FreeBees inwisselen Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Uw zoekopdracht

  • Land: Nederland

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Nederland

Resultaten: 1431 t/m 1502
Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21
Sorteer op
Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn, NL-Overijssel

Mooi vakantiepark met ligging aan het water met sloep bij de accommodatie

Ligging van Vakantiepark Giethoorn Dit park ligt in het pittoreske Giethoorn, vanwege de vele grachten ook wel Venetië van het Noorden genoemd. Ook het…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet Meerkoet incl. electrische sloep

  
4-persoons chalet Meerkoet incl. electrische sloep

Vrijstaand.Gelijkvloers Opp. 37m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van een vaatwasmachine en oven. Badkamer met toilet, douche en wastafel. Twee slaapkamers, waarvan één met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Wifi verbinding. Terras aan het water met tuinmeubilair. Rondom de chalet ligt een tuin aan het water. Bij de Meerkoet is een electrische sloep inbegrepen. (geldig van 1 april t/m 30 oktober)

 

4-persoons chalet Reiger incl. electrische sloep

  
4-persoons chalet Reiger incl. electrische sloep

Vrijstaand. Gelijkvloers. Opp. 40m2. Woonkamer met zit- en eethoek en tv. Open keuken voorzien van een afwasmachine en een combimagnetron. Twee slaapkamers, waarvan één met een 2-persoonsbed voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Daarnaast is er een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair. Dit type beschikt over Wifi internet. Rondom de chalet ligt een tuin aan het water. Bij de Reiger is een electrische sloep inbegrepen. (geldig van 1 april t/m 30 oktober)

 

4-persoons chalet Rietzanger incl. electrische sloep

  
4-persoons chalet Rietzanger incl. electrische sloep

Vrijstaand. Gelijkvloers. Opp. 40m2. Woonkamer met zit- en eethoek en tv. Open keuken voorzien van een afwasmachine en een combimagnetron. Twee slaapkamers, waarvan één met een 2-persoonsbed voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Daarnaast is er een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair. Dit type beschikt over Wifi internet. Rondom de chalet ligt een tuin aan het water. Bij de Rietzanger is een electrische sloep inbegrepen. (geldig van 1 april t/m 30 oktober)

 

6-persoons chalet Roerdomp incl. electrische sloep

  
6-persoons chalet Roerdomp incl. electrische sloep

Vrijstaand. Gelijkvloers. Opp. 52m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van vaatwasmachine en oven. Drie slaapkamers, waarvan één met een 2-persoonsbed voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Daarnaast is er een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is Wifi verbinding aanwezig. Rondom de chalet ligt een tuin en een terras met tuinmeubilair aan het water. Bij de Roerdomp is een electrische sloep inbegrepen. (geldig van 1 april t/m 30 oktober)

 

6-persoons chalet Stern incl. electrische sloep

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons chalet Stern incl. electrische sloep

Vrijstaand. Gelijkvloers. Opp. 100m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van vaatwasmachine en oven. Drie slaapkamers, waarvan één met een 2-persoonsbed voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Daarnaast is er een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is Wifi verbinding aanwezig. Rondom de chalet ligt een tuin en een terras met tuinmeubilair aan het water. Bij de Stern is een electrische sloep inbegrepen. (geldig van 1 april t/m 30 oktober)

Vakantiepark Het Timmerholt
Vakantiepark Het Timmerholt

Westerbork, NL-Drenthe

Kindvriendelijk park met veel buitenfaciliteiten

Ligging Vakantiepark Het Timmerholt Midden in het fraaie Drentse landschap, nabij Westerbork en op 20km ten zuiden van Assen ligt…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons landhuis TV4

  
4-persoons landhuis TV4

Vrijstaande bungalow. Opp. Ca 80m2. Begane grond: Woonkamer met eethoek en TV, radio- en cd-speler. Keuken o.a. voorzien van een combimagnetron/oven en een aantal bungalows beschikt over een vaatwasmachine. Badkamer met douche en ligbad. Eén slaapkamer. Eerste verdieping: twee slaapkamers. De bungalow zijn nabij, echter niet direct aan het water gelegen met inpandige berging en terrasmeubilair. De inrichting kan per bungalow verschillen. Gratis WiFi.

 

4-persoons landhuis TV4 met sauna

  
4-persoons landhuis TV4 met sauna

Vrijstaand. Opp. ca 80 m2. Begane grond: woonkamer voorzien van zit-, eethoek. Open keuken met combimagnetron/oven en vaatwasmachine. Badkamer met bad en/of douche en toilet. Whirlpool en zonnehemel alleen op aanvraag mogelijk. Een slaapkamer met een 2-persoons bed. Eerste verdieping: slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Een tweede badkamer met een sauna. De bungalow zijn nabij, echter niet direct aan het water gelegen met inpandige berging en terrasmeubilair. De inrichting kan per bungalow verschillen. Gratis WiFi.

 

6-persoons landhuis TV6

  
6-persoons landhuis TV6

Vrijstaand of twee onder een kap. Opp. Ca 108m2. Begane grond: Woonkamer met zit-, eethoek en televisie. Keuken voorzien van koelkast en combi-magnetron. Één slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Eerste verdieping: Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Badkamer met bad/douche. Apart toilet. Enkele bungalows beschikken over een tweede badkamer met toilet. Gelegen aan het water of de directe omgeving. Tuin met terrasmeubilair. Gratis WiFi.

 

6-persoons landhuis TV6 met sauna

  
6-persoons landhuis TV6 met sauna

Vrijstaand. Eigen terras en/of steiger aan het water. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van een combi-magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met douche en/of bad. Apart toilet. Één slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Eerste verdieping: Twee slaapkamers allen voorzien van 1-persoons bedden. Tweede badkamer met douche en/of bad. Sauna. Terras. De accommodatie's kunnen onderling verschillen. Varierend per accommodatie; zonnehemel/bank, wasmachine en wasdroger op aanvraag. Gratis WiFi.

 

6-persoons landhuis TV6 met sauna en buiten Jacuzzi

  
6-persoons landhuis TV6 met sauna en buiten Jacuzzi

Vrijstaand. Opp ca 112m2. Eigen terras en/of tuin aan het water. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van een combi-magnetron en vaatwasmachine. Twee badkamers met douche en/of bad en toilet. Apart toilet. Drie slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoonsboxspringbedden, een slaapkamer op de begane grond. Sauna. Terras met buiten jacuzzi. De accommodaties kunnen onderling verschillen. Variërend per accommodatie; zonnehemel/bank, wasmachine en wasdroger op aanvraag. Gratis WiFi.

 

8-persoons landhuis TV8

  
8-persoons landhuis TV8

Vrijstaand. Opp. Ca 114m2. Met eigen terras en/of steiger aan het water. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van een combi-magnetron. Badkamer met douche en/of bad. Apart toilet. Één slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Eerste verdieping: Drie slaapkamer allen voorzien van twee 1-persoons bedden. Een tweede badkamer met bad en/of douche en toilet. De inrichting kan per bungalow verschillen. Gratis WiFi.

 

8-persoons landhuis TV8 met sauna

  
8-persoons landhuis TV8 met sauna

Vrijstaand. Opp ca 120m2. Eigen terras en/of steiger aan het water. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van een combi-magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met douche en/of bad en toilet. Apart toilet. Één slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Eerste verdieping: Drie slaapkamers allen voorzien van 1-persoons bedden. Tweede badkamer met douche en/of bad en toilet. Sauna. Terras. De accommodatie's kunnen onderling verschillen. Varierend per accommodatie; zonnehemel/bank, wasmachine en wasdroger op aanvraag. Gratis WiFi.

 

8-persoons landhuis TV8 met sauna en buiten Jacuzzi

  
8-persoons landhuis TV8 met sauna en buiten Jacuzzi

Vrijstaand. Opp ca 120m2. Eigen terras en/of tuin aan het water. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van een combi-magnetron en vaatwasmachine. Twee badkamers met douche en/of bad en toilet. Apart toilet. Vier slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoons bedden, een slaapkamer op de begane grond. Sauna. Terras met buiten jacuzzi. De accommodaties kunnen onderling verschillen. Variërend per accommodatie; zonnehemel/bank, wasmachine en wasdroger op aanvraag. Huisdier is op aanvraag in deze accommodatie. Gratis WiFi.

 

12-persoons landhuis TV12

  
12-persoons landhuis TV12

Twee-onder-één-kap. De bungalows zijn aan elkaar gekoppeld door middel van tussendeuren. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek. Twee compleet ingerichte keukens. twee slaapkamers beneden. Verdieping: vier slaapkamers voorzien met 1-persoons bedden. Dubbele sanitaire ruimtes op de verdieping. Gratis WiFi.

Vakantiepark Hof van Zeeland
Vakantiepark Hof van Zeeland

Heinkenszand, NL-Zeeland

Pluspunten: - Waterrijk park direct aan de Stelleplas - Eigen brasserie met terras - Met eigen buitenbad - Ideaal voor liefhebbers van…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow Crocus

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons bungalow Crocus

Vrijstaand. Gelijkvloers. Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een combimagnetron of een magnetron en oven en vaatwasser. Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers met elk twee boxspringbedden. Berging met wasmachine. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor een auto bij de bungalow. Huisdieren zijn niet toegestaan in de bungalow. De inrichting van de bungalow kan onderling verschillen.

 

4-persoons bungalow Iris Wellness

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons bungalow Iris Wellness

Vrijstaande accommodatie met infraroodsauna. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van oven en magnetron of combi-magnetron en vaatwasser. Badkamer met douche, sunshower, wastafel en wasmachine. Apart toilet. Slaapkamer met twee boxspringbedden. 1e verdieping: slaapkamers met twee boxspringbedden en een tweede TV zonder kabel aansluiting maar met DVD speler. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor een auto bij de bungalow. Huisdieren zijn niet toegestaan in de bungalow. De inrichting van de bungalow kan onderling verschillen.

 

6-persoons bungalow Iris

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow Iris

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van oven en magnetron of combi-magnetron en vaatwasser. Badkamer met douche, wastafel en wasmachine. Apart toilet. Slaapkamer met twee boxspringbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers met elk twee boxspringbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor een auto bij de bungalow. Huisdieren zijn op aanvraag. De inrichting van de bungalow kan onderling verschillen.

 

6-persoons bungalow Orchis

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow Orchis

Vrijstaand opp. ca. 110m2. Woonkamer met grote raampartijen, zit- en eethoek. Open keuken met combi-magnetron of magnetron en oven en Senseo koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Slaapkamer met twee boxspringbedden. Berging. Wasmachine. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee boxspringbedden. Toilet. Een van de slaapkamers beschikt over een tweede tv met DVD-speler. Een aantal accommodaties beschikken over een vaatwasmachine deze is tegen voorkeur te boeken.

 

6-persoons bungalow Orchis Comfort

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow Orchis Comfort

Vrijstaand opp. ca. 110m2. Woonkamer met grote raampartijen, zit- en eethoek. Open keuken met combi-magnetron of magnetron en oven en Senseo koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Slaapkamer met twee boxspringbedden. Berging. Wasmachine. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee boxspringbedden. Tweede badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. Een van de slaapkamers beschikt over een tweede tv met DVD-speler. Een aantal accommodaties beschikken over een vaatwasmachine deze is tegen voorkeur te boeken.

 

6-persoons bungalow Orchis Wellness

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow Orchis Wellness

Vrijstaand opp. ca. 110m2. Woonkamer met grote raampartijen, zit- en eethoek. Open keuken met combi-magnetron. Badkamer met douche en toilet. Slaapkamer met twee boxspringbedden. Berging. Wasmachine. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee boxspringbedden. Toilet. De bungalow beschikt over een sauna en zonnehemel of sunshower. Alle accommodaties beschikken over een vaatwasmachine.

 

8-persoons bungalow Lotus

  
8-persoons bungalow Lotus

Halfvrijstaand opp. ca. 120m2. Woonkamer met grote raampartijen, zit- en eethoek. Open keuken voorzien van vaatwasser em combi-magnetron. Wasmachine. Apart toilet. Badkamer met ligbad en wastafel. Eén slaapkamer met twee boxspringbedden. Verdieping: drie slaapkamers alle voorzien van twee boxspringbedden. Tweede badkamer met douche en toilet. Terras.

Vakantiepark Klein Vaarwater
Vakantiepark Klein Vaarwater

Buren/Ameland, NL-Friesland

Op 1km van het strand, met fitness, bowling en tennis

Pluspunten: - Vakantiepark met wellness bungalows - Recreatieprogramma in de meeste schoolvakanties - Gratis WiFi in de bungalows -…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Schakelbungalow

  
4-persoons Schakelbungalow

Geschakelde bungalow. Opp. ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en open haard. Open keuken voorzien van vaatwasser en combi-magnetron. Verdieping: twee slaapkamers waarvan elk met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en/of bad en toilet. Terras met tuinmeubilair. De inrichting van de bungalows kan onderling verschillen. Huisdieren zijn in deze accommodatie niet toegestaan.

 

4-persoons bungalow Riant

  
4-persoons bungalow Riant

Vrijstaande bungalow. Opp. ca. 100m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en open haard. Schuifpui naar terras. Open keuken voorzien van vaatwasser en combi-magnetron. Verdieping: twee slaapkamers waarvan elk met twee 1-persoons(boxspring)bedden. Badkamer met douche en ligbad. Apart toilet. Er is tevens een infraroodsauna en een zonnebank aanwezig. Terras met tuinmeubilair. De inrichting van de bungalows kan onderling verschillen.

 

6-persoons Prisma Caravan

  
6-persoons Prisma Caravan

Vrijstaand. Woonkamer met zit - en eethoek. Volledig ingerichte open keuken. Drie slaapkamers èèn met een 2-persoons bed, èèn met twee 1-persoons bedden en èèn met een stapelbed. Veranda met tuinmeubilair. Huisdieren zijn in deze accommodatie niet toegestaan.

 

6-persoons Schakelbungalow

  
6-persoons Schakelbungalow

Geschakelde bungalow. Opp. ca. 75m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en open haard. Open keuken voorzien van vaatwasser en combi-magnetron. Verdieping: drie slaapkamers waarvan elk met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en ligbad. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. De inrichting van de bungalows kan onderling verschillen. Huisdieren zijn in deze accommodatie niet toegestaan.

 

6-persoons bungalow Riant

  
6-persoons bungalow Riant

Vrijstaande bungalow. Opp. ca. 110m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en dvd-speler. Open keuken voorzien van vaatwasser en combi-magnetron. Verdieping: drie slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden per kamer. Badkamer met douche en ligbad. Apart toilet. Verder is er een infraroodsauna, zonnebank, wasmachine en droger aanwezig. Terras met tuinmeubilair. De inrichting van de bungalows kan onderling verschillen.

 

6-persoons stacaravan Prestige

  
6-persoons stacaravan Prestige

Vrijstaand. Opp. 40m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en dvd speler. Open keuken. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed, één met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed. Badkamer met douche en toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is geen ruimte voor het plaatsen van een kinderbed. Huisdieren zijn in deze accommodatie niet toegestaan.

 

10-persoons Wellnessboerderij

  
10-persoons Wellnessboerderij

Vrijstaande bungalow in boerderijstijl. Opp. ca. 165m2. Woonkamer met TV-flatscreen, dvd-speler en speksteenkachel. Open keuken met vaatwasser en combimagnetron. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche. Apart toilet. Verdieping: slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, whirlpool en toilet. Infraroodsauna. Kamer met wasmachine en droger. Daarnaast nog drie slaapkamers, waarvan één met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. badkamer met douche en whirlpool. Apart toilet. Inpandig zwembad. Er is gelegenheid om max. drie auto's bij de bungalow te parkeren. Huisdieren zijn in deze accommodatie niet toegestaan.

Vakantiepark Koningshof
Vakantiepark Koningshof

Rijnsburg, NL-Zuid-Holland

Park met zwembad tussen Noordwijk, Katwijk en Leiden

Pluspunten: - Park met zwembad gelegen tussen Noordwijk, Katwijk en Leiden - Bij een vakantie in dit veelzijdige vakantiepark gaan…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons mobile home Type Sunhome 2

  
2-persoons mobile home Type Sunhome 2

Vrijstaand, gelijkvloers: Woonkamer met TV en kachel. Keuken voorzien van een 4-pits gasstel en koelkast. Een slaapkamer voor 2-personen. Badkamer met douche en toilet.

 

4-persoons mobile home Type Naturhome

  
4-persoons mobile home Type Naturhome

Vrijstaand en gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van een 4-pits gasstel en koelkast. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden.

 

5-persoons mobile home Type Chalet

  
5-persoons mobile home Type Chalet

Vrijstaand, gelijkvloers: Woonkamer met keuken voorzien van een 4-pits gasstel en koelkast. Badkamer met douche en toilet. Een slaapkamer met een twee persoons bed en een slaapkamer met een stapelbed en een één persoons bed.

 

6-persoons mobile home Type Sunhome 6

  
6-persoons mobile home Type Sunhome 6

Vrijstaand. Opp 32m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Keuken voorzien van een magnetron. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers met ieder twee 1-persoonsbed en een slaapkamer met een 2-persoonsbed. Dekbedden zijn aanwezig. U kunt gebruik maken van gratis WiFi. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons mobile home met vaatwasser en extra badkamer

  
6-persoons mobile home met vaatwasser en extra badkamer

Vrijstaand. Opp 32m2. Woonkamer met een loungebank en aparte eethoek en TV. Compleet ingerichte keuken met magnetron en afwasmachine. Badkamer met douche en toilet. Er is een extra apart toilet aanwezig en een extra badkamer met douche. Drie slaapkamers, waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met een 2-persoonsbed van 160x200cm. Dekbedden zijn aanwezig. U kunt gebruik maken van gratis WiFi. Privé-terras met tuinmeubilair.

Vakantiepark Molke
Vakantiepark Molke

Zuna, NL-Overijssel

Direct aan de rivier Regge, met overdekt zwembad en meer

Ligging van Vakantiepark Molke. Vakantiepark Molke is gelegen in het kleine plaatsje Zuna. Dit gemoedelijke en kindvriendelijke…

Meer parkinformatie »
 

4-pers Bungalette comfort

  
4-pers Bungalette comfort

Vrijstaand. Woonkamer, compleet ingerichte keuken met magnetron. De chalet beschikt over twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Badkamer met toilet, douche en wastafel. De chalet is voorzien van centrale verwarming. Er is parkeergelegenheid bij de accommodatie voor één auto.

 

4-persoons Bungalette Luxe Sauna

  
4-persoons Bungalette Luxe Sauna

Vrijstaand. Woonkamer, compleet ingerichte keuken met magnetron. De chalet beschikt over twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoons bed, één slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Badkamer met toilet, douche en wastafel en sauna. Huisdieren zijn in dit type niet toegestaan.

 

4-persoons Mobile home

  
4-persoons Mobile home

Vrijstaand. Woonkamer met kachel en televisie. Compleet ingerichte keuken. De stacaravan heeft 2 slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoons bedden, één met een 2-persoons bed. Badkamer met toilet, douche en wastafel.

 

5-persoons type Reggehooiberg

  
5-persoons type Reggehooiberg

Vrijstaand. De hooibergen hebben een authentiek exterieur en een luxe interieur. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, TV en stereo DVD speler. Open keuken voorzien van een magnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, douche en infrarood sauna. Verdieping: twee slaapkamers waarvan één voorzien van drie 1-persoons boxspring bedden en één van een lits-jumeaux boxspring bed. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Er is standaard een kinderbed, en -stoel aanwezig. Terras met tuinmeubilair. De Reggehooiberg is gelegen op Vakantiepark Mölke.

 

4 + 2 (tot 18 jaar) persoons mobile home luxe

  
4 + 2 (tot 18 jaar) persoons mobile home luxe

Vrijstaand. Woonkamer met zit- en eethoek, LCD-TV. Compleet ingerichte keuken voorzien van een koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met douche en wastafal, apart toilet. De stacaravan heeft 3 slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoons bedden, één met een 2-persoons bed en één slaapkamer met een stapelbed. Een veranda voorzien van meubilair.

 

4-persoons Bungalette

  
4-persoons Bungalette

Vrijstaand. Woonkamer, compleet ingerichte keuken met magnetron. De chalet beschikt over twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoons bed en één slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Badkamer met toilet, douche en wastafel.

 

6-persoons Bungalette Basis

  
6-persoons Bungalette Basis

Vrijstaand. Woonkamer, compleet ingerichte keuken met magnetron. De chalet beschikt over twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoons bed en één slaapkamer met 2 stapelbedden. Badkamer met toilet, douche en wastafel.

 

6-persoons Bungalette Luxe Sauna

  
6-persoons Bungalette Luxe Sauna

Vrijstaand. Woonkamer, compleet ingerichte keuken met magnetron en vaatwasser. De chalet beschikt over drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoons bed, één slaapkamer met stapelbed en één slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Badkamer met toilet, douche en wastafel en sauna. Huisdieren zijn in dit type niet toegestaan.

 

6-persoons Bungalette comfort

  
6-persoons Bungalette comfort

Vrijstaand. Woonkamer, compleet ingerichte keuken met magnetron. De chalet beschikt over drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoons bed en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met toilet, douche en wastafel.

 

6-persoons Mobile home

  
6-persoons Mobile home

Vrijstaand. Woonkamer met kachel en televisie. Compleet ingerichte keuken. De stacaravan heeft 3 slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoons bedden, één met een 2-persoons bed en één slaapkamer met stapelbedden. Badkamer met toilet, douche en wastafel.

Vakantiepark Sallandshoeve
Vakantiepark Sallandshoeve

Nieuw Heeten, NL-Overijssel

Vlakbij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

Pluspunten: - Vlakbij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug - Het park is mooi gelegen aan de voet van de Holterberg - Neem een duik…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow Type IJssel

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons bungalow Type IJssel

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Volledig ingerichte keuken. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Bij de meeste bungalows is er parkeergelegenheid voor max. 1 auto.

 

4-persoons bungalow Type IJssel Comfort

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons bungalow Type IJssel Comfort

Vrijstaand. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. De keuken beschikt over een vaatwasser en magnetron. Twee slaapkamers waarvan één gelegen op de begane grond. De slaapkamer op de eerste verdieping beschikt over twee 1-persoonsbedden (boxspring). Voor alle openslaande ramen zijn horren geplaatst. Er is parkeergelegenheid voor max. 1 auto.

 

6-persoons Safaritent

  
6-persoons Safaritent

Vrijstaand en rookvrij. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV en keukenblok met koelkast, gasstel en filterkoffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapcabines waarvan één met een 2-persoonsbed en één met twee stapelbedden. Veranda met luifel. Er is mogelijkheid om 1 auto te parkeren bij de tent.

 

6-persoons bungalow Palthe

  
6-persoons bungalow Palthe

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken die is voorzien van een vaatwasser, koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ruime douche en wastafel. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor max. 1 auto. Er staan twee Palthebungalows naast elkaar waardoor deze bungalows uitermate geschikt zijn om te combineren voor groepen van max. 12 personen.

 

6-persoons bungalow Type Schipbeek

  
6-persoons bungalow Type Schipbeek

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Aparte keuken. Badkamer met bad of douche en wastafel. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor max. 1 auto.

 

6-persoons bungalow Type Schipbeek plus

  
6-persoons bungalow Type Schipbeek plus

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Aparte keuken die is voorzien van een vaatwasser, wasmachine en combimagnetron. Badkamer met douche of bad en wastafel. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. In de berging staat een wasmachine en droger. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor max. 1 auto.

Vakantiepark Westerbergen
Vakantiepark Westerbergen

Echten, NL-Drenthe

Enorm veel faciliteiten en recreatieprogramma in de schoolvakanties

Pluspunten: - Met indoor speelparadijs en overdekt zwembad - Vrijstaande accommodaties in een bosrijke omgeving - Een uitje met de…

Meer parkinformatie »
 

4-pers Bosbungalow Heidewachtel

  
4-pers Bosbungalow Heidewachtel

In 2014 compleet gerenoveerd! Vrijstaand. Opp ca 45 m2. Gelijkvloers. Woonkamer met eet- en zithoek, TV. Open keuken met o.a. magentron. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. Ruime tuin met terras en tuinmeubilair. Tegen betaling kunt u gebruik maken van het internet van KPN HotSpots.

 

4-persoons chalet type B

  
4-persoons chalet type B

Opp. 40m2. Vrijstaand. Woonkamer met open keuken, zit- en eethoek. LCD-tv. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer voorzien van een 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. U kunt één van de bedden veranderen in een kinderbed. Via de schuifpui toegang tot een ruim terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn op aanvraag bij het park.

 

6-persoons bosbungalow Kraaiheide

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bosbungalow Kraaiheide

Vrijstaand. Opp. 60m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV en centrale verwarming. Open keuken o.a. voorzien van een magnetron. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons bosbungalow Sequoia comfort

  
6-persoons bosbungalow Sequoia comfort

Gerenoveerde vrijstaande bosbungalow (2014). Opp. 70m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV. Open keuken voorzien van vaatwasmachine, magnetron en koffiezetapparaat. Ouder slaapkamer met TV. Slaapkamer met twee 1-persoonsbed en een slaapkamer met stapelbed. Badkamer met wastafel en een douche. Apart toilet. Terras met overkapping. Ruime berging.

 

6-persoons bosbungalow Vennepluus

  
6-persoons bosbungalow Vennepluus

Vrijstaand. Opp. 50m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV en centrale verwarming. Open keuken o.a. voorzien van een magnetron. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, één slaapkamer met een stapelbed en één slaapkamer met een half-hoogslaper. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet type A

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons chalet type A

Opp. 40m2. Vrijstaand. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Keuken voorzien van magnetron. Badkamer met wastafel, douche. Apart toilet.Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een half-hoogslaper. Via de schuifpui toegang tot een ruim terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn op aanvraag bij het park. Tegen betaling kunt u gebruik maken van het draadloze internet van KPN HotSpots. In de bungalow is er geen ruimte voor een kinder- of campingbedje.

 

6-persoons kampeerbungalow

  
6-persoons kampeerbungalow

De vrijstaande kampeerbungalow is een kruising tussen een tent en een bungalow. De woonkamer is voorzien van een zit- en eetgedeelte, waarvan de bank een 2-persoons slaapbank is. Er is een keukenblok met keukeninventaris, koelkast en gasstel aanwezig. Twee slaapruimtes waarvan één met een stapelbed en één met een 2-persoonsbed. De accommodatie is voorzien van elektra, een gaskachel en stromend water met afvoer. Terras met tuinmeubilair (tafel, stoelen en een picknickbank). In de nabij gelegen sanitaire gebouwen kunt u gebruik maken van warm-water, douche en toilet. U dient zelf bedlinnen, dekbedden en kussens mee te brengen.

 

8-persoons bungalow Echtense Kei

  
8-persoons bungalow Echtense Kei

Vrijstaand. Opp. 85m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, TV, CV en houtkachel. Half open keuken voorzien van een magnetron. Badkamer met een wastafel, ligbad met douche en separaat toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers elk met drie 1-persoonsbed. Extra wastafel en toilet. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

8-persoons bungalow Echtense Kei de Luxe

  
8-persoons bungalow Echtense Kei de Luxe

Vrijstaand. Opp. 85m2. Eind 2012 volledig gerenoveerd. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, TV, CV en houtkachel. Open keuken voorzien van een vaatwasmachine en een magnetron. Badkamer met een wastafel, inloop douche en design handdoekradiator. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers elk met drie 1-persoonsbed. Extra wastafel en toilet. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

Vakantiepark Witterzomer
Vakantiepark Witterzomer

Assen, NL-Drenthe

Ruim opgezet park in prachtige natuurgebieden, met zwembad

Ligging van Vakantiepark Witterzomer. Vakantiepark Witterzomer wordt omringd door prachtige natuurgebieden en is op slechts 5 km van…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet de luxe

  
4-persoons chalet de luxe

Woonkamer met zit gedeelte en tv. Open keuken met combimagnetron en vaatwasser. Luxe badkamer met douche, toilet en wastafel. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Terras en in de zomer is er op het terras tuinmeubilair aanwezig.

 

4-persoons chalet type CH4

  
4-persoons chalet type CH4

Chalet met een oppervlakte tussen de 37m2 - 47m2. Woonkamer met eet/zit gedeelte en tv. Open keuken met koelkast. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Twee slaapkamers waarvan één met 2-persoons bed en één slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Terras en in de zomer is er op het terras tuinmeubilair aanwezig.

 

4-persoons vakantiehuis type C

  
4-persoons vakantiehuis type C

Vrijstaande bungalow. Begane grond: woonkamer met (kabel)TV, radio en telefoon. Open keuken met magnetron. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Eén slaapkamer met 2 boxspringbedden. Verdieping: twee slaapkamers met 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Er kan bij de bungalow één auto geparkeerd worden. Huisdieren zijn in dit type niet toegestaan.

 

5-persoons Camphome

  
5-persoons Camphome

Vrijstaand, opp. ca. 26m2. In het woongedeelte bevindt zich een zit- en eethoek, pelletkachel en een keuken. De accommodatie beschikt over twee slaapvertrekken waarvan één voorzien van een 2-persoons bedstede met boxspringbedden en één met een 1-persoonsbed en stapelbed. Kussens, dekbedden en bedlinnen dient u zelf mee te nemen of kunt u huren bij het park. Er is een toilet aanwezig. U kunt in het nabijgelegen toiletgebouw gratis gebruik maken van de douche. Veranda met loungeset. Deze accommodaties zijn rook- en huisdiervrij en er is parkeergelegenheid voor 1 auto.

 

6-persoons vakantiehuis type C

  
6-persoons vakantiehuis type C

Vrijstaande bungalow. Begane grond: woonkamer met (kabel)TV, radio en telefoon. Open keuken met magnetron. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Eén slaapkamer met 2 boxspringbedden. Verdieping: twee slaapkamers met 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Er kan bij de bungalow één auto geparkeerd worden.

 

7-persoons chalet type CHD

  
7-persoons chalet type CHD

Vrijstaand chalet. Woonkamer met zithoek en (kabel)TV. Open keuken met magnetron en vaatwasser. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers met 2 aparte boxspringbedden en één slaapkamer met 1 stapelbed en 1 boxspringbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Overdekte veranda met loungeset en buitenkeuken. Groot dakterras met terrasmeubilair. Er kan bij de bungalow één auto geparkeerd worden. Deze chalets zijn huisdiervrij.

 

8-persoons vakantiehuis type C

  
8-persoons vakantiehuis type C

Vrijstaande bungalow. Begane grond: woonkamer met (kabel)TV, radio en telefoon. Open keuken met magnetron. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Eén slaapkamer met 2 boxspringbedden. Verdieping: twee slaapkamers met 3x 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Er kan bij de bungalow één auto geparkeerd worden.

 

20-persoons familie vakantiehuis

  
20-persoons familie vakantiehuis

Vrijstaande bungalow. Begane grond: woonkamer met zithoek, open haard, TV met kabelaansluiting en telefoon. Een eetkamer met keukenhoek, voorzien van magnetron en vaatwasmachine. Zeven slaapkamers; waarvan drie met twee 1-persoonsbedden, twee met drie 1-persoonsbedden en twee met vier 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met ligbad, wastafel, douche en toilet. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Huisdieren zijn in dit type niet toegestaan. Er is parkeerruimte bij de bungalow voor drie auto's. Huisdieren zijn in deze accommodatie niet toegestaan.

Vakantiepark de Bergen

Wanroij, NL-Brabant

Pluspunten: - Veel speelmogelijkheden voor de kids, in- en outdoors! - Natuurstrand - Vismogelijkheden - Golfbaan op 25 km Ligging van Vakantiepark…

Meer parkinformatie »
 

4+1 (kind tot 6 jaar) persoons Chalet

  
4+1 (kind tot 6 jaar) persoons Chalet

Vrijstaand en gelijkvloers. Opp. ca 25m2. Woongedeelte met zit- en eethoek, TV, open keuken met koffiezetapparaat, koelkast en magnetron. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één voorzien van een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden en een hoogslaper geschikt voor een tot 6 jaar. Terras met terrasmeubilair.

 

4-persoons chalet Bergen

  
4-persoons chalet Bergen

Vrijstaand en gelijkvloers. Opp. ca. 48m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV en open keuken met oa koffiezetapparaat en koelkast. Badkamer wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één voorzien van een 2-persoonsbed en één van twee 1-persoonsbedden of een stapelbed. Terras met terrasmeubilair.

 

4-persoons chalet Colour

  
4-persoons chalet Colour

Vrijstaand en gelijkvloers. Opp. ca. 44m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV en open keuken met oa koffiezetapparaat, koelkast, magnetron en vaarwasser. Badkamer wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één voorzien van een 2-persoonsbed en één van twee 1-persoonsbedden of een stapelbed. Terras met terrasmeubilair.

 

4-persoons chalet Torenvalk

  
4-persoons chalet Torenvalk

Vrijstaand en gelijkvloers. Opp. ca. 29m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV en open keuken met oa koffiezetapparaat, koelkast en magnetron. Badkamer wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één voorzien van een 2-persoonsbed en één van twee 1-persoonsbedden of een stapelbed. Terras met terrasmeubilair.

 

6-persoons chalet Bergen

  
6-persoons chalet Bergen

Vrijstaand en gelijkvloers. Opp. ca. 48m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV en open keuken met oa koffiezetapparaat en koelkast. Badkamer wastafel, douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van een 2-persoonsbed en twee van twee 1-persoonsbedden of stapelbed. Terras met terrasmeubilair.

 

6-persoons chalet Colour

  
6-persoons chalet Colour

Vrijstaand en gelijkvloers. Opp. ca. 44m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV en open keuken met oa koffiezetapparaat, koelkast, magnetron en vaarwasser. Badkamer wastafel, douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van een 2-persoonsbed en twee van twee 1-persoonsbedden of een stapelbed. Terras met terrasmeubilair.


Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21

Bungalows Nederland

Heerlijk vakantie vieren in eigen land! Nederland heeft veel in petto voor toeristen: attractieparken, natuurrecreatie, authentieke dorpen, bruisende steden, cultuur en nog veel meer. Reserveer een bungalow in Nederland en geniet van een onvergetelijk verblijf.

U heeft een uitgebreide keus aan bungalowparken zodat u kunt selecteren op uw wensen. Dat hangt af van de samenstelling van de reizigers en uw interesses. Bent u met kinderen? Een bungalow in Nederland met speciaal ingerichte kinderkamers, traphekjes en speelmaterialen zijn het overwegen waard. Bovendien worden parkvoorzieningen, zoals zwembad, speeltuin en ballenbak uitbundig toegejuicht door deze groep jonge vakantiegangers. Liefhebbers van rust en ontspanning zullen daarentegen juist weer op zoek gaan naar een meer luxe bungalow in Nederland, misschien wel met sauna en open haard, gesitueerd op een kleinschalig park.

Er zijn zoveel boeiende plekken nog te ontdekken in Nederland, iedere streek kent zijn eigen tradities, geschiedenis en karakteristieken. Bij Drenthe denken we aan hunebedden, bij Twente aan klootschieten, bij Limburg aan het heuvelachtige landschap en zo kunnen we bij iedere provincie wel iets bedenken. Tijdens uw (korte) vakantie of lang weekend in een bungalow in Nederland zult u letterlijk de sfeer proeven van de streek, bij het nuttigen van lokale lekkernijen, zoals de Zeeuwse Bolus en de Friese Sûkerbole.

Heeft u al zin om te gaan? Zoek en boek een scherpe bungalow aanbieding in Nederland.

Last minute bungalow Nederland 

Er is een grote verscheidenheid aan bungalowparken door heel in Nederland, meestal met een praktische ligging ten opzichte van pretparken, natuurgebieden, winkelsteden en andere recreatieve doeleinden. Voor een gunstige last minute in Nederland ziet u op bungalowS.nl diverse aanbiedingen staan en ook kan een reservering voor een Mystery Park van Center Parcs u tientallen Euro’s besparen. Een voordeel van een bungalow in Nederland is de relatief korte reistijd, waardoor ook korte verblijven erg populair zijn. Even de wekelijkse drukte ontvluchten tijdens een weekendje in de natuur; heerlijk ontspannen en met elkaar genieten in een bungalow in Nederland.

Bedenkt u in een opwelling dat u er morgen, misschien zelfs nog vandaag eropuit wilt, dan kan dat. Het is nooit te laat om last minute een bungalow in Nederland te boeken, wij zorgen ervoor dat u de bevestiging heeft voordat u vertrekt.
Naar boven