Uw zoekopdracht

  • Land: Nederland

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Nederland

Resultaten: 908 t/m 983
Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21
Sorteer op
Molecaten Park De Agnietenberg

Zwolle, NL-Overijssel

Pluspunten:- Gelegen aan een recreatieplas - Veel kinderactiviteiten - Gelegen in een groene omgeving - Vlakbij Zwolle Ligging van Molecaten Park De…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Kamille

  
4-persoons Kamille

Vrijstaand opp. ca 34m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en open keuken met koelkast, magnetron, vaatwasser, Nespresso koffiezetapparaat en waterkoker. Twee badkamers elk met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Veranda met tuinmeubilair. De accommodatie is rook- en huisdiervrij.

 

6-persoons Pioen

  
6-persoons Pioen

Vrijstaand opp. ca 38m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en open keuken met koelkast, magnetron, vaatwasser, Senseo koffiezetapparaat en waterkoker. Eén badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en twee met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Veranda met tuinmeubilair. De accommodatie is rook- en huisdiervrij.

 

18-persoons landhuis De Agnietenberg

  
18-persoons landhuis De Agnietenberg

Vrijstaand rietgedekte landhuis. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Keuken met gasstel en elektrische kookplaat, koelkast., oven, magnetron, vaatwasser, filter koffiezetapparaat en waterkoker. Twee toiletten. Verdieping: badkamer met twee wastafels, twee douches en twee toiletten. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en één 1-persoonsbed, één slaapkamer met een 2-persoonsbed en wastafel en één slaapkamer met een 2-persoonsbed, één 1-persoonsbed en wastafel.Tweede verdieping: badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een stapelbed en één met een 2-persoonsbed en zes 1-persoonsbedden. Terras en veranda met tuinmeubilair. De accommodatie is rook- en huisdiervrij. Er kunnen maximaal 4 auto's bij de accommodatie geparkeerd worden.

Molecaten Park De Koerberg
Molecaten Park De Koerberg

Heerde, NL-Gelderland

Eindeloos wandelen en fietsen door bossen en heide

Ligging van Molecaten Park de Koerberg. Molecaten Park de Koerberg ligt in het Veluwse plaatsje Heerde, zo’n 20km ten zuiden van…

Meer parkinformatie »
 

5-persoons kampeer cabin Vlinder

  
5-persoons kampeer cabin Vlinder

Kampeer cabin, de sfeer van een tent met het comfort van een cabin, opp. ca. 25m2. De cabin beschikt over een ingericht keukentje met vaatwasser. Twee slaapcabines waarvan één met twee bedden en één met drie bedden waarvan één hoogslaper. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. De cabin is verder voorzien van een toilet en verwarming en een veranda met twee strandstoelen. Voor het douchen kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping.

 

6-persoons Molecaten tent

  
6-persoons Molecaten tent

Vrijstaande familietent, opp. 30m2. Twee slaapcabines voorzien van zes echte bedden. Kookbenodigheden met campingservies aanwezig. Voor gebruik van sanitair en douche maakt u gebruik van het sanitairgebouw op de camping. Een grote luifel met terras en tuinmeubilair. Internet is tegen betaling en u tent is voorzien van water en elektra en CAI.

 

6-persoons chalet Anemoon

  
6-persoons chalet Anemoon

Vrijstaand en rookvrij. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, TV en centrale verwarming. Open keuken met 4-pits gasstel, combi-magnetron, vaatwasser, waterkoker en Nespresso koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van een 2-persoonsbed en twee van twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Veranda met tuinmeubilair. Oplaadpunt voor een elektrische fiets. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie.

 

6-persoons chalet Zonnedauw

  
6-persoons chalet Zonnedauw

Vrijstaand. Opp. 36m2. Woon- en eetkamer met lcd-TV en internet via KPN HotSpots. Open keuken voorzien van een magnetron, vaatwasser, Senseo-koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers waarvan twee 1-persoonsbedden. Veranda met tuinmeubilair.

Molecaten Park De Leemkule
Molecaten Park De Leemkule

Hattem, NL-Gelderland

Rietgedekte accommodaties middenin een bosrijke omgeving

Ligging van Molecaten Park De Leemkule Dit sfeervolle familiepark met rietgedekte huizen ligt in Hattem, in de noordoostelijke punt…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons bungalow Petrea

  
2-persoons bungalow Petrea

Vrijstaand en rookvrij. Opp. ca. 30m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en DVD-speler. Open keuken met combi-magnetron, filter en Senseo koffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker, 4-pits gasstel en koelkast. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Eén slaapkamer met een 2-persoonsbed (bijplaatsen van een kinderbedje is niet mogelijk in de slaapkamer). Veranda met tuinmeubilair. Deze accommodaties beschikken over een oplaadpunt voor een elektrische fiets. WiFi is tegen betaling.

 

2-persoons bungalow Vuursteen (sauna)

  
2-persoons bungalow Vuursteen (sauna)

Vrijstaand en rookvrij. Opp. ca.38m2. Woonkamer met zit- en eethoek, LCD TV, DVD- en CD-speler. Open keuken met combi-magnetron, filter en Senseo koffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker, 4-pits gasstel en koelkast. Badkamer met wastafel, douche, toilet en sauna. Eén slaapkamer met een 2-persoonsbed (bijplaatsen van een kinderbedje is niet mogelijk in de slaapkamer). Veranda met tuinmeubilair. Deze accommodaties beschikken over een oplaadpunt voor een elektrische fiets. WiFi is tegen betaling.

 

2+2 (tot 12 jaar) persoons Pipowagen

  
2+2 (tot 12 jaar) persoons Pipowagen

Vrijstaand en rookvrij. Opp. ca. 25m2. Woonkamer met zit- en eethoek, LCD TV en DVD- en CD-speler. Open keuken met magnetron, Senseo koffiezetapparaat, waterkoker, 4-pits gasstel en koelkast.Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één voorzien van een 2-persoonsbed en één van een stapelbed. Het bijplaatsen kindermeubilair is niet mogelijk. Kleine veranda en terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons bungalow Hanze

  
4-persoons bungalow Hanze

Vrijstaand en rookvrij. Opp. ca. 51m2. Woonkamer met zit- en eethoek, LCD TV, DVD- en CD-speler. Open keuken met combi-magnetron, filter en Senseo koffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker, 4-pits gasstel en koelkast. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en eéén met twee 1-persoonsbedden. Veranda met tuinmeubilair. Deze accommodaties beschikken over een oplaadpunt voor een elektrische fiets. WiFi is tegen betaling.

 

4-persoons bungalow Molecaten

  
4-persoons bungalow Molecaten

Vrijstaand en rookvrij. Opp. ca. 76m2. Woonkamer met zit- en eethoek, LCD TV, DVD- en CD-speler. Open keuken met combi-magnetron, filter en Senseo koffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker, 4-pits gasstel en koelkast. Badkamer met wastafel, douche en ligbad. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Overdekt terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. WiFi is tegen betaling.

 

4-persoons bungalow Sprengen

  
4-persoons bungalow Sprengen

Vrijstaand en rookvij. Opp. ca. 47m2. Woonkamer met zit- en eethoek, LCD TV, DVD- en CD-speler. Open keuken met combi-magnetron, filter en Senseo koffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker, 4-pits gasstel en koelkast. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. Veranda met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. WiFi is tegen betaling.

 

4+2 (tot 4 jaar) pers. bungalow Kroost

  
4+2 (tot 4 jaar) pers. bungalow Kroost

Vrijstaand en rookvrij. Opp. ca. 65m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, DVD- en CD- speler, kinderstoel en kinderbox. Open keuken met combi-magnetron, filterkoffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker, 4-pits gasstel en koelkast. Badkamer met wastafel, douche en kinderbadje. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoons boxspringbed en wastafel, één met twee 1-persoons boxspringbedden en één met een ledikant, commode en peuterbed (exclusief dekentje en linnen, afmetingen matras: ledikant 60 x 120 cm, peuterbed 70 x 150 cm). De accommodatie beschikt tevens over een wipstoel, speelkleed, babygym en speeleiland. Terras met tuinmeubilair. WiFi is tegen betaling.

 

6-persoons bungalow Buitengoed

  
6-persoons bungalow Buitengoed

Vrijstaand en rookvrij. opp. ca. 65m2. Opp. ca.38m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, DVD- en CD-speler. Open keuken met combi-magnetron, filterkoffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker, 4-pits gasstel en koelkast. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoons boxspringbedden en één met een 2-persoons boxspringbed en wastafel. Veranda met tuinmeubilair en twee ligbedden. Deze accommodaties beschikken over een oplaadpunt voor een elektrische fiets. WiFi is tegen betaling.

 

6-persoons bungalow Molecaten

  
6-persoons bungalow Molecaten

Vrijstaand en rookvrij. Opp. ca. 90m2. Woonkamer met zit- en eethoek, LCD TV, DVD- en CD-speler. Open keuken met combi-magnetron, filter en Senseo koffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker, 4-pits gasstel en koelkast. Badkamer met wastafel, douche, ligbad en radio. Apart toilet. drie slaapkamers alle voorzien van twee 1-persoonsbedden en één met een wastafel. Terras met tuinmeubilair. WiFi is tegen betaling.

 

6-persoons bungalow Veluwe

  
6-persoons bungalow Veluwe

Vrijstaand en rookvrij. Opp. ca. 65m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, DVD- en CD-speler. Open keuken met combi-magnetron, filterkoffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker, 4-pits gasstel en koelkast. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met een 2-persoonsbed en wastafel. Terras met tuinmeubilair. WiFi is tegen betaling.

 

8-persoons bungalow Veluwe

  
8-persoons bungalow Veluwe

Vrijstaand en rookvrij. Opp. ca. 110m2. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard, TV, DVD- en CD-speler. Open keuken met magnetron, filterkoffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker, 4-pits gasstel en koelkast. Badkamer met twee wastafels en twee douches. Twee aparte toiletten. Vier slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en twee met een 2-persoonsbed en wastafel. Terras met tuinmeubilair. WiFi is tegen betaling.

Molecaten Park Flevostrand
Molecaten Park Flevostrand

Biddinghuizen, NL-Flevoland

Aan het Veluwemeer, met binnen- en buitenzwembad

Ligging van Molecaten Park Flevostrand Met haar ligging direct aan het Veluwemeer en de vele faciliteiten is Molecaten Park…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet Karekiet

  
4-persoons chalet Karekiet

Vrijstaand, opp. ca. 25m2. Woongedeelte met zit- en eethoek met TV. Open keuken voorzien van 4-pits gasstel, koelkast, afwasmachine, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer twee 1-persoons bedden en één slaapkamer met een stapelbed. Overdekte veranda met tuinmeubilair.

 

4-persoons chalet Steltloper

  
4-persoons chalet Steltloper

Vrijstaand, opp. ca. 25m2. Woongedeelte met zit- en eethoek met TV. Open keuken voorzien van 4-pits gasstel, koelkast, afwasmachine, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer twee 1-persoons bedden en één slaapkamer met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair.

 

5-persoons Luxe Season tent (met badkamer)

  
5-persoons Luxe Season tent (met badkamer)

Oppervlakte ca. 39m2. Compleet ingerichte luxe tent van canvas. In de tent is een verrijdbare keuken aanwezig, voorzien van 4-pits gasstel, koelkast, Senseo en waterkoker. Zit- en eethoek met TV. Badkamer met douche, toilet en wasbak. Eén slaapkamer met 1-persoons boxspring en stapelbed. In de woonkamer staat nog een 2-persoons boxspring. Bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. De slaap- en badkamer zijn gescheiden door middel van een canvasdoek. Veranda met zitgedeelte en luifel. De tent wordt verwarmd door een gaskachel.

 

5-persoons kampeer cabin Vlinder

  
5-persoons kampeer cabin Vlinder

Kampeer cabin, de sfeer van een tent met het comfort van een cabin, opp. ca. 25m2. De cabin beschikt over een ingericht keukentje met vaatwasser. Twee slaapcabines waarvan één met twee 1-persoonsbedden en één met drie 1-persoonsbedden waarvan één hoogslaper. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. De cabin is verder voorzien van een toilet, elektrische verwarming en een veranda met twee strandstoelen. Voor het douchen kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping.

 

6-persoons chalet IJsvogel

  
6-persoons chalet IJsvogel

NIEUW! Vrijstaand, opp. ca. 36m2. Woongedeelte met zit- en eethoek met lcd-TV. Open keuken voorzien van 4-pits gasstel, koelkast, afwasmachine, magnetron, waterkoker en Senseo koffiezetapparaat. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamer twee 1-persoons bedden en één slaapkamer met een 2-persoons bed. Terras/veranda met tuinmeubilair. Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen aanwezig. Deze accommodaties zijn rookvrij.

 

6-persoons chalet Pioen

  
6-persoons chalet Pioen

Vrijstaand en rookvrij, opp. ca. 38m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, TV en elektrische kachel. Open keuken met 4-pits gasstel, magnetron, vaatwasser, waterkoker en Senseo koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van een 2-persoonsbed en twee van twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Veranda met tuinmeubilair. Oplaadpunt voor een elektrische fiets.

 

6-persoons mobile home Fuut

  
Molecaten Park Het Landschap

Wateren, NL-Drenthe

In natuurgebied Drents-Friese Wold, met overdekt zwembad

Ligging van Molecaten Park Het Landschap. Molecaten Park Het Landschap is een groot vakantiepark gelegen in Wateren, een Drents dorpje in het prachtige…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons Drenthe tent

  
6-persoons Drenthe tent

Vrijstaand en rookvrij, opp. ca 29m2. Leefgedeelte voorzien van eettafel, keukenblok met 4-pits gasstel, koelkast, Senseo koffiezetapparaat en waterkoker. Drie slaapcabines waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Luifel en terras met tuinmeubilair.Let op: u maakt gebruik van het sanitair en douches in het sanitaigebouw op de camping

 

6-persoons chalet Lupine

  
6-persoons chalet Lupine

Vrijstaande luxe familiechalet. Opp. 36m2. Woon-/ eetkamer met lcd-tv. Open keuken met 4-pits gasstel, Senseo-koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser, waterkoker en koelkast. Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een tweepersoonsbed. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Grote veranda met tuinmeubilair.

Molecaten Park Hoogduin
Molecaten Park Hoogduin

Cadzand, NL-Zeeland

Ligging van Molecaten Park Hoogduin Zoals de naam al zou vermoeden ligt Molecaten Park Hoogduin achter een hoge duin. Ideaal voor een…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet Strandjutter

  
4-persoons chalet Strandjutter

Vrijstaand. ca 43m2. Woon-/eetkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van oa een vaatwasmachine, senseo koffiezetapparaat en magnetron. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras/veranda met tuinmeubilair. Deze chalets zijn gelegen op het huisdierenveld.

 

5-persoons chalet Beachhome

  
5-persoons chalet Beachhome

Vrijstaand. ca 40m2. Woon-/eetkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van oa een vaatwasmachine, senseo koffiezetapparaat en magnetron. Twee slaapkamers één voor zien van twee 1-persoons bedden en een slaapkamer met een stapelbed en een 1-persoons bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair.

 

5-persoons chalet Vilette

  
5-persoons chalet Vilette

Vrijstaand. ca 43m2. Woon-/eetkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van oa een vaatwasmachine, senseo koffiezetapparaat en magnetron. Twee slaapkamers één voor zien van twee 1-persoons bedden en een slaapkamer met een stapelbed en een 1-persoons bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair.

 

5-persoons chalet Zonnestraal

  
5-persoons chalet Zonnestraal

Vrijstaand, opp ca 30m2. Woon-/eetkamer met televisie. Open keuken met 4-pits gasstel, koelkast, magnetron, vaatwasser, Senseo en fluitketel.Badkamer met douche en wasbak. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met drie 1-persoonsbedden, waarvan één hoogslaper.

 

5-persoons kampeer cabin Vlinder

  
5-persoons kampeer cabin Vlinder

Vrijstaand, opp ca 25m2. Woongedeelte met eethoek, tv en elektrische verwarming. Open keuken met o.a. 4-pit gasstel, koelkast, vaatwasser, Senseo-koffiezetapparaat en fluitketel. Eigen toilet, voor het douchen maakt u gebruik van de sanitaire voorzieningen op de camping. Twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met drie 1-persoonsbedden, waarvan één hoogslaper. Compleet te openen front (tentdoek).

 

6-persoons chalet Zomerzon

  
6-persoons chalet Zomerzon

Vrijstaand, opp ca 36m2. Woon-/eetkamer met televisie en elektrische kachel. Open keuken met 4-pits gasstel, koelkast, magnetron, vaatwasser, Senseo en waterkoker. Badkamer met douche en wasbak. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden.

Molecaten Park Kuierpad

Wezuperbrug, NL-Drenthe

Vakantiepark met veel spannende activiteiten

Pluspunten:- Verschillende speeltuinen en sportvelden - Het gehele jaar skiën - Buitenzwembad met glijbaan - Midgetgolf- en jeu de boulesbaan - Binnen…

Meer parkinformatie »
 

5-persoons kampeer cabin Vlinder

  
5-persoons kampeer cabin Vlinder

Vrijstaand. Opp. 25m2. De sfeer van een tent met het comfort van een cabin. Leefruimte met eetkamertafel en stoelen en elektrische verwarming. Keukenblok met 4-pits gasstel, koffiezetapparaat, fluitketel en koelkast. Twee slaapcabines waarvan één met twee 1-persoons bedden en één met drie 1-persoonsbedden waarvan één hoogslaper. Terras met tuinmeubilair en parasol. Eigen toilet. Voor het douchen kan gebruik gemaakt worden van het algemene sanitairgebouw op de camping.

 

6-persoons bungalow Kuierpad

  
6-persoons bungalow Kuierpad

Vrijstaand. Opp. 59m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van magnetron, vaatwasmachine, koffiefilterapparaat en senseo-koffiezetapparaat en een waterkoker. Apart toilet en badkamer met douche in ligbad. Een 2-persoonsbedstee. 1e verdieping: Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en toilet. Terras met tuinmeubilair en parasol. Extra schuurtje voor o.a. fietsen en met oplaadpunt voor elektrische fietsen.

 

6-persoons chalet Lupine

  
6-persoons chalet Lupine

Vrijstaand. Opp. 36m2. Woon- en eetkamer met lcd-TV. Open keuken voorzien van een magnetron, vaatwasmachine, Senseo-koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Veranda met tuinmeubilair. Draadloos internet aanwezig, tegen betaling. Parkeren is voor de hier bestemde centrale parkeerplaats.

 

6-persoons chalet Pioen

  
6-persoons chalet Pioen

Vrijstaand en rookvrij, opp. ca. 38m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, TV en elektrische kachel. Open keuken met 4-pits gasstel, magnetron, vaatwasser, waterkoker en Senseo koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van een 2-persoonsbed en twee van twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Veranda met tuinmeubilair. Oplaadpunt voor een elektrische fiets.

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin
Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Leersum, NL-Utrecht

Ruim opgezet park met een scala aan faciliteiten

Ligging van Molecaten Park Landgoed Ginkelduin. Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is een gezellig vakantiepark gelegen in het…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons bosappartement de luxe met sauna

  
2-persoons bosappartement de luxe met sauna

Luxe ingerichte 2-persoons Bosappartement (ca. 45 m2) liggen op de begane grond of 1e verdieping (geen lift) en hebben een luxe inrichting. Woon-/eetkamer met comfortabele zit- en eethoek, LCD tv en Blu Ray speler (dvd). Half open keuken met 4-pits gasstel, koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron en Senseo. Slaapkamer met twee 1-persoons boxsprings en LCD tv. Badkamer met aangename douchecel met thermosstatische douchemengkraan. Naast de badkamer bevindt zich uw privé sauna. Balkon of terras met zitje. Uw huisdier is niet toegestaan. LET OP: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is een autoluw park. Bij aankomst en vertrek kunt u met de auto naar uw accommodatie rijden. Tussentijds staat uw auto centraal geparkeerd. Voor evt. boodschappen en dergelijke, kunt u gebruik maken van bagagewagens.

 

4 persoons bungalow Fins

  
4 persoons bungalow Fins

Vrijstaande bungalow. Opp. 55m2. Woon-/eetkamer met zit-/eethoek, televisie, radio en CV. Openkeuken met gasstel, koelkast en koffiezetappraat. Er is geen waterkoker aanwezig. Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden, één slaapkamer beschikt over een wastafel. Overdekt terras met tuinmeubilair. . Per 26 april 2013 wordt de keuken uitgebreid met een combimagnetron en een vaatwasmachine. LET OP: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is een autoluw park. Bij aankomst en vertrek kunt u met de auto naar uw accommodatie rijden. Tussentijds staat uw auto centraal geparkeerd. Voor evt. boodschappen en dergelijke, kunt u gebruik maken van bagagewagens.

 

4-persoons bungalow Panorama

  
4-persoons bungalow Panorama

Geschakelde bungalow. Opp. 55m2. Woon-/eetkamer met zit-/eethoek, televisie, radio en CV. Openkeuken met gasstel, koelkast en koffiezetapparaat. Er is geen waterkoker aanwezig. Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Per 26 april 2013 wordt de keuken uitgebreid met een combimagnetron en een vaatwasmachine. LET OP: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is een autoluw park. Bij aankomst en vertrek kunt u met de auto naar uw accommodatie rijden. Tussentijds staat uw auto centraal geparkeerd. Voor evt. boodschappen en dergelijke, kunt u gebruik maken van bagagewagens.

 

4-persoons bungalow type Alfa de luxe met sauna en whirlpool

  
4-persoons bungalow type Alfa de luxe met sauna en whirlpool

Luxe vrijstaande bungalow (ca. 95 m2) bestaat uit 2 etages (traphekje aanwezig) en is voorzien van een luxe inrichting. Lichte woon-/eetkamer met comfortabele zit-/eethoek, LCD tv en Blu Ray speler (dvd) en schuifpui naar het terras met zitje (op het zuiden). Luxe open keuken met 4-pits gasstel, koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron en Senseo. Op de begane grond één slaapkamer met twee 1-persoons boxsprings en LCD tv. Ruime badkamer met whirlpool. Op de eerste etage bevind zich de sauna en een slaapkamer met twee 1-persoons boxsprings en LCD tv. Uw huisdier is niet toegestaan. LET OP: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is een autoluw park. Bij aankomst en vertrek kunt u met de auto naar uw accommodatie rijden. Tussentijds staat uw auto centraal geparkeerd. Voor evt. boodschappen en dergelijke, kunt u gebruik maken van bagagewagens.

 

5-persoons Luxe Season tent (met badkamer)

  
5-persoons Luxe Season tent (met badkamer)

Oppervlakte ca. 39m2. Compleet ingerichte luxe tent van canvas. In de tent is een verrijdbare keuken aanwezig, voorzien van 4-pits gasstel, koelkast, senseo en waterkoker. Zit-en eethoek met tv. Badkamer met douche, toilet en wasbak. Eén slaapkamer met 1-persoons boxspring en stapelbed. In de woonkamer staat nog een 2-persoons boxspring. Bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. De slaap- en badkamer zijn gescheiden door middel van een canvasdoek. Veranda met zitgedeelte en luifel. De tent wordt verwarmd door een gaskachel. LET OP: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is een autoluw park. Bij aankomst en vertrek kunt u met de auto naar uw accommodatie rijden. Tussentijds staat uw auto centraal geparkeerd. Voor evt. boodschappen en dergelijke, kunt u gebruik maken van bagagewagens.

 

6 persoons bungalow Fins

  
6 persoons bungalow Fins

Vrijstaand. Opp. 74 m2. Woon-/eetkamer met zit- en eethoek, tv, dvd-speler en centrale verwarming. Er is geen waterkoker aanwezig. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden waarvan 2 slaapkamers met een wastafel. Badkamer met douche en toilet. Extra apart toilet. Terras met tuinmeubilair. . Per 26 april 2013 wordt de keuken uitgebreid met een combimagnetron en een vaatwasmachine. LET OP: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is een autoluw park. Bij aankomst en vertrek kunt u met de auto naar uw accommodatie rijden. Tussentijds staat uw auto centraal geparkeerd. Voor evt. boodschappen en dergelijke, kunt u gebruik maken van bagagewagens.

 

6-persoons bungalow Alfa

  
6-persoons bungalow Alfa

Opp. 92 m2. Vrijstaand. Woonkamer met zit- en eethoek, tv, radio, dvd-speler. Open keuken voorzien van gasstel, koelkast en koffiezetapparaat, waterkoker, combi-magnetron en vaatwasmachine. Eén slaapkamer met een twee 1-persoonsbedden (boxsprings) en wastafel. Eerste verdieping: twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche. Apart toilet. Schuifpui naar terras met zitje. LET OP: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is een autoluw park. Bij aankomst en vertrek kunt u met de auto naar uw accommodatie rijden. Tussentijds staat uw auto centraal geparkeerd. Voor evt. boodschappen en dergelijke, kunt u gebruik maken van bagagewagens.

 

8-persoons bungalow Panorama

  
8-persoons bungalow Panorama

Vrijstaand. Opp. ca. 110 m2. Woon- /eetkamer met zit- en eethoek, tv, dvd-speler en centrale verwarming. Twee openkeukens met gasstel, koelkast en koffiezetapparaat. Er is in totaal 1 magnetron en waterkoker aanwezig. Vier slaapkamers waarvan twee slaapkamers met een 2-persoons bed (aparte matrassen) en twee slaapkamers met twee 1-persoons bedden. Twee badkamers met douche en toilet. Twee terrassen met tuinmeubilair. LET OP: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is een autoluw park. Bij aankomst en vertrek kunt u met de auto naar uw accommodatie rijden. Tussentijds staat uw auto centraal geparkeerd. Voor evt. boodschappen en dergelijke, kunt u gebruik maken van bagagewagens.

Molecaten Park Noordduinen
Molecaten Park Noordduinen

Katwijk aan Zee, NL-Zuid-Holland

In de duinen, op 200m van het strand, met zwembad

Pluspunten: - In de duinen - Op 200 meter van het strand - Met zwembad - Op loopafstand van het centrum van Katwijk - Bezoek…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons mobile home Type Sunhome

  
2-persoons mobile home Type Sunhome

Vrijstaand. Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. Badkamer met een wastafel, douche en toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons bungalow Type Duinhuisje

  
4-persoons bungalow Type Duinhuisje

Woonkamer met TV en een aparte eethoek. Keuken voorzien van een vaatwasmachine, koffiezetapparaat en combi-magnetron. Eén slaapkamer voorzien van twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer voorzien van een 2-persoonsbed en een TV. Badkamer met ligbad, douche en wastafel. Apart toilet. Aparte berging en tuinmeubilair. Er zijn standaard een kinderstoel en kinderbed aanwezig.

 

4-persoons bungalow Type Duinhuisje Miva

  
4-persoons bungalow Type Duinhuisje Miva

Woonkamer met TV en een aparte eethoek. Keuken voorzien van een vaatwasmachine, koffiezetapparaat en combi-magnetron. Twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met twee 1-persoons hoog/laag bedden met papegaai. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met aangepaste douche en verhoogd toilet. De huisjes zijn rolstoel toegankelijk. Aparte berging en tuinmeubilair. Er is standaard een kinderstoel en kinderbed aanwezig.

 

4-persoons mobile home Type Sunhome

  
4-persoons mobile home Type Sunhome

Vrijstaand. (27m2) Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. Badkamer met een wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Deze stacaravan heeft een eenvoudige inrichting.

 

5-persoons mobile home Type Sunhome

  
5-persoons mobile home Type Sunhome

Vrijstaand. ( 40m2 ). Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. Badkamer met een wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met een stapelbed en een 1-persoonsbed. Terras met tuinmeubilair. Deze stacaravan heeft een luxere inrichting.

 

6-persoons bungalow Type Duinhuisje

  
6-persoons bungalow Type Duinhuisje

Begane grond: woonkamer met een aparte eethoek. Keuken voorzien van een vaatwasmachine en combi-magnetron. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een TV. Badkamer beschikt over een ligbad en een toilet. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Op één slaapkamer staat een speeltafel voor kinderen. Badkamer met douche en toilet. Aparte berging en tuinmeubilair. Er zijn standaard een kinderbed en -stoel aanwezig.

 

6-persoons mobile home Type Sunhome

  
6-persoons mobile home Type Sunhome

Vrijstaand. Woonkamer met TV. Open keuken voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. Badkamer met een wastafel, douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair.

Molecaten Park Rondeweibos
Molecaten Park Rondeweibos

Rockanje, NL-Zuid-Holland

Kindvriendelijk park voor strandliefhebbers

Ligging van Molecaten Park Rondeweibos Direct gelegen achter het Noordzeestrand, in een schitterend duingebied, ligt Molecaten Park…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet Krekel

  
4-persoons chalet Krekel

Vrijstaand en rookvrij, opp. ca. 25m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, TV en elektrische kachel. Open keuken met 4-pits gassstel, magnetron, vaatwasser, Senseo koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Veranda met tuinmeubilair. Oplaadpunt elektrische fiets. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij de accommodatie.

 

5-persoons kampeer cabin Vlinder

  
5-persoons kampeer cabin Vlinder

Kampeer cabin, de sfeer van een tent met het comfort van een cabin, opp. ca. 25m2. De cabin beschikt over een ingericht keukentje met vaatwasser. Twee slaapcabines waarvan één met twee 1-persoonsbedden en één met drie 1-persoonsbedden waarvan één hoogslaper. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. De cabin is verder voorzien van een toilet, elektrische verwarming en een veranda met twee strandstoelen. Voor het douchen kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping.

 

6 pers. huurcaravan Duintop

  
6 pers. huurcaravan Duintop

Oppervlakte ca. 36m2. Ruime woon- eetkamer met televisie radio en verwarming. Open keuken met 4-pits gasstel, grote koel- vrieskast, magnetron, Senseo koffiezetapparaat en waterkoker. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche. Apart toilet. Terras met zitje. Huisdier is op aanvraag bij dit type.

 

6-persoons chalet Akelei

  
6-persoons chalet Akelei

Vrijstaand en rookvrij, opp. ca. 44m2. Woonkamer mer zit- en eetgedeelte, TV en centrale verwarming. Open keuken voorzien van een combi-magnetron, vaatwasser, 4-pits gasstel, Nespresso koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed, één met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Veranda met tuinmeubilair. Oplaadpunt voor een elektrische fiets. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

 

6-persoons chalet Pimpernel

  
6-persoons chalet Pimpernel

Vrijstaand en rookvrij, opp. ca. 40m2. Woonkamer mer zit- en eetgedeelte, TV en centrale verwarming. Open keuken voorzien van een combi-magnetron, vaatwasser, 4-pits gasstel, Nespresso koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en twee met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Veranda met tuinmeubilair. Oplaadpunt voor een elektrische fiets. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

 

6-persoons chalet Zomerzon

  
6-persoons chalet Zomerzon

Vrijstaand. Opp. 36m2. Woon- en eetkamer met lcd-TV. Open keuken met magnetron, vaatwasmachine, Senseo-koffiezetapparaat en waterkoker. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Veranda met tuinmeubilair. Oplaadpunt elektrische fiets(en) en er is mogelijkheid tot parken bij de chalet.

Molecaten Park Waterbos
Molecaten Park Waterbos

Rockanje, NL-Zuid-Holland

Rustig park in de duinen vlakbij badplaats Rockanje

Ligging van Molecaten Park Waterbos. Molecaten Park Waterbos is een knusse camping direct aan de duinen en op loopafstand van het…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Duinhuisje

  
4-persoons Duinhuisje

Vrijstaand, opp ca 25m2. Woongedeelte met zit en eetkamer. Open keuken onder andere voorzien van vaatwasmachine en magnetron. Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan èèn slaapkamer twee 1-persoons bedden en èèn slaapkamer met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons Duinhuisje XL

  
4-persoons Duinhuisje XL

Vrijstaand, opp ca 40m2. Woongedeelte met zit en eetkamer. Open keuken onder andere voorzien van vaatwasmachine en magnetron. Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan èèn slaapkamer twee 1-persoons bedden en èèn slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Terras met tuinmeubilair.

 

5-persoons Luxe Season tent (met badkamer)

  
5-persoons Luxe Season tent (met badkamer)

Oppervlakte ca. 39m2. Compleet ingerichte luxe tent van canvas. In de tent is een verrijdbare keuken aanwezig, voorzien van 4-pits gasstel, koelkast, senseo en waterkoker. Zit-en eethoek met tv. Badkamer met douche, toilet en wasbak. Eén slaapkamer met 1-persoons boxspring en stapelbed. In de woonkamer staat nog een 2-persoons boxspring. Bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. De slaap- en badkamer zijn gescheiden door middel van een canvasdoek. Veranda met zitgedeelte en luifel. De tent wordt verwarmd door een gaskachel.

 

5-persoons chalet Zonnestraal

  
5-persoons chalet Zonnestraal

Vrijstaand, opp ca 30m2. Woon-/eetkamer met televisie. Open keuken met 4-pits gasstel, koelkast, magnetron, vaatwassen, Senseo en fluitketel.Badkamer met douche en wasbak. Apart toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met drie 1-persoons bedden, waarvan één hoogslaper.

 

5-persoons kampeer cabin Vlinder

  
5-persoons kampeer cabin Vlinder

Vrijstaand, opp ca 25m2. Woongedeelte met eethoek, tv en elektrische verwarming. Open keuken met o.a. 4-pit gasstel, koelkast, vaatwasser, Senseo-koffiezetapparaat en fluitketel. Eigen toilet, voor het douchen maakt u gebruik van de sanitaire voorzieningen op de camping. Twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met twee 1-persoons bedden en één slaapkamer met drie 1-persoons bedden, waarvan één hoogslaper. Compleet te openen front (tentdoek).

 

6 pers. chalet Lepelaar

  
6 pers. chalet Lepelaar

Oppervlakte ca. 36m2. Ruime woon- eetkamer met televisie radio en verwarming. Open keuken met 4-pits gasstel, grote koel- vrieskast, magnetron, Senseo koffiezetapparaat en waterkoker. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche. Apart toilet. Terras met zitje. Huisdier is op aanvraag bij dit type.

Narvik HomeParc Heelderpeel

Heel, NL-Limburg

Ligging van Narvik HomeParc Heelderpeel. Narvik HomeParc Heelderpeel is een veelzijdig park, waarvan een recreatiemeer het middelpunt vormt. Het park…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Narvik Wellnessvilla Dalvik

  
4-persoons Narvik Wellnessvilla Dalvik

Vrijstaande villa aan het water. Wellnes-ruimte met sauna en bubbelbad. Benedenverdieping: Keuken met o.a. oven/magnetron en vaatwasmachine. Ruime zithoek, flatscreen. Badkamer met wastafel, ligbad, douchecabine en apart toilet. Een slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Op de verdieping slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Tweede toilet. Vlonderterras met tuinmeubilair en parasol. Er is parkeergelegenheid voor één auto van de accommodatie.

 

4-persoons chalet

  
4-persoons chalet

Vrijstaande chalet, opppervlakte ca. 31m2. Woonkamer en aanbouwkeuken met magnetron. Twee slaapkamers waarvan één met een stapelbed of twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een 2-persoonsbed. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons luxe kampeerhuisje

  
4-persoons luxe kampeerhuisje

Vrijstaand. Opp. ca 20m2. Woonkamer, zithoek, tv, gaskachel, open keuken voorzien van koelkast met vriesvak. Twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed, badkamer met douche, toilet en wastafel, terras en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het huisje.

 

6-persoons Narvik Villa Dalvik

  
6-persoons Narvik Villa Dalvik

Vrijstaande villa Oppervlakte ca. 100m2. Begane grond: Grote vide met luxe keuken met o.a. combimagnetron en vaatwasser. Ruime zithoek, flatscreen met dvd-speler. Vlonderterras met tuinmeubilair en parasol. Luxe badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douchecabine en apart toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Op de verdieping slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Tweede toilet. Er is parkeergelegenheid voor één auto van de accommodatie.

Oostappen Vakantiepark Arnhem
Oostappen Vakantiepark Arnhem

Arnhem, NL-Gelderland

Perfect gelegen voor het maken van uitstapjes in de omgeving

Pluspunten: - Perfect gelegen voor het maken van uitstapjes in de omgeving - Groot overdekt zwembad in Romeinse stijl met diverse…

Meer parkinformatie »
 

5-persoons Veluwe chalet

  
5-persoons Veluwe chalet

Vrijstaand: 37m2. Woon- en eetkamer voorzien van TV. Compleet ingerichte keuken met koffiezetapparaat. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en de ander met een 1-persoonsbed en stapelbed. Badkamer beschikt over een toilet, wastafel en douche.

 

4/6-persoons Vakantietent

  
4/6-persoons Vakantietent

Vrijstaande tent met een oppervlakte van ca. 25m2. De tent heeft twee slaapcabines waarvan één met twee 1-persoons bedden. De ander kan in tweeën worden gedeeld met vier 1-persoons bedden. Één deken en één kussen beschikbaar per slaapplaats. De tent beschikt over een 4-pits gasstel, volledige keukeninventaris, koelkast en koffiezetapparaat. Complete tuinset met parasol. U maakt gebruik van de sanitaire faciliteiten op het park.

 

6-persoons mobile home Reeënveld

  

Vrijstaande mobile homes. Opp. 30m2. Eet- en zithoek met TV en een 2-persoons uitklapbaar bed. Open keuken met koffiezetapparaat en vierpits gasstel. Verwarming is door middel van een gaskachel in de woonkamer. Badkamer met toilet, wastafel en douche. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed, één met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekens. Terrasmeubilair.

Oostappen Vakantiepark Brugse Heide
Oostappen Vakantiepark Brugse Heide

Valkenswaard, NL-Brabant

Groot park met indoor speelparadijs en buitenzwembad

Pluspunten: - Groot park met indoor speelparadijs en buitenzwembad - Voor zowel jong als oud een ideaal park - Bevat vele…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons mobilehome type Dommeldal

  
4-persoons mobilehome  type Dommeldal

Opp. 27m2. De eenvoudig ingerichte mobile homes zijn dicht op elkaar geplaatst. Verwarming is door middel van een gaskachel in de woonkamer. De badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche. Twee slaapkamers waarvan een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekens. Terras met tuinmeubilair.

Oostappen Vakantiepark De Berckt
Oostappen Vakantiepark De Berckt

Baarlo, NL-Limburg

Met subtropisch zwembad en diverse sportmogelijkheden

Pluspunten: - Met subtropisch zwembad en diverse sportmogelijkheden - Binnen 30 autominuten vindt u de Kasteeltuinen van Arcen,…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Ridderchalet

  
4-persoons Ridderchalet

Vrijstaand: 35m2. Woon- en eetkamer voorzien van TV. Compleet ingerichte keuken met koffiezetapparaat. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en de ander met twee 1-persoonsbedden. Badkamer beschikt over een toilet, wastafel en douche.

 

4-persoons mobilehome Berckterveld

  
4-persoons mobilehome Berckterveld

Vrijstaand Opp. 27m2. Woonkamer met eet- en zithoek en een twee persoons slaapbank. Open keuken met oa koffiezetapparaat en een vierpitsgasstel. Twee slaapkamers waarvan een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet type Kasteel

  
6-persoons chalet type Kasteel

Opp. 37m2. Eet- en zithoek met een open keuken. Drie slaapkamers waarvan een slaapkamer met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons mobilehome Maasdal

  
6-persoons mobilehome Maasdal

Opp. 30m2. Eet- en zithoek met een uitklapbaarbed voor twee personen en een open keuken. Verwarming is door middel van een gaskachel in de woonkamer. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en een met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekens. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Terras met tuinmeubilair.


Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21

Bungalows Nederland

Heerlijk vakantie vieren in eigen land! Nederland heeft veel in petto voor toeristen: attractieparken, natuurrecreatie, authentieke dorpen, bruisende steden, cultuur en nog veel meer. Reserveer een bungalow in Nederland en geniet van een onvergetelijk verblijf.

U heeft een uitgebreide keus aan bungalowparken zodat u kunt selecteren op uw wensen. Dat hangt af van de samenstelling van de reizigers en uw interesses. Bent u met kinderen? Een bungalow in Nederland met speciaal ingerichte kinderkamers, traphekjes en speelmaterialen zijn het overwegen waard. Bovendien worden parkvoorzieningen, zoals zwembad, speeltuin en ballenbak uitbundig toegejuicht door deze groep jonge vakantiegangers. Liefhebbers van rust en ontspanning zullen daarentegen juist weer op zoek gaan naar een meer luxe bungalow in Nederland, misschien wel met sauna en open haard, gesitueerd op een kleinschalig park.

Er zijn zoveel boeiende plekken nog te ontdekken in Nederland, iedere streek kent zijn eigen tradities, geschiedenis en karakteristieken. Bij Drenthe denken we aan hunebedden, bij Twente aan klootschieten, bij Limburg aan het heuvelachtige landschap en zo kunnen we bij iedere provincie wel iets bedenken. Tijdens uw (korte) vakantie of lang weekend in een bungalow in Nederland zult u letterlijk de sfeer proeven van de streek, bij het nuttigen van lokale lekkernijen, zoals de Zeeuwse Bolus en de Friese Sûkerbole.

Heeft u al zin om te gaan? Zoek en boek een scherpe bungalow aanbieding in Nederland.

Last minute bungalow Nederland 

Er is een grote verscheidenheid aan bungalowparken door heel in Nederland, meestal met een praktische ligging ten opzichte van pretparken, natuurgebieden, winkelsteden en andere recreatieve doeleinden. Voor een gunstige last minute in Nederland ziet u op bungalowS.nl diverse aanbiedingen staan en ook kan een reservering voor een Mystery Park van Center Parcs u tientallen Euro’s besparen. Een voordeel van een bungalow in Nederland is de relatief korte reistijd, waardoor ook korte verblijven erg populair zijn. Even de wekelijkse drukte ontvluchten tijdens een weekendje in de natuur; heerlijk ontspannen en met elkaar genieten in een bungalow in Nederland.

Bedenkt u in een opwelling dat u er morgen, misschien zelfs nog vandaag eropuit wilt, dan kan dat. Het is nooit te laat om last minute een bungalow in Nederland te boeken, wij zorgen ervoor dat u de bevestiging heeft voordat u vertrekt.
Naar boven
Vragen? Start Chat

0000