Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Uw zoekopdracht

  • Land: Nederland

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Nederland

Resultaten: 1204 t/m 1275
Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21
Sorteer op
Roompot Vakanties De Katjeskelder
Roompot Vakanties De Katjeskelder

Oosterhout, NL-Brabant

Park met veel faciliteiten op 27km van De Efteling

Pluspunten:- Dichtbij Breda, ideaal om te shoppen - Volop rust en natuur - Mini-golfbaan Ligging van Roompot Vakanties De…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow K4V

  
4-persoons bungalow K4V

Vrijstaande bungalow. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, TV en open haard. Volledig ingerichte open keuken voorzien van een afwasmachine en een magnetron. Eén slaapkamer met een twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche wastafel en toilet. Verdieping: één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met wastafel, een 2-persoons whirlpool (hoekbad) en een 2-persoons Romeinse stoom-/douchecabine. Terras met tuinmeubilair. Parkeren is mogelijk bij de bungalow.

 

4+2 (tot 12 jaar)-persoons bungalow K6KV

  
4+2 (tot 12 jaar)-persoons bungalow K6KV

Vrijstaande kinderbungalow. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, TV en video. Compleet ingerichte open keuken voorzien van een afwasmachine en een combi-magnetron. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Verdieping: één kinderslaapkamer met stapelbed (voor kinderen) en eigen televisie. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met speciaal kindersanitair (kindertoilet en wastafel) en bruisbad. Terras met tuinmeubilair. Parkeren is niet mogelijk bij de bungalow. Speciale groep bungalows omgeven door een hekwerk met diverse speelmogelijkheden voor kinderen. Kinderbed, -stoel en -box zijn standaard 1x aanwezig in dit bungalowtype.

 

6-persoons bungalow KBL

  
6-persoons bungalow KBL

Vrijstaand. Woonkamer met TV. Keuken voorzien van een (combi) magnetron en vaatwasser. Badkamer met douche, ligbad en toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Verdieping: twee slaapkamers beide met twee 2-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons bungalow KD

  
6-persoons bungalow KD

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met Hifi-set, CD-, DVD-speler en TV. Keuken voorzien van een (combi-) magnetron, 4-pits gascomfort en een vaatwasmachine. Slaapkamer met twee 1-persoonsboxspringbedden. Badkamer met bruisbad, badkamer met stoomdouche Apart toilet. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsboxspringbedden. 2e badkamer voorzien douche van wastafel. Terras met tuinmeubilair. Kinderbed en - box zijn op aanvraag in deze bungalowtype.

 

8-persoons bungalow KCL

  
8-persoons bungalow KCL

Vrijstaand. Woonkamer met zit- en eethoek. Keuken met (combi-) magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met aparte douche, 1-persoons ligbad en toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Eerste verdieping: drie slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

 

8-persoons bungalow KE

  
8-persoons bungalow KE

Vrijstaand. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek, DVD-speler, radio- CD-speler. Keuken met koelkast, (combi-) magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsboxsprinbedden. Verdieping: drie slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoonsboxspringbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. Kinderbed en - box zijn op aanvraag in deze bungalowtype.

 

12-persoons Bungalow FV12V

  
12-persoons Bungalow FV12V

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca 230 m2. Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek, TV met kabelaansluiting. Keuken met vaatwasmachine, oven en magnetron. Terras met tuinmeubilair. Vier badkamers: waarvan twee met douche, toilet en wastafel, één met een ligbad, één met bubbelbad en één met stoomdouchecabine. Twee slaapkamers, beide met twee 1-persoonsbedden. Verdieping: vier slaapkamers, allen met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In de bungalow zijn standaard 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen aanwezig. Er kunnen maximaal twee auto's bij de accommodatie worden geparkeerd.

 

12-persoons bungalow FV12

  
12-persoons bungalow FV12

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca 200 m2. Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek, TV met kabelaansluiting. Keuken met vaatwasmachine, oven en magnetron. Terras met tuinmeubilair. Twee badkamers: waarvan één met douche (met douchestoel), toilet (met toiletsteunen) en wastafel en één met een ligbad, infrarood sauna. Twee slaapkamers, beide met twee 1-persoonsbedden. Verdieping: twee badkamers voorzien van wastafel, toilet en ligbad. Vier slaapkamers, allen met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In de bungalow zijn standaard 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen aanwezig. Er kunnen maximaal twee auto's bij de accommodatie worden geparkeerd.

Roompot Vakanties Egmond aan Zee
Roompot Vakanties Egmond aan Zee

Egmond aan Zee, NL-Noord-Holland

Wandelen over het strand en genieten van de zee en de duinen

Pluspunten:- Op 1 km vanaf het strand - Gratis sport- en animatieprogramma - Verwarmd openluchtzwembad - Trampoline en…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons appartement E2E

  
2-persoons appartement  E2E

Opp. ca. 37m2. Woonkamer met zit- en eethoek met TV, Hifiset, radio en CD speler. Open keuken met o.a. een magnetron en koelkast. Badkamer met wastafel, douche of ligbad en toilet. Eén slaapnis met twee 1-persoonsbedden. Balkon en er is gratis WiFi in de accommodatie.
Het appartementencomplex ligt aan de boulevard op ca. 10 min. van het vakantiepark. U kunt als gast gebruik maken van de faciliteiten van het vakantiepark.

 

4-persoons appartement E4C

  
4-persoons appartement E4C

Opp. ca. 48m2. Woonkamer met zit- en eethoek met TV, Hifiset, radio en CD speler. Open keuken met o.a. een magnetron en koelkast. Badkamer met wastafel, douche, ligbad en toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapnis met twee 1-persoonsbedden. Balkon en er is gratis WiFi in de accommodatie.
Het appartementencomplex ligt aan de boulevard op ca. 10 min. van het vakantiepark. U kunt als gast gebruik maken van de faciliteiten van het vakantiepark.

 

4-persoons appartement E4F

  
4-persoons appartement E4F

Opp. ca. 54m2. Woonkamer met zit- en eethoek met TV, Hifiset, radio en CD speler. Open keuken met o.a. een magnetron en koelkast. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapnis met twee 1-persoonsbedden. Balkon en er is gratis WiFi in de accommodatie.
Het appartementencomplex ligt aan de boulevard op ca. 10 min. van het vakantiepark. U kunt als gast gebruik maken van de faciliteiten van het vakantiepark.

 

4-persoons chalet Comfort Eco4

  
4-persoons chalet Comfort Eco4

Vrijstaande chalet, opp. ca. 28m2. Woonkamer met zit- en eethoek met TV. Open keuken met o.a. een koelkast met vriesvak, waterkoker en een Senseo koffiezetapparaat. Badkamer voorzien van wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. Terras met meubilair. De accommodatie heeft geen centrale verwarming maar een gaskachel in de woonkamer.

 

4-persoons chalet EM4

  
4-persoons chalet EM4

Vrijstaand. Woonkamer met TV. Compleet ingerichte keuken met koelkast, 4-pits gascomfort. Apart toilet. Berging. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoons bed en één slaapkamer met aparte bedden of stapelbedden. Badkamer met douche. Terras met tuinmeubilair. De accommodaties zijn niet geschikt voor minder valide mensen.

 

6-persoons chalet Comfort Eco6

  
6-persoons chalet Comfort Eco6

Vrijstaande chalet, opp. ca. 31m2. Woonkamer met zit- en eethoek met TV. Open keuken met o.a. een koelkast met vriesvak, waterkoker, combimagnetron en een Senseo koffiezetapparaat. Badkamer voorzien van wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en twee met twee 1-persoonsbedden. Terras met meubilair. De accommodatie heeft geen centrale verwarming maar een gaskachel in de woonkamer.

 

6-persoons chalet EM6

  
6-persoons chalet EM6

Vrijstaand. Woonkamer met TV. Compleet ingerichte keuken met koelkast, 4-pits gascomfort. Apart toilet. Berging. Drie slaapkamers waarvan waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Badkamer met douche. Terras met tuinmeubilair. De accommodaties zijn niet geschikt voor minder valide mensen.

 

6-persoons chalet EM6P

  
6-persoons chalet EM6P

Vrijstaand. Woonkamer met TV. Compleet ingerichte keuken met koelkast, 4-pits gascomfort. Apart toilet. Berging. Drie slaapkamers waarvan waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Badkamer met douche. Terras met tuinmeubilair. De accommodaties zijn niet geschikt voor minder valide mensen. Bij deze accommodatie is een eigen parkeerplaats.

Roompot Vakanties Hof Domburg
Roompot Vakanties Hof Domburg

Domburg, NL-Zeeland

Verzorgd park met veel faciliteiten, op 500m van het strand

Pluspunten:- Op 1 km van het strand - Kuur- en beautycentrum - Bungalows met gratis WiFi - Fietsen- en scooterverhuur -…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow Comfort 4M

  
4-persoons bungalow Comfort 4M

Geschakeld. Gelijkvloers. Vernieuwd interieur. Woonkamer met Smart-TV. Open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, combimagnetron, koffiezetapparaat en vaatwasser. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Gratis WiFi. Berging. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons bungalow comfort 4A

  
4-persoons bungalow comfort 4A

Geschakelde gelijkvloerse bungalow met een oppervlakte van ca 86 m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken met combi-magnetron en vaatwasser. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers, beide met twee 1-persoons boxspringbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Gratis WiFi. Terras met tuinmeubilair en parasol. Er kan 1 auto bij de bungalow worden geparkeerd.

 

5-persoons Comfort bungalow Type 5B

  
5-persoons Comfort bungalow Type 5B

Geschakeld. Ruime woonkamer voorzien van een hifiset met cd-speler. Keuken met koelkast, 4-pits kooktoestel, afwasmachine en magnetron. Twee slaapkamers waarvan een met een 2-persoons boxspringbed en een met 3 aparte bedden. Elke slaapkamer heeft ook zijn eigen badkamer, waarvan één badkamer met een bruisbad. Gratis WiFi. Terras met tuinmeubilair.

 

5-persoons Comfort bungalow Type 5K

  
5-persoons Comfort bungalow Type 5K

Geschakeld. Gelijkvloers. Woonkamer met TV, radio en telefoon. Keuken voorzien van koelkast met vriesvak. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en in van deze één kamers een babybed . Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Gratis WiFi. Terras met tuinmeubilair. Inclusief 1 kinderbed/ ledikant, 1 bolderwagen, 1 kinderbad ,1 kinderstoel, 1 kinderbox

 

5-persoons bungalow Comfort 5A

  
5-persoons bungalow Comfort 5A

Geschakeld. Gelijkvloers. Vernieuwd interieur. Woonkamer met televisie. Open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, combimagnetron en vaatwasser. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met drie 1-persoonsbedden. Een badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Gratis WiFi. Terras met tuinmeubilair. Berging.

 

6-persoons bungalow Comfort 6A

  
6-persoons bungalow Comfort 6A

Geschakeld, oppervlakte ca. 110m2. Woonkamer met zit- en eethoek en smart TV. Open keuken met koffiezetapparaat, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. Badkamer voorzien van wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoons bedden. Verdieping: badkamer met wastafel, douche en toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoons bedden. De bungalow beschikt over een tuin en een terras met tuinmeubilair. Er is 1 parkeerplaats bij de woning en u kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

 

6-persoons chalet SCR

  
6-persoons chalet SCR

Woonkamer met zithoek en televisie. Ingerichte keuken met vaatwasmachine. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer voorzien is van twee 1-persoonsbedden en twee slaapkamers voorzien van stapelbedden. Centrale verwarming. Gratis WiFi. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons mobile home SCRV

  
6-persoons mobile home SCRV

Woonkamer met zithoek, televisie en DVD-speler. Ingerichte keuken met vaatwasmachine. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer voorzien is van twee 1-persoonsbedden en twee slaapkamers voorzien van stapelbedden. Een van de slaapkamers heeft een extra televisie. Centrale verwarming. Gratis WiFi. Terras met tuinmeubilair.

 

8-persoons bungalow Comfort 8A

  
8-persoons bungalow Comfort 8A

Geschakeld. Opp. ca 110m2. Begande grond: woonkamer met televisie en radio. Keuken met koelkast, combimagnetron, koffiezetapparaat en vaatwasser. Twee slaapkamers beide voorzien van drie 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met bubbelbad en wastafel. Apart toilet. 1e verdieping: een slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met douche en wastafel. Gratis WiFi. Terras met tuinmeubilair.

 

10-persoons bungalow Comfort 10A

  
10-persoons bungalow Comfort 10A

Geschakeld. Gelijkvloers. Rookvrij. Vernieuwd interieur. Woonkamer met zit- en eethoek en Smart-TV. Open keuken met vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Vijf slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden, Op twee slaapkamers is standaard een campingbedje aanwezig. Twee badkamers, beide voorzien van douche en wastafel. Twee aparte toiletten. Gratis WiFi. Berging. Terras met tuinmeubilair.

Roompot Vakanties Kijkduinpark
Roompot Vakanties Kijkduinpark

Den Haag, NL-Zuid-Holland

Geniet van veelzijdig Den Haag of waai uit op het strand

Pluspunten:- Achter de duinen gelegen - Ideaal voor jonge gezinnen - All weather tennisbanen - 9-holes golfbaan naast het park -…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet KD4

  
4-persoons chalet KD4

Vrijstaand, rookvrij en gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Keuken voorzien van koelkast, 4-pitsgascomfort en magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden naast elkaar. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons lodge 4A

  
4-persoons lodge 4A

Vrijstaand, rookvrij en gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van Nespresso apparaat, waterkoker en koelkast (zonder vriesvak). Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed. Gratis WiFi. Indien u een kinderbedje meeneemt of bijboekt, houd er dan rekening mee dat er in de slaapkamers geen ruimte voor is. U kunt het kinderbedje in de woonkamer plaatsen.

 

6-persoons chalet KD6

  
6-persoons chalet KD6

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Keuken voorzien van koelkast, 4-pits gascomfort en magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van een stapelbed en één van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons chalets Comfort 6A

  
6-persoons chalets Comfort 6A

Vrijstaand en rookvrij. Opp. ca. 47m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en open keuken met combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en filter koffiezetapparaat. Badkamer voorzien van wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair. Gratis WiFi.

 

7-persoons villa K7A

  
7-persoons villa K7A

Vrijstaand en rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en open haard. Open keuken voorzien van een magnetron en vaatwasmachine. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden naast elkaar. Een badkamer met bad en douche en een apart toilet. Verdieping: twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met drie 1-persoonsbedden en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met sauna en douche. Een aantal woningen heeft een 2e toilet. Terras met tuinmeubilair.

Roompot Vakanties Klein Poelland
Roompot Vakanties Klein Poelland

Renesse, NL-Zeeland

Kleinschalig, knus park aan de rand van Renesse

Ligging van Roompot Vakanties Klein Poelland. Roompot Vakanties Klein Poelland is een kleinschalig park met een knus karakter,…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow KA

  
4-persoons bungalow KA

De comfortabele, vrijstaande bungalows liggen verspreid over een met veel groen aangelegd park. Alle bungalows beschikken over volledige inrichting voor genoemde aantal personen: -keuken met koelkast met vriesvakje -gasfornuis met afzuigkap -televisie met afstandsbediening -dekbedden (1-persoons) (geen bedlinnen) -terras met meubilair.

 

6-persoons bungalow KB6

  
6-persoons bungalow KB6

De comfortabele, vrijstaande bungalows liggen verspreid over een met veel groen aangelegd park. Alle bungalows beschikken over volledige inrichting voor genoemde aantal personen: -keuken met koelkast met vriesvakje -gasfornuis met afzuigkap -televisie met afstandsbediening -dekbedden (1-persoons) (geen bedlinnen) -terras met meubilair

 

8-persoons bungalow KB8

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
8-persoons bungalow KB8

Vrijstaand. Begane grond: woongedeelte met zithoek met en kleuren t.v. Open keuken, koelkast en koffiezetapparaat, eethoek. Badkamer met douche, slaapkamer met 2-persoonsbed en apart toilet. Verdieping: 2 slaapkamers met ieder drie 1-persoonsbedden.

Roompot Vakanties Klein Vink
Roompot Vakanties Klein Vink

Arcen, NL-Limburg

Park met veel faciliteiten vlakbij Venlo

Pluspunten:- Overdekt zwembad en grote zwemvijver - Wandelen en fietsen door Nationaal Park De Maasduinen - Naast Thermaalbaden van…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons bungalow KVV2

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
2-persoons bungalow KVV2

Geschakeld, opp. ca. 45m2. Woonkamer met zit- en eethoek, sfeerhaard en Smart TV. Open keuken met koelkast, magnetron en vaatwasser. Badkamer voorzien van wastafel, bubbelbad en stoomdouchecabine. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. De accommodatie is voorzien van WiFi.

 

4-persoons bungalow KV4

  
4-persoons bungalow KV4

Geschakeld en rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Keuken voorzien van magnetron. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Gratis WiFi.

 

4-persoons bungalow KVL4

  
4-persoons bungalow KVL4

Geschakeld en rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en hifiset met cd-speler. Keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden, één van de slaapkamers beschikt over een tweede TV. Terras met tuinmeubilair. Gratis WiFi.

 

4-persoons bungalow KVN4

  
4-persoons bungalow KVN4

Geschakeld en rookvrij. Opp. ca. 45m2.Woonkamer met zit- en eethoek en TV.Keuken voorzien van magnetron. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers, waarvan één met twee 1-persoons bedden en één slaapkamer met een stapelbed. De bungalows is gelegen op het zuiden en beschikt over een terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons bungalow KVV4

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons bungalow KVV4

Geschakeld, opp. ca. 45m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, DVD-speler en hifiset. Open keuken met magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en vaatwasser. Badkamer voorzien van een wastafel, stoomdouchecabine en toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. De accommodatie beschikt over WiFi.

 

5-persoons bungalow KVR5

  
5-persoons bungalow KVR5

Geschakeld en rookvrij en is onderdeel van een 3-onder-1-kap met een gezamelijke centrale entree. Type KVR5 is óf aan de linkerkant óf aan de rechterkant gesitueerd. Via een gezamenlijke, centrale entree komt u in uw eigen hal, die toegang biedt tot de lichte woonkamer met openslaande deuren naar het terras. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser. Op de verdieping vindt u 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en 1 slaapkamer met 3 éénpersoonsbedden. Er is een badkamer met douche en toilet. Op de begane grond is er een apart toilet. Doordat deze bungalowtype gelegen is op Residence Arcen hebben gasten dagelijks 2,5 uur toegang tot Thermaalbad Arcen (alleen geldig voor volwassen).

 

6-persoons bungalow KV6

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow KV6

Geschakeld en rookvrij. Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van 4-pits kooktoestel, magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons bungalow KVR6B met sauna

  
6-persoons bungalow KVR6B met sauna

Luxe vrijstaande en rookvrije bungalow. Begane grond: Lichte woonkamer met openslaande deuren naar het terras. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasmachine. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een wastafel. Apart toilet. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Twee badkamers waarvan één met ligbad en één met sauna. Apart toilet. In de berging bevindt zich een wasmachine. Doordat dit bungalowtype gelegen is op Residence Klein Vink hebben gasten dagelijks 2,5 uur toegang tot Thermaalbad Arcen (alleen geldig voor volwassen).

 

6-persoons bungalow KVV6

  
6-persoons bungalow KVV6

Geschakeld en rookvrij. Woonkamer met TV, hifiset met cd-speler en een DVD-speler. Open keuken voorzien van 4-pits kooktoestel, magnetron, koelkast (met vriesvakje) en vaatwasmachine. Badkamer met stoomdouche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair.

 

16-persoons bungalow GB 16

  
16-persoons bungalow GB 16

Vrijstaand en rookvrij. Woonkeuken met grote eettafel voor 16 personen voorzien van oa een vaatwasmachine en magnetron. Twee woonkamers en drie toiletten. Verdieping met zes slaapkamers, voorzien van twee of drie 1-persoons bedden. Drie badkamers allen voorzien van douche, wastafel en toilet. Sauna. Ruime tuin met tuinmeubilair.

Roompot Vakanties Kustpark Texel
Roompot Vakanties Kustpark Texel

De Koog/Texel, NL-Noord-Holland

Met sauna, Turks stoombad en subtropisch zwemparadijs

Pluspunten:- Subtropisch zwemparadijs - Tennisbanen en midgetgolf - Dichtbij het strand - Het centrum van De Koog is vlakbij -…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow Luna de Luxe T4A

  
4-persoons bungalow Luna de Luxe T4A

Riante vrijstaande en rookvrije bungalow, oppervlakte ca. 130 m². Begane grond: woonkamer met TV. Open keuken met combi-magnetron en vaatwasser. Badkamer met douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. 1e Etage: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Badkamer met ligbad en toilet. De indeling kan onderling verschillen. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow. Enkele accommodaties beschikken over een infraroodsauna. U kunt de infraroodsauna als voorkeur aangeven tijdens uw boeking. Hier zijn voorkeurskosten aan verbonden.

 

4-persoons chalet TX4

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons chalet TX4

Opp. 45m2, centrale verwarming. Woonkamer met TV, zit-en eethoek. Open keuken met combi-magnetron. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden, de bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Terras met tuinmeubilair. U kunt de auto parkeren op één van de centrale parkeerfaciliteiten. De accommodatie is rookvrij en heeft gratis WiFi.

 

5-persoons bungalow Mok T5A

  
5-persoons bungalow Mok T5A

Geschakeld en rookvrij. Woonkamer met TV, open haard, zit-en eethoek. Open keuken met magnetron. Badkamer met ligbad, douche. Apart toilet. Twee slaapkamers, waarvan één met twee 1-persoonsbedden en een tweede TV en één met een 1-persoonsbed en een stapelbed. Gratis WiFi. Terras met tuinmeubilair. U kunt de auto parkeren op één van de centrale parkeerfaciliteiten.

 

6-persoons bungalow Duinparel T6B

  
6-persoons bungalow Duinparel T6B

Vrijstaand en rookvrij. Begane grond: Woonkamer met TV, zit- en eethoek. Open keuken met combi-magnetron. Badkamer met ligbad en aparte douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. 1e Verdieping: drie slaapkamers. U kunt de auto parkeren op één van de centrale parkeerfaciliteiten.

 

6-persoons bungalow Luna Landhuis T6A

  
6-persoons bungalow Luna Landhuis T6A

Vrijstaand en rookvrij. Begane grond: woonkamer met TV, zit- en eethoek. Open keuken met combi-magnetron. Badkamer met ligbad en aparte douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. 1e Verdieping: twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Bedstee voor twee personen. (Er zijn enkele bungalows met de slaapkamer op de begane grond en badkamer op de 1ste verdieping). Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

 

6-persoons bungalow Schilpbanck 6

  
6-persoons bungalow Schilpbanck 6

Vrijstaand en rookvrij. Opp. 80m². Woonkamer met TV, zit- en eethoek. Open keuken met combi-magnetron, koffiepadapparaat, vaatwasser en waterkoker. Twee badkamers met ligbad of douche. Apart toilet. Drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden en één slaapkamer met 1 stapelbed. Gratis gebruik van WiFi. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

Roompot Vakanties Marinapark Volendam
Roompot Vakanties Marinapark Volendam

Volendam, NL-Noord-Holland

Gelegen aan de haven van Volendam, met binnenzwembad

Pluspunten:- Aan de oever van het IJsselmeer - Typische Volendamse huizen aan de jachthaven - Kuur- en beautycentrum - Naast een…

Meer parkinformatie »
 

5-persoons dijk- of waterwoning VO5

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
5-persoons dijk- of waterwoning VO5

De 5-pers. dijkwoningen, zijn geschakelde rookvrije woningen met een oppervlakte van ca. 90-98 m2, hebben een begane grond met voordeur en op de verdieping twee slaapkamers (met twee en drie 1-persoons bedden per kamer) en een badkamer met bad, douche en dubbele wastafel. Open keuken met vaatwasser, magnetron. Verder is de woning uitgerust met centrale verwarming, flatscreen TV, Hifi-set / radio met cd speler en een apart toilet op de begane grond en verdieping. Tuin met terras.
De 5-pers. waterwoningen zijn geschakelde beneden woningen met bovenburen met een oppervlakte van ca. 90-98 m2, zijn gelijkvloers met op stap bij de voordeur. Open keuken met vaatwasser, magnetron. Verder is de woning uitgerust met centrale verwarming, flatscreen TV, Hifi-set / radio met cd speler. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoons bedden en één slaapkamer met drie 1-persoons beddden. Twee badkamers, waarvan één badkamer met ligbad en één badkamer met douche en twee enkele wastafels. Apart toilet.Tuin met terras. Een paar woningen zijn alleen middels enkele traptreden te bereiken.

 

6-persoons bungalow Type VO6 Comfort

  
6-persoons bungalow Type VO6 Comfort

Geschakeld. Opp. ca. 90m2. Woonkamer met zit- en eethoek en televisie. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasser, waterkoker, koffiepadapparaat en koelkast. Toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Verdieping: badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. WiFi (gratis). De accommodatie is gelegen aan het water.

 

6-persoons etagewoning VO6

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons etagewoning VO6

Woning op eerste verdieping. Woon-en eethoek met flatscreen TV. Open keuken voorzien van een koelkast, 4-pits gascomfort. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met meubilair. Binnen dit type zijn er dijkwoningen en waterwoningen. De dijkwoningen hebben de voordeur op de begane grond of zijn te bereiken via een kleine trap. De waterwoningen zijn te bereiken via een flinke trap en zijn rookvrij.

 

6-persoons etagewoning VO6I

  
6-persoons etagewoning VO6I

Geschakeld en rookvrij. Woon-en eethoek met televisie en radio met cd-speler. Apart toilet. Keuken voorzien van magnetron, vaatwasser, koelkast en 4-pits gascomfort. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Verdieping: twee slaapkamers met allebei twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. WiFi. Terras met meubilair. Deze accommodatie is gelegen aan het water.

 

7-persoons bungalow Type VO7 Comfort

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
7-persoons bungalow Type VO7 Comfort

Geschakeld. Opp. ca. 92m2. Woonkamer met zit- en eethoek en flatscreen-tv. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasmachine, combi-magnetron, waterkoker, koffiepadapparaat en koelkast. Toilet. Verdieping: Badkamer met douche, dubbele wastafel en traditionele sauna. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en 1 met drie 1-persoonsbedden. Tuin met tuinmeubilair. WiFi (gratis). De accommodatie is gelegen aan het water.

 

12-persoons bungalow FV12

  
12-persoons bungalow FV12

Woonkamer met ruime eet - en zithoek. Open keuken met oa een vaatwasmachine en magnetron. Apart toilet. Twee badkamers met douche, wastafel en toilet. Zes slaapkamers alles met twee 1-persoons bedden. De vakantiehuizen zijn via een trap te bereiken en zijn rookvrij.

Roompot Vakanties Nautisch Centrum Scheveningen
Roompot Vakanties Nautisch Centrum Scheveningen

Scheveningen, NL-Zuid-Holland

Luxe appartementen aan de Tweede Binnenhaven in Scheveningen

Ligging van Nautisch Centrum Scheveningen Vakantie vieren in de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust? Kies voor een verblijf…

Meer parkinformatie »
 

3-persoons appartement SV2

  
3-persoons appartement SV2

Gelijkvloers en rookvrij. Opp. ca 67 m2. Woonkamer met slaapbank voor één persoon. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasmachine, combi-magnetron en senseo. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en met voorkeur te reserveren met ligbad. Apart toilet. (Frans) balkon met uitzicht op de haven.

 

6-persoons appartement SVL6

  
6-persoons appartement SVL6

Gelijkvloers en rookvrij. Opp. 110 m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasmachine en een combi-magnetron. Badkamer met stoomdouchecabine en een bruisbad. Apart toilet (of soms een extra toilet in de badkamer). Twee slaapkamers beide met drie 1-persoonsbedden. Balkon met uitzicht op zee of de haven met tuinmeubilair.

Roompot Vakanties Noordzee Résidence Dishoek

Koudekerke, NL-Zeeland

Pluspunten:- Unieke ligging onderaan de duinen - Strand op loopafstand - Gratis WiFi Ligging van Roompot Vakanties Noordzee Résidence Dishoek…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons appartement Tromp Luxe

  
4-persoons appartement Tromp Luxe

Opp. 84m2. Woonkamer met zit- en eethoek, Smart-TV. Keuken onder andere voorzien met vaatwasser, combi-magnetron en Nespresso-apparaat. Twee badkamers met wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers elk voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden. Balkon met tuinmeubilair. Het appartement beschikt over gratis WiFi, wasdroger, wasmachine en is rook- en huisdiervrij. In het appartementencomplex is een lift aanwezig.

 

4-persoons appartement Van Evertsen Luxe

  
4-persoons appartement Van Evertsen Luxe

Opp. ca. 66m2. Woonkamer met zit- en eethoek en Smart-TV. Keuken met vaatwasser, combi-magnetron en Nespresso-apparaat. Badkamer voorzien van een wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden. Balkon met tuinmeubilair. Het appartement beschikt over gratis WiF, wasdroger, wasmachine en is rookvrij. In het appartementencomplex is een lift aanwezig.

 

6-persoons villa Van Heemskerck Luxe

  
6-persoons villa Van Heemskerck Luxe

Vrijstaand, opp. ca. 100m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Keuken met vaatwasser, combi-magnetron en Nespresso-apparaat. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Verdieping: twee badkamers met wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers elk voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden. Tuin met loungeset. De villa beschikt over gratis WiFi, wasmachine, wasdroger en is rookvrij. Parkeergelegenheid voor 2 auto's bij de accommodatie.

 

8-persoons villa De Ruyter Luxe

  
8-persoons villa De Ruyter Luxe

Vrijstaand, opp. ca. 112m2. Woonkamer met zit- en eethoek en Smart-TV. Keuken met vaatwasser, combimagnetron en Nespresso-apparaat. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Verdieping: twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden en een eigen badkamer voorzien van een wastafel en douche. Apart toilet. Tweede verdieping: badkamer met wastafel en douche. Eén slaapkamer voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden.De accommodatie beschikt tevens over een ligbad, gratis WiFi en een tuin met loungeset en een parkeergelegenheid voor twee auto's.

Roompot Vakanties Noordzee Residence Cadzand-Bad
Roompot Vakanties Noordzee Residence Cadzand-Bad

Cadzand, NL-Zeeland

Fraai park met luxe accommodaties in Zeeuws-Vlaanderen

Ligging van Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad In het meest zuidwestelijke puntje van Zeeuws-Vlaanderen en midden in een mooi…

Meer parkinformatie »
 

5-persoons villa CA5G

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
5-persoons villa CA5G

Geschakelde bungalow (onderdeel van een 3-onder-1-kap) en rookvrij. opp. ca. 65m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, DVD-speler en Hifiset. Open keuken onder andere voorzien van een magnetron, koffiepadapparaat, vaatwasser en waterkoker. Apart toilet. Verdieping: badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één voorzien van drie boxspringbedden en één van twee boxspringbedden. In de accommodatie is een campingbedje (excl. matras), kinderstoel, -box, een traphekje, afgeschermde wandcontactdozen, wasdroger en wasmachine aanwezig. Terras met tuinmeubilair. Er zijn twee parkeerplaatsen bij de accommodatie.

 

6-persoons villa CAL6A

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons villa CAL6A

Vrijstaande met een opp. van ca. 101m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, DVD-speler en Hifiset. Open keuken onder andere voorzien van een combi-magnetron, koffiepadapparaat, vaatwasser en waterkoker. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Eén slaapkamer met een 2-persoons boxspringbed. Verdieping: badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en één van een 2-persoons boxspringbed. Terras met terrasheater, tuinmeubilair en zonneligbedden.

 

6-persoons villa CAL6B

  
6-persoons villa CAL6B

Vrijstaand. Begane grond: Ruime woonkamer met vloerverwarming en openslaande deuren naar een overdekt terras. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasmachine en een combi-magnetron. Apart toilet. Een slaapkamer met een 2-persoonsbed aangrenzend een badkamer met douche en wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide met twee 1-persoons bedden. Twee badkamers waarvan één van met bad en wastafel en één met een infra-rood sauna en wastafel. Apart toilet. Er is nog een buitenberging aanwezig.

 

8-persoons villa CAL8B

  
8-persoons villa CAL8B

Vrijstaand, oppervlakte ca. 112m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, DVD-speler, hifiset / radio met CD-speler. Open keuken met oa een koel-vriescombinatie, waterkoker, koffiezetapparaat, koffiepadapparaat, combimagnetron en vaatwasser. Eén slaapkamer met 2-persoonsbed en badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Verdieping: badkamer met wastafel, douche en infrarood sauna. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met een 2-persoonsbed (één met TV) en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Tuin met terras en tuinmeubilair.

 

13-persoons bungalow GB13

  
13-persoons bungalow GB13

Vrijstaand. Via een gezamenlijke entree bereikt u de voordeur van uw accommodatie. Op de begane grond drie woonkamers met vloerverwarming en openslaande deuren naar het terras. Drie keukens allen voorzien van o.a. een magnetron, senseo en vaatwasmachine. Berging met wasmachine en droger. 1e verdieping, zes slaapkamers allen met twee 1-persoonsbedden. Drie badkamers met wastafel en douche. Drie aparte toiletten. Deze bungalow is uitgevoerd met gratis internetaansluiting en een Kinder-Plus-Pakket bestaande uit een drie campingbedjes, drie kinderstoelen, drie boxen, drie kinderbadjes en twee bolderwagens, een traphekje, fornuisbeschermer, afgeschermde wandcontactdozen en een omheinde tuin.

Roompot Vakanties Noordzee Residence De Banjaard
Roompot Vakanties Noordzee Residence De Banjaard

Kamperland, NL-Zeeland

Met binnenzwembad, midgetgolf- en boogschietbaan

Ligging van Roompot Vakanties Noordzee Residence De Banjaard. Roompot Vakanties Noordzee Residence De Banjaard is een uitgebreid…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow VD

  
4-persoons bungalow VD

Vrijstaande bungalow met torentje. Begane grond woonkamer met zit- en eethoek, radio en TV met kabelaansluiting. Open keuken met electrische kookplaat en koelkast met vriesvak. Badkamer met douche en/of bad, toilet en wastafel.Verdieping: drie slaapkamers, twee voorzien van een 1-persoons bed en één slaapkamer voorzien van twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden en tweede toilet. Terras met tuinmeubilair en parasol. De accommodatie is rookvrij en er kan 1 auto bij de accommodatie worden geparkeerd.

 

6-persoons bungalow Type VO

  
6-persoons bungalow Type VO

Vrijstaand en rookvrije bungalow, gelegen nabij het water, oppervlakte ca 95 m2. Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek, radio en TV met kabelaansluiting. Open keuken met electrische kookplaat. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Verdieping: drie slaapkamers, allen voorzien van twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden en tweede toilet. Terras met tuinmeubilair en parasol. Er kan bij de accommodatie 1 auto worden geparkeerd.

 

6-persoons bungalow Type VO Comfort

  
6-persoons bungalow Type VO Comfort

Vrijstaand en rookvrije bungalow. Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken met combimagnetron, koelkast met intern vriesvak en koffiezetapparaat. Badkamer met douche en wastafel en toilet. Verdieping: drie slaapkamers, allen voorzien van twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras met tuinmeubilair. Er kan bij de accommodatie 1 auto worden geparkeerd.

 

16-persoons bungalow Type FV16

  
16-persoons bungalow Type FV16

Vrijstaand en rookvrije bungalow, oppervlakte ca 240 m2. Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek, houtkachel of open haard en TV met kabelaansluiting. Keuken met electrische kookplaat, combimagnetron en vaatwasmachine. Wasmachine en wasdroger. Terras met tuinmeubilair. Drie badkamers met douche, wastafel en toilet, één daarvan met sauna en bruisbad. Apart toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Verdieping: 6 slaapkamers, allen met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Er kunnen maximaal twee auto's bij de accommodatie worden geparkeerd.

Roompot Vakanties Résidence Wijngaerde

Domburg, NL-Zeeland

In het hart van Domburg, op 200m van het strand

Ligging van Roompot Vakanties Résidence Wijngaerde In het hart van de Zeeuwse badplaats Domburg ligt Roompot Vakanties Résidence Wijngaerde. Dit fraaie,…

Meer parkinformatie »
 

4/6-persoons appartement Medoc Wellness

  
4/6-persoons appartement Medoc Wellness

Appartement Opp. 133m² . Woonkamer met TV, CD- en DVD-speler. Open keuken voorzien van koelvriescombinatie, combi-magnetron, waterkoker en koffiepadapparaat. Twee badkamers voorzien van een ligbad, douche en wastafel waarvan één met toilet en één met infraroodsauna. Apart toilet. Een extra ruimte voor de wasmachine en -droger. Drie slaapkamers voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden. Balkon met tuinmeubilair. Het appartement beschikt over WiFi (kosteloos). Enkele appartementen beschikken over slaapkamers die geen ramen hebben. Enkele appartementen beschikken over slaapkamers waar wel ramen aanwezig zijn, deze kunnen echter niet open.


Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21

Bungalows Nederland

Heerlijk vakantie vieren in eigen land! Nederland heeft veel in petto voor toeristen: attractieparken, natuurrecreatie, authentieke dorpen, bruisende steden, cultuur en nog veel meer. Reserveer een bungalow in Nederland en geniet van een onvergetelijk verblijf.

U heeft een uitgebreide keus aan bungalowparken zodat u kunt selecteren op uw wensen. Dat hangt af van de samenstelling van de reizigers en uw interesses. Bent u met kinderen? Een bungalow in Nederland met speciaal ingerichte kinderkamers, traphekjes en speelmaterialen zijn het overwegen waard. Bovendien worden parkvoorzieningen, zoals zwembad, speeltuin en ballenbak uitbundig toegejuicht door deze groep jonge vakantiegangers. Liefhebbers van rust en ontspanning zullen daarentegen juist weer op zoek gaan naar een meer luxe bungalow in Nederland, misschien wel met sauna en open haard, gesitueerd op een kleinschalig park.

Er zijn zoveel boeiende plekken nog te ontdekken in Nederland, iedere streek kent zijn eigen tradities, geschiedenis en karakteristieken. Bij Drenthe denken we aan hunebedden, bij Twente aan klootschieten, bij Limburg aan het heuvelachtige landschap en zo kunnen we bij iedere provincie wel iets bedenken. Tijdens uw (korte) vakantie of lang weekend in een bungalow in Nederland zult u letterlijk de sfeer proeven van de streek, bij het nuttigen van lokale lekkernijen, zoals de Zeeuwse Bolus en de Friese Sûkerbole.

Heeft u al zin om te gaan? Zoek en boek een scherpe bungalow aanbieding in Nederland.

Last minute bungalow Nederland 

Er is een grote verscheidenheid aan bungalowparken door heel in Nederland, meestal met een praktische ligging ten opzichte van pretparken, natuurgebieden, winkelsteden en andere recreatieve doeleinden. Voor een gunstige last minute in Nederland ziet u op bungalowS.nl diverse aanbiedingen staan en ook kan een reservering voor een Mystery Park van Center Parcs u tientallen Euro’s besparen. Een voordeel van een bungalow in Nederland is de relatief korte reistijd, waardoor ook korte verblijven erg populair zijn. Even de wekelijkse drukte ontvluchten tijdens een weekendje in de natuur; heerlijk ontspannen en met elkaar genieten in een bungalow in Nederland.

Bedenkt u in een opwelling dat u er morgen, misschien zelfs nog vandaag eropuit wilt, dan kan dat. Het is nooit te laat om last minute een bungalow in Nederland te boeken, wij zorgen ervoor dat u de bevestiging heeft voordat u vertrekt.
Naar boven