Uw zoekopdracht

  • Land: Nederland

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Nederland

Resultaten: 971 t/m 1045
Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21
Sorteer op
Pagedal Vakantiepark Westerwolde
Pagedal Vakantiepark Westerwolde

Stadskanaal, NL-Groningen

Mooi, ruim opgezet park bij de Drentse Hondsrug

Pluspunten: - Mooi, ruim opgezet park bij de Drentse Hondsrug - Steden Emmen en Assen op slechts 30 km van het park - Beschikt over…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons appartement

  
2-persoons appartement

Rookvrije accommodatie. Woonkamer met zit- en eethoek. Ingerichte keuken voorzien van een combimagnetron. Eén slaapkamer met twee luxe hotelboxsprings. De bedden beschikken over dekbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Het appartement beschikt over een internetaansluiting.

 

4-persoons bungalow

  
4-persoons bungalow

Rookvrije accommodatie. Begane grond. Woonkamer met zit- en eethoek. Ingerichte keuken met vaatwasser en magnetron. Eén slaapkamer met twee luxe hotelboxsprings en één slaapkamer voorzien van een stapelbed en/of twee eenpersoonsbedden. De bedden beschikken over dekbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. In de bungalow is een internetaansluiting aanwezig.

 

4 + 2 (tot 12 jaar)-persoons bungalow Luxe

  
4 + 2 (tot 12 jaar)-persoons bungalow Luxe

Rookvrije accommodatie gelegen aan de rand van het park. Deze bungalow is geschikt voor maximaal 4 volwassenen. Begane grond: ruime woonkamer met zit- en eethoek. Ingerichte keuken met vaatwasser en combimagnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Eerste verdieping: drie of vier slaapkamers. Eén slaapkamer met twee luxe hotelboxsprings en twee of drie slaapkamers met stapelbedden. De bedden beschikken over dekbedden. Terras met tuinmeubilair. In de bungalow is een internetaansluiting aanwezig.

Parc du Soleil
Parc du Soleil

Noordwijk, NL-Zuid-Holland

Verzorgd park, aan duinrand en op fietsafstand van het strand

Ligging van Parc du Soleil Ter hoogte van Noordwijkerhout, in de provincie Noord-Holland ligt omgeven door veel groen, Parc du…

Meer parkinformatie »
 

Vakantiewoning 4**** 4-pers.

  
Vakantiewoning 4**** 4-pers.

Vrijstaande chalet. Opp. ca. 40m2. Woonkamer met zit- en eethoek en tv. Open keuken met koffiezetapparaat/Senseo, broodrooster, combimagnetron, vaatwasser, en koel/vriescombinatie.. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. Terras voorzien van tuinmeubilair. Sommige chalets beschikken over een berging. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij alle chalets. De indeling/inrichting van de accommodaties kan onderling verschillen.

 

Vakantiewoning 4**** 5-pers.

  
Vakantiewoning 4**** 5-pers.

Vrijstaande chalet. Opp ca 45m2 - 55m2 Woonkamer met zit- en eethoek en tv. Open keuken met koffiezetapparaat/Senseo, broodrooster, combimagnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie.Twee slaapkamers waarvan één met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met stapelbed en een 1-persoonsbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. De chalets beschikken over centrale verwarming. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij alle chalets. De inrichting/indeling van de accommodaties kan onderling verschillen.

 

Vakantiewoning 5***** 5-pers.

  
Vakantiewoning 5***** 5-pers.

Vrijstaand. Opp. 45m2 - 55m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV (flatscreen). Open keuken met koffiezetapparaat/Senseo, broodrooster, combimagnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers ieder met twee eenpersoons boxspring bedden. . Openslaande deuren naar het verhoogde terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto. Verwarming d.m.v. centrale verwarming. De inrichting/indeling van de accomodaties kan onderling verschillen.

 

Vakantiewoning 3*** 6-pers.

  
Vakantiewoning 3*** 6-pers.

Vrijstaand. Opp. 36m2 - 45m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron en koelkast.. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers, waarvan twee met twee eenpersoonsbedden en één slaapkamers met een stapelbed. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. De bedden zijn 70 bij 190 cm. Alle accommodaties zijn voorzien van een terras met picknicktafel. De inrichting/indeling van de accommodaties kan onderling verschillen.

Park Berkenrhode

Wekerom, NL-Gelderland

Pluspunten: - Midden in een groene omgeving - (verwarmd) buiten zwembad - Verschillende natuurparken in directe omgeving - Animatie in…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Bos Lodge 55

  
4-persoons Bos Lodge 55

Opp. ca. 55m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, loungebank, open haard en radio/cd-speler. Open keuken met koelkast met vriesvak, combimagnetron, koffiezetapparaat , waterkoker en vaatwasser. Badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en één kamer met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

4-persoons Bos Lodge 75

  
4-persoons Bos Lodge 75

Opp. ca. 75m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, loungebank, open haard en radio/cd-speler. Open keuken met koelkast met vriesvak, combimagnetron, koffiezetapparaat , waterkoker en vaatwasser. Badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met elk een 2-persoons bed. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

4-persoons Chalet A

  
4-persoons Chalet A

Opp. ca. 55m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV,radio/cd-speler. Open keuken met koelkast met vriesvak, combimagnetron, koffiezetapparaat , waterkoker en vaatwasser. Badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

4-persoons Chalet B

  
4-persoons Chalet B

Opp. ca. 50m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV en radio/cd-speler. Open keuken met koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en één met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

4-persoons Chalet C

  
4-persoons Chalet C

Opp. ca. 40m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV en radio/cd-speler. Open keuken met koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en één met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

4-persoons Park Lodge

  
4-persoons Park Lodge

Opp. ca. 42m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, loungebank en radio/cd-speler. Open keuken met koelkast met vriesvak, combimagnetron, koffiezetapparaat , waterkoker en vaatwasser. Badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan een met één tweepersoonsbed en een met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

4-persoons Park Lodge de Luxe

  
4-persoons Park Lodge de Luxe

Vrijstaand en extra ruim met opp. ca. 55m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV en radio/cd-speler. Open keuken met koelkast met vriesvak, combimagnetron, koffiezetapparaat en vaatwasser. Badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan een met één tweepersoonsbed en een met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van boxsprings. Terras met veranda welke voorzien is van tuinmeubilair en berging. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

6-persoons Bos Lodge 55

  
6-persoons Bos Lodge 55

Opp. ca. 55m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, loungebank, open haard en radio/cd-speler. Open keuken met koelkast met vriesvak, combimagnetron, koffiezetapparaat , waterkoker en vaatwasser. Badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en twee met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

6-persoons Bos Lodge 75

  
6-persoons Bos Lodge 75

Opp. ca. 75m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, loungebank open haard en radio/cd-speler. Open keuken met koelkast met vriesvak, combimagnetron, koffiezetapparaat , waterkoker en vaatwasser. Badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met een 2-persoonsbed en een met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

8-persoons Bos Lodge Familiehuis

  
8-persoons Bos Lodge Familiehuis

Vrijstaand. Opp. ca. 100m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, sfeer haard en radio/CD-speler. Open keuken met koelkast met vriesvak, combi-magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser. Badkamer voorzien van een douche en wastafel. Apart toilet. Vier slaapkamers waarvan één met een 2-persoons boxspringbed, één met een 2-persoons boxspringbed en aparte badkamer met douche en wastafel, één met twee 1-persoons boxspringbedden en één slaapkamer met stapelbed. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's (tegen betaling) bij de accommodatie.

Park Westerkogge
Park Westerkogge

Berkhout, NL-Noord-Holland

Middenin de Noord-Hollandse natuur, 5km van het IJsselmeer

Ligging van Park Westerkogge Dit park ligt in het landelijke Berkhout in de gemeente Koggenland in Noord Holland. Door de unieke…

Meer parkinformatie »
 

Vakantiewoning 4**** 4-pers.

  
Vakantiewoning 4**** 4-pers.

Vrijstaand. Ca. 45m2 - 55m2 . Ruime woonkamer met zit- en eethoek, tv en open keuken met koffiezetapparaat/Senseo, broodrooster, combimagnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Apart toilet. Twee slaapkamers, waarvan één met 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De accommodatie is voorzien van centrale verwarming. Ligging aan het water. De inrichting van de accommodaties kan onderling verschillen.

 

Vakantiewoning 3*** 6-pers.

  
Vakantiewoning 3*** 6-pers.

Vrijstaand. Opp. 36m2 - 45m2. Woonkamer met open keuken met koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron en koelkast. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Openslaande deuren naar het terras. Alles accommodaties zijn voorzien van TV en gaskachel.

RCN Vakantiepark De Roggeberg
RCN Vakantiepark De Roggeberg

Appelscha, NL-Friesland

Met waterspeelparadijs, klimtoren en vele outdoor activiteiten

Pluspunten:- Gelegen in Nationaal Park 'Het Drents Friese Wold'- 15 m hoge adventuretoren, 6 pittige klimroutes en een…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow 4L

  
4-persoons bungalow 4L

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met houtkachel en open keuken met o.a. magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Twee slaapkamers met elk 2 eenpersoons boxspringbedden, óf 1 slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden en 1 slaapkamer met een stapelbed. Badkamer met aparte douche en wastafel op de slaapkamer. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow.

 

4-persoons bungalow 4VL

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons bungalow 4VL

Vrijstaande accommodatie. Oppervlakte ca. 52m2. Woonkamer met houtkachel en flatscreen tv, open keuken met combi-magnetron en vaatwasser. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspring bedden en waarvan 1 met tv. Badkamer met douche en een apart toilet. Terras op het zuiden met tuinmeubilair. Parkeerplaats voor 1 auto. De 4VL bungalows zijn allemaal rookvrij. Huisdiervrije bungalow op aanvraag.

 

4-persoons bungalow Heide Luxe

  
4-persoons bungalow Heide Luxe

Vrijstaande accommodatie. Woonkamer met luxe inrichting, flatscreen tv en DVD speler, open keuken met combi-magnetron en vaatwasser. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspring bedden en waarvan 1 met tv. Badkamer op de begane grond met douche en een apart toilet. Deels overdekt terras met tuinmeubilair. De bungalows zijn allemaal rookvrij en huisdiervrij.

 

4-persoons bungalow VT4

  
4-persoons bungalow VT4

Vrijstaande accommodatie. Oppervlakte ca. 62m2. Woonkamer met houtkachel en open keuken met combi-magnetron en vaatwasser. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspring bedden en waarvan 1 met tv. Badkamer met stoom douchecabine, ligbad en een apart toilet. Terras op het zuiden met tuinmeubilair. Parkeerplaats voor 1 auto.

 

4-persoons stacaravan ST4+

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons stacaravan ST4+

Vrijstaand. Oppervlakte ca. 35m2. Woonruimte met tv, zit- en eethoek en open keuken met o.a. een magnetron en koffiezetapparaat. Gaskachel. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een 2-persoonsbed. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Parkeerplaats voor 1 auto.

 

6-persoons bungalow 6L

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow 6L

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met zit- en eethoek, tv en houtkachel of open haard. Keukenhoek met magnetron, koffiezetapparaat, koelkast en 4 pits-gasfornuis. Drie slaapkamers met wastafel en elk twee 1-persoons boxspringbedden die zijn voorzien van dekbedden en kussens. Badkamer met douche. Apart toilet Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's bij de bungalow.

 

6-persoons bungalow C6

  
6-persoons bungalow C6

Vrijstaande accommodatie. Oppervlakte ca. 70m2. Woonkamer met panorama-raam en open keuken met o.a. combi-magnetron en vaatwasser. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspring bedden en wastafel. Badkamer met douche en toilet en een apart 2e toilet. Terras op het zuiden met tuinmeubilair. Parkeerplaats voor maximaal 2 auto's. Alle bungalows van dit type zijn rookvrij.

 

6-persoons bungalow VT6

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow VT6

Vrijstaande accommodatie. Oppervlakte ca. 78m2. Woonkamer met open haard en open keuken met o.a. magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en waterkoker. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en wastafel. Badkamer met douche en een apart toilet. Terras op het zuiden met tuinmeubilair. Parkeerplaats voor twee auto's bij de bungalow.

 

8-persoons bungalow VT8

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
8-persoons bungalow VT8

Vrijstaande accommodatie. Oppervlakte ca. 110m2. Ruime woonkamer en open keuken met o.a. vaatwasser en magnetron. Vier slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Er zijn 2 badkamers met een wastafel en een douche, waarvan één badkamer extra voorzien van ligbad en toilet. Daarnaast is er nog een apart toilet. Terras op het zuiden met tuinmeubilair. De bungalow heeft een fietsenberging en 2 parkeerplaatsen.

RCN Vakantiepark Toppershoedje
RCN Vakantiepark Toppershoedje

Ouddorp, NL-Zuid-Holland

Vlakbij het strand op het schiereiland Goeree-Overflakkee

Pluspunten:- Direct gelegen aan het breedste strand van Nederland- Vele watersportmogelijkheden in de buurt- Restaurant, snackbar…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons appartement A2

  
2-persoons appartement A2

Geschakelde 1-kamer studio op de begane grond. Woonruimte met zithoekje, TV, WIFI (tegen betaling) en twee 1-persoonsbedden. Keukenhoek met o.a. dubbele kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terrasje met tuinmeubilair.

 

2-persoons appartement A2+

  
2-persoons appartement A2+

Geschakeld appartement op de begane grond. Oppervlakte ca. 25m2. Woonkamer met TV, WIFI (tegen betaling), zithoekje en keukenhoek met dubbele kookplaat, koffiezetapparaat, magnetron en waterkoker. Eén slaapkamer met en twee 1-persoonsbedden met dekbedden. Badkamer met douche en toilet. Terrasje met tuinmeubilair. Ligging: op 5 minuten loopafstand van het strand.

 

2-persoons bungalow 2L

  
2-persoons bungalow 2L

Vrijstaande accommodatie. Woonkamer met openslaande terrasdeuren, LCD-TV, WIFI (tegen betaling), sfeerhaard, centrale verwarming en eethoek. Open keuken met o.a. combi-magnetron en vaatwasser. Eén slaapkamer met twee losse boxspring bedden. Badkamer met bad en aparte douche. Apart toilet. Privé infraroodsauna. Terras met tuinmeubilair.

 

2+2 (tot 12 jaar) persoons bungalow 4L

  
2+2 (tot 12 jaar) persoons bungalow 4L

Vrijstaande accommodatie. Oppervlakte ca. 65m2. Woonkamer met openslaande terrasdeuren, tv, WIFI (tegen betaling), houtkachel en open keuken met o.a.een koffiezetapparaat, vaatwasser en combi-magnetron. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en In de andere slaapkamer bevindt zich een half-hoogslaper met een tweede bed haaks eronder. Badkamer met douche en een apart toilet. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons bungalow 4B+

  
4-persoons bungalow 4B+

Vrijstaande bungalow met woonkamer met terrasdeuren, tv, WIFI (tegen betaling), eethoek en houtkachel. Open keuken voorzien van o.a. magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met douche. Apart toilet. Drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer met twee aparte 1-persoonsbedden en twee slaapkamers met allebei één 1-persoonsbed. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons bungalow 4XL

  
4-persoons bungalow 4XL

Vrijstaande bungalow met woonkamer met dubbele terrasdeuren, tv, WIFI (tegen betaling), eethoek en open keuken voorzien van o.a. combi-magnetron en vaatwasser. Centrale verwarming en houtkachel voor extra sfeer tijdens de kille dagen. Badkamer met douche. Apart toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden, wastafel en dekbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons luxe chalet type 4C

  
4-persoons luxe chalet type 4C

Vrijstaande accommodatie. Rook- en huisdiervrij. Woonkamer met televisie, radio/cd-speler en DVD-speler. Keuken met o.a. een koffiezetapparaat, combi-magnetron en vaatwasser. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met douche en een apart toilet. CV. Terras met tuinmeubilair. Het plaatsen van een campingbedje is mogelijk in het tussenpad van de kinderslaapkamer, maar de ruimte is hier beperkt.

 

4-persoons mobile home MH4+

  
4-persoons mobile home MH4+

Vrijstaand en gelijkvloers. Woongedeelte met zit- en eethoek, flatscreen TV en sfeerhaard. Open keuken met 4-pits gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat, inbouw magnetron en een vaatwasser. De badkamer beschikt over een wastafel en douchecabine. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en kastruimte en één met twee 1-persoonsbedden. De 2e slaapkamer beschikt over wat kleinere bedden is daarom het beste geschikt voor kinderen t/m 12 jaar of kleine volwassenen. Terras met tuinset en parasol. De accommodaties zijn rookvrij.

 

4-persoons stacaravan Beachhome

  
4-persoons stacaravan Beachhome

Oppervlakte ca. 35m2. Type Beachhome is een stacaravan geschikt voormaximaal 4 volwassenen en 2 kinderen. Woonkamer met flatscreen tv, eethoek en elektrische kachel. Open keuken met o.a. een magnetron en koffiezetapparaat. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons stacaravan ST4

  
4-persoons stacaravan ST4

Oppervlakte ca. 35m2. Woonkamer met flatscreen tv, WIFI (tegen betaling), eethoek en gaskachel. Open keuken met o.a. een magnetron en koffiezetapparaat. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een 2-persoonsbed. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons bungalow TH6 met houtgestookte pizza oven

  
6-persoons bungalow TH6 met houtgestookte pizza oven

Vrijstaande,onlangs gerenoveerde accommodatie. Oppervlakte ca. 75m2. Woonkamer met dubbele terrasdeuren, flatscreen-tv, internet WIFI (tegen betaling) en houtkachel. Open keuken met o.a. een koffiezetapparaat, vaatwasser en combi-magnetron. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Dekbedden. Badkamer met douche en een apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Terrasverwarming en privé pizza oven ( houtgestookt). U kunt hier ook op barbecueën.

 

6-persoons luxe Duinlodge DL6

  
6-persoons luxe Duinlodge DL6

Vrijstaand luxe ingericht chalet, oppervlakte ca 58m². Woon/zitkamer met flatscreen TV. Compleet ingerichte keuken met o.a een vaatwasmachine, combimagnetron en RCN Espressomachine. Drie slaapkamers waarvan twee beschikken over een tweepersoonsbed en een over een stapelbed. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Openslaande terrasdeuren naar overdekte terrasvlonder met loungebank en terrasset. Deze nieuwe accommodatie beschikt over een centrale verwarming. Wifi beschikbaar in de accommodatie. Alle accommodaties van dit type zijn rookvrij.

RCN Vakantiepark Zeewolde
RCN Vakantiepark Zeewolde

Zeewolde, NL-Flevoland

Met eigen haven, zeilen en surfen op het Wolderwijd

Pluspunten:- Direct aan het Veluwemeer (Wolderwijd)- Paradijs voor zeilers, surfers en kanoërs- Zwemmen in natuurwater én in…

Meer parkinformatie »
 

2persoons bungalow T2

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
2persoons bungalow T2

Geschakelde bungalow. Woonkamer met schuifpui naar het terras met tuinmeubiliar. Open keuken met o.a. koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Op eerste verdieping één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Centrale verwarming.

 

4+2(tot 12 jaar) persoons chalet ZC6

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4+2(tot 12 jaar) persoons chalet ZC6

Vrijstaand chalet (geplaatst in 2011). Woon- en eetkamer met flatscreen tv en openslaande deuren naar het terras. Open keuken met o.a. combi-magnetron, vaatwasmachine en koffiezetapparaat. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Eén slaapkamer met een 2-persoonsbed, één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras met tuinmeubilair. Rookvrij. De chalets staan rustig maar centraal gelegen op een ruim veld met in het midden verschillende speeltoestellen. De onderlinge inrichting kan verschillen.

 

6-persoons bungalow T6

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow T6

Geschakelde bungalow. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken met o.a.magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. In de kleine slaapkamer beneden staat een stapelbed. Aan de woonkamer grenst de 2e slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden en een extra wastafel. Vanuit de woonkamer kunt u met de trap naar de vide. Op deze vide staan 2 eenpersoons boxspringbedden. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons bungalow TX6

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow TX6

Geschakelde bungalow. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken met o.a.magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en waterkoker. In de kleine slaapkamer beneden staat een 1-persoonsbed. Aan de woonkamer grenst de tweede slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden en er bevindt zich een extra wastafel in deze slaapkamer. Vanuit de woonkamer kunt u met de trap naar de vide. Op deze vide staan 2 eenpersoons boxspringbedden. Bovendien bevindt zich op deze bovenverdieping nog een slaapkamer met een 1-persoonsbed. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair.

RCN Vakantiepark de Flaasbloem
RCN Vakantiepark de Flaasbloem

Chaam, NL-Brabant

Midden in het bos met binnenzwembad en waterspeelparadijs

Pluspunten:- Midden in de Chaamse bossen- Binnenzwembad en waterspeelparadijs- Groot recreatiemeer met speelvoorzieningen en ligweide-…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow 4XL

  
4-persoons bungalow 4XL

Vrijstaand. Oppervlakte ca. 65m2. Woonkamer met tv, zit- en eethoek en open keuken met een o.a. een koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en toilet. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons stacaravan ST4+

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons stacaravan ST4+

Vrijstaand. Oppervlakte ca. 35m2. Woonruimte met tv, zit- en eethoek en open keuken met o.a. een magnetron en koffiezetapparaat. Gaskachel.Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Ter info: de stacaravans zijn "winterhard" (dus niet van aluminium).

 

6-persoons chalet C6

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons chalet C6

Vrijstaand. Oppervlakte ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eethoek, tv en open keuken met o.a.een combi-magnetron en vaatwasser. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden en wastafel. Badkamer met douche en toilet. Apart 2e toilet. Terras met tuinmeubilair.

 

8-persoons bungalow 8F

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
8-persoons bungalow 8F

Vrijstaand. Oppervlakte ca. 110m2. In oorsprong betreft het 2 geschakelde bungalows waardoor er een spiegelbeeld effect in de bungalow ontstaat. U heeft aan beide kanten van het huisje twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden, aan beide kanten een douche en een apart toilet. De woonkamer met tv, is extra groot en heeft twee open keukens. Deze zijn beide ingericht met een o.a een magnetron en koffiezetapparaat. Twee terrassen met tuinmeubilair.

RCN Vakantiepark de Jagerstee
RCN Vakantiepark de Jagerstee

Epe, NL-Gelderland

Kindvriendelijk park op de Veluwe

Pluspunten:- Midden op de Hoge Veluwe- Openluchtzwembad met peuter- en kleuterbad- Openluchttheater en supermarkt-…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow 4L

  
4-persoons bungalow 4L

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met open haard of houtkachel. Open keuken met zithoek. Twee slaapkamers met elk 2 1-persoons boxspringbedden, óf 1 slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden en 1 slaapkamer met een stapelbed. Badkamer met douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow.

 

4-persoons stacaravan ST4+

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons stacaravan ST4+

Vrijstaand. Oppervlakte ca. 35m2. Woonruimte met tv, zit- en eethoek en open keuken met o.a. een magnetron en koffiezetapparaat. Gaskachel.Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Ter info: de stacaravans zijn "winterhard" (dus niet van aluminium).

 

6-persoons bungalow VT6

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow VT6

Vrijstaand. Woonkamer met open haard,een flatscreen TV, een dvd-speler en eethoek. Open keuken met een 4-pits gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker en een magnetron. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoonsboxspringbedden, één slaapkamer met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Dekbedden en kussens aanwezig. Badkamer met douche. Apart toilet. Vanuit de woonkamer heeft u via de schuifpui direct toegang tot het terras. Het terras is voorzien van een terrastafel en 6 terrasstoelen. Soms heeft dit type bungalow een verdieping.

RCN Vakantiepark de Noordster
RCN Vakantiepark de Noordster

Dwingeloo, NL-Drenthe

Kindvriendelijk park in wandel- en fietsprovincie Drenthe

Pluspunten:- Gelegen in Nationaal Park Dwingelderveld, hartje Drenthe- Verwarmd buitenbad (gratis toegang) op loopafstand-…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow Jupiter

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons bungalow Jupiter

Vrijstaand. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, DVD-speler en houtkachel. Open keuken met magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met douche. Apart toilet. Twee slaapkamers, waarvan één met twee 1-persoons boxspringbedden en één met een 2-persoonsbed. Beiden met wastafel. Terras met tuinmeubilair

 

6-persoons bungalow Mercurius

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow Mercurius

Vrijstaand. Woonkamer met eethoek, openslaande terrasdeuren, open haard, tv en DVD-speler. Open keuken met o.a. vaatwasser, combi-magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met douche. Apart toilet. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden, dekbedden en wastafel. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons bungalow Saturnus

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow Saturnus

Vrijstaand. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV , dvd-speler en houtkachel of open haard. Open keuken met eethoek, vaatwasser, koffiezetapparaat en combi-magnetron. Badkamer met douche. Apart toilet. Drie slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoonsboxspringbedden, dekbedden, kussens en eigen wastafel. Grote terrasdeuren in de woonkamer naar het terras met tuinmeubilair. Het interieur kan verschillen per accommodatie.

RCN Vakantiepark de Potten
RCN Vakantiepark de Potten

Offingawier, NL-Friesland

Aan het Sneekermeer, met bootverhuur en zwemvijver

Pluspunten:- Twee eigen jachthavens- Restaurant met terras aan het water- Watersportparadijs Ligging van RCN Vakantiepark de Potten…

Meer parkinformatie »
 

2+ 2 (tot 12 jaar) persoons bungalow 4L

  
2+ 2 (tot 12 jaar) persoons bungalow 4L

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met zit-en eethoek en TV. Open keuken met o.a. koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden en één met een wastafel.. Bedden voorzien van dekbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons bungalow SL6

  
6-persoons bungalow SL6

Vrijstaande bungalow, direct aan het water gelegen. Woonkamer met openslaande terrasdeuren, zit-en eethoek en TV. Open keuken met o.a.vaatwasser en combi- magnetron. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Eén slaapkamer op de begane grond met twee 1-persoons boxspringbedden. Op eerste verdieping twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Extra toilet Alle bedden hebben dekbedden. Houten terras met tuinmeubilair voor 6 personen waaronder enkele verstelbare tuinstoelen met kussens en parasol. Ook staat daar een unieke houtgestookte pizzaoven.

 

6-persoons bungalow W6L

  
6-persoons bungalow W6L

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met zit-en eethoek en TV. Open keuken met o.a. koffiezetapparaat,magnetron en waterkoker. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers met in elk twee 1-persoons of 2-persoons boxspringbedden. Bedden voorzien van dekbedden. Terras met tuinmeubilair. Parkeerplaats voor 1 auto.

 

6-persoons chalet C6

  
6-persoons chalet C6

Vrijstaand chalet nabij het water. Woonkamer met groot panoramaraam, zit-en eethoek en TV. Open keuken met o.a. vaatwasser en combi-magnetron. Badkamer met wastafel douchecabine en toilet. Extra apart toilet. Drie slaapkamers met in elk twee 1-persoons boxspringbedden. Bedden voorzien van dekbedden. Terras met tuinmeubilair.

RCN Vakantiepark de Schotsman
RCN Vakantiepark de Schotsman

Kamperland, NL-Zeeland

Eindeloos veel watersportmogelijkheden aan het Veerse Meer

Pluspunten:- Watersportparadijs aan het Veerse Meer- Verwarmd buitenbad met glijbanen- Noordzeestrand op 2 km van het park-…

Meer parkinformatie »
 

4-pers. appartement Veerse Meer (4S)

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-pers. appartement Veerse Meer (4S)

Appartement direct gelegen aan het Veerse Meer, op de eerste etage of begane grond. U kunt hier een voorkeur voor opgeven maar dit is geen garantie. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken met o.a. magnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden, dekbedden en wastafel. Eén slaapkamer heeft ook een TV. Balkon of terras met tuinmeubilair met zicht op het Veerse Meer. Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

6-persoons bungalow VL6

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow VL6

Geheel gerenoveerde en geschakelde bungalow. Oppervlakte ca. 80m2. In 2013 vernieuwd met o.a. nieuw meubilair, nieuwe vloer en een flatscreen TV. Woonkamer met schuifpui en open haard. Open keuken met o.a. magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en 4-pits gasfornuis. Badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en wastafel op de begane grond en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden op de bovenverdieping waarvan er 1 met wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Centrale verwarming. Draadloos internet (tegen betaling zijn er kaarten verkrijgbaar bij de receptie). Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto in de buurt van de bungalow.

RCN Vakantiepark het Grote Bos
RCN Vakantiepark het Grote Bos

Doorn, NL-Utrecht

Aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Pluspunten:- Gelegen op het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug- Verwarmd buitenbad met glijbaan, waterspeelparadijs en ligweide-…

Meer parkinformatie »
 

2+2 (tot 12 jaar) pers. bungalow GB4

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
2+2 (tot 12 jaar) pers. bungalow GB4

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte 42m2. Woonkamer met zit- en eethoek, Flatscreen TV en DVD-speler. Open keuken met 4-pits gasstel, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met douche en apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee 1-persoons boxspringbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Beide slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. Bedden voorzien van dekbedden. Terras met tuinmeubilair. Alle bungalows van dit type zijn rookvrij

 

6-persoons bungalow 6L

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow 6L

VERNIEUWD! Vrijstaande gerenoveerde bungalow. Oppervlakte 56m2. Woonkamer met zit-, eethoek en Flatscreen TV. Open keuken met o.a. magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Badkamer met douche en apart toilet. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Bedden voorzien van dekbedden. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie. Terras met tuinmeubilair. Alle bungalows van dit type zijn rookvrij

 

6-persoons bungalow GB6

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow GB6

Vrijstaande 6-persoonsbungalow. Woonkamer met openslaande terrasdeuren, zit- en eethoek en TV, dvd/video en stereo/cd. Open keuken met o.a. vaatwasser, koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Begane grond: één slaapkamer met twee 1-persoons boxspring bedden, dekbedden en een wastafel. Op de eerste verdieping: Twee ruime slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden met dekbedden en wastafel. Terras met tuinmeubilair. Kinderstoel en campingbed zijn standaard aanwezig. Linnengoed voor het campingbed zelf mee nemen. Alle bungalows van dit type zijn rookvrij.

 

7-persoons bungalow met sauna 7FS

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
7-persoons bungalow met sauna 7FS

Vrijstaande Finse bungalow met sauna. Deze geheel in hout opgetrokken bungalow beschikt over een woonkamer met openslaande terrasdeuren, zit- en eethoek en TV, dvd/video en stereo/cd. Open keuken met o.a. vaatwasser, koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Begane grond: één slaapkamer met twee 1-persoons boxspring bedden, dekbedden en een wastafel. Op de eerste verdieping: één slaapkamer met drie 1-persoons boxspring bedden met dekbedden en wastafel en één slaapkamer met twee 1-persoons boxspring bedden met dekbedden en wastafel. Infrarood sauna. Terras met tuinmeubilair. Kinderstoel en campingbed zijn standaard aanwezig. Linnengoed voor het campingbed zelf mee nemen. Alle bungalows van dit type zijn rookvrij.

Recreatiecentrum Adelhof
Recreatiecentrum Adelhof

Vledder, NL-Drenthe

Omgeven door heidevelden en bossen, met visvijver

Ligging van Recreatiecentrum Adelhof. Recreatiecentrum Adelhof is een gezellig familiepark in het bosrijke gebied van Zuid-West…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons bungalow Type 6A

  
6-persoons bungalow Type 6A

Geschakelde bungalow, volledig gelijkvloers. Eenvoudig ingerichte woonkamer met schuifpui naar terras. Open haard (fireblocks). 3 slaapkamers; één met twee 1-persoonsbedden, één met een twee 1-persoonsboxspringbedden en één met een stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet.

Recreatieoord Veluwe Strandbad
Recreatieoord Veluwe Strandbad

Elburg, NL-Gelderland

Met eigen zandstrand, direct aan het Veluwemeer gelegen

Ligging van Recreatieoord Veluwe Strandbad. Recreatieoord Veluwe Strandbad ligt direct aan het Veluwemeer en zich dan ook door zijn…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons bungalow Comfort

  
6-persoons bungalow Comfort

Vrijstaande bungalow, gelegen aan een binnentuin of direct aan het Veluwemeer. Begane grond, comfortabel ingerichte woonkamer met schuifpui naar terras. Volledig ingerichte open keuken met magnetron. Een door deurtjes afsluitbare 2-persoons bedstee. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet Bergruimte. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden waarvan 1 met een wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. In de bungalow is standaard een kinderbed en kinderstoel aanwezig.

 

8-persoons bungalow Royal Sauna

  
8-persoons bungalow Royal Sauna

Vrijstaande bungalow. Gelegen aan een binnentuin of direct aan het Veluwemeer. Begane grond: comfortabel ingerichte woonkamer met schuifpui naar terras. Volledig ingerichte open keuken met magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met douche en wastafel. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Apart toilet. Bergruimte. Verdieping: drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Badkamer met twee wastafels, ligbad en toilet. De bungalow beschikt over een sauna. In de bungalow is standaard een kinderbed en kinderstoel aanwezig.

 

10-persoons bungalow Royal

  
10-persoons bungalow Royal

Vrijstaande bungalow. Gelegen aan een binnentuin of direct aan het Veluwemeer. Begane grond: comfortabel ingerichte woonkamer met schuifpui naar terras. Volledig ingerichte open keuken met magnetron en vaatwasmachine. Badkamer met douche en wastafel. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Apart toilet. Bergruimte. Verdieping: vier slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Badkamer met twee wastafels, ligbad en toilet. In de bungalow is standaard een kinderbed en kinderstoel aanwezig.

Recreatiepark 'n Kaps
Recreatiepark 'n Kaps

Tubbergen, NL-Overijssel

Voldoende vermaak voor jong en oud op park en in omgeving

Ligging van Recreatiepark ’n Kaps. Recreatiepark ’n Kaps is gelegen in Tubbergen, in het gastvrije Twente in Overijssel. U verblijft…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow Type Schuur

  
4-persoons bungalow Type Schuur

Vrijstaand. Woonkamer met TV, centrale verwarming en vloer verwarming. Keuken is volledig ingericht met o.a. een vaatwasser en een magnetron. Badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en een kussen. Via de openslaande deuren een terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons mobile home

  
4-persoons mobile home

Vrijstaand. Woongedeelte met TV. Compleet ingerichte keuken. Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoons bed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinbeubilair.

 

5-persoons bungalow Type Boerderij

  
5-persoons bungalow Type Boerderij

Geschakeld. Woonkamer met TV, centrale verwarming en vloerverwarming. Keuken is volledig ingericht met o.a. een vaatwasser en een magnetron. Badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoons bedden en één slaapkamer met één 1-persoons bed. 1e verdieping: Eén slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en een kussen. Via de openslaande deuren een terras met tuinmeubilair.

 

5-persoons bungalow Type Kapschuur

  
5-persoons bungalow Type Kapschuur

Vrijstaand. Woonkamer met TV, centrale verwarming en vloerverwarming. Keuken is volledig ingericht met o.a. een vaatwasser en een magnetron. Badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoons bedden en één slaapkamer met één 1-persoons bed. 1e verdieping: Eén slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en een kussen. Via de openslaande deuren een terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons mobile home

  
6-persoons mobile home

Vrijstaand. Woongedeelte met TV. Compleet ingerichte keuken. Badkamer met douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoons bed, één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met stapelbed. Terras met tuinbeubilair.

 

10-persoons bungalow Twente Lodge

  
10-persoons bungalow Twente Lodge

Vrijstaand met een opp. van ca. 150m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en open keuken met onder andere een vaatwasser, koffiezetapparaat en combi-magnetron. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoonsbedden en een aangrenzende badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Verdieping: badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers elk geschikt voor 3 personen. Er is WiFi aanwezig. Terras met meubilair en uitzicht over de visvijver.

 

18-persoons bungalow Type De kapshoeve

  
18-persoons bungalow Type De kapshoeve

Begane grond: Woonkamer is voorzien van een zit- en eethoek en TV. Keuken met vaatwasser, magnetron en oven. Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers voorzien zijn van 2 hoog-laag bedden en één slaapkamer voorzien van twee 1-persoonsbedden. Twee badkamers met een douche en toilet geschikt voor mindervaliden. Eén apart toilet en een aparte douche. 1e Verdieping: twee 3-persoonskamers, één 2-persoonskamer en één 4-persoonskamer, verder bevindt zicht op de 1ste verdieping nog een aparte douche en een apart toilet en een badkamer voorzien van douche, toilet en whirlpool. Terras.
De prijs voor een verblijf in de 18 persoons groepsaccommodatie de Kapshoeve is gebaseerd op 12 personen. Indien u met meerdere personen verblijft komt er een toeslag van weekend € 37,50, midweek € 42,-, week € 72,50 euro per persoon bij. Pasen € 37.50 p.p., Hemelvaart € 42,- p.p. en Pinksteren zijn te boeken op aanvraag.


Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21

Bungalows Nederland

Heerlijk vakantie vieren in eigen land! Nederland heeft veel in petto voor toeristen: attractieparken, natuurrecreatie, authentieke dorpen, bruisende steden, cultuur en nog veel meer. Reserveer een bungalow in Nederland en geniet van een onvergetelijk verblijf.

U heeft een uitgebreide keus aan bungalowparken zodat u kunt selecteren op uw wensen. Dat hangt af van de samenstelling van de reizigers en uw interesses. Bent u met kinderen? Een bungalow in Nederland met speciaal ingerichte kinderkamers, traphekjes en speelmaterialen zijn het overwegen waard. Bovendien worden parkvoorzieningen, zoals zwembad, speeltuin en ballenbak uitbundig toegejuicht door deze groep jonge vakantiegangers. Liefhebbers van rust en ontspanning zullen daarentegen juist weer op zoek gaan naar een meer luxe bungalow in Nederland, misschien wel met sauna en open haard, gesitueerd op een kleinschalig park.

Er zijn zoveel boeiende plekken nog te ontdekken in Nederland, iedere streek kent zijn eigen tradities, geschiedenis en karakteristieken. Bij Drenthe denken we aan hunebedden, bij Twente aan klootschieten, bij Limburg aan het heuvelachtige landschap en zo kunnen we bij iedere provincie wel iets bedenken. Tijdens uw (korte) vakantie of lang weekend in een bungalow in Nederland zult u letterlijk de sfeer proeven van de streek, bij het nuttigen van lokale lekkernijen, zoals de Zeeuwse Bolus en de Friese Sûkerbole.

Heeft u al zin om te gaan? Zoek en boek een scherpe bungalow aanbieding in Nederland.

Last minute bungalow Nederland 

Er is een grote verscheidenheid aan bungalowparken door heel in Nederland, meestal met een praktische ligging ten opzichte van pretparken, natuurgebieden, winkelsteden en andere recreatieve doeleinden. Voor een gunstige last minute in Nederland ziet u op bungalowS.nl diverse aanbiedingen staan en ook kan een reservering voor een Mystery Park van Center Parcs u tientallen Euro’s besparen. Een voordeel van een bungalow in Nederland is de relatief korte reistijd, waardoor ook korte verblijven erg populair zijn. Even de wekelijkse drukte ontvluchten tijdens een weekendje in de natuur; heerlijk ontspannen en met elkaar genieten in een bungalow in Nederland.

Bedenkt u in een opwelling dat u er morgen, misschien zelfs nog vandaag eropuit wilt, dan kan dat. Het is nooit te laat om last minute een bungalow in Nederland te boeken, wij zorgen ervoor dat u de bevestiging heeft voordat u vertrekt.
Naar boven