Uw zoekopdracht

  • Land: Nederland

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Nederland

Resultaten: 1063 t/m 1127
Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21
Sorteer op
Recreatiepark De Woudhoeve
Recreatiepark De Woudhoeve

Egmond aan den Hoef, NL-Noord-Holland

Ideaal voor een vakantie in de duinen en op het strand

Ligging van Recreatiepark De Woudhoeve. Aan de voet van een uniek duinreservaat in Noord Holland ligt Recreatiepark De Woudhoeve…

Meer parkinformatie »
 

3-persoons vakantiewoning ***

  
3-persoons vakantiewoning ***

woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron en koelkast. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee eenpersoonsbedden en één met één eenpersoonsbed . Schuifpui naar een terras met tuinmeubilair. Sommige accommodaties beschikken over een berging. De accommodaties zijn voorzien van tv en centrale verwarming of gas. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het chalet. De inrichting/indeling van de chalets kan onderling verschillen.

 

3-persoons vakantiewoning ****

  
3-persoons vakantiewoning ****

woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiezetapparaat/Senseo, broodrooster, combimagnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie.. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers allen met eenpersoons boxspring bedden . Schuifpui naar het terras met tuinmeubilair. Sommige accommodaties beschikken over een berging. De accommodaties zijn voorzien van tv en centrale verwarming. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij alle chalets. De inrichting/indeling van de chalets kan onderling verschillen.

 

4-persoons vakantiewoning ***

  
4-persoons vakantiewoning ***

woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron en koelkast. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed Schuifpui naar een terras met tuinmeubilair. Sommige accommodaties beschikken over een berging. De accommodaties zijn voorzien van tv en centrale verwarming of gas. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie De inrichting/indeling van de accommodatie kan onderling verschillen.

 

4-persoons vakantiewoning ****

  
4-persoons vakantiewoning ****

woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiezetapparaat/Senseo, broodrooster, combimagnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met eenpersoons boxspring bedden. Schuifpui naar het terras met tuinmeubilair. Sommige accommodaties beschikken over een berging. De accommodaties zijn voorzien van tv en centrale verwarming. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij alle accommodaties. De inrichting/indeling van de accommodaties kan onderling verschillen.

 

5-persoons vakantiewoning ***

  
5-persoons vakantiewoning ***

woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron en koelkast. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee eenpersoonsbedden en één met een eenpersoonsbed en een stapelbed. Schuifpui naar een terras met tuinmeubilair. Sommige accommodaties beschikken over een berging. De accommodaties zijn voorzien van tv en centrale verwarming of gas. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie De inrichting/indeling van de accommodaties kan onderling verschillen.

 

5-persoons vakantiewoning ****

  
5-persoons vakantiewoning ****

woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiezetapparaat/Senseo, broodrooster, combimagnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie.. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met eenpersoons boxspring bedden. Schuifpui naar het terras met tuinmeubilair. Sommige accommodaties beschikken over een berging. De chalets zijn voorzien van tv en centrale verwarming. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij alle accommodaties. De inrichting/indeling van de accommodaties kan onderling verschillen.

Recreatiepark Maas & Bos
Recreatiepark Maas & Bos

Wellerlooi, NL-Limburg

Genieten in de bossen, met openlucht zwembad

Ligging van Recreatiepark Maas & Bos. Recreatiepark Maas & Bos is prachtig gelegen in het Noord Limburgse plaatsje…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet Type Maas

  
4-persoons chalet Type Maas

Vrijstaande chalet. Eenvoudig ingericht. Woongedeelte met TV, radio en schuifpui naar terras. Open keuken voorzien van koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met douche en toilet. Deze bungalows hebben 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en 1 slaapkamer met stapelbed of twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras met tuinmeubilair. Alle chalets beschikken over centrale verwarming en dubbel glas. Roken in de accommodatie is niet toegestaan. Alle chalets beschikken over een overdekt balkon die toegankelijk is via de schuifpui.

Recreatiepark Noordwijkse Duinen
Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Noordwijk, NL-Zuid-Holland

Geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, vlakbij het strand

Ligging Recreatiepark Noordwijkse Duinen In Noordwijk midden in de duinen aan de Zuid-Hollandse kust, tussen Katwijk en Zandvoort…

Meer parkinformatie »
 

Appartement 5***** 4-pers.

  
Appartement 5***** 4-pers.

Ruime woonkamer met zit- en eethoek, open keuken met koffizetapparaat , broodrooster, combimagnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Moderne badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee eenpersoons boxspringbedden en één met twee eenpersoonsbedden. Dit luxe appartement is voorzien van tv, centrale verwarming en balkon/terras. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het appartement. De inrichting/indeling van de appartementen kan onderling verschillen.

 

Vakantiewoning 4**** 4-pers.

  
Vakantiewoning 4**** 4-pers.

Vrijstaand. Opp. ca 45m2. Gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasmachine en een combi-magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoonsbedden (of één slaapkamer met een stapelbed). Schuifpui naar een terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het chalet. De inrichting/indeling van de chalets kan onderling verschillen.

 

Vakantiewoning 5***** 4-pers.

  
Vakantiewoning 5***** 4-pers.

Vrijstaande chalet. Woonkamer met zit- en eethoek en tv. Open keuken met o.a. combi magnetron. Twee slaapkamers waarvan één met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed en/of twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto op de parkeerplaats. Alle accommodaties beschikken over centrale verwarming. De inrichting/indeling van de accommodatie kan onderling verschillen.

 

Appartement 5***** 5-pers.

  
Appartement 5***** 5-pers.

Ruime woonkamer met zit- en eethoek, open keuken met koffiezetapparaat broodrooster, combimagnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Moderne badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee eenpersoons boxspringbedden en één met een eenpersoonsbed en een stapelbed. Dit luxe appartement is voorzien van een tv, centrale verwarming en balkon/terras. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het appartement. De inrichting/indeling van de appartementen kan onderling verschillen.

 

Vakantiewoning 4**** 5-pers.

  
Vakantiewoning 4**** 5-pers.

Vrijstaande chalet. Ruime woonkamer met zit- en eethoek, open keuken met combi magnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Badkamer met douche, wastafel en een toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Alle accommodaties zijn voorzien van centrale verwarming en tv. De inrichting/indeling van de accommodatie kan onderling verschillen. Er is bijna altijd parkeergelegenheid voor één auto bij accommodatie

 

Vakantiewoning 5***** 5-pers.

  
Vakantiewoning 5***** 5-pers.

Vrijstaande chalet. Woonkamer met zit- en eethoek en tv. Open keuken met combi magnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Twee slaapkamers waarvan één met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed en een 1-persoonsbed. Badkamer met douche, wastafel en een toilet. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. Alle accommodaties beschikken over centrale verwarming. De inrichting/indeling van de accommodatie kan onderling verschillen.

Recreatiepark de Heidebloem
Recreatiepark de Heidebloem

Schaijk, NL-Brabant

Aan de rand van natuurgebied de Maashorst gelegen

Ligging van Recreatiepark de Heidebloem. Recreatiepark de Heidebloem ligt aan de rand van natuurgebied de Maashorst in het…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons chalet

  
6-persoons chalet

Vrijstaand chalet. Opp. ca 36m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Keuken met magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer met 2-persoonsbed en twee slaapkamers met stapelbedden (80cm). De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Terras met tuinmeubilair.

Recreatiepark de Scherpenhof
Recreatiepark de Scherpenhof

Terwolde, NL-Gelderland

Veel faciliteiten o.a. overdekt zwembad en indoor speelhal

Pluspunten: - Prachtige ligging direct aan de IJssel - Binnenbad, buitenbad en recreatieplas - Verschillende restaurants en een…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons bungalow Type D

  
6-persoons bungalow Type D

Geschakeld, ca. 50m2. De bungalow is eenvoudig ingericht en beschikt over een woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken met vaatwasmachine en magnetron. Badkamer met douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en twee slaapkamers met een stapelbed. De stapelbedden zijn alleen geschikt voor kinderen. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Er zijn geen huisdieren toegestaan in de accommodatie.

 

6-persoons chalet type C

  
6-persoons chalet type C

Vrijstaand, ca. 40m2. De bungalow is éénvoudig ingericht en beschikt over een woonkamer met zit- en eethoek en open keuken.Badkamer met douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien is van een 2-persoonsbed en twee van een stapelbed. De stapelbedden zijn alleen geschikt voor kinderen. Terras met tuinmeubilair.

 

8-persoons bungalow type E

  
8-persoons bungalow type E

Geschakeld, ca. 70m2. De bungalow is éénvoudig ingericht en beschikt over een woonkamer met zit- en eethoek en open keuken. Badkamer met douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer met een twee stapelbedden. De stapelbedden zijn alleen geschikt voor kinderen. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Er zijn geen huisdieren toegestaan in de accommodatie.

 

12-persoons bungalow Type F

  
12-persoons bungalow Type F

Geschakeld, ca. 100m2. De bungalow bestaat uit twee 6-persoons bungalows die door middel van een verbindingsdeur met elkaar verbonden zijn. Beide 6-persoons bungalows beschikken over een woonkamer met zit- en eethoek. De recent gerenoveerde bungalow beschikt over een keuken met vaatwasmachine, koffiezetapparaat en magnetron. Twee badkamers met douche en toilet. Totaal zes slaapkamers waarvan vier slaapkamers met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers met stapelbedden. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Er zijn geen huisdieren toegestaan in de accommodatie en de indeling/inrichting kan per bungalow verschillen.

Residence Valkenburg

Schin op Geul, NL-Limburg

In natuurgebied Het Geuldal met mooie fiets- en wandelroutes

Pluspunten:- Dichtbij Valkenburg gelegen - Nieuw buitenzwembad - Veel sportfaciliteiten - Recreatieprogramma tijdens schoolvakanties - Restaurant en…

Meer parkinformatie »
 

Vakantiewoning Comfort 4**** 5-pers

  
Vakantiewoning Comfort 4**** 5-pers

Vrijstaand en gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek en televisie. Open keuken voorzien van koffiezetapparaat/Senseo, broodrooster, combimagnetron en afwasmachine. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee 1-persoonsbedden (boxspring) en één met een 1-persoonsbed en een stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. CV. Terras met tuinmeubilair. Internet (gratis). Er kan maximaal één auto bij de accommodatie geparkeerd worden.

 

Vakantiewoning Deluxe 5***** 5-pers.

  
Vakantiewoning Deluxe 5***** 5-pers.

Vrijstaand en gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek en televisie. Open keuken met koffiezetapparaat/Senseo, broodrooster, combimagnetron en afwasmachine. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee 1-persoonsbedden (boxspring) en één met een 1-persoonsbed en een stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. CV. Terras met tuinmeubilair. Internet (gratis). Er kan maximaal één auto bij de accommodatie geparkeerd worden.

Residence de Leuvert

Cromvoirt, NL-Brabant

In natuurrijke omgeving, dichtbij De Efteling en Safaripark de Beekse Bergen

Ligging van Résidence de Leuvert Résidence de Leuvert is onderdeel van de Topparken, parken die bekend staan om hun unieke locaties in het bos, of aan…

Meer parkinformatie »
 

Vakantiewoning 4**** 5-pers.

  
Vakantiewoning 4**** 5-pers.

Vrijstaand opp. ca. 44m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, centrale verwarming en open keuken met oa een vaatwasser en combi-magnetron. Badkamer voorzien van een wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee eenpersoons boxspringbedden en één slaapkamer met een stapelbed en een 1-persoonsbed. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. De inrichting van de accommodaties kan onderling verschillen.

Residence de Weerribben

Paasloo, NL-Overijssel

Kleinschalig park met familiehuizen

Ligging van Residence De Weerribben Residence De Weerribben is gelegen naast het Villapark de Weerribben en ligt in het dorpje Paasloo, vlakbij de grens…

Meer parkinformatie »
 

8-persoons Waterjuffer

  
8-persoons Waterjuffer

Geschakeld. Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek, TV, sfeerhaard en een kookeiland met vaatwasmachine en combimagnetron. Berging met wasmachine en wasdroger en apart toilet. Eén slaapkamer voor 2 personen met eigen badkamer voorzien van een douche en toilet. Verdieping: drie slaapkamers elk voor 2 personen. Iedere slaapkamer beschikt over een TV en een eigen badkamer voorzien van douche en toilet. In de accommodatie is gratis WiFi aanwezig. Tuin met terras en tuinmeubilair.

 

12-persoons Keizerlibel

  
12-persoons Keizerlibel

Geschakeld. Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek, TV, sfeerhaard en een kookeiland met vaatwasmachine en combimagnetron. Berging met wasmachine en wasdroger en apart toilet. Eén slaapkamer voor 2 personen met eigen badkamer voorzien van een douche en toilet. Verdieping: twee badkamers met douche en toilet. Vijf slaapkamers elk voor 2 personen. Iedere slaapkamer beschikt over een TV. In de accommodatie is gratis WiFi aanwezig. Tuin met terras en tuinmeubilair.

 

16-persoons Grote Vuurvlinder

  
16-persoons Grote Vuurvlinder

Vrijstaand. Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek, TV, sfeerhaard en een kookeiland met vaatwasmachine en combimagnetron. Berging met wasmachine en wasdroger en apart toilet. Twee slaapkamers elk voor 2 personen met eigen badkamer voorzien van een douche en toilet. Verdieping: één badkamer met bad/douche combinatie en een toilet. Zes slaapkamers elk voor 2 personen. Alle slaapkamers beschikken over een TV en vijf slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet. In de accommodatie is gratis WiFi aanwezig. Tuin met terras en tuinmeubilair. De accommodatie bestaat uit twee 8-persoons familiehuizen die door middel van een wand in de woonkamer met elkaar verbonden zijn.

 

16-persoons Grote Waterjuffer

  
16-persoons Grote Waterjuffer

Vrijstaand. Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek, TV, sfeerhaard en een kookeiland met vaatwasmachine en combimagnetron. Berging met wasmachine en wasdroger en apart toilet. Twee slaapkamers elk voor 2 personen met eigen badkamer voorzien van een douche en toilet. Verdieping: één badkamer met bad/douche combinatie en een toilet. Zes slaapkamers elk voor 2 personen. Alle slaapkamers beschikken over een TV en vijf slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet. In de accommodatie is gratis WiFi aanwezig. Tuin met terras en tuinmeubilair. De accommodatie bestaat uit twee 8-persoons familiehuizen die door middel van een wand in de woonkamer met elkaar verbonden zijn. De accommodatie is voorzien van bedlinnen.

 

24-persoons Grote Keizerlibel

  
24-persoons Grote Keizerlibel

Vrijstaand. Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek, TV, sfeerhaard en een kookeiland met vaatwasmachine en combimagnetron. Berging met wasmachine en wasdroger en apart toilet. Twee slaapkamers elk voor 2 personen met eigen badkamer voorzien van een douche en toilet. Verdieping: vier badkamers waarvan twee voorzien van een bad en toilet en twee van een douche en toilet. Tien slaapkamers elk voor 2 personen. Alle slaapkamers beschikken over een TV en vijf slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet. In de accommodatie is gratis WiFi aanwezig. Tuin met terras en tuinmeubilair. De accommodatie bestaat uit twee 12-persoons familiehuizen die door middel van een wand in de woonkamer met elkaar verbonden zijn.

Resort Maastricht

Maastricht, NL-Limburg

Nieuw park met fraaie ligging binnen de stadsgrenzen van Maastricht

Pluspunten:- Op de groene Limburgse heuvel de Dousberg gelegen - Naast een prachtige golfbaan - Met de fiets binnen 10 minuten op het Vrijthof - Op de…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Ambachtshuis comfort

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons Ambachtshuis comfort

Halfvrijstaande accommodatie, opp. ca. 69m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en houtkachel. Open keuken met koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Verdieping: badkamer voorzien van een wastafel, douche, bad en toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van een 2-persoonsbed met dekbedden. Terras met meubilair. De accommodatie is voorzien van WiFi en er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie.

 

6-persoons Koopliedenhuis comfort

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons Koopliedenhuis comfort

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 86m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en houtkachel. Open keuken met koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Verdieping: badkamer voorzien van een dubbele wastafel, douche, bad en toilet. Drie slaapkamers alle voorzien van een 2-persoonsbed met dekbedden. Terras met meubilair. De accommodatie is voorzien van WiFi inpandige berging en er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie.

 

8-persoons Hofmeesterhuis comfort

  
8-persoons Hofmeesterhuis comfort

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 104m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en houtkachel. Open keuken met koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. Apart toilet. Eén slaapkamer met 2-persoonsbed en eigen badkamer met douche en wastafel. Verdieping: badkamer voorzien van een dubbele wastafel, douche, bad en toilet. Drie slaapkamers alle voorzien van een 2-persoonsbed met dekbedden. Terras met meubilair. De accommodatie is voorzien van WiFi, berging en er is parkeergelegenheid voor 2 auto's bij de accommodatie.

Resort Mooi Bemelen

Bemelen, NL-Limburg

Middenin het cultuurrijke Zuid-Limburgse heuvelland, vlakbij Maastricht, Valkenburg, België én Duitsland.

Pluspunten:- Centrum van Maastricht op 20 minuten rijden - Moderne en lichte accommodaties - Op dit vakantiepark komt u helemaal tot rust - Vanaf medio…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Biebosch

  
4-persoons Biebosch

Vrijstaand met een oppervlakte van 50m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met oa een oven en vaatwasser. Badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Bij de accommodatie is er een terras aanwezig met een buitenhaard en tuinmeubilair.

 

6-persoons Ravenbosch

  
6-persoons Ravenbosch

L-vormige accommodatie met een oppervlakte van 65m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en haard. De keuken is oa voorzien van een oven/combimagnetron en vaatwasser. Badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet. Extra apart toilet. Drie slaapkamers alle voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair en buitenhaard.

 

6-persoons Schaelsbergerbosch

  
6-persoons Schaelsbergerbosch

Vrijstaand met een oppervlakte van 75m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en open keuken met inbouwapparatuur. Badkamer met wastafel, douche en een apart toilet. Drie slaapkamers elk voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair en buitenhaard.

Roompot Buitenplaats de Hildenberg
Roompot Buitenplaats de Hildenberg

Appelscha, NL-Friesland

Ruim opgezet park met prachtig aangelegde golfbaan

Pluspunten: - Ruim opgezet villapark met prachtig aangelegde golfbaan - Bezoek Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, waar…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons villa Atalanta

  
6-persoons villa Atalanta

Vrijstaande villa. Opp. ca. 125m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met ligbad, douche, tweede toilet en dubbele wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met douche en wastafel. Terras met tuinmeubilair. Er is standaard een wasmachine aanwezig in de villa. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa Aurelia

  
6-persoons villa Aurelia

Vrijstaande villa. Opp. ca. 98m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van o.a. magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Ruime badkamer voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafel en tweede toilet. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met douche en wastafel. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa Dagpauwoog

  
6-persoons villa Dagpauwoog

Vrijstaande villa. Opp. ca. 120m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met ligbad, aparte douche en dubbele wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa Erebia

  
6-persoons villa Erebia

Vrijstaande villa. Opp. ca. 93m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met ligbad, aparte douche, tweede toilet en wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa Keizersmantel

  
6-persoons villa Keizersmantel

Vrijstaande villa. Opp. ca. 106m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met aparte douche, tweede toilet en wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Tweede badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de villa kan onderling verschillen. In het type Keizersmantel is een ligbad niet meer standaard aanwezig in elke woning, deze zijn op aanvraag te boeken.

 

6-persoons villa Morgenrood

  
6-persoons villa Morgenrood

Vrijstaande villa. Opp. ca. 90m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

 

8-persoons villa Atalanta

  
8-persoons villa Atalanta

Vrijstaande villa. Opp. ca. 125m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron en/of oven en vaatwasser. Apart toilet. Twee slaapkamer met elk twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Terras met tuinmeubilair. Er is standaard een wasmachine aanwezig in de villa. De indeling van de villa kan onderling verschillen.

Roompot Landgoed Het Grote Zand
Roompot Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, NL-Drenthe

Geniet van Drenthe, het zwembad en de sauna

Pluspunten: - Ruim opgezet park in een bosrijke omgeving met zwembad - Centraal gelegen in Drenthe nabij Assen, Emmen en Groningen -…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons bungalow C6

  
6-persoons bungalow C6

Vrijstaand. (Opp 120m2). Begane grond: Woonkamer, zit- en eethoek, TV, schuifpui of openslaande deuren naar het gemeubileerde terras. Open keuken. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Verdieping: Drie slaapkamers met in elk twee slaapplaatsen. De indeling van de accommodatie kan onderling verschillen. Sommige bungalows beschikken over twee slaapkamers en een bedstee of 2-persoons slaapbank op de verdieping. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow. Tuinmeubilair aanwezig. In enkele bungalows is een ligbad, zonnenhemel, sauna, combimagnetron, vaatwasser en/of DVD-speler aanwezig, hiervoor wordt een voorkeurstoeslag en een toeslag van 3,50 per dag voor berekend.

 

6-persoons bungalow D6

  
6-persoons bungalow D6

Vrijstaand. (Opp 130m2). Woonkamer met zit- en eethoek, TV en openslaande deuren naar het gemeubileerde terras. Open keuken met vaatwasser. Apart toilet of badkamer met toilet. Een slaapkamer met twee slaapplaatsen. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Verdieping: Twee slaapkamers, waarvan beide met twee slaapplaatsen. Badkamer met douche, toilet en wastafel. De indeling van de accommodaties kan onderling verschillen. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow. In enkele bungalows is een infrarood- of Finse sauna, ligbad, (combi)magnetron en/of DVD-speler aanwezig. De bungalows kunnen tegen een voorkeurstoeslag met voorkeur worden geboekt.

 

6-persoons chalet Heidebloem

  
6-persoons chalet Heidebloem

Vrijstaande chalet: (ca. 52 m2) Indeling: woonkamer met zit- en eethoek en zonnige erker. Open keuken met o.a. combimagnetron en vaatwasser. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met elk twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair. Enkele chalets beschikken over een vrijstaande bergruimte. In deze accommodatie kan geen kinderbed worden geplaatst.

 

6+2 persoons bungalow C8

  
6+2 persoons bungalow C8

Vrijstaande bungalow. Opp. ca. 120m2. Woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar gemeubileerd terras. Apart toilet. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Verdieping: drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met vier 1-persoonsbedden of twee 1-persoonsbedden en een 2-persoons bedstee (alleen geschikt voor kinderen). Er is parkeergelegenheid bij de bungalow voor één auto. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen. In enkele bungalows is een combimagnetron, vaatwasser en/of DVD-speler aanwezig, hiervoor wordt een voorkeurstoeslag berekend.

 

6+2 persoons bungalow D8

  
6+2 persoons bungalow D8

Vrijstaande bungalow. Opp. ca. 130m2. Woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar gemeubileerd terras. Apart toilet. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Verdieping: Verdieping: drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met vier 1-persoonsbedden of twee 1-persoonsbedden en een 2-persoons bedstee (alleen geschikt voor kinderen). Badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is parkeergelegenheid bij de bungalow voor één auto. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen. In enkele bungalows is een combimagnetron en/of infrarood sauna aanwezig, hiervoor wordt een voorkeurstoeslag berekend.

 

6+2-persoons bungalow E

  
6+2-persoons bungalow E

Vrijstaande bungalow. Opp. ca. 135m2. Woonkamer met zithoek en openslaande deuren naar het gemeubileerde terras. Open keuken met vaatwasser. Eén slaapkamer op de begane grond met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet in de hal. Verdieping: drie slaapkamers met alleen twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid bij de bungalow voor één auto. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen. Enkele bungalows beschikken over een bedstee en drie slaapkamers. Eén woning beschikt over een kamer met stapelbed in plaats van twee 1-persoonsbedden.

 

10-persoons bungalow met sauna F10

  
10-persoons bungalow met sauna F10

Vrijstaande bungalow ca. 160m2. Indeling: hal met apart toilet. Woonkamer met open keuken met o.a. vaatwasser en combimagnetron en openslaande deuren naar een ruim gemeubileerde terras. Eén slaapkamer op de begane grond, ieder met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, toilet en twee wastafels. Eerste verdieping vier slaapkamers, ieder met twee 1-persoonsbedden. Ruime badkamer met bad en douche of twee douches, twee wastafels en een toilet. Apart vierde toilet. De bungalow beschikt over een 4-persoons infraroodsauna welke gelegen is op de begane grond. Er is parkeergelegenheid voor twee of drie auto's bij de bungalow.

 

12-persoons bungalow F12

  
12-persoons bungalow  F12

Vrijstaande bungalow. Opp ca. 160m2. Woonkamer met open keuken, vaatwasser en combimagnetron. Openslaande deuren naar gemeubileerd terras. Apart toilet. Twee slaapkamers met in elk twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, toilet en twee wastafels. Verdieping: Vier slaapkamers met in elk twee 1-persoonsbedden. Apart toilet. Badkamer met toilet, bad, douche en twee wastafels.

Roompot Resort Duynzicht
Roompot Resort Duynzicht

Julianadorp aan Zee, NL-Noord-Holland

Luxe strandvilla’s met uitzicht op de duinen en 500m van het strand.

Pluspunten: - Vakantiepark met luxe strandvilla's direct achter de duinen - Rust en ruimte, ideaal voor strand- en rustliefhebbers -…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons Wellness Villa Comfort

  
6-persoons Wellness Villa Comfort

Vrijstaand. ca. 95m2. Begane grond: hal met toilet. Ruime woonkamer met een zit- en eethoek. Open keuken met vaatwasmachine en magnetron. Een finse sauna met aparte douche. . Openslaande deuren naar een terras. Aparte berging. Verdieping: drie slaapkamers elk voorzien van een 2-persoonsboxspringbed en een slaapkamer met zonnebank. Badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche en tweede toilet. Gratis WiFi. De indeling/inrichting kan onderling verschillen. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa.

 

6-persoons Wellness Villa DeLuxe

  
6-persoons Wellness Villa DeLuxe

Vrijstaande bungalow. Opp. ca 95m2. Begane grond: hal met toilet. Traditionele 4-persoons sauna met separate douche(cabine). Ruime L-vormige woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen tv met digitale tv, dvd-speler, Duitse tv-zenders en WiFi (gratis). Volledig ingerichte open keuken met combimagnetron of magnetron en aparte oven, koffiezetapparaat, Senseo en vaatwasser. Openslaande deuren naar het zonneterras met tuinmeubilair. Aparte berging met wasmachine. Verdieping: drie slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden waarbij op één slaapkamer tevens een zonnebank aanwezig is en één slaapkamer over een tweede televisie beschikt. Badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche en tweede toilet. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's.

 

6-persoons Wellness Villa Jacuzzi

  
6-persoons Wellness Villa Jacuzzi

Vrijstaande bungalow. Opp. ca 95m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, televisie met digitale TV, DVD-speler en gratis internet via WiFi. Open keuken voorzien van o.a. een vaatwasser, koffiezetapparaat (senseo), magnetron en oven of combi-magnetron. Apart toilet. 1e verdieping: badkamer voorzien van o.a. douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoons(boxspring)bedden. Eén slaapkamer is tevens voorzien van een zonnebank en één slaapkamer beschikt over een tweede televisie. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair en een jacuzzi. Finse 4-persoons sauna met aparte douche. Aparte berging met wasmachine. Gratis WiFi. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's.

 

8-persoons Wellness Villa DeLuxe

  
8-persoons Wellness Villa DeLuxe

Begane grond: hal met toilet. Traditionele 4-persoons sauna met separate regendouche. Ruime L-vormige woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen tv, DVD-speler en Wii Fit. Volledig ingerichte open keuken met vaatwasser, magnetron, oven, koelkast met vriesvak, Senseo en Nespresso apparaat. Openslaande deuren naar het zonneterras met tuinmeubilair, zandbak en waterterras met vissteiger. Aparte berging. Verdieping: drie slaapkamers, waarvan twee met twee eenpersoons boxspringbedden en één met vier eenpersoons boxspringbedden. In één van de slaapkamers met twee boxspringbedden bevindt zich tevens de zonnebank. Badkamer met dubbele wastafel, (lig)bad, douche(cabine) en tweede toilet. In dit type accommodatie zijn twee huisdieren toegestaan en deze is rookvrij. De accommodatie beschikt over een wasmachine en wasdroger. Gratis WiFi. Er is parkeergelegenheid voor twee auto´s bij de villa.

Roompot Strandpark Duynhille

Ouddorp, NL-Zuid-Holland

Het strand ligt op slechts 5 min lopen. Koos Kids Club tijdens de schoolvakanties

Ligging van Roompot Vakanties Strandpark Duynhille. Achter de duinen van het Zuid-Hollandse Ouddorp aan Zee vindt u Roompot Vakanties Strandpark…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons villa Duynvliet

  
4-persoons villa Duynvliet

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en in één slaapkamer is een TV aanwezig. Tuin en terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor één auto.

 

4-persoons villa Zeeduyn

  
4-persoons villa Zeeduyn

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Badkamer voorzien van een wastafel en ligbad. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en in één slaapkamer is een TV aanwezig. Tuin en terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor één auto.

 

6-persoons villa Huis Ter Duyne

  
6-persoons villa Huis Ter Duyne

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 76m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en één slaapkamer van een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Tuin en terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

 

6-persoons villa Oudeland Comfort

  
6-persoons villa Oudeland Comfort

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 69m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiepadapparaat, waterkoker, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en één slaapkamer van een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

 

6-persoons villa Oudeland Luxe

  
6-persoons villa Oudeland Luxe

Vrijstaande accommodatie, opp. ca. 69m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken met koffiepadapparaat, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en ligbad en één van een wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden en één slaapkamer van een stapelbed. In één slaapkamer is een TV aanwezig. Berging met wasdroger en wasmachine. Tuin en terras met tuinmeubilair en loungeset. Er is parkeermogelijkheid voor twee auto's bij de accommodatie.

Roompot Strandplevier Suites

De Koog/Texel, NL-Noord-Holland

Ruime suites vlakbij het strand

Pluspunten: - Op loopafstand van het strand - Nieuw complex - In het centrum van De Koog - Luxe hotelsuites - 2-persoons suites gelegen rondom een…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons Duynsuite

  
2-persoons Duynsuite

Suite. Opp. ca. 48m2. Rookvrij op de 1ste etage. Woonkamer met flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Open slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring). Terras aan daktuin met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, de parkeergarage bevindt zich onder het complex. De suite is bereikbaar via de lift. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. In een aantal accommodaties zijn huisdieren welkom.

 

2-persoons Eilandsuite

  
2-persoons Eilandsuite

Suite. Opp. ca. 34m2. Rookvrij. Woonkamer met flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Open slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring). Balkon of terras met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, de parkeergarage bevindt zich onder het complex. De suite is bereikbaar via de lift. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. De inrichting van de suites kan onderling verschillen. In een aantal accommodaties zijn huisdieren welkom.

 

2-persoons Juttersuite

  
2-persoons Juttersuite

Suite. Opp. ca. 25m2. Rookvrij op de 1ste etage. Woon/slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring), flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiepadapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met een douche (cabine), wastafel en toilet. Frans balkon met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, deze is gelegen naast het complex. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. De inrichting van de suites kan onderling verschillen. Huisdiervrij.

 

2-persoons Meerpaalsuite

  
2-persoons Meerpaalsuite

Suite. Opp. ca. 34m2. Rookvrij. Woon/slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring), flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met een douche (cabine), wastafel en toilet. Balkon of terras met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, deze is gelegen onder het complex. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. De inrichting van de suites kan onderling verschillen. In een aantal accommodaties zijn huisdieren welkom.

 

2-persoons Schelpsuite

  
2-persoons Schelpsuite

Suite. Opp. ca. 38m2. Rookvrij op de 2e etage. Woonkamer met flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Open slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring). Terras aan daktuin met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, de parkeergarage bevindt zich onder het complex. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. In een aantal accommodaties zijn huisdieren welkom.

 

2-persoons Strandsuite

  
2-persoons Strandsuite

Suite. Opp. ca. 36m2. Rookvrij op de 1ste of 2de etage. Woonkamer met flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Open slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring). Frans balkon. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, deze is gelegen naast het complex. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. De inrichting van de suites kan onderling verschillen. Huisdiervrij

 

2-persoons Zeesuite

  
2-persoons Zeesuite

Suite. Opp. ca. 45m2. Rookvrij op de 1e of 2e verdieping. Woonkamer met flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Open slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring). Balkon of terras met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, de parkeergarage bevindt zich onder het complex. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. In een aantal accommodaties zijn huisdieren welkom.

 

4-persoons Duynsuite

  
4-persoons Duynsuite

Twee naast elkaar gelegen appartementen van het type Duynsuite 2 verbonden met een tussendeur. Rookvrij op de 1ste etage. Woonkamer met flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Open slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring). Terras aan daktuin met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, de parkeergarage bevindt zich onder het complex. De suite is bereikbaar via de lift. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. In een aantal accommodaties zijn huisdieren welkom.

 

4-persoons Schelpsuite

  
4-persoons Schelpsuite

Twee naast elkaar gelegen appartementen van het type Schelpsuite 2 verbonden met een tussendeur. Rookvrij op de begane grond of 1e verdieping. Woonkamer met flatscreen televisie en open pantry. De pantry is voorzien van koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. Open slaapkamer met twee 1-persoons bedden (boxspring). Terras of terras aan daktuin met tuinmeubilair. WiFi (gratis). Er is parkeergelegenheid voor 1 auto per suite, de parkeergarage bevindt zich onder het complex. De accommodatie is gelijkvloers en niet voorzien van een kookgelegenheid. Huisdiervrij.


Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21

Bungalows Nederland

Heerlijk vakantie vieren in eigen land! Nederland heeft veel in petto voor toeristen: attractieparken, natuurrecreatie, authentieke dorpen, bruisende steden, cultuur en nog veel meer. Reserveer een bungalow in Nederland en geniet van een onvergetelijk verblijf.

U heeft een uitgebreide keus aan bungalowparken zodat u kunt selecteren op uw wensen. Dat hangt af van de samenstelling van de reizigers en uw interesses. Bent u met kinderen? Een bungalow in Nederland met speciaal ingerichte kinderkamers, traphekjes en speelmaterialen zijn het overwegen waard. Bovendien worden parkvoorzieningen, zoals zwembad, speeltuin en ballenbak uitbundig toegejuicht door deze groep jonge vakantiegangers. Liefhebbers van rust en ontspanning zullen daarentegen juist weer op zoek gaan naar een meer luxe bungalow in Nederland, misschien wel met sauna en open haard, gesitueerd op een kleinschalig park.

Er zijn zoveel boeiende plekken nog te ontdekken in Nederland, iedere streek kent zijn eigen tradities, geschiedenis en karakteristieken. Bij Drenthe denken we aan hunebedden, bij Twente aan klootschieten, bij Limburg aan het heuvelachtige landschap en zo kunnen we bij iedere provincie wel iets bedenken. Tijdens uw (korte) vakantie of lang weekend in een bungalow in Nederland zult u letterlijk de sfeer proeven van de streek, bij het nuttigen van lokale lekkernijen, zoals de Zeeuwse Bolus en de Friese Sûkerbole.

Heeft u al zin om te gaan? Zoek en boek een scherpe bungalow aanbieding in Nederland.

Last minute bungalow Nederland 

Er is een grote verscheidenheid aan bungalowparken door heel in Nederland, meestal met een praktische ligging ten opzichte van pretparken, natuurgebieden, winkelsteden en andere recreatieve doeleinden. Voor een gunstige last minute in Nederland ziet u op bungalowS.nl diverse aanbiedingen staan en ook kan een reservering voor een Mystery Park van Center Parcs u tientallen Euro’s besparen. Een voordeel van een bungalow in Nederland is de relatief korte reistijd, waardoor ook korte verblijven erg populair zijn. Even de wekelijkse drukte ontvluchten tijdens een weekendje in de natuur; heerlijk ontspannen en met elkaar genieten in een bungalow in Nederland.

Bedenkt u in een opwelling dat u er morgen, misschien zelfs nog vandaag eropuit wilt, dan kan dat. Het is nooit te laat om last minute een bungalow in Nederland te boeken, wij zorgen ervoor dat u de bevestiging heeft voordat u vertrekt.
Naar boven
Vragen? Start Chat

0000