Uw zoekopdracht

  • Land: Nederland

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Nederland

Resultaten: 1134 t/m 1205
Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21
Sorteer op
Roompot Buitenplaats de Hildenberg
Roompot Buitenplaats de Hildenberg

Appelscha, NL-Friesland

Ruim opgezet park met prachtig aangelegde golfbaan

Pluspunten: - Ruim opgezet villapark met prachtig aangelegde golfbaan - Bezoek Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, waar…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons villa Atalanta

  
6-persoons villa Atalanta

Vrijstaande villa. Opp. ca. 125m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met ligbad, douche, tweede toilet en dubbele wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met douche en wastafel. Terras met tuinmeubilair. Er is standaard een wasmachine aanwezig in de villa. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa Aurelia

  
6-persoons villa Aurelia

Vrijstaande villa. Opp. ca. 98m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van o.a. magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Ruime badkamer voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafel en tweede toilet. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met douche en wastafel. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa Dagpauwoog

  
6-persoons villa Dagpauwoog

Vrijstaande villa. Opp. ca. 120m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met ligbad, aparte douche en dubbele wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa Erebia

  
6-persoons villa Erebia

Vrijstaande villa. Opp. ca. 93m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met ligbad, aparte douche, tweede toilet en wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa Keizersmantel

  
6-persoons villa Keizersmantel

Vrijstaande villa. Opp. ca. 106m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met aparte douche, tweede toilet en wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de villa kan onderling verschillen. In het type Keizersmantel is een ligbad niet meer standaard aanwezig in elke woning, deze zijn op aanvraag te boeken.

 

6-persoons villa Morgenrood

  
6-persoons villa Morgenrood

Vrijstaande villa. Opp. ca. 90m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

 

8-persoons villa Atalanta

  
8-persoons villa Atalanta

Vrijstaande villa. Opp. ca. 125m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Twee slaapkamer met elk twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Terras met tuinmeubilair. Er is standaard een wasmachine aanwezig in de villa. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

Roompot Landgoed Het Grote Zand
Roompot Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, NL-Drenthe

Geniet van Drenthe, het zwembad en de sauna

Pluspunten: - Ruim opgezet park in een bosrijke omgeving met zwembad - Centraal gelegen in Drenthe nabij Assen, Emmen en Groningen -…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons bungalow C6

  
6-persoons bungalow C6

Vrijstaand. (Opp 120m2). Begane grond: Woonkamer, zit- en eethoek, TV, schuifpui of openslaande deuren naar het gemeubileerde terras. Open keuken. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Verdieping: Drie slaapkamers met in elk twee slaapplaatsen. De indeling van de accommodatie kan onderling verschillen. Sommige bungalows beschikken over twee slaapkamers en een bedstee of 2-persoons slaapbank op de verdieping. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow. Tuinmeubilair aanwezig. In enkele bungalows is een ligbad, zonnenhemel, sauna, combimagnetron, vaatwasser en/of DVD-speler aanwezig, hiervoor wordt een voorkeurstoeslag en een toeslag van 3,50 per dag voor berekend.

 

6-persoons bungalow D6

  
6-persoons bungalow D6

Vrijstaand. (Opp 130m2). Woonkamer met zit- en eethoek, TV en openslaande deuren naar het gemeubileerde terras. Open keuken met vaatwasser. Apart toilet of badkamer met toilet. Een slaapkamer met twee slaapplaatsen. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Verdieping: Twee slaapkamers, waarvan beide met twee slaapplaatsen. Badkamer met douche, toilet en wastafel. De indeling van de accommodaties kan onderling verschillen. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow. In enkele bungalows is een infrarood- of Finse sauna, ligbad, (combi)magnetron en/of DVD-speler aanwezig. De bungalows kunnen tegen een voorkeurstoeslag met voorkeur worden geboekt.

 

6-persoons chalet Heidebloem

  
6-persoons chalet Heidebloem

Vrijstaande chalet: (ca. 52 m2) Indeling: woonkamer met zit- en eethoek en zonnige erker. Open keuken met o.a. combimagnetron en vaatwasser. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met elk twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair. Enkele chalets beschikken over een vrijstaande bergruimte. In deze accommodatie kan geen kinderbed worden geplaatst.

 

6+2 persoons bungalow C8

  
6+2 persoons bungalow C8

Vrijstaande bungalow. Opp. ca. 120m2. Woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar gemeubileerd terras. Apart toilet. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Verdieping: drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met vier 1-persoonsbedden of twee 1-persoonsbedden en een 2-persoons bedstee (alleen geschikt voor kinderen). Er is parkeergelegenheid bij de bungalow voor één auto. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen. In enkele bungalows is een combimagnetron, vaatwasser en/of DVD-speler aanwezig, hiervoor wordt een voorkeurstoeslag berekend.

 

6+2 persoons bungalow D8

  
6+2 persoons bungalow D8

Vrijstaande bungalow. Opp. ca. 130m2. Woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar gemeubileerd terras. Apart toilet. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Verdieping: Verdieping: drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met vier 1-persoonsbedden of twee 1-persoonsbedden en een 2-persoons bedstee (alleen geschikt voor kinderen). Badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is parkeergelegenheid bij de bungalow voor één auto. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen. In enkele bungalows is een combimagnetron en/of infrarood sauna aanwezig, hiervoor wordt een voorkeurstoeslag berekend.

 

6+2-persoons bungalow E

  
6+2-persoons bungalow E

Vrijstaande bungalow. Opp. ca. 135m2. Woonkamer met zithoek en openslaande deuren naar het gemeubileerde terras. Open keuken met vaatwasser. Eén slaapkamer op de begane grond met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet in de hal. Verdieping: drie slaapkamers met alleen twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid bij de bungalow voor één auto. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen. Enkele bungalows beschikken over een bedstee en drie slaapkamers. Eén woning beschikt over een kamer met stapelbed in plaats van twee 1-persoonsbedden.

 

10-persoons bungalow met sauna F10

  
10-persoons bungalow met sauna F10

Vrijstaande bungalow ca. 160m2. Indeling: hal met apart toilet. Woonkamer met open keuken met o.a. vaatwasser en combimagnetron en openslaande deuren naar een ruim gemeubileerde terras. Eén slaapkamer op de begane grond, ieder met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, toilet en twee wastafels. Eerste verdieping vier slaapkamers, ieder met twee 1-persoonsbedden. Ruime badkamer met bad en douche of twee douches, twee wastafels en een toilet. Apart vierde toilet. De bungalow beschikt over een 4-persoons infraroodsauna welke gelegen is op de begane grond. Er is parkeergelegenheid voor twee of drie auto's bij de bungalow.

 

12-persoons bungalow F12

  
12-persoons bungalow  F12

Vrijstaande bungalow. Opp ca. 160m2. Woonkamer met open keuken, vaatwasser en combimagnetron. Openslaande deuren naar gemeubileerd terras. Apart toilet. Twee slaapkamers met in elk twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, toilet en twee wastafels. Verdieping: Vier slaapkamers met in elk twee 1-persoonsbedden. Apart toilet. Badkamer met toilet, bad, douche en twee wastafels.

Roompot Resort Duynzicht
Roompot Resort Duynzicht

Julianadorp aan Zee, NL-Noord-Holland

Luxe strandvilla’s met uitzicht op de duinen en 500m van het strand.

Pluspunten: - Vakantiepark met luxe strandvilla's direct achter de duinen - Rust en ruimte, ideaal voor strand- en rustliefhebbers -…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons Wellness Villa Comfort

  
6-persoons Wellness Villa Comfort

Vrijstaand. ca. 95m2. Begane grond: hal met toilet. Ruime woonkamer met een zit- en eethoek. Open keuken met vaatwasmachine en magnetron. Een finse sauna met aparte douche. . Openslaande deuren naar een terras. Aparte berging. Verdieping: drie slaapkamers elk voorzien van een 2-persoonsboxspringbed en een slaapkamer met zonnebank. Badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche en tweede toilet. Gratis WiFi. De indeling/inrichting kan onderling verschillen. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa.

 

6-persoons Wellness Villa DeLuxe

  
6-persoons Wellness Villa DeLuxe

Vrijstaande bungalow. Opp. ca 95m2. Begane grond: hal met toilet. Traditionele 4-persoons sauna met separate douche(cabine). Ruime L-vormige woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen tv met digitale tv, dvd-speler, Duitse tv-zenders en WiFi (gratis). Volledig ingerichte open keuken met combimagnetron of magnetron en aparte oven, koffiezetapparaat, Senseo en vaatwasser. Openslaande deuren naar het zonneterras met tuinmeubilair. Aparte berging met wasmachine. Verdieping: drie slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden waarbij op één slaapkamer tevens een zonnebank aanwezig is en één slaapkamer over een tweede televisie beschikt. Badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche en tweede toilet. Er is parkeergelegenheid voor één auto.

 

6-persoons Wellness Villa Jacuzzi

  
6-persoons Wellness Villa Jacuzzi

Vrijstaande bungalow. Opp. ca 95m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, televisie met digitale TV, DVD-speler en gratis internet via WiFi. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasser, koffiezetapparaat (senseo), magnetron en oven of combi-magnetron. Apart toilet. 1e verdieping: badkamer voorzien van o.a. douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoons(boxspring)bedden. Eén slaapkamer is tevens voorzien van een zonnebank en één slaapkamer beschikt over een tweede televisie. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair en een jacuzzi. Finse 4-persoons sauna met aparte douche. Aparte berging met wasmachine. Gratis WiFi. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's.

 

8-persoons Wellness Villa DeLuxe

  
8-persoons Wellness Villa DeLuxe

Begane grond: hal met toilet. Traditionele 4-persoons sauna met separate regendouche. Ruime L-vormige woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen tv, DVD-speler en Wii Fit. Volledig ingerichte open keuken met vaatwasser, magnetron, oven, koelkast met vriesvak, Senseo en Nespresso apparaat. Openslaande deuren naar het zonneterras met tuinmeubilair, zandbak en waterterras met vissteiger. Aparte berging. Verdieping: drie slaapkamers, waarvan twee met twee eenpersoons boxspringbedden en één met vier eenpersoons boxspringbedden. In één van de slaapkamers met twee boxspringbedden bevindt zich tevens de zonnebank. Badkamer met dubbele wastafel, (lig)bad, douche(cabine) en tweede toilet. In dit type accommodatie zijn twee huisdieren toegestaan en deze is rookvrij. De accommodatie beschikt over een wasmachine en wasdroger. Gratis WiFi. Er is parkeergelegenheid voor twee auto´s bij de villa.

Roompot Strandpark Duynhille

Ouddorp, NL-Zuid-Holland

Het strand ligt op slechts 5 min lopen. Koos Kids Club tijdens de schoolvakanties

Ligging van Roompot Vakanties Strandpark Duynhille. Achter de duinen van het Zuid-Hollandse Ouddorp aan Zee vindt u Roompot Vakanties Strandpark…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Duynbeek Comfort

  
4-persoons Duynbeek Comfort

Vrijstaand en rookvrije duinvilla. Opp. ca. 77m2. Woonkamer met zithoek, vloerverwarming en TV. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasser, waterkoker en koffiepadapparaat en eetgedeelte. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoons boxspringbed en één met twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer beschikt over een TV. De wandcontactdozen zijn afgeschermd. Gratis WiFi. Berging en tuin met terras en tuinmeubilair.

 

4-persoons Duynbeek Luxe

  
4-persoons Duynbeek Luxe

Vrijstaand en rookvrije duinvilla. Opp. ca. 77m2. Woonkamer met zithoek, vloerverwarming en TV. Open keuken voorzien van o.a. een combi-magnetron, vaatwasser, waterkoker en koffiepadapparaat en eetgedeelte. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoons boxspringbed en één met twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer beschikt over een TV. De wandcontactdozen zijn afgeschermd. Tuin met terras en tuinmeubilair. De accommmodatie beschikt over een berging met wasdroger en wasmachine, gratis WiFi, kluis en een parkeerplaats voor 1 auto.

 

4-persoons Duynvliet Comfort

  
4-persoons Duynvliet Comfort

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en in één slaapkamer is een TV aanwezig. Gratis WiFi. Tuin en terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor één auto.

 

4-persoons Duynvliet Luxe

  
4-persoons Duynvliet Luxe

Vrijstaand en rookvrije duinvilla. Opp. ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eethoek, vloerverwarming en TV. Open keuken voorzien van o.a. een combi-magnetron, vaatwasser, waterkoker en koffiepadapparaat. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoons boxspringbed en één met twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer beschikt over een TV. De wandcontactdozen zijn afgeschermd. Tuin met terras en tuinmeubilair. De accommmodatie beschikt over een berging met wasdroger en wasmachine, kluis, gratis WiFi en een parkeerplaats voor 1 auto.

 

4-persoons Torenvliet Comfort

  
4-persoons Torenvliet Comfort

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 69m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, vloerverwarming en open keuken o.a. voorzien van een koffiepadapparaat, vaatwasser en magnetron. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en in één slaapkamer is een TV aanwezig. De wandcontactdozen zijn afgeschermd. Gratis WiFi. Tuin en terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons Torenvliet Luxe

  
4-persoons Torenvliet Luxe

Vrijstaand en rookvrije duinvilla. Opp. ca. 69m2. Woonkamer met zit- en eethoek, vloerverwarming en TV. Open keuken voorzien van o.a. een combi-magnetron, vaatwasser, waterkoker en koffiepadapparaat. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoons boxspringbed en één met twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer beschikt over een TV. De wandcontactdozen zijn afgeschermd. Tuin met terras en tuinmeubilair. De accommmodatie beschikt over een berging met wasdroger en wasmachine, kluis, gratis WiFi en een parkeerplaats voor 1 auto.

 

4-persoons Zeeduyn Comfort

  
4-persoons Zeeduyn Comfort

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Badkamer voorzien van een wastafel en ligbad. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en in één slaapkamer is een TV aanwezig. Tuin en terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor één auto.

 

6-persoons Diepenhorst Luxe

  
6-persoons Diepenhorst Luxe

Vrijstaand en rookvrije duinvilla. Opp. ca. 77m2. Woonkamer met zit- en eethoek, vloerverwarming, TV en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast met vriesvak. Eén badkamer voorzien van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden, één van een 2-persoons boxspringbed en één slaapkamer van een een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Berging met wasdroger en wasmachine. Tuin en terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

 

6-persoons Huis Ter Duyne Comfort

  
6-persoons Huis Ter Duyne Comfort

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 76m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en één slaapkamer van een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Tuin en terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

 

6-persoons Huis Ter Duyne Luxe

  
6-persoons Huis Ter Duyne Luxe

Vrijstaand en rookvrije duinvilla. Opp. ca. 76m2. Woonkamer met zit- en eethoek, vloerverwarming, TV en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden, één van een 2-persoons boxspringbed en één slaapkamer van een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Tuin en terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

 

6-persoons Oudeland Comfort

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons Oudeland Comfort

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 69m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiepadapparaat, waterkoker, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en één slaapkamer van een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

 

6-persoons Oudeland Luxe

  
6-persoons Oudeland Luxe

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 69m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en één slaapkamer van een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Berging met wasdroger en wasmachine. Tuin en terras met tuinmeubilair en loungeset. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

 

6-persoons Ter Hooge Comfort.

  
6-persoons Ter Hooge Comfort.

Vrijstaand rookvrije duinvilla. Opp. ca. 77m2. Woonkamer met zit- en eethoek, vloerverwarming, TV en open keuken o.a. met koffiepadapparaat, waterkoker, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden, één van een 2-persoons boxspringbed en één slaapkamer van een een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Berging met wasdroger en wasmachine. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

 

6-persoons Ter Hooge Luxe

  
6-persoons Ter Hooge Luxe

Vrijstaand rookvrije duinvilla. Opp. ca. 77m2. Woonkamer met zit- en eethoek, vloerverwarming, TV en open keuken o.a. met koffiepadapparaat, waterkoker, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden, één van een 2-persoons boxspringbed en één slaapkamer van een een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Terras met tuinmeubilair. Berging met wasdroger en wasmachine. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

Roompot Strandplevier Suites

De Koog/Texel, NL-Noord-Holland

Ruime suites vlakbij het strand

Pluspunten: - Op loopafstand van het strand - In het centrum van De Koog - Luxe hotelsuites - 2-persoons suites gelegen rondom een…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons Duynsuite

  
2-persoons Duynsuite

Suite. Opp. ca. 48m2. Rookvrij op de 1ste etage. Woonkamer met flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Open slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring). Terras aan daktuin met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, de parkeergarage bevindt zich onder het complex. De suite is bereikbaar via de lift. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. In een aantal accommodaties zijn huisdieren welkom.

 

2-persoons Eilandsuite

  
2-persoons Eilandsuite

Suite. Opp. ca. 34m2. Rookvrij. Woonkamer met flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Open slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring). Balkon of terras met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, de parkeergarage bevindt zich onder het complex. De suite is bereikbaar via de lift. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. De inrichting van de suites kan onderling verschillen. In een aantal accommodaties zijn huisdieren welkom.

 

2-persoons Juttersuite

  
2-persoons Juttersuite

Suite. Opp. ca. 25m2. Rookvrij op de 1ste etage. Woon/slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring), flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiepadapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met een douche (cabine), wastafel en toilet. Frans balkon met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, deze is gelegen naast het complex. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. De inrichting van de suites kan onderling verschillen. Huisdiervrij.

 

2-persoons Meerpaalsuite

  
2-persoons Meerpaalsuite

Suite. Opp. ca. 34m2. Rookvrij. Woon/slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring), flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met een douche (cabine), wastafel en toilet. Balkon of terras met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, deze is gelegen onder het complex. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. De inrichting van de suites kan onderling verschillen. In een aantal accommodaties zijn huisdieren welkom.

 

2-persoons Schelpsuite

  
2-persoons Schelpsuite

Suite. Opp. ca. 38m2. Rookvrij op de 2e etage. Woonkamer met flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Open slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring). Terras aan daktuin met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, de parkeergarage bevindt zich onder het complex. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. In een aantal accommodaties zijn huisdieren welkom.

 

2-persoons Strandsuite

  
2-persoons Strandsuite

Suite. Opp. ca. 36m2. Rookvrij op de 1ste of 2de etage. Woonkamer met flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Open slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring). Frans balkon. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, deze is gelegen naast het complex. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. De inrichting van de suites kan onderling verschillen. Huisdiervrij

 

2-persoons Zeesuite

  
2-persoons Zeesuite

Suite. Opp. ca. 45m2. Rookvrij op de 1e of 2e verdieping. Woonkamer met flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Open slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring). Balkon of terras met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, de parkeergarage bevindt zich onder het complex. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. In een aantal accommodaties zijn huisdieren welkom.

 

4-persoons Duynsuite

  
4-persoons Duynsuite

Twee naast elkaar gelegen appartementen van het type Duynsuite 2 verbonden met een tussendeur. Rookvrij op de 1ste etage. Woonkamer met flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Open slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring). Terras aan daktuin met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, de parkeergarage bevindt zich onder het complex. De suite is bereikbaar via de lift. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. In een aantal accommodaties zijn huisdieren welkom.

 

4-persoons Eiland Meerpaalsuite

  
4-persoons Eiland Meerpaalsuite

Twee naast elkaar gelegen appartementen van type Eiland- en Meerpaalsuite 2 verbonden met een tussendeur. Rookvrij. Woon/slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring), flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met een douche (cabine), wastafel en toilet. Balkon of terras met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, deze is gelegen onder het complex. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. De inrichting van de suites kan onderling verschillen.

 

4-persoons Schelpsuite

  
4-persoons Schelpsuite

Twee naast elkaar gelegen appartementen van het type Schelpsuite 2 verbonden met een tussendeur. Rookvrij op de begane grond of 1e verdieping. Woonkamer met flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Open slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring). Terras of terras aan daktuin met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, de parkeergarage bevindt zich onder het complex. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. Huisdiervrij.

Roompot Vakantiepark Aquadelta
Roompot Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, NL-Zeeland

Volop sportieve activiteiten

Pluspunten: - Vakantiepark gelegen aan het bij watersporters geliefde Grevelingenmeer - Bijzonder geschikt voor gezinnen dankzij de…

Meer parkinformatie »
 

2 persoons appartement Camee

  
2 persoons appartement Camee

Appartement met 2 woonlagen met een oppervlakte van 37m2. Woonkamer met zit/slaapbank geschikt voor één persoon, eethoek en TV. Aparte keuken voorzien van een magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met bad/douche, wastafel en toilet. Slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden op verdieping. Het appartement beschikt over een balkon. De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

2-persoons studio Agaat

  
2-persoons studio Agaat

Appartement op de begane grond. Ca 35 m2. Woon-/slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Aparte keuken voorzien van magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met bad/douche, wastafel en toilet. Terras voorzien van tuinmeubilair. Dit appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

2-3 persoons appartement Camee Plus

  
2-3 persoons appartement Camee Plus

Gerenoveerd appartement met 2 woonlagen van 37 m2. Woonkamer met zit/slaapbank geschikt voor één persoon, eethoek, sfeervol interieur en flatscreen TV met ingebouwde dvd-speler. Keuken voorzien van magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met bubbelbad/douche, wastafel en toilet. Op de tweede woonlaag: slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden en tweede TV. Het appartement beschikt over een balkon. De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

4- persoons bungalow Mossel

  
4- persoons bungalow Mossel

Eenvoudige, geschakelde bungalow gelegen op een apart gedeelte van het park, iets verder van de centrale faciliteiten. (ongeveer 15 loopminuten). Oppervlakte: 44 m2. De cottage is geschikt voor vier personen. Op de begane grond bevindt zich een open keuken, woonkamer met tv en terras met tuinmeubilair, een slaapkamer met twee boxspringbedden en een badkamer met douche en toilet. Op de verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. De bungalow is rookvrij maar beschikt niet over WiFi.

 

4-persoons appartement Jade

  
4-persoons appartement Jade

Appartement met 2 woonlagen, ca 44 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en balkon. Keuken met magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met ligbad/douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden op verdieping. Eén slaapkamer staat in open verbinding met de woonkamer. De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

4-persoons appartement Jade Plus

  
4-persoons appartement Jade Plus

Appartement met 2 woonlagen ca 44 m2. Woonkamer met zit-, en eethoek, sfeervol interieur en flatscreen TV met ingebouwde dvd-speler. Keuken voorzien van magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met een bubbelbad/douche, wastafel en toilet. Tweede woonlaag: twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer is in open verbinding met de woonkamer. De andere slaapkamer heeft een tweede TV. Het appartement beschikt over een balkon. De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

4-persoons appartement Jade Plus XL

  
4-persoons appartement Jade Plus XL

Gerenoveerd appartement met 2 woonlagen ca 72 m2. Ruime woonkamer met sfeervol interieur met flatscreen TV met ingebouwde dvd-speler. Open keuken met vaatwasser en magnetron. De badkamer beschikt over een bubbelbad voorzien van lichttherapie, wastafel, separaat toilet en een privé-sauna. Op de tweede woonlaag: Twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden. Eén van de slaapkamers beschikt over een tweede tv. De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

5- persoons bungalow Berberis

  
5- persoons bungalow Berberis

Eenvoudige, geschakelde bungalow gelegen op een apart gedeelte van het park, iets verder van de centrale faciliteiten. (ongeveer 15 loopminuten). Oppervlakte: 58 m2. . De cottage is geschikt voor 5 personen. Op de begane grond bevindt zich een open keuken, woonkamer met tv en terras met tuinmeubilair, een slaapkamer met twee boxspringbedden en een badkamer met bad/douche en toilet. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers waarvan een met twee 1-persoonsbedden en één met een eenpersoonsbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Deze cottage is rookvrij. Er is echter geen WiFi.

 

5-persoons appartement Parel

  
5-persoons appartement Parel

Appartement op etage of begane grond van ca 63 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en balkon of terras. Open keuken voorzien van een magnetron en vaatwasmachine. Het toilet bevindt zich op de vide (niet op de begane grond). Op de tweede woonlaag: Badkamer met bad/douche, wastafel en apart toilet. Twee slaapkamers, waarvan één met twee 1-persoons boxspringbedden en één met drie 1-persoons boxspringbedden. Een aantal van deze types is gelegen op een etage (met balkon) en een aantal is gelegen op de begane grond (met terras). De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

5-persoons appartement Parel Plus

  
5-persoons appartement Parel Plus

Gerenoveerd appartement op etage of begane grond met een oppervlakte van ca 63 m2. Ruime woonkamer met zit-, eethoek, sfeervol interieur en flatscreen TV met ingebouwde dvd-speler. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasmachine. Op de tweede verdieping: Badkamer met een bubbelbad, douche, wastafel en apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee 1-persoons boxspringbedden en één met drie 1-persoons boxspringbedden. Een tweede TV is aanwezig in één van de slaapkamers. Een aantal van deze types is gelegen op een etage (met balkon) en een aantal is gelegen op de begane grond (met terras). De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

6- persoons bungalow Oester

  
6- persoons bungalow Oester

Eenvoudige, geschakelde bungalow gelegen op een apart gedeelte van het park, iets verder van de centrale faciliteiten. (ongeveer 15 loopminuten). Opp. ca57 m2. De cottage is geschikt voor maximaal zes volwassenen. Op de begane grond bevindt zich een open keuken, woonkamer met tv en terras met tuinmeubilair, een slaapkamer met twee boxspringbedden en een eenvoudige badkamer met douche en toilet. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers met ieder twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Deze bungalow is rookvrij maar beschikt niet over WiFi.

 

6-persoons Villa Buitenhuis Royal

  
6-persoons Villa Buitenhuis Royal

Luxe vrijstaande villa van ca 125 m2. Begane grond: royale woonkamer met zit- en eethoek, gashaard, TV, radio/CD-speler en openslaande deuren naar de veranda met zonneligbedden. Open keuken met magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Verdieping: drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. In de villa is standaard een kinderbed, kinderstoel en een box aanwezig. Er kunnen twee auto's bij de villa worden geparkeerd. Huisdieren zijn niet toegestaan. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

6-persoons Villa Buitenhuis met sauna

  
6-persoons Villa Buitenhuis met sauna

Luxe vrijstaande villa, ca 100 m2. Begane grond: royaal woongedeelte, eethoek, complete keuken met magnetron en vaatwasser. Aparte berging. Verdieping: drie ruime slaapkamers met in totaal zes boxspringbedden met dekbedden, een tweede toilet, een luxe badkamer met douche én een privésauna! Veranda met tuin en tuinmeubilair. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

6-persoons Villa Staetelaan

  
6-persoons Villa Staetelaan

Vrijstaande luxe villa, ca 116m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, tv en openslaande deuren naar de veranda met tuinmeubilair. Open keuken met kookplaat, magnetron en vaatwasmachine. Verdieping: drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met whirlpool, douche en wastafel. Privé sauna en apart toilet. In de villa is standaard een kinderbed, kinderstoel en box aanwezig. Er kunnen twee auto`s bij de villa geparkeerd worden. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

6-persoons appartement Saffier

  
6-persoons appartement Saffier

Appartement op etage of begane grond met 2 woonlagen, ca 72 m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Keuken voorzien van magnetron en vaatwasmachine. Géén toilet op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Badkamer met bad, wastafel en apart toilet. Een aantal van deze types is gelegen op een etage (met balkon) en een aantal is gelegen op de begane grond (met terras). De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

6-persoons villa Buitenhuis

  
6-persoons villa Buitenhuis

Luxe vrijstaande villa, ca 100 m2. Royale woonkamer met zit- en eethoek, TV en openslaande deuren naar de veranda. Keuken met magnetron en vaatwasmachine. Apart toilet en berging. 1e Verdieping: drie slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met douche, toilet en wastafel. In de bungalow is standaard een kinderbed, kinderstoel en een box aanwezig. Er mogen 2 auto's bij de accommodatie worden geparkeerd. De indeling van de villa kan iets afwijken van de plattegrond. Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

8-persoons Villa Buitenhuis Royal

  
8-persoons Villa Buitenhuis Royal

Luxe vrijstaande villa van ca 125 m2. Begane grond: royale woonkamer met zit- en eethoek, gashaard, TV, radio/CD-speler en openslaande deuren naar de veranda met zonneligbedden. Open keuken met keramische kookplaat, magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden, 1 met een extra TV met eigen badkamer met bad en wastafel. Verdieping: drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. In de villa is standaard een kinderbed, kinderstoel en een box aanwezig. Er kunnen twee auto's bij de villa worden geparkeerd. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

8-persoons villa Buitenhuis

  
8-persoons villa Buitenhuis

Vrijstaande villa, ca 125m2. Royale woonkamer met zit- en eet hoek, tv en openslaande deuren naar de veranda. Open keuken met magnetron en vaatwasmachine. Slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Badkamer met bad, wastafel en toilet. Verdieping: drie slaapkamers met twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche, wastafel en apart toilet. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In de villa is standaard een kinderbed, stoel en box aanwezig. Bij de villa mogen twee auto`s geparkeerd worden. Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

9-persoons Villa Staetelaan

  
9-persoons Villa Staetelaan

Vrijstaande villa met een oppervlakte van ca 159m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, (gas) openhaard, TV met radio/CD-speler en openslaande deuren naar de veranda met tuinmeubilair. Open keuken met magnetron en vaatwasmachine. Twee toiletten en aparte berging. Verdieping: drie slaapkamers met elk twee 1-persoons boxpringbedden. Twee badkamers, een met whirlpool, douche en sauna en een met douche. Op de 2de verdieping is een vierde slaapkamer met drie 1-persoons boxpringbedden. Badkamer met douche en wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Er kunnen twee auto`s bij de villa geparkeerd worden. Alle woningen zijn aan het water gelegen. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

10-persoons Familievilla Hofstede

  
10-persoons Familievilla Hofstede

Halfvrijstaande woning (helft van 20-pers. Hofstede) met een oppervlakte van ca. 129 m². Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek en opslaande deuren naar de tuin. Open keuken met vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. Slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Eerste verdieping: drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden en een slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden en een stapelbed. Badkamer met wastafel, douche en toilet. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

12-persoons Familievilla Buitenhuis

  
12-persoons Familievilla Buitenhuis

Luxe vrijstaand Buitenhuis met een oppervlakte ca 193 m2. Begane grond: woonkamer met openslaande deuren naar de serre, veranda of tuin met tuinmeubilair. Keuken met magnetron en vaatwasmachine. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een eigen badkamer met bad en wastafel. 1e verdieping: Vijf slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden. Een badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Een tweede badkamer met wastafel en ligbad. In de villa is standaard een kinderbed, kinderstoel en box aanwezig. De villa beschikt over WiFi en is rook- en huisdiervrij.

 

12-persoons appartement Robijn

  
12-persoons appartement Robijn

Appartement op etage van ca 144 m2. Ruime woonkamer met zithoek, TV en 2 balkons. Keuken voorzien van een magnetron, vaatwasmachine en ruime eetgelegenheid. Drie badkamers met bad of douche en wastafel. Eén van de badkamers heeft een sauna en één een whirlpool. Vijf slaapkamers, waarvan drie met twee 1-persoons boxspringbedden en één met een 2-persoons boxspringbed en een stapelbed. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

14-persoons Familievilla Heerenhuys

  
14-persoons Familievilla Heerenhuys

Vrijstaande villa met een oppervlakte van ongeveer 200m2. Royale woonkamer met serre, zit- en eethoek, tv en openslaande deuren naar de veranda en tuin voorzien van tuinmeubilair. Keuken met magnetron en vaatwasmachine. Apart toilet en berging. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden met eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Privé sauna met douche. 1ste Verdieping: drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoons boxpringbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Tweede badkamer met whirlpool, douche en apart toilet. Ruim dakterras. 2de verdieping: twee slaapkamers met elke drie 1-persoons boxpringbedden. Derde badkamer met douche en toilet. In de villa is standaard een kinderbed, kinderstoel en box aanwezig. Er kunnen vier auto`s bij de villa geparkeerd worden. De villa beschikt over WiFi en is rook- en huisdiervrij.

 

20-persoons Familievilla Hofstede

  
20-persoons Familievilla Hofstede

Vrijstaande woning met een oppervlakte van ongeveer 258 m². Begane grond: woonkamer met dubbele zit- en eethoek en openslaande deuren naar de tuin. Twee open keukens met vaatwasmachine en magnetron. Twee 2-persoons slaapkamers met twee 1-persoons bedden en eigen badkamer en wastafel. Twee aparte toiletten en dubbele berging. Verdieping: zes slaapkamers waarvan vier slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden en twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden en een stapelbed. Twee badkamers met dubbele wastafel en douche en toilet.De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

Roompot Vakantiepark Hoenderloo
Roompot Vakantiepark Hoenderloo

Hoenderloo, NL-Gelderland

Dichtbij alle highlights van de Veluwe

Pluspunten: - Bosrijk bungalowpark midden op de Veluwe - Zowel geschikt voor gezinnen als voor rustzoekers - Neem de kinderen mee naar…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Villa Veluwe

  
4-persoons Villa Veluwe

Vrijstaande villa. Opp. ca. 65m2. Woonkamer zit- en eethoek en flatscreen TV. WiFi tegen betaling (eerste apparaat gratis). Open keuken met Senseo, vaatwasser en combi-magnetron. Slaapkamer met één 1-persoons boxspringbed. Badkamer met douche en toilet. Verdieping: Twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden. Tuin met tuinmeubilair. De accommodatie is rookvrij.

 

4-persoons bungalow Classic 4

  
4-persoons bungalow Classic 4

Vrijstaande bungalow. Woonkamer zit- en eethoek, TV en open haard (uitsluitend fire-blocks). Badkamer met douche en toilet. Verdieping: Twee slaapkamers met twee 1-persoonsboxspring bedden. De accommodatie is rookvrij.

 

4-persoons bungalow Comfort Classic

  
4-persoons bungalow Comfort Classic

Vrijstaande bungalow. Woonkamer zit- en eethoek, TV, dvd-speler en open haard (uitsluitend fire-blocks). Open keuken met Senseo. Verdieping: Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsboxspring bedden. De accommodatie is rookvrij. In sommige bungalows is er een infrarood sauna aanwezig welke op aanvraag en tegen een toeslag te boeken zijn.

 

6-persoons bungalow Parkvilla

  
6-persoons bungalow Parkvilla

Vrijstaand. Opp. ca. 110m2.Begane grond: entree met hal en berging. Woonkamer voorzien van sfeerhaard, zit- en eethoek en flatscreen TV. Open keuken met combi-magnetron en vaatwasser. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Eén slaapkamer met twee 1-persoons boxspring bedden.Verdieping: badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer beschikt over een infrarood sauna. De bungalows zijn aan de bosrand gelegen. De accommodatie is rookvrij.

 

6/7-persoons bungalow Bosvilla

  
6/7-persoons bungalow Bosvilla

Vrijstaande bungalow. Woonkamer zit- en eethoek, TV. Keuken met vaatwasser en magnetron. Badkamer met douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan één op de begane grond en twee op de verdieping. Elke slaapkamer is uitgerust met twee boxspringbedden en op een van de slaapkamers staat een extra logeerbed. De accommodatie is rookvrij.


Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21

Bungalows Nederland

Heerlijk vakantie vieren in eigen land! Nederland heeft veel in petto voor toeristen: attractieparken, natuurrecreatie, authentieke dorpen, bruisende steden, cultuur en nog veel meer. Reserveer een bungalow in Nederland en geniet van een onvergetelijk verblijf.

U heeft een uitgebreide keus aan bungalowparken zodat u kunt selecteren op uw wensen. Dat hangt af van de samenstelling van de reizigers en uw interesses. Bent u met kinderen? Een bungalow in Nederland met speciaal ingerichte kinderkamers, traphekjes en speelmaterialen zijn het overwegen waard. Bovendien worden parkvoorzieningen, zoals zwembad, speeltuin en ballenbak uitbundig toegejuicht door deze groep jonge vakantiegangers. Liefhebbers van rust en ontspanning zullen daarentegen juist weer op zoek gaan naar een meer luxe bungalow in Nederland, misschien wel met sauna en open haard, gesitueerd op een kleinschalig park.

Er zijn zoveel boeiende plekken nog te ontdekken in Nederland, iedere streek kent zijn eigen tradities, geschiedenis en karakteristieken. Bij Drenthe denken we aan hunebedden, bij Twente aan klootschieten, bij Limburg aan het heuvelachtige landschap en zo kunnen we bij iedere provincie wel iets bedenken. Tijdens uw (korte) vakantie of lang weekend in een bungalow in Nederland zult u letterlijk de sfeer proeven van de streek, bij het nuttigen van lokale lekkernijen, zoals de Zeeuwse Bolus en de Friese Sûkerbole.

Heeft u al zin om te gaan? Zoek en boek een scherpe bungalow aanbieding in Nederland.

Last minute bungalow Nederland 

Er is een grote verscheidenheid aan bungalowparken door heel in Nederland, meestal met een praktische ligging ten opzichte van pretparken, natuurgebieden, winkelsteden en andere recreatieve doeleinden. Voor een gunstige last minute in Nederland ziet u op bungalowS.nl diverse aanbiedingen staan en ook kan een reservering voor een Mystery Park van Center Parcs u tientallen Euro’s besparen. Een voordeel van een bungalow in Nederland is de relatief korte reistijd, waardoor ook korte verblijven erg populair zijn. Even de wekelijkse drukte ontvluchten tijdens een weekendje in de natuur; heerlijk ontspannen en met elkaar genieten in een bungalow in Nederland.

Bedenkt u in een opwelling dat u er morgen, misschien zelfs nog vandaag eropuit wilt, dan kan dat. Het is nooit te laat om last minute een bungalow in Nederland te boeken, wij zorgen ervoor dat u de bevestiging heeft voordat u vertrekt.
Naar boven
Vragen? Start Chat

0000