van een CV verwarmd. De luxe 8-pers. Kranenburgh chalets zijn gelegen aan de zwemvijver.

EuroParcs Resort de Biesbosch
EuroParcs Resort de Biesbosch

Dordrecht, NL-Zuid-Holland

Met wellness, jachthaven en veel recreatiemogelijkheden

Ligging van EuroPacs Resort de Biesbosch Het prachtige Resort de Biesbosch ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied de…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet Berkel

  
4-persoons chalet Berkel

Vrijstaand en gelijkvloers. Woonkamer met zithoek en televisie. Open keuken voorzien van een gasfornuis, koelkast en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoons bedden. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons chalet Hackfort

  
4-persoons chalet Hackfort

Vrijstaand en gelijkvloers. Opp. ca 60m2. Woonkamer met zithoek en televisie. Open keuken voorzien van een afwasmachine, magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Tweede aparte toilet. Twee slaapkamers elk voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons chalet Le Pavillon

  
4-persoons chalet Le Pavillon

Oppervlakte: 60m2 Woonkamer met zithoek en televisie. Open keuken voorzien van een combi-magnetron en vaatwasmachine. Twee slaapkamers met beide twee 1-persoonsbedden en een badkamer. Terras met tuinmeubilair. De inrichting van de chalets kunnen onderling verschillen.

 

4-persoons chalet Velthorst

  
4-persoons chalet Velthorst

Vrijstaand en gelijkvloers. Opp. ca 50m2. Woonkamer met zithoek en televisie. Open keuken voorzien van een gasfornuis en magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers elk voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. De inrichting kan enigzins afwijken.

 

6-persoons chalet Hackfort

  
6-persoons chalet Hackfort

Vrijstaand en gelijkvloers. Opp. ca 60m2. Woonkamer met zithoek en televisie. Open keuken voorzien van een afwasmachine, magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel apart toilet. Drie slaapkamers elk voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet Hackfort de Luxe

  
6-persoons chalet Hackfort de Luxe

Vrijstaand en gelijkvloers. Opp. ca 60m2. Woonkamer met zithoek en televisie. Open keuken voorzien van een afwasmachine, magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Tweede aparte toilet. Drie slaapkamers elk voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet Pavillon plus

  
6-persoons chalet Pavillon plus

Oppervlakte: 60m2 Woonkamer met zithoek en televisie. Open keuken voorzien van een combi-magnetron en vaatwasmachine. Drie slaapkamers met beide twee 1-persoonsbedden en een badkamer. Terras met tuinmeubilair. De inrichting van de chalets kunnen onderling verschillen.

 

6-persoons chalet Velthorst

  
6-persoons chalet Velthorst

Vrijstaand en gelijkvloers. Opp. ca 55m2. Woonkamer met zithoek en televisie. Open keuken voorzien van een gasfornuis en magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers één slaapkamer met een 2-persoonsbed, één met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair. De inrichting van de chalets kunnen onderling verschillen.

EuroParcs Resort de Rijp
EuroParcs Resort de Rijp

Oost-Graftdijk, NL-Noord-Holland

Midden in het polderlandschap vlakbij het Alkmaardermeer

Ligging van EuroParcs Resort de Rijp In het rustige polderlandschap van Noord-Holland, tussen vele sloten en kanalen ligt Resort de…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet Berkel

  
4-persoons chalet Berkel

Woonkamer met zit- en eethoek. Keuken voorzien van o.a. een magnetron. Badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met één 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbed. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons chalet Velthorst

  
4-persoons chalet Velthorst

Vrijstaand. Opp ca. 50m2. Woonkamer met TV, zit- en eethoek. Open keuken voorzien van afwasmachine. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Het interieur van de chalets kan onderling verschillen. Er is parkeergelegenheid bij de accommodatie voor één auto.

 

6-persoons vakantiewoning Waterland

  
6-persoons vakantiewoning Waterland

Vrijstaand. Opp ca. 130m2. Begane grond: Woonkamer met TV, zit-en eetgedeelte. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasmachine en een combi-magnetron. Badkamer met douche of bad en wastafel. Een slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Apart toilet. 1e verdieping: Tweede toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoons bedden en wastafel. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid bij de accommodatie voor één auto.

 

6-persoons vakantiewoning de Marken

  
6-persoons vakantiewoning de Marken

Vrijstaand. Opp ca. 130m2. Deze op palen gebouwde vakantiewoning beschikt over een woonkamer met TV, zit-en eetgedeelte. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasmachine en een combi-magnetron. Badkamer met douche en wastafel. Een slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Apart toilet. 1e verdieping: Tweede toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoons bedden en wastafel. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid bij de accommodatie voor één auto.

 

6-persoons vakantiewoning de Rijp

  
6-persoons vakantiewoning de Rijp

Vrijstaand. Opp ca. 130m2. Begane grond: woonkamer met TV, zit-en eetgedeelte. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasmachine en een combi-magnetron. Badkamer met douche of bad en wastafel. Een slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Apart toilet. 1e verdieping: Tweede badkamer met douche of bad, wastafel en toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoons bedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid bij de accommodatie voor één auto.

 

8-persoons vakantiewoning Waterland

  
8-persoons vakantiewoning Waterland

Vrijstaand. Opp ca. 130m2. Begane grond: Woonkamer met TV, zit-en eetgedeelte. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasmachine en een combi-magnetron. Badkamer met douche of bad en wastafel. Een slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Apart toilet. 1e verdieping: Tweede toilet. Twee slaapkamers beide met drie 1-persoons bedden en een wastafel. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid bij de accommodatie voor één auto.

 

14-persoons bungalow de Beemster

  
14-persoons bungalow de Beemster

Vrijstaand en gelijkvloers Woonkamer met TV, zit-en eetgedeelte. Open keuken voorzien van een combi-magnetron en vaatwasmachine. Vijf slaapkamers met twee 1-persoons bedden en een slaapkamer met twee stapelbedden. Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid bij de accommodatie voor één auto. De accommodaties kunnen onderling verschillen.

Familiecamping De Vossenburcht

IJhorst, NL-Overijssel

Ligging van Familiecamping De Vossenburcht Midden in de groene omgeving van het Overijsselse IJhorst vindt u de Familiecamping De Vossenburcht. IJhorst…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Staphorsterhuis

  
4-persoons Staphorsterhuis

Vrijstaand, opp. ca. 32m2. De accommodatie bestaat uit een woongedeelte met hoekbank, flatscreen TV met Canal+ en een eethoek. De keuken is oa voorzien van een vaatwasser. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een stapelbed en één met een 2-persoons bedstee. Veranda met meubilair. Er is standaard een kinderstoel aanwezig en internet aansluiting.

 

5-persoons Tenthuis

  
5-persoons Tenthuis

Vrijstaand, opp. ca. 48m2. De accommodatie beschikt over een keuken met eethoek. De keuken is voorzien van koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en gasfornuis. Twee slaapgedeeltes waarvan één met twee 1-persoons bedden en één met drie 1-persoonsbedden. Overdekt terras met meubilair. In de tenthuis is water, elektra, kachel en een toilet aanwezig. In het verwarmde sanitairgebouw kunt u douchen.

 

6-persoons Stacaravan

  
6-persoons Stacaravan

Vrijstaand, opp. ca. 44m2. De accommodatie beschikt over een woonkamer met flatscreen TV, hoekbank en een eettafel. Open keuken met oa een koel/vriescombinatie, 4-pits gasstel en een combimagnetron. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed, één met twee 1-persoonsbedden en één met een een stapelbed. Tuin met tuinmeubilair, schuurtje met een damesfiets en bakfiets.

 

6-persoons Staphorsterhuis

  
6-persoons Staphorsterhuis

Vrijstaand, opp. ca. 50m2. De accommodatie bestaat uit een woongedeelte met hoekbank, flatscreen TV met Canal + en een eethoek. De keuken is oa voorzien van een vaatwasser. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. Teven is er een 2-persoons bedstee aanwezig. Veranda met meubilair. Er is standaard een kinderstoel aanwezig en internet aansluiting.

Farm-House Natuurpark

Twijzelerheide, NL-Friesland

Farm-House Natuurpark is een kleinschalig park in Friesland, 17 km van Leeuwarden. Het park is gelegen in het Friese Wouden-Meren gebied. Rust, stilte en…

Meer parkinformatie »
 

4+2 (tot 12 jaar) persoons bungalow Pingo-House B

  
4+2 (tot 12 jaar) persoons bungalow Pingo-House B

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met een slaapbank voor twee personen. Een open keuken met magnetron. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Verbruik van water en energie is exclusief, de verbruikskosten worden na het verblijf van de waarborgsom afgetrokken.

 

6-persoons bungalow Pingo-House D

  
6-persoons bungalow Pingo-House D

Vrijstaande bungalow. Woonkamer en open keuken met magnetron en vaatwasmachine. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden of twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en een kamer met een stapelbed. Badkamer met wastafel, bad en toilet. Verbruik van water en energie is exclusief, de verbruikskosten worden na het verblijf van de waarborgsom afgetrokken.

Fox Lodges

Denekamp, NL-Overijssel

Ligging van Fox Lodges Midden in het kenmerkende Twentse coulisselandschap, op 3 km afstand van Denekamp in Overijssel, ligt Fox Lodges. Kom genieten en…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons Lodge

  
6-persoons Lodge

Half-vrijstaande lodge. De ruime woonkamer met uitzicht over het water heeft een eet- en zitgedeelte met gashaard. De moderne keuken bevat o.a. een combimagnetron, gasfornuis en vaatwasmachine. De drie slaapkamers zijn allen voorzien van twee 1-persoons-boxspringbedden. Badkamer met egendouche, bad, toilet en dubbele wastafel. Extra toilet apart. Grote veranda met luxe tuinset en buiten gashaard.

 

12-persoons Lodge

  
12-persoons Lodge

Vrijstaande Lodge. Twee aan elkaar geschakelde 6-persoons lodges. De ruime woonkamer met uitzicht over het water heeft een eet- en zitgedeelte met gashaard. De moderne keuken bevat o.a. een combimagnetron, gasfornuis en vaatwasmachine. De zes slaapkamers zijn allen voorzien van twee 1-persoons-boxspringbedden. De lodge bevat twee badkamers beide met regendouche, bad, toilet en dubbele wastafel.Twee extra toiletten apart. Grote veranda met luxe tuinset en buiten gashaard

Hof van Saksen
Hof van Saksen

Nooitgedacht, NL-Drenthe

Luxe vakantiepark met spa en zwembad

Pluspunten:- Diverse culinaire restaurants op het resort- Luxe Spa & Wellness - Kinder Academies- Zwembad met 107m lange…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Boerderij 4C

  
4-persoons Boerderij 4C

Geschakelde boerderij, opp. ca 92m2. Woonkamer met zit- en eethoek, LED flatscreen-tv, Blu-ray-speler en gashaard (tot 03 april 2017 heeft u geen beschikking over de gashaard). Open keuken met o.a. een vaatwasser, combimagnetron, koffiezetapparaat en Nespresso koffiemachine. Bij aankomst ontvangt u een servicepakket, keukendoekenpakket, koffie- en theepakket en handdoekenpakket per persoon. Twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met één 1-persoonsbed (boxspring) en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens en zijn opgemaakt bij aankomst. Voor de kinderen is er een speciaal kinderservies, traphekje en kindveilige stopcontacten. Een kinderbed (excl. bedlinnen) is op aanvraag. Één badkamer met douchecabine, ligbad, toilet en wastafel. Apart toilet op de begane grond. CV. Via de openslaande deuren loopt u het terras met parasol en verstelbaar tuinmeubilair op. De auto kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats. Gratis WIFI in de accommodatie.

 

4-persoons boerderij 4CE

  
4-persoons boerderij 4CE

Geschakeld. Opp. 92 m². Woonkamer met zit- en eethoek, LED flatscreen-tv, Blu-ray-speler en gashaard (tot 03 april 2017 heeft u geen beschikking over de gashaard). Open keuken met o.a. een vaatwasser, combimagnetron, koffiezetapparaat en Nespresso koffiemachine. Bij aankomst ontvangt u een servicepakket, keukendoekenpakket, koffie- en theepakket en handdoekenpakket per persoon. Drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en twee slaapkamers met één 1-persoonsbed (boxspring met softtopper). Flatscreen-tv in één van de slaapkamers. De bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens en zijn opgemaakt bij aankomst. Voor de kinderen is er een speciaal kinderservies, traphekje en kindveilige stopcontacten. Een kinderbed (excl. bedlinnen) is op aanvraag. Één badkamer met douchecabine, ligbad, toilet en wastafel. Apart toilet op de begane grond. Inpandige berging. CV. Via de openslaande deuren loopt u het terras met parasol en verstelbaar tuinmeubilair op. De auto kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats. Gratis WIFI in de accommodatie.

 

6-persoons Boerderij 6C

  
6-persoons Boerderij 6C

Geschakelde boerderij, opp. ca 92m2. Woonkamer met zit- en eethoek, LED flatscreen-tv, Blu-ray-speler en gashaard (tot 03 april 2017 heeft u geen beschikking over de gashaard). Open keuken met o.a. een vaatwasser, combimagnetron, koffiezetapparaat en Nespresso koffiemachine. Bij aankomst ontvangt u een servicepakket, keukendoekenpakket, koffie- en theepakket en handdoekenpakket per persoon. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbed (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens en zijn opgemaakt bij aankomst. Voor de kinderen is er een speciaal kinderservies, traphekje en kindveilige stopcontacten. Een kinderbed (excl. bedlinnen) is op aanvraag. Één badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en wastafel. Apart toilet op de begane grond. CV. Inpandige berging. Via de openslaande deuren loopt u het terras met parasol en verstelbaar tuinmeubilair op. De auto kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats. Gratis WIFI in de accommodatie.

 

6-persoons bungalow 6CE

  
6-persoons bungalow 6CE

Geschakeld. Opp. 92 m². Vernieuwd interieur. Woonkamer met lounge zit- en eethoek, LED flatscreen-tv, Blu-ray-speler en gashaard (tot 03 april 2017 heeft u geen beschikking over de gashaard). Open keuken met o.a. een vaatwasser, combimagnetron, koffiezetapparaat en Nespresso koffiemachine. Bij aankomst ontvangt u een servicepakket, keukendoekenpakket, koffie- en theepakket en handdoekenpakket per persoon. Drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring met softtopper). Er is een tweede tv in één van de slaapkamers. De bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens en zijn opgemaakt bij aankomst. Voor de kinderen is er een speciaal kinderservies, traphekje en kindveilige stopcontacten. Een kinderbed (excl. bedlinnen) is op aanvraag. Één badkamer met douchecabine, ligbed, toilet en wastafel. Apart toilet. CV. Inpandige berging. Via de openslaande deuren loopt u het terras met parasol en verstelbaar tuinmeubilair op. De auto kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats. Gratis WIFI in de accommodatie.

 

8-persoons boerderij 8L

  
8-persoons boerderij 8L

Vrijstaand. Opp. ca 131m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, Blu-ray-speler en gashaard (tot 03 april 2017 heeft u geen beschikking over de gashaard). Open keuken voorzien van combi-magnetron, afwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat, Nespresso koffiemachine, keukendoekenpakket, servicepakket en koffie- en theepakket aanwezig. Badkamer met douche, douchezitje, verstelbare spiegel, wastafel en toilet met beugels. Slaapkamer met 2-persoonsbed (boxspring). Apart toilet. 1e verdieping: Drie slaapkamers waarvan twee met een 2-persoonsbed (boxspring) en één met twee 1-persoonsbedden (boxspring) met 2-persoons softtopper. Bedden voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Flatscreen-TV in één van de slaapkamers. Tweede badkamer met douche, bubbelbad en wastafel. Tweede apart toilet. Infraroodsauna (2-persoons). Wasmachine en wasdroger. Er is een handdoekenpakket per persoon aanwezig. In de accommodatie zijn standaard een traphekje en kindveilige stopcontacten aanwezig. CV. Inpandige berging. Terras met parasol en terrasmeubilair. WiFi (gratis).

 

12-persoons boerderij 12C

  
12-persoons boerderij 12C

Geschakeld. Opp. ca 184 m². Ruime woonkamer met zit- en eethoek, LED flatscreen-tv, Blu-ray-speler en gashaard (tot 03 april 2017 heeft u geen beschikking over de gashaard). Twee open keukens met o.a. vaatwassers, combimagnetrons, waterkoker en koffiezetapparaat en Nespresso koffiemachine. Bij aankomst ontvangt u een servicepakket, keukendoekenpakket, koffie- en theepakket en handdoekenpakket per persoon. Zes slaapkamers met twee 1-persoons bedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussen en opgemaakt bij aankomst. Voor de kinderen is er een speciaal kinderservies, traphekje en kindveilige stopcontacten. Een kinderbed (excl. bedlinnen) is op aanvraag. Twee badkamers met douchecabine, ligbad, toilet en wastafel. Twee aparte toiletten. Inpandige berging. CV. Via de openslaande deuren loopt u het terras met parasol en verstelbaar tuinmeubilair op. De auto kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats. Gratis WIFI in de accommodatie.

Hogenboom Appartementencomplex Bosch en Zee
Hogenboom Appartementencomplex Bosch en Zee

De Koog/Texel, NL-Noord-Holland

Kleinschalig appartementencomplex met buitenzwembad

Pluspunten: - Kleinschalig appartementencomplex met buitenzwembad - Lekker uitwaaien op Texel - Ga op ontdekkingsreis in Ecomare -…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons studio Type A

  
2-persoons studio Type A

Woonkamer met open keuken en een tweepersoonsopklapbed of twee eenpersoonsboxspringbedden. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Alle studio’s en appartementen zijn voorzien van gratis WiFi, flatscreen televisie, tuinmeubelen en parasol. De studio’s worden elektrisch verwarmd en de appartementen hebben een centrale verwarming. De bedden zijn voorzien van dekbedden. De studio’s en appartementen op de begane grond hebben een terras en de appartementen op de etage hebben een balkon. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Het aantal personen zoals vermeld, is het maximaal aantal toegestane personen inclusief kinderen en baby’s.

 

2/4-persoons appartement Type B

  
2/4-persoons appartement Type B

Woonkamer met TV en een tweepersoons bedbank. Open keuken. Badkamer met inloopdouche of bad, wastafel en toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is voldoende parkeergelegenheid. De inrichting/indeling van de appartementen kunnen onderling verschillen. Deze appartementen bevinden zich op de begane grond.

 

2/4-persoons appartement Type C

  
2/4-persoons appartement Type C

Woonkamer met TV en een tweepersoons bedbank. Een open keuken. Badkamer met inloopdouche of bad, wastafel en toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, af te sluiten van de woonkamer d.m.v. een schuifwand. Balkon. De inrichting/indeling van de appartementen kan onderling verschillen.

Hogenboom Buitengoed Drentse Vennen
Hogenboom Buitengoed Drentse Vennen

Een, NL-Drenthe

Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers

Pluspunten: - Omringd door bossen met prachtige heidevelden, graslanden en vennen - Bezoek museumdorp Veenhuizen - Ideaal voor…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons villa A

  
4-persoons villa A

Vrijstaand. Oppervlakte circa 60m². Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron. Badkamer met douche, deze kan zowel op de begane grond als op de verdieping gesitueerd zijn. Apart toilet. Verdieping: twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. CV, terras met tuinmeubilair en fietsenberging. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. De inrichting van de villa’s kan onderling verschillen.

 

4-persoons villa B

  
4-persoons villa B

Vrijstaand. Oppervlakte circa 76m². Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en sommige accommodaties beschikken over een vaatwasser. Verdieping: twee slaapkamers met ieder twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche. Apart toilet. Inpandige fietsenberging, CV en terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. De inrichting van de villa’s kan onderling verschillen.

 

5-persoons villa A

  
5-persoons villa A

Vrijstaand. Oppervlakte circa 60m². Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron.Een extra bedstee. Badkamer met douche, deze kan zowel op de begane grond als op de verdieping gesitueerd zijn. Apart toilet. Verdieping: twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Fietsenberging, CV en terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. De inrichting van de villa’s kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa B

  
6-persoons villa B

Vrijstaand. Oppervlakte circa 76m². Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en vaatwasmachine. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche. 1e verdieping: Twee slaapkamers met ieder twee 1-persoonsbedden. Inpandige fietsenberging, CV en terras met tuinmeubilair. De villa beschikt over een internetaansluiting. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. De inrichting van de villa’s kan onderling verschillen.

Hogenboom Buitenplaats de Marke van Ruinen
Hogenboom Buitenplaats de Marke van Ruinen

Ruinen, NL-Drenthe

Luxe vrijstaande vakantiewoningen midden in een prachtig natuurgebied

Pluspunten: - Luxe vrijstaande vakantiewoningen midden in een prachtig natuurgebied - Gelegen in een 1200 hectare natuurgebied met…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Markegaerde Wellness

  
4-persoons Markegaerde Wellness

Vrijstaand. Begane grond: entree met hal. Woonkamer met met zit- en eethoek, flatscreen TV, CD-speler, DVD-speler en gas-/sfeerhaard. Open keuken voorzien van o.s. vaatwasser en combi-magnetron. Apart toilet. Verdieping: badkamer met douche, bad en wastafel. Apart toilet. Traditionele sauna voor twee personen en zonnebank. Twee slaapkamers elk voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden. Tuin met terras en tuinmeubilair.

 

4-persoons bungalow

  
4-persoons bungalow

Vrijstaand ca 60m2. Entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken voorzien van o.a. vaatwasser en combi-magnetron. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. De inrichting/indeling van de bungalow kan onderling verschillen.

 

6-persoons Markegaerde

  
6-persoons Markegaerde

Vrijstaand ca 150m2. Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen tv en gashaard. Open keuken voorzien van o.a. vaatwasser en combi-magnetron. Slaapkamer met een 2-persoonsbed. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met wastafel, douche en bad. Apart tweede toilet. De inrichting/indeling van de bungalow kan onderling verschillen.

 

6-persoons Markegaerde Wellness

  
6-persoons Markegaerde Wellness

Vrijstaand ca 150m2. Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreentelevisie en gashaard. Open keuken voorzien van o.a. vaatwasser en combi-magnetron. Slaapkamer met een 2-persoonsbed. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met wastafel, douche en bad. Apart tweede toilet. Infraroodsauna voor 2 personen. In sommige bungalows is een zonnebank aanwezig. De inrichting/indeling van bungalow kan onderling verschillen.

 

6-persoons Markegaerde Wellness Jacuzzi

  
6-persoons Markegaerde Wellness Jacuzzi

Vrijstaand. Opp. ca. 150m2. Begane grond: entree met hal. Woonkamer met met zit- en eethoek, flatscreen TV met Blue Ray Home cinemaset en gas-/sfeerhaard. Open keuken voorzien van o.a. vaatwasser, Senseo en combi-magnetron. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Berging met wasmachine. Verdieping: badkamer voorzien van een douche, whirlpool en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden waarvan één slaapkamer een TV heeft en één een flat screen TV, DVD-speler en een aansluiting voor een spelcomputer. Gratis WiFi. In de tuin bevindt zich een privé verblijf met Finse sauna, douche en 6-persoons jacuzzi (jacuzzi tussen 08.00-20.00 te gebruiken). Terras met tuinmeubilair.

 

8-persoons Markegaerde

  
8-persoons Markegaerde

Vrijstaand ca 150m2. Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreentelevisie en gashaard. Open keuken voorzien van o.a. vaatwasser en combi-magnetron. Slaapkamer met een 2-persoonsbed. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Verdieping: drie slaapkamers, waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met een 2-persoonsbed. Tweede badkamer met wastafel, douche en bad. Apart tweede toilet. De inrichting/indeling van de bungalow kan onderling verschillen.

Hogenboom Bungalowpark Herperduin

Herpen, NL-Brabant

Familiepark in groene omgeving met veel ruimte en privacy

Pluspunten: - Met overkapt zwembad - Recreatie- en animatieprogramma - Echt familiepark - Gelegen in een groot natuurgebied - Vlakbij Den Bosch en…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons Beukenhoeve 2

  
2-persoons Beukenhoeve 2

Vrijstaande bungalow, opp. ca. 40m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, gashaard en bedstee voor 2 personen. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat (voor pads) en een magnetron. Badkamer met wastafel, douche, bubbelbad en toilet. De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair en terras gelegen aan de bosrand.

 

2-persoons Maashoeve 2

  
2-persoons Maashoeve 2

Vrijstaande bungalow, opp. ca. 30m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, gashaard en bedstee voor 2 personen. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat (voor pads) en een magnetron. Badkamer met wastafel, douche en bubbelbad. Apart toilet. De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair en terras gelegen aan de bosrand.

 

4-persoons Bosrand A4

  
4-persoons Bosrand A4

Vrijstaande bungalow, opp. ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte en flatscreen TV. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en een magnetron. Badkamer met wastafel, douche of ligbad, vloerverwarming en toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Verdieping: één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair en terras met openhaard gelegen aan de bosrand.

 

4-persoons Brabantse Hoeve 4

  
4-persoons Brabantse Hoeve 4

Vrijstaande bungalow, opp. ca. 40m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte en flatscreen TV. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoonsbedden.De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair en terras gelegen aan de bosrand.

 

4-persoons Stuif Hoeve 4

  
4-persoons Stuif Hoeve 4

Vrijstaande bungalow, opp. ca. 50m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, sfeerhaard en bedstee voor 2 personen. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, regendouche, vloerverwarming en toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden.De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair gelegen aan de bosrand.

 

6-persoons Bosrand C 6

  
6-persoons Bosrand C 6

Vrijstaande bungalow, opp. ca. 90m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, open haard en flatscreen TV. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, douche of ligbad, vloerverwarming en toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoonsbedden. Verdieping: één slaapkamer met een 2-persoonsbed. De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair en terras met open haard gelegen aan de bosrand.

 

6-persoons Bosvilla 6

  
6-persoons Bosvilla 6

Vrijstaand, opp. ca. 100m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, open haard en flatscreen TV. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, combimagnetron, oven, vaatwasser en koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, inloopdouche, vloerverwarming en toilet. Souterrain: twee slaapkamers beide met twee 1-persoons boxspringbedden. Verdieping: één slaapkamer met een 2-persoons boxspringbed en traphekje. De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair en terras gelegen aan de bosrand.

 

8-persoons Bosvilla 8

  
8-persoons Bosvilla 8

Vrijstaand, opp. ca. 100m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, open haard en flatscreen TV. Open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, combimagnetron, oven, vaatwasser en koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, inloopdouche, ligbad en vloerverwarming. Apart toilet. Souterrain: drie slaapkamers alle met twee 1-persoons boxspringbedden. Verdieping: één slaapkamer met een 2-persoons boxspringbed en traphekje. De accommodatie beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets en over gratis WiFi. Tuin met tuinmeubilair en terras gelegen aan de bosrand.


Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21

Bungalows Nederland

Heerlijk vakantie vieren in eigen land! Nederland heeft veel in petto voor toeristen: attractieparken, natuurrecreatie, authentieke dorpen, bruisende steden, cultuur en nog veel meer. Reserveer een bungalow in Nederland en geniet van een onvergetelijk verblijf.

U heeft een uitgebreide keus aan bungalowparken zodat u kunt selecteren op uw wensen. Dat hangt af van de samenstelling van de reizigers en uw interesses. Bent u met kinderen? Een bungalow in Nederland met speciaal ingerichte kinderkamers, traphekjes en speelmaterialen zijn het overwegen waard. Bovendien worden parkvoorzieningen, zoals zwembad, speeltuin en ballenbak uitbundig toegejuicht door deze groep jonge vakantiegangers. Liefhebbers van rust en ontspanning zullen daarentegen juist weer op zoek gaan naar een meer luxe bungalow in Nederland, misschien wel met sauna en open haard, gesitueerd op een kleinschalig park.

Er zijn zoveel boeiende plekken nog te ontdekken in Nederland, iedere streek kent zijn eigen tradities, geschiedenis en karakteristieken. Bij Drenthe denken we aan hunebedden, bij Twente aan klootschieten, bij Limburg aan het heuvelachtige landschap en zo kunnen we bij iedere provincie wel iets bedenken. Tijdens uw (korte) vakantie of lang weekend in een bungalow in Nederland zult u letterlijk de sfeer proeven van de streek, bij het nuttigen van lokale lekkernijen, zoals de Zeeuwse Bolus en de Friese Sûkerbole.

Heeft u al zin om te gaan? Zoek en boek een scherpe bungalow aanbieding in Nederland.

Last minute bungalow Nederland 

Er is een grote verscheidenheid aan bungalowparken door heel in Nederland, meestal met een praktische ligging ten opzichte van pretparken, natuurgebieden, winkelsteden en andere recreatieve doeleinden. Voor een gunstige last minute in Nederland ziet u op bungalowS.nl diverse aanbiedingen staan en ook kan een reservering voor een Mystery Park van Center Parcs u tientallen Euro’s besparen. Een voordeel van een bungalow in Nederland is de relatief korte reistijd, waardoor ook korte verblijven erg populair zijn. Even de wekelijkse drukte ontvluchten tijdens een weekendje in de natuur; heerlijk ontspannen en met elkaar genieten in een bungalow in Nederland.

Bedenkt u in een opwelling dat u er morgen, misschien zelfs nog vandaag eropuit wilt, dan kan dat. Het is nooit te laat om last minute een bungalow in Nederland te boeken, wij zorgen ervoor dat u de bevestiging heeft voordat u vertrekt.
Naar boven
Vragen? Start Chat

0000