FreeBees inwisselen Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Uw zoekopdracht

  • Land: Nederland

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Nederland

Resultaten: 1132 t/m 1203
Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21
Sorteer op
Roompot Vakantiepark Aquadelta
Roompot Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, NL-Zeeland

Volop sportieve activiteiten

Pluspunten: - Vakantiepark gelegen aan het bij watersporters geliefde Grevelingenmeer - Bijzonder geschikt voor gezinnen dankzij de…

Meer parkinformatie »
 

2 persoons appartement Camee

  
2 persoons appartement Camee

Appartement met 2 woonlagen met een oppervlakte van 37m2. Woonkamer met zit/slaapbank geschikt voor één persoon, eethoek en TV. Aparte keuken voorzien van een magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met bad/douche, wastafel en toilet. Slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden op verdieping. Het appartement beschikt over een balkon. De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

2-persoons studio Agaat

  
2-persoons studio Agaat

Appartement op de begane grond. Ca 35 m2. Woon-/slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Aparte keuken voorzien van magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met bad/douche, wastafel en toilet. Terras voorzien van tuinmeubilair. Dit appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

2-3 persoons appartement Camee Plus

  
2-3 persoons appartement Camee Plus

Gerenoveerd appartement met 2 woonlagen van 37 m2. Woonkamer met zit/slaapbank geschikt voor één persoon, eethoek, sfeervol interieur en flatscreen TV met ingebouwde dvd-speler. Keuken voorzien van magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met bubbelbad/douche, wastafel en toilet. Op de tweede woonlaag: slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden en tweede TV. Het appartement beschikt over een balkon. De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

4- persoons bungalow Mossel

  
4- persoons bungalow Mossel

Eenvoudige, geschakelde bungalow gelegen op een apart gedeelte van het park, iets verder van de centrale faciliteiten. (ongeveer 15 loopminuten). Oppervlakte: 44 m2. De cottage is geschikt voor vier personen. Op de begane grond bevindt zich een open keuken, woonkamer met tv en terras met tuinmeubilair, een slaapkamer met twee boxspringbedden en een badkamer met douche en toilet. Op de verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. De bungalow is rookvrij maar beschikt niet over WiFi.

 

4-persoons appartement Jade

  
4-persoons appartement Jade

Appartement met 2 woonlagen, ca 44 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en balkon. Keuken met magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met ligbad/douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden op verdieping. Eén slaapkamer staat in open verbinding met de woonkamer. De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

4-persoons appartement Jade Plus

  
4-persoons appartement Jade Plus

Appartement met 2 woonlagen ca 44 m2. Woonkamer met zit-, en eethoek, sfeervol interieur en flatscreen TV met ingebouwde dvd-speler. Keuken voorzien van magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met een bubbelbad/douche, wastafel en toilet. Tweede woonlaag: twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer is in open verbinding met de woonkamer. De andere slaapkamer heeft een tweede TV. Het appartement beschikt over een balkon. De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

4-persoons appartement Jade Plus XL

  
4-persoons appartement Jade Plus XL

Gerenoveerd appartement met 2 woonlagen ca 72 m2. Ruime woonkamer met sfeervol interieur met flatscreen TV met ingebouwde dvd-speler. Open keuken met vaatwasser en magnetron. De badkamer beschikt over een bubbelbad voorzien van lichttherapie, wastafel, separaat toilet en een privé-sauna. Op de tweede woonlaag: Twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden. Eén van de slaapkamers beschikt over een tweede tv. De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

5- persoons bungalow Berberis

  
5- persoons bungalow Berberis

Eenvoudige, geschakelde bungalow gelegen op een apart gedeelte van het park, iets verder van de centrale faciliteiten. (ongeveer 15 loopminuten). Oppervlakte: 58 m2. . De cottage is geschikt voor 5 personen. Op de begane grond bevindt zich een open keuken, woonkamer met tv en terras met tuinmeubilair, een slaapkamer met twee boxspringbedden en een badkamer met bad/douche en toilet. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers waarvan een met twee 1-persoonsbedden en één met een eenpersoonsbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Deze cottage is rookvrij. Er is echter geen WiFi.

 

5-persoons appartement Parel

  
5-persoons appartement Parel

Appartement op etage of begane grond van ca 63 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en balkon of terras. Open keuken voorzien van een magnetron en vaatwasmachine. Het toilet bevindt zich op de vide (niet op de begane grond). Op de tweede woonlaag: Badkamer met bad/douche, wastafel en apart toilet. Twee slaapkamers, waarvan één met twee 1-persoons boxspringbedden en één met drie 1-persoons boxspringbedden. Een aantal van deze types is gelegen op een etage (met balkon) en een aantal is gelegen op de begane grond (met terras). De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

5-persoons appartement Parel Plus

  
5-persoons appartement Parel Plus

Gerenoveerd appartement op etage of begane grond met een oppervlakte van ca 63 m2. Ruime woonkamer met zit-, eethoek, sfeervol interieur en flatscreen TV met ingebouwde dvd-speler. Open keuken voorzien van magnetron en vaatwasmachine. Op de tweede verdieping: Badkamer met een bubbelbad, douche, wastafel en apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee 1-persoons boxspringbedden en één met drie 1-persoons boxspringbedden. Een tweede TV is aanwezig in één van de slaapkamers. Een aantal van deze types is gelegen op een etage (met balkon) en een aantal is gelegen op de begane grond (met terras). De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

6- persoons bungalow Oester

  
6- persoons bungalow Oester

Eenvoudige, geschakelde bungalow gelegen op een apart gedeelte van het park, iets verder van de centrale faciliteiten. (ongeveer 15 loopminuten). Opp. ca57 m2. De cottage is geschikt voor maximaal zes volwassenen. Op de begane grond bevindt zich een open keuken, woonkamer met tv en terras met tuinmeubilair, een slaapkamer met twee boxspringbedden en een eenvoudige badkamer met douche en toilet. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers met ieder twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Deze bungalow is rookvrij maar beschikt niet over WiFi.

 

6-persoons Villa Buitenhuis Royal

  
6-persoons Villa Buitenhuis Royal

Luxe vrijstaande villa van ca 125 m2. Begane grond: royale woonkamer met zit- en eethoek, gashaard, TV, radio/CD-speler en openslaande deuren naar de veranda met zonneligbedden. Open keuken met magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Verdieping: drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. In de villa is standaard een kinderbed, kinderstoel en een box aanwezig. Er kunnen twee auto's bij de villa worden geparkeerd. Huisdieren zijn niet toegestaan. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

6-persoons Villa Buitenhuis met sauna

  
6-persoons Villa Buitenhuis met sauna

Luxe vrijstaande villa, ca 100 m2. Begane grond: royaal woongedeelte, eethoek, complete keuken met magnetron en vaatwasser. Aparte berging. Verdieping: drie ruime slaapkamers met in totaal zes boxspringbedden met dekbedden, een tweede toilet, een luxe badkamer met douche én een privésauna! Veranda met tuin en tuinmeubilair. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

6-persoons Villa Staetelaan

  
6-persoons Villa Staetelaan

Vrijstaande luxe villa, ca 116m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, tv en openslaande deuren naar de veranda met tuinmeubilair. Open keuken met kookplaat, magnetron en vaatwasmachine. Verdieping: drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met whirlpool, douche en wastafel. Privé sauna en apart toilet. In de villa is standaard een kinderbed, kinderstoel en box aanwezig. Er kunnen twee auto`s bij de villa geparkeerd worden. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

6-persoons appartement Saffier

  
6-persoons appartement Saffier

Appartement op etage of begane grond met 2 woonlagen, ca 72 m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Keuken voorzien van magnetron en vaatwasmachine. Géén toilet op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Badkamer met bad, wastafel en apart toilet. Een aantal van deze types is gelegen op een etage (met balkon) en een aantal is gelegen op de begane grond (met terras). De meeste appartementen zijn met de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

6-persoons villa Buitenhuis

  
6-persoons villa Buitenhuis

Luxe vrijstaande villa, ca 100 m2. Royale woonkamer met zit- en eethoek, TV en openslaande deuren naar de veranda. Keuken met magnetron en vaatwasmachine. Apart toilet en berging. 1e Verdieping: drie slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met douche, toilet en wastafel. In de bungalow is standaard een kinderbed, kinderstoel en een box aanwezig. Er mogen 2 auto's bij de accommodatie worden geparkeerd. De indeling van de villa kan iets afwijken van de plattegrond. Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

8-persoons Villa Buitenhuis Royal

  
8-persoons Villa Buitenhuis Royal

Luxe vrijstaande villa van ca 125 m2. Begane grond: royale woonkamer met zit- en eethoek, gashaard, TV, radio/CD-speler en openslaande deuren naar de veranda met zonneligbedden. Open keuken met keramische kookplaat, magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden, 1 met een extra TV met eigen badkamer met bad en wastafel. Verdieping: drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. In de villa is standaard een kinderbed, kinderstoel en een box aanwezig. Er kunnen twee auto's bij de villa worden geparkeerd. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

8-persoons villa Buitenhuis

  
8-persoons villa Buitenhuis

Vrijstaande villa, ca 125m2. Royale woonkamer met zit- en eet hoek, tv en openslaande deuren naar de veranda. Open keuken met magnetron en vaatwasmachine. Slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Badkamer met bad, wastafel en toilet. Verdieping: drie slaapkamers met twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche, wastafel en apart toilet. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In de villa is standaard een kinderbed, stoel en box aanwezig. Bij de villa mogen twee auto`s geparkeerd worden. Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

9-persoons Villa Staetelaan

  
9-persoons Villa Staetelaan

Vrijstaande villa met een oppervlakte van ca 159m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, (gas) openhaard, TV met radio/CD-speler en openslaande deuren naar de veranda met tuinmeubilair. Open keuken met magnetron en vaatwasmachine. Twee toiletten en aparte berging. Verdieping: drie slaapkamers met elk twee 1-persoons boxpringbedden. Twee badkamers, een met whirlpool, douche en sauna en een met douche. Op de 2de verdieping is een vierde slaapkamer met drie 1-persoons boxpringbedden. Badkamer met douche en wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Er kunnen twee auto`s bij de villa geparkeerd worden. Alle woningen zijn aan het water gelegen. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

10-persoons Familievilla Hofstede

  
10-persoons Familievilla Hofstede

Halfvrijstaande woning (helft van 20-pers. Hofstede) met een oppervlakte van ca. 129 m². Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek en opslaande deuren naar de tuin. Open keuken met vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. Slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Eerste verdieping: drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden en een slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden en een stapelbed. Badkamer met wastafel, douche en toilet. De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

12-persoons Familievilla Buitenhuis

  
12-persoons Familievilla Buitenhuis

Luxe vrijstaand Buitenhuis met een oppervlakte ca 193 m2. Begane grond: woonkamer met openslaande deuren naar de serre, veranda of tuin met tuinmeubilair. Keuken met magnetron en vaatwasmachine. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een eigen badkamer met bad en wastafel. 1e verdieping: Vijf slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden. Een badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Een tweede badkamer met wastafel en ligbad. In de villa is standaard een kinderbed, kinderstoel en box aanwezig. De villa beschikt over WiFi en is rook- en huisdiervrij.

 

12-persoons appartement Robijn

  
12-persoons appartement Robijn

Appartement op etage van ca 144 m2. Ruime woonkamer met zithoek, TV en 2 balkons. Keuken voorzien van een magnetron, vaatwasmachine en ruime eetgelegenheid. Drie badkamers met bad of douche en wastafel. Eén van de badkamers heeft een sauna en één een whirlpool. Vijf slaapkamers, waarvan drie met twee 1-persoons boxspringbedden en één met een 2-persoons boxspringbed en een stapelbed. Het appartement beschikt over WiFi en is rookvrij.

 

14-persoons Familievilla Heerenhuys

  
14-persoons Familievilla Heerenhuys

Vrijstaande villa met een oppervlakte van ongeveer 200m2. Royale woonkamer met serre, zit- en eethoek, tv en openslaande deuren naar de veranda en tuin voorzien van tuinmeubilair. Keuken met magnetron en vaatwasmachine. Apart toilet en berging. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden met eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Privé sauna met douche. 1ste Verdieping: drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoons boxpringbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Tweede badkamer met whirlpool, douche en apart toilet. Ruim dakterras. 2de verdieping: twee slaapkamers met elke drie 1-persoons boxpringbedden. Derde badkamer met douche en toilet. In de villa is standaard een kinderbed, kinderstoel en box aanwezig. Er kunnen vier auto`s bij de villa geparkeerd worden. De villa beschikt over WiFi en is rook- en huisdiervrij.

 

20-persoons Familievilla Hofstede

  
20-persoons Familievilla Hofstede

Vrijstaande woning met een oppervlakte van ongeveer 258 m². Begane grond: woonkamer met dubbele zit- en eethoek en openslaande deuren naar de tuin. Twee open keukens met vaatwasmachine en magnetron. Twee 2-persoons slaapkamers met twee 1-persoons bedden en eigen badkamer en wastafel. Twee aparte toiletten en dubbele berging. Verdieping: zes slaapkamers waarvan vier slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden en twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden en een stapelbed. Twee badkamers met dubbele wastafel en douche en toilet.De villa beschikt over WiFi en is rookvrij.

Roompot Vakantiepark Hoenderloo
Roompot Vakantiepark Hoenderloo

Hoenderloo, NL-Gelderland

Dichtbij alle highlights van de Veluwe

Pluspunten: - Bosrijk bungalowpark midden op de Veluwe - Zowel geschikt voor gezinnen als voor rustzoekers - Neem de kinderen mee naar…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Villa Veluwe

  
4-persoons Villa Veluwe

Vrijstaande villa. Opp. ca. 65m2. Woonkamer zit- en eethoek en flatscreen TV. WiFi tegen betaling (eerste apparaat gratis). Open keuken met Senseo, vaatwasser en combi-magnetron. Slaapkamer met één 1-persoons boxspringbed. Badkamer met douche en toilet. Verdieping: Twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden. Tuin met tuinmeubilair. De accommodatie is rookvrij.

 

4-persoons bungalow Classic 4

  
4-persoons bungalow Classic 4

Vrijstaande bungalow. Woonkamer zit- en eethoek, TV en open haard (uitsluitend fire-blocks). Badkamer met douche en toilet. Verdieping: Twee slaapkamers met twee 1-persoonsboxspring bedden. De accommodatie is rookvrij.

 

4-persoons bungalow Comfort Classic

  
4-persoons bungalow Comfort Classic

Vrijstaande bungalow. Woonkamer zit- en eethoek, TV, dvd-speler en open haard (uitsluitend fire-blocks). Open keuken met Senseo. Verdieping: Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsboxspring bedden. De accommodatie is rookvrij. In sommige bungalows is er een infrarood sauna aanwezig welke op aanvraag en tegen een toeslag te boeken zijn.

 

6-persoons bungalow Parkvilla

  
6-persoons bungalow Parkvilla

Vrijstaand. Opp. ca. 110m2.Begane grond: entree met hal en berging. Woonkamer voorzien van sfeerhaard, zit- en eethoek en flatscreen TV. Open keuken met combi-magnetron en vaatwasser. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Eén slaapkamer met twee 1-persoons boxspring bedden.Verdieping: badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer beschikt over een infrarood sauna. De bungalows zijn aan de bosrand gelegen. De accommodatie is rookvrij.

 

6/7-persoons bungalow Bosvilla

  
6/7-persoons bungalow Bosvilla

Vrijstaande bungalow. Woonkamer zit- en eethoek, TV. Keuken met vaatwasser en magnetron. Badkamer met douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan één op de begane grond en twee op de verdieping. Elke slaapkamer is uitgerust met twee boxspringbedden en op een van de slaapkamers staat een extra logeerbed. De accommodatie is rookvrij.

Roompot Vakantiepark Hunzepark
Roompot Vakantiepark Hunzepark

Gasselternijveen, NL-Drenthe

Wandel door het Drentse Aa gebied of bezoek de Hunebedden

Pluspunten: - Bungalowpark gelegen aan de rand van de Hondsrug omringd door bos en heide - Koos Konijn verzorgt animatie voor de…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons blokhut Esdoorn

  
4-persoons blokhut Esdoorn

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij. Opp. ca 30m2. Woonkamer met flatscreen TV en open keuken. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Eén slaapkamer met twee stapelbedden.

 

4-persoons chalet Berk

  
4-persoons chalet Berk

Vrijstaand en rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van een combimagnetron en vaatwasmachine. Badkamer met douche, apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden.

 

5-persoons chalet Hazelaar

  
5-persoons chalet Hazelaar

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij. Woonkamer met tv en open keuken. Badkamer met douche en toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed en een 1-persoonsbed.

 

4+2-persoons blokhut Wilg

  
4+2-persoons blokhut Wilg

Vrijstaande eenvoudige accommodatie zonder eigen sanitair. Oppervlakte ca 20m2. Woon/slaapgedeelte met twee stapelbedden en 2-persoons slaapbank. Keukenhoek met koelkast en kookgelegenheid. Veranda en picknicktafel. De blokhutten zijn gelegen op een prachtige locatie aan het water. Vlakbij de blokhutten vindt u het sanitairgebouw met douches en toiletten. Bij de blokhutten type Wilg heeft u geen beschikking over gratis WIFI. Hiervoor kunt u terecht bij ons restaurant. De accommodatie is rookvrij.

 

6-persoons blokhut Kastanje

  
6-persoons blokhut Kastanje

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij. Woonkamer met tv en open keuken. Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee stapelbedden en één slaapkamer met 1 stapelbed.

 

6-persoons chalet Lariks

  
6-persoons chalet Lariks

Vrijstaand en rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van een combi-magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamer met een stapelbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet Populier

  
6-persoons chalet Populier

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij. Woonkamer met tv en open keuken. Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed.

 

6-persoons villa Linde

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons villa Linde

Vrijstaande rookvrije villa. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en DVD-speler. Open keuken voorzien van een vaatwasmachine. Enkele accommodaties beschikken ook over een combi-magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Enkele accommodaties hebben ook een ligbad (met voorkeur te boeken). Eén 2-persoonsslaapkamer. Verdieping: twee slaapkamers ieder voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is mogelijkheid om 2 auto's bij de villa te parkeren. De inrichting van de villa kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa Meidoorn

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons villa Meidoorn

Vrijstaand en rookvrij. Opp. 80m2. Begane grond: Woonkamer met eethoek, open keuken met magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met douche. Enkele accommodaties beschikken over een bad. Deze types zijn met voorkeur te boeken. Een slaapkamer voor twee personen. Berging met wasmachine. 1e verdieping: Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. De indeling van de accommodaties kunnen onderling verschillen.

 

8-persoons villa Acacia

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
8-persoons villa Acacia

Vrijstaand en rookvrij. Opp. 80m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Keuken voorzien van een magnetron en vaatwasmachine. Een slaapkamer voor twee personen. Berging met wasmachine en wasdroger. Badkamer met bad en douche. Apart toilet. 1e verdieping: Drie slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoonsbedden. De indeling van accommodaties kunnen onderling verschillen.

 

36-persoons groepsverblijf Meander

  
36-persoons groepsverblijf Meander

Groepsverblijf van ca 400m2 met 12 slaapkamersa en 12 badkamers. De accommodatie is rookvrij. Indeling: woonkamer met open haard, hifi-set en dvd-speler. Keuken met vaatwasser, magnetron en oven, tien slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en een 1-persoons slaapbank. Per kamer een badkamer met douche en toilet, waarvan drie badkamers met aangepaste douche en toilet voor mindervalide. Meerdere zithoeken. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en een 1-persoonsslaapbank, badkamer met douche en toilet. Terras (afgesloten) aan het water met veel privacy. Parkeren bij de accommodatie.

 

36-persoons groepsverblijf Wenakker

  
36-persoons groepsverblijf Wenakker

Groepsverblijf van ca 400m2 met 12 slaapkamers en badkamers. De accommodatie is rookvrij. Begane grond: woonkamer met zithoek en open haard, hifi-set en dvd-speler, keuken met vaatwasser, magnetron en oven, tien slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en een 1-persoons slaapbank, per kamer een badkamer met aangepaste douche en toilet voor mindervaliden. Verdieping: twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en een 1-persoons slaapbank, badkamer met douche en toilet. De bovenverdieping is gezellig ingericht waar u met de hele groep kunt verblijven. Terras (afgesloten) aan het water met veel privacy. Parkeren bij de accommodatie.

 

40-persoons groepsverblijf Flint

  
40-persoons groepsverblijf Flint

Groepsverblijf van ca 300m2 met 10 slaapkamers. De accommodatie is rookvrij. Indeling: recreatieruimte/eetzaal, zithoek met dvd-speler en HiFi-set, ruime keuken met vaatwasser, magnetron en oven, een sanitaire ruimte met 4 douches en 3 toiletten en een aangepaste douche- en toiletruimte voor mindervaliden, tien slaapkamers met elk twee stapelbedden. Terras aan het water met terrasmeubilair. Parkeren kunt u bij de accommodatie.

Roompot Vakantiepark Schin op Geul
Roompot Vakantiepark Schin op Geul

Walem, NL-Limburg

Valkenburg ligt op slechts 5 km afstand

Pluspunten: - Ruim opgezet park in het unieke Zuid-Limburgse Landschap - Verschillende (sport)faciliteiten en gratis entree tot…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons bungalow Iris

  
2-persoons bungalow Iris

Geschakeld. Woonkamer voorzien van flatscreen tv, dvd/ radio/ cd-speler. Moderne open keuken o.a. voorzien van magnetron, eethoek. Slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet.

 

2-persoons bungalow Iris Royal

  
2-persoons bungalow Iris Royal

Geschakeld. Woonkamer voorzien van flatscreen tv, dvd/ radio/ cd-speler. Moderne open keuken o.a. voorzien van magnetron, senseo en vaatwasser, met eethoek. Slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Deze accommodatie is huisdier en rookvrij.

 

4-persoons bungalow Lelie Royal

  
4-persoons bungalow Lelie Royal

Geschakeld. Woonkamer voorzien van flatscreen tv, dvd/ radio/ cd-speler. Moderne open keuken o.a. voorzien van magnetron, senseo en vaatwasser, met eethoek. Twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet en infra rood sauna. Deze accommodaties zijn rookvrij.

 

4-persoons bungalow Tulp

  
4-persoons bungalow Tulp

Geschakeld. Woonkamer voorzien van flatscreen tv, dvd/ radio/ cd-speler en met schuifpui naar eigen terras. Moderne open keuken o.a. voorzien van magnetron en vaatwasser, met eethoek. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden, waarvan 1 slaapkamer met extra wastafel en boxspringbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet.

 

4-persoons bungalow Tulp Royal

  
4-persoons bungalow Tulp Royal

Geschakeld. Woonkamer voorzien van flatscreen tv, dvd/ radio/ cd-speler. Moderne open keuken o.a. voorzien van magnetron, senseo en vaatwasser, met eethoek. Twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden, waarvan 1 slaapkamer met extra wastafel. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Deze accommodaties zijn rookvrij.

 

6-persoons bungalow Roos

  
6-persoons bungalow Roos

Geschakelde bungalow. Oppervlakte ca 63m². Woonkamer met zit- en eethoek en flatscreen TV. Open keuken met een 4-pits gasstel, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met boxspringbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons bungalow Roos Royal

  
6-persoons bungalow Roos Royal

Geschakeld. Woonkamer voorzien van flatscreen tv, dvd/ radio/ cd-speler. Moderne open keuken o.a. voorzien van magnetron, Senseo en vaatwasser, met eethoek. Drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoons boxspringbedden en een met een stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en apart toilet. Deze accommodaties zijn huis en rookvrij.

Roompot Vakanties Boomhiemke

Hollum/Ameland, NL-Friesland

Met uitgebreide beauty- en wellness faciliteiten

Ligging van Roompot Vakanties Boomhiemke. Roompot Vakanties Boomhiemke is gelegen op het Waddeneiland Ameland, in een uitgestrekt natuurgebied, onder…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons bungalow Type BO2

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
2-persoons bungalow Type BO2

Vrijstaande luxe bungalow. Gezellige woonkamer met zit- en eethoek, LCD-TV, DVD-speler en CD-speler. Open keuken met magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met een 2-persoonsbed en een 2e LCD-TV. Badkamer met douche en whirpool. Terras met tuinmeubilair. Er kan bij de bungalow worden geparkeerd.

 

4-persoons De Branding

  
4-persoons De Branding

Dit onder architectuur gebouwde vrijstaande vakantiehuis heeft een pannendak. De woonkamer bestaat uit een complete keuken met vaatwasser en een ruime zithoek met LCD-tv en DVD-speler. Beide slaapkamers hebben LCD-tv en een badkamer met douche. Ook hebben deze bungalows standaard een wasmachine en wasdroger en terras met tuinmeubilair. Er is standaard een kinderbed en kinderstoel aanwezig.

 

4-persoons Duinbungalow

  
4-persoons Duinbungalow

Geschakelde bungalow. Opp. ca. 60m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Compleet ingerichte keuken voorzien van een magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met douche en ligbad. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is standaard één kinderbed en één kinderstoel aanwezig in de bungalow.

 

4-persoons Finse bungalow

  
4-persoons Finse bungalow

Geschakelde houten bungalow. Opp. ca. 40m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Compleet ingerichte keuken voorzien van een magnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat (pad of filter). Badkamer met douche. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is standaard één kinderbed en één kinderstoel aanwezig in de bungalow.

 

4-persoons Vuurtorenlodge

  
4-persoons Vuurtorenlodge

Vrijstaande, gelijkvloerse lodge voor 4 personen. De woonkamer is sfeervol ingericht met een modern interieur, televisie en DVD-speler. De keuken heeft een vaatwasser, magnetron, koelkast met intern vriesvak en koffiepadapparaat. Daarnaast beschikt de lodge over twee slaapkamers, sauna en een badkamer met douche en toilet. Ook is de lodge uitgerust met een tuin en meubilair en kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. De accommodatie is huisdiervrij. Deze accommodatie bevind zich op een gedeelte van het park dat nog in ontwikkeling is. Er vinden werkzaamheden aan de tuinen plaats, u kunt hier overlast van ondervinden.

 

4-persoons Weidevilla A

  
4-persoons Weidevilla A

De weidevilla’s in Amelander boerderijstijl bestaan uit drie ruime woningen onder-één-kap. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van vaatwasser, magnetron en een koffiezetapparaat (pad of filter). Apart toilet. Verdieping: badkamer met bad, douche en toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. In de accommodatie is standaard een kinderbed en kinderstoel aanwezig. Elke villa heeft een eigen entree en een eigen tuin. Weidevilla A bevindt zicht op ca. 3 kilometer afstand van vakantiepark Boomhiemke.

 

4-persoons cottage Bornrif

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons cottage Bornrif

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, HiFi set met CD-speler. Open keuken met magnetron. Apart toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche. Terras met tuinmeubilair. De auto kan bij de accommodatie geparkeerd worden. Er is standaard één kinderbed en één kinderstoel aanwezig in de bungalow.

 

4-persoons cottage Bornrif Deluxe

  
4-persoons cottage Bornrif Deluxe

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, HiFi set en DVD speler. Keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Luxe badkamer met bubbelbad, 2-persoons sauna en douchecabine. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden en flatscreen tv’s.Terras met tuinmeubilair. Wasmachine en droger. Er is standaard één kinderbed en één kinderstoel aanwezig in de bungalow.

 

6-persoons Beachvilla West End

  
6-persoons Beachvilla West End

Geschakelde woning met rieten kap. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, DVD-speler en Radio met CD speler. Open keuken voorzien van een magnetron en vaatwasser. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een douche. Apart toilet. Verdieping: badkamer met wastafel, douche, bad en toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Er is een wasmachine en droger aanwezig. Beachvilla West End bevindt zich op ca. 2 kilometer van vakantiepark Boomhiemke.

 

6-persoons Bornrif Villa

  
6-persoons Bornrif Villa

Vrijstaand en gelijkvloers. Opp. ca. 100m2 en ligging op het zuiden. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, TV en radio met CD-speler. Open keuken voorzien van o.a. een magnetron, waterkoker en een vaatwasmachine. Badkamer met bad, douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Er is standaard een kinderstoel aanwezig. Gratis WiFi. Terras met tuinmeubilair. Er kan één auto bij de accommodatie geparkeerd worden.

 

6-persoons Bornrif cottage

  
6-persoons Bornrif cottage

Vrijstaand en gelijkvloers. Opp. ca. 40m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, TV en radio met CD-speler. Open keuken voorzien van een magnetron en een vaatwasmachine. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden en één slaapkamer met stapelbed. Elke slaapkamer is voorzien van een wastafel. Er is standaard een kinderbed en een kinderstoel aanwezig.

 

6-persoons Duinbungalow

  
6-persoons Duinbungalow

Geschakelde bungalow. Opp. ca. 60m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en Hifi-set. Compleet ingerichte keuken voorzien van een magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met douche en ligbad. Apart toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden, 2-persoons bedstee in de woonkamer. Terras met tuinmeubilair. Er is standaard één kinderbed en één kinderstoel aanwezig in de bungalow.

 

6-persoons Finse bungalow

  
6-persoons Finse bungalow

Geschakelde bungalow. Woonkamer met zit- en eetgedeelte. Open keuken voorzien van een magnetron en een vaatwasmachine. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met stapelbed. er is standaard een kinderstoel en een kinderbed aanwezig.

 

6-persoons Vuurtorenlodge

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons Vuurtorenlodge

Vrijstaande, gelijkvloerse lodge voor 6 personen. De woonkamer is sfeervol ingericht met een modern interieur en televisie. De keuken heeft een vaatwasser, magnetron, koelkast met intern vriesvak en koffiepadapparaat. Daarnaast beschikt de lodge over drie slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Ook is de lodge uitgerust met een tuin en meubilair en kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. Deze accommodatie bevind zich op een gedeelte van het park dat nog in ontwikkeling is. Er vinden werkzaamheden aan de tuinen plaats, u kunt hier overlast van ondervinden.

 

6-persoons Weidevilla A

  
6-persoons Weidevilla A

De weidevilla’s in Amelander boerderijstijl bestaan uit drie ruime woningen onder-één-kap. Woonkamer met zit- en eetgedeelte. De keuken is voorzien van een vaatwasser, magnetron en een koffiezetapparaat (pad of filter). Badkamer met douche. Éen slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Verdieping: badkamer met bad, douche en toilet. Twee slaapkamers met twee losse 1-persoons bedden. In de accommodatie is standaard een kinderbed en kinderstoel aanwezig. Elke villa heeft een eigen entree en een eigen tuin. De inrichting kan onderling verschillen. Weidevilla A bevindt zich op ca. 3 kilometer afstand van vakantiepark Boomhiemke.

 

6-persoons Weidevilla B

  
6-persoons Weidevilla B

De weidevilla’s in Amelander boerderijstijl bestaan uit drie ruime woningen onder-één-kap. Woonkamer met zit- en eetgedeelte. Keuken is voorzien van vaatwasser, magnetron en een koffiezetapparaat (pad of filter). Badkamer met douche. Éen slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Verdieping: badkamer met bad, douche en toilet. Twee slaapkamers met twee losse 1-persoons bedden. In de accommodatie is standaard een kinderbed en kinderstoel aanwezig. Ten opzichte van de 6-persoons Weidevilla type A heeft deze accommodatie een extra grote woonkamer. Elke villa heeft een eigen entree en een eigen tuin. De inrichting kan onderling verschillen. Weidevilla B bevindt zich op ca. 3 kilometer afstand van vakantiepark Boomhiemke.

Roompot Vakanties Bospark De Bikkels
Roompot Vakanties Bospark De Bikkels

Vlierden, NL-Brabant

Autovrij park midden in het mooie natuurgebied De Peel

Pluspunten:- Midden in de bossen van natuurgebied De Peel - Kleinschalig en autovrij park - Gratis WiFi - Gratis sport- en…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow B4A

  
4-persoons bungalow B4A

Vrijstaand en gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard en TV. Open keuken met magnetron. Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. De bungalow is rookvrij.

 

4-persoons bungalow B4B

  
4-persoons bungalow B4B

Geschakeld, geheel gelijkvloers, oppervlakte ca 60 m2.Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken met magnetron. Badkamer met bad en douche, apart toilet. Twee slaapkamers elk met twee 1-persoons bedden. Aparte bergruimte. Terras met meubilair. De bungalow is voorzien van vloerverwarming en rookvrij.

 

4-persoons chalet BI4

  
4-persoons chalet BI4

Vrijstaand. Gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek. Keuken voorzien van een (combi)magnetron, 4-pits gascomfort. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsboxspringbedden. Terras met meubilair. De bungalow is rookvrij.

 

6-persoons bungalow B6A

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow B6A

Geschakelde gelijkvloerse bungalow, oppervlakte ca 62 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard en TV. Open keuken. Drie slaapkamers, waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche of bad, apart toilet. Terras met meubilair. De bungalow is rookvrij.

 

6-persoons chalet BI6

  
6-persoons chalet BI6

Vrijstaand, opp. 60m2, centrale verwarming. Woonkamer met zit- en eethoek. Keuken voorzien van een (combi)-magnetron, 4-pits gascomfort. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers, met twee 1-persoonsboxspringbedden, de bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Terras met meubilair. De bungalow is rookvrij.

Roompot Vakanties Bospark De Schaapskooi
Roompot Vakanties Bospark De Schaapskooi

Epe, NL-Gelderland

Alle ruimte voor kids op dit autovrije park op de Veluwe

Pluspunten:- Midden in de Veluwse bossen - Fietsverhuur bij de receptie - Overdekt zwembad met peuterbad - Sportvelden en…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet Konijnenberg SK4

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons chalet Konijnenberg SK4

Vrijstaand en rookvrij chalet, opp. 44m2, centrale verwarming. Woonkamer met TV. Open keuken met combi-magnetron. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden, voorzien van dekbedden en kussens. Badkamer met douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet Dassenburcht SK6

  
6-persoons chalet Dassenburcht SK6

Vrijstaand en rookvrij chalet. Woonkamer met TV. Open keuken met combimagnetron. Drie slaapkamers, waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed. Badkamer met douche en apart toilet. Terras met tuinmeubilair.


Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21

Bungalows Nederland

Heerlijk vakantie vieren in eigen land! Nederland heeft veel in petto voor toeristen: attractieparken, natuurrecreatie, authentieke dorpen, bruisende steden, cultuur en nog veel meer. Reserveer een bungalow in Nederland en geniet van een onvergetelijk verblijf.

U heeft een uitgebreide keus aan bungalowparken zodat u kunt selecteren op uw wensen. Dat hangt af van de samenstelling van de reizigers en uw interesses. Bent u met kinderen? Een bungalow in Nederland met speciaal ingerichte kinderkamers, traphekjes en speelmaterialen zijn het overwegen waard. Bovendien worden parkvoorzieningen, zoals zwembad, speeltuin en ballenbak uitbundig toegejuicht door deze groep jonge vakantiegangers. Liefhebbers van rust en ontspanning zullen daarentegen juist weer op zoek gaan naar een meer luxe bungalow in Nederland, misschien wel met sauna en open haard, gesitueerd op een kleinschalig park.

Er zijn zoveel boeiende plekken nog te ontdekken in Nederland, iedere streek kent zijn eigen tradities, geschiedenis en karakteristieken. Bij Drenthe denken we aan hunebedden, bij Twente aan klootschieten, bij Limburg aan het heuvelachtige landschap en zo kunnen we bij iedere provincie wel iets bedenken. Tijdens uw (korte) vakantie of lang weekend in een bungalow in Nederland zult u letterlijk de sfeer proeven van de streek, bij het nuttigen van lokale lekkernijen, zoals de Zeeuwse Bolus en de Friese Sûkerbole.

Heeft u al zin om te gaan? Zoek en boek een scherpe bungalow aanbieding in Nederland.

Last minute bungalow Nederland 

Er is een grote verscheidenheid aan bungalowparken door heel in Nederland, meestal met een praktische ligging ten opzichte van pretparken, natuurgebieden, winkelsteden en andere recreatieve doeleinden. Voor een gunstige last minute in Nederland ziet u op bungalowS.nl diverse aanbiedingen staan en ook kan een reservering voor een Mystery Park van Center Parcs u tientallen Euro’s besparen. Een voordeel van een bungalow in Nederland is de relatief korte reistijd, waardoor ook korte verblijven erg populair zijn. Even de wekelijkse drukte ontvluchten tijdens een weekendje in de natuur; heerlijk ontspannen en met elkaar genieten in een bungalow in Nederland.

Bedenkt u in een opwelling dat u er morgen, misschien zelfs nog vandaag eropuit wilt, dan kan dat. Het is nooit te laat om last minute een bungalow in Nederland te boeken, wij zorgen ervoor dat u de bevestiging heeft voordat u vertrekt.
Naar boven