Uw zoekopdracht

  • Land: Nederland

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Nederland

Resultaten: 832 t/m 907
Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21
Sorteer op
Landal Stroombroek
Landal Stroombroek

Braamt, NL-Gelderland

Tal van recreatie- en ontspanningsmogelijkheden

Pluspunten:- Wellnesscentrum Palestra Beauty & Wellness - Indoorspeelparadijs - Overdektzwembad met kleuterbad - In zomer…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow 4AM

  
4-persoons bungalow 4AM

Vrijstaande bungalow. Opp. ca 60 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, stereoset en TV. Open keuken met koffiezetapparaat, Senseo, afwasmachine en combimagnetron. Badkamer met douche of bad en wastafel. Apart toilet (niet in alle bungalows). Twee slaapkamers beide met twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden. Het is een mogelijkheid om gratis een kinderstoel te reserveren. Terras met parasol en tuinset met kuipstoelen. Gratis draadloos internet beschikbaar in de accommodatie. Met voorkeurstoeslag kunt u de accommodatie met open haard (tot en met 10 april is de open haard niet bruikbaar) of allesbrander aanvragen.

 

5-persoons bungalow 5AM

  
5-persoons bungalow 5AM

Vrijstaande bungalow. Opp. ca 60 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, stereoset en TV. Open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo en afwasmachine. Badkamer met douche of ligbad en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden (boxspring) en één met een 1-persoonsbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras met met parasol en tuinset met kuipstoelen. Het is een mogelijkheid om gratis een kinderstoel te reserveren. Gratis draadloos internet beschikbaar in de accommodatie. Met voorkeurstoeslag kunt u de accommodatie met open haard (tot en met 10 april is de open haard niet bruikbaar) en allesbrander aanvragen. Geschikt voor maximaal 5 personen.

 

6-persoons bungalow 6AM

  
6-persoons bungalow 6AM

Vrijstaande bungalow. Opp. ca 80 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, stereoset, TV, erker en schuifpui. Keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo en afwasmachine. Badkamer met douche of ligbad en wastafel. Apart toilet (niet in alle bungalows). Drie slaapkamers allen met twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden. In de bungalow is er een traphekje. Terras met parasol en tuinset met kuipstoelen. De meeste bungalows van dit type zijn gelegen rond een brink (groepje van max. 7 woningen). Het is een mogelijkheid om gratis een kinderstoel te reserveren. Gratis draadloos internet beschikbaar in de accommodatie. Met voorkeurstoeslag kunt u de accommodatie met open haard (tot en met 10 april is de open haard niet bruikbaar) en allesbrander aanvragen.

Landal Twenhaarsveld
Landal Twenhaarsveld

Holten, NL-Overijssel

Temidden van prachtige natuur, met overdekt zwembad

Pluspunten:- Gelegen aan de voet van De Holterberg - Zwembad met apart peuterbad, glijbaan en diverse waterattracties - Diverse…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow Type 4B

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons bungalow Type 4B

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 51m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en radio-/CD- speler. Openhaard. Open keuken met magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden, waarvan één slaapkamer met een wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche of ligbad, thermostaatkraan, wastafel. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. CV. Kindveilige stopcontacten in de woonkamer. Parasol. Kinderbedje (excl. bedlinnen), kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

4-persoons bungalow Type 4CE1

  
4-persoons bungalow Type 4CE1

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 50m2. Rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/CD-speler, DVD-speler en spellendoos. Open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat en afwasmachine. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden. Tweede TV in één van de slaapkamers. Wastafel in één van de slaapkamers. Terras met parasol en tuinmeubilair. CV. Er zijn in de bungalow standaard een kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en kindveilige stopcontacten aanwezig. WiFi (tegen betaling).

 

4-persoons bungalow Type 4CE2

  
4-persoons bungalow Type 4CE2

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 50m2. Rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/CD-speler, DVD-speler en spellendoos. Open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat en afwasmachine. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één met twee 1-persoonsbedden (boxspring) en twee met een 1-persoonsbed (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden. Tweede TV in één van de slaapkamers. Wastafel in één van de slaapkamers. Terras met parasol en tuinmeubilair. CV. Er zijn in de bungalow standaard een kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en kindveilige stopcontacten aanwezig. WiFi (tegen betaling).

 

6-persoons bungalow Type 6B1

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow Type 6B1

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 58 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en radio-/cd-speler. Openhaard. Open keuken met magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden, waarvan één slaapkamer met een wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met ligbad en wastafel. Thermostaatkraan. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. CV. Kindveilige stopcontacten in de woonkamer. Parasol. Kinderbedje (excl. bedlinnen), kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

6-persoons bungalow Type 6B2

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons bungalow Type 6B2

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 70 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en radio- en cd-speler. Houtkachel. Open keuken met magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Apart toilet. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden, waarvan één slaapkamer met een wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer(bevindt zich op de 1e etage) met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers en badkamer bevinden zich op de eerste etage. Terras met tuinmeubilair. CV. Kindveilige stopcontacten en traphekje. Parasol. Kinderbedje (excl. bedlinnen), kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

8-persoons bungalow Type 8C

  
8-persoons bungalow Type 8C

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 65 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv met DVD-speler, Radio-/cd-speler. Houtkachel. Open keuken met combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Vier slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Twee van de slaapkamers hebben een wastafel. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche, thermostaatkraan en wastafel. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. CV. Parasol. Kindveilige stopcontacten. Kinderbedje (excl. bedlinnen), kinderstoel. Wifi (tegen betaling). Geschikt voor zes volwassenen en twee kinderen.

Landal Villapark Livingstone
Landal Villapark Livingstone

Burgh Haamstede, NL-Zeeland

Ruime villa’s op 2,5 km van het strand, met veel sportfaciliteiten

Pluspunten:- Comfortabele vrijstaande villa’s - Vismogelijkheden - 2,5 km van het strand - Sportcentrum Westerschouwen naast het…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons villa comfort Type 6C1

  
6-persoons villa comfort Type 6C1

Vrijstaande villa. Oppervlakte ca. 95m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV, radio/cd-speler en open haard. Open keuken met combimagnetron en afwasmachine. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Tweede badkamer met ligbad/bubbelbad en dubbele wastafel. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). Bedden zijn voorzien van dekbedden. Standaard een kinderbed (excl. bedlinnen) en –stoel aanwezig. CV. Terras met parasol of zonnescherm en deels verstelbaar tuinmeubilair. Berging. Wifi (tegen betaling). Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. Met voorkeurstoeslag is de accommodatie te reserveren met een wasmachine en -droger.

 

6-persoons villa extra luxe Type 6EL

  
6-persoons villa extra luxe Type 6EL

Vrijstaande villa. Oppervlakte ca. 105m2. Woonkamer met zit- en eethoek, breedbeeld-TV, DVD-speler, radio/cd-speler en open haard. Open keuken met o.a. Senseo koffiezetapparaat, combi-magnetron en afwasmachine. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). Tweede tv in één van de slaapkamers. Bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel, traphekje en kindveilige stopcontacten. Twee badkamers waarvan een badkamer met ligbad/bubbelbad, douchecabine en dubbele wastafel en een badkamer met stoomdouchecabine en wastafel. Apart toilet. Thermostaat kraan. In de bungalow is een 2-persoons privé-sauna en zonnebank (in één van de slaapkamers). CV. Terras met parasol of zonnescherm en verstelbaar tuinmeubilair. Berging. Wasmachine en wasdroger. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. Wifi (tegen betaling).

 

6-persoons villa luxe Type 6L

  
6-persoons villa luxe Type 6L

Vrijstaande villa. Oppervlakte ca. 105m2. Woonkamer met zit- en eethoek, breedbeeld-TV, DVD-speler, radio/cd-speler en open haard. Open keuken met o.a. Senseo koffiezetapparaat, combi-magnetron en afwasmachine. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). Tweede tv in één van de slaapkamers. Bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Standaard een kinderbed (excl. bedlinnen) en –stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten in de accommodatie aanwezig. Badkamer met douche, ligbad/bubbelbad en dubbele wastafel. Apart toilet. Thermostaatkraan. In de bungalow is een 2-persoons privé-sauna en zonnebank (in een aparte ruimte). Terras met parasol of zonnescherm en verstelbaar tuinmeubilair. Berging. Wifi (tegen betaling).Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. Met voorkeurstoeslag is de accommodatie te reserveren met een wasmachine en -droger.

Landal Villapark Vogelmient

De Koog/Texel, NL-Noord-Holland

Het geluid van de branding en overvliegende meeuwen betekenen maar een ding: welkom op Texel

Pluspunten:- Direct gelegen aan bos en duinen - 500 m van het strand - Knus en kleinschalig park - Diverse watersportmogelijkheden - Fietsverhuur -…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons villa Comfort 4B

  
4-persoons villa Comfort 4B

Vrijstaand. Opp. ca 120m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, TV en radio en cd-speler. Open keuken voorzien van keramische kookplaat, koffiezetapparaat, combimagnetron en afwasmachine. Badkamer met ligbad, stoom-/douchecabine en wastafel, tweede toilet. Thermostaatkraan. Apart toilet. 1e verdieping: Twee slaapkamers alle voorzien van twee 1-persoons bedden (boxspring). Alle bedden zijn voorzien van dekbedden. De bungalow beschikt over een wasmachine en droger. Terras met parasol of zonnescherm en deels verstelbaar tuinmeubilair. In de bungalow is standaard een spellendoos, kinderbed (excl. bedlinnen) -stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten aanwezig. Gratis WiFi in de villa. Carport. Berging.

 

4-persoons villa Luxe 4BL

  
4-persoons villa Luxe 4BL

Vrijstaand. Opp. ca. 120m2. Woonkamer met zit- en eethoek, breedbeeld-TV, DVD-speler en radio- en cd-speler. Open keuken voorzien van een keramische kookplaat, Senseo koffiezetapparaat, koffiezetapparaat, combimagnetron en een afwasmachine. Apart toilet. 1e verdieping: Twee slaapkamers alle voorzien van twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden en zijn opgemaakt bij aankomst. Badkamer met ligbad, stoom-/douchecabine en wastafel. Thermostaatkraan. Toilet. Apart toilet. Een privé-sauna en zonnebank/zonnehemel en/of sunshower (in één van de slaapkamers). In de bungalow is standaard een spellendoos, kinderbed (excl. bedlinnen) en -stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten aanwezig. De bungalow beschikt over een wasmachine en droger. Terras met parasol of zonnescherm en deels verstelbaar tuinmeubilair. Carport. Berging. Geheel rookvrij. Gratis WiFi in de villa.

Landal Vitamaris
Landal Vitamaris

Schiermonnikoog, NL-Friesland

Met uw voeten in het zand heerlijk genieten van de rust van Schiermonnikoog

Pluspunten:- Wellnessruimte met sauna’s, stoombad en relaxruimte - Gelegen in Nationaal Park Schiermonnikoog met diverse wandel- en…

Meer parkinformatie »
 

2/4-persoons appartement Comfort 2-4 B1

  
2/4-persoons appartement Comfort 2-4 B1

Appartement. Oppervlakte ca 38m2. Woonkamer met een bedbank voor twee personen, zit- en eethoek, flatscreen-TV en dvd- en radio/CD-speler. Open keuken met elektrische kookplaat, magnetron, Senseo apparaat en een afwasmachine. Badkamer met ligbad, wastafel. Apart toilet. Slaapkamer (zonder ramen) met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Een 2-persoonsbedbank in de woonkamer (bedbank is niet opgemaakt bij aankomst). De bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Terras en/of balkon met tuinmeubilair. CV. Kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en kindveilige stopcontacten. Rook- en huisdiervrij. Gratis wifi in de accommodaties.

 

2/4-persoons appartement Comfort 2-4B2

  
2/4-persoons appartement Comfort 2-4B2

Oppervlakte ca 48m2. Woonkamer met een bedbank voor twee personen, zit- en eethoek, TV en dvd- en stereo/CD-speler. Open keuken met elektrische kookplaat, magnetron en een vaatwasser. Badkamer voorzien van een ligbad en wastafel. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt (m.u.v. bedbank). Terras of balkon met tuinmeubilair.

 

4/6-persoons appartement Comfort 4-6D1

  
4/6-persoons appartement Comfort 4-6D1

Appartement. Oppervlakte ca. 52m2. Woonkamer met slaapbank voor twee personen, zit- en eethoek, flatscreen-tv radio-/cd-speler en dvd-speler. Open keuken met elektrische kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Twee slaapkamers (zonder ramen) met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden en bij aankomst opgemaakt ( m.u.v. de slaapbank). Kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en kindveilige stopcontacten. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. CV. Rook- en huisdiervrij. Gratis wifi in de accommodaties.

 

4/6-persoons appartement Comfort 4-6D3

  
4/6-persoons appartement Comfort 4-6D3

Oppervlakte ca. 62m2. Dit appartement bestaat uit twee verdiepingen. Woonkamer met slaapbank voor twee personen, zit- en eethoek, flatscreen-TV, dvd- en Radio-/CD-speler. Open keuken voorzien van een elektrische kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Eerste verdieping: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden en zijn opgemaakt bij aankomst (m.u.v. de slaapbank). Kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en kindveilige stopcontacten. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. CV. Twee balkons met tuinmeubilair. Rook- en huisdiervrij. Gratis wifi in alle accommodaties.

 

6-persoons appartement Comfort 6D2

  
6-persoons appartement Comfort 6D2

Ruime hoekappartement. Oppervlakte ca. 150m2. Woonkamer met flatscreen televisie en dvd-speler. Keuken met 5-pits gasplaat, combi magnetron en vaatwasser. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden waarvan één slaapkamer met een flatscreen televisie. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Badkamer met bubbelbad en wastafel. Tweede badkamer met massage douche en wastafel. Terras of balkon met tuinmeubilair.

Landal Vlieduyn

Oost-Vlieland, NL-Friesland

Moderne appartementen op loopafstand van het strand

Pluspunten:- Opgemaakte bedden bij aankomst (gratis) - Ruime appartementen - Ideale ligging t.o.v. het strand en het dorp - WiFi (gratis) Ligging van…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons appartement 2CA

  
2-persoons appartement 2CA

Rookvrij appartement met balkon, oppervlakte ca. 50 m². Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, DVD-speler, radio-/CD-speler. Open keuken met vaatwasser, combi magnetron, Nespresso machine. Badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en thermostaatkraan. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring) en een open verbinding met de woonkamer. Tweede flatscreen-TV in de slaapkamer. De bedden zijn voorzien van dekbedden en zijn opgemaakt bij aankomst. In de bungalows is ook een was-/droogcombinatie aanwezig. Een kinderbed dient wegens gebrek aan ruimte in de woonkamer geplaatst te worden. Een kinderstoel is tegen betaling te huur. De appartementen zijn toegankelijk via trap of lift. Gratis wifi.

 

2-persoons appartement 2LA

  
2-persoons appartement 2LA

Rookvrij appartement met balkon, oppervlakte ca. 58 m². Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, DVD-speler, radio-/CD-speler. Open keuken met vaatwasser, combi magnetron, Nespresso machine. Badkamer met ligbad, dubbele wastafel, sunshower, en sauna. Thermostaatkraan. Apart toilet. Eén slaapkamer met een 2-persoons bed (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Tweede flatscreen-TV in de slaapkamer. Een kinderbed dient wegens gebrek aan ruimte in de woonkamer geplaatst te worden. Er is een kinderbed, kinderstoel en was-/droogcombinatie aanwezig. De appartementen zijn toegankelijk via trap of lift. Gratis wifi.

Landal Waterparc Veluwemeer
Landal Waterparc Veluwemeer

Biddinghuizen, NL-Flevoland

Ruime villa’s en appartementen gelegen aan het Veluwemeer

Pluspunten:- Direct gelegen aan het Veluwemeer met jachthaven en strand - Diverse watersportmogelijkheden - Hoogwaardige en ruime…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons appartement type 4B1

  
4-persoons appartement type 4B1

Appartement. Opp. 114 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, Flatscreen-tv, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken voorzien van een combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat en Keramische kookplaat. Badkamer met douche, ligbad en wastafel. Apart toilet. Thermostaatkraan. Twee slaapkamers allen met twee 1-persoonsbedden (boxspring), één slaapkamer voorzien van een tweede flatscreen-TV. De bedden zijn voorzien van dekbedden. CV. Terras of balkon met tuinmeubilair en parasol. Wintertuin. In het appartement is standaard een kinderbedje (excl. bedlinnen), - stoel en kindveilge stopcontacten aanwezig. Geheel rookvrij. Gratis wifi in de accommodatie. Enkele appartementen hebben een berging en zijn op voorkeur tegen toeslag te reserveren. Er is een lift aanwezig in het appartementencomplex.

 

4-persoons bungalow 4BL2

  
4-persoons bungalow 4BL2

Oppervlakte ca. 100m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/cd-speler en DVD-speler en gashaard. Open keuken voorzien van een combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Inpandige berging. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring)en flatscreen-TV. Verdieping: badkamer met ligbad, douche en wastafel. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Sauna en zonnebank. De accommodatie beschikt over een kinderbed, -stoel, traphekje, kindveilige stopcontacten, gratis Wifi en terras met terrasmeubilair.

 

6-persoons bungalow 6DL2

  
6-persoons bungalow 6DL2

Oppervlakte ca. 128m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/cd-speler en DVD-speler en gashaard. Open keuken voorzien van een combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Inpandige berging. Badkamer met douche, wastafel en sauna. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring)en flatscreen-TV. Verdieping: badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers elk met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Zonnebank. De accommodatie beschikt over een kinderbed, -stoel, traphekje, kindveilige stopcontacten, gratis Wifi en overdekte veranda met terrasmeubilair.

 

6-persoons appartement type 6D1

  
6-persoons appartement type 6D1

Appartement. Opp. 118 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met een combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat en keramische kookplaat. Badkamer met douche, ligbad en wastafel. Apart toilet. Thermostaatkraan. Drie slaapkamers allen met twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden. Tweede flatscreen-tv in één van de slaapkamers. Terras of balkon met tuinmeubilair. Wintertuin. In het appartement is standaard een kinderbedje (excl. bedlinnen), -stoel en kindveilige stopcontacten aanwezig. CV. Berging. Geheel rookvrij. Gratis wifi in de accommodatie.Er is een lift aanwezig in het appartementencomplex. .

 

10-persoons bungalow 10FL2

  
10-persoons bungalow 10FL2

Vrijstaand, opp. ca. 152 m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen-tv, radio-/cd-speler, DVD-speler en gashaard. Open keuken, voorzien van combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat en extra grote koelkast. Vijf slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring), waarvan drie slaapkamers op de begane grond. Een van de slaapkamers beschikt over een flatscreen-TV. De bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Deze accommodatie beschikt standaard over een kinderbed (excl. bedlinnen) en stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten. Drie badkamers waarvan 2 met een ligbad, douche en dubbele wastafel. Een badkamer met douche en wastafel. Sauna (in een aparte ruimte) en zonnebank (in één van de slaapkamers). Twee aparte toiletten. Thermostaatkraan. Terras met verstelbaar tuinmeubilair. Berging. CV. Parasol. Deze accommodaties zijn rook- en huisdiervrij. Gratis wifi in de accommodatie.

 

16-persoons bungalow 16N

  
16-persoons bungalow 16N

Vrijstaand, opp. ca. 212 m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen-tv, DVD-speler en radio-/cd-speler. Open keuken met combimagnetron, twee afwasmachines, koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat, twee koelkasten en twee 4-pits gasplaten. Acht slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoonsbedden (boxspring). Een van de slaapkamers beschikt over een flatscreen-TV. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Tweede badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Derde badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Vierde badkamer met douche, wastafel en toilet. Apart toilet. Thermostaatkraan. Terras met parasol en deels verstelbaar tuinmeubilair. Berging. CV. Deze accommodatie beschikt standaard over een kinderbed (excl. bedlinnen) en stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten. Geheel rookvrij. Gratis wifi in de accommodatie.

Landal Waterpark Sneekermeer
Landal Waterpark Sneekermeer

Terherne, NL-Friesland

Alle woningen aan het water, met privé-steiger

Pluspunten:- Direct aan het Sneekermeer - Vrijstaande waterwoningen met eigen aanlegsteiger en terras - Recreatiestrand - Diverse…

Meer parkinformatie »
 

4+2 (tot 12 jaar) persoons Waterwoning Dobbe 4-6C

  
4+2 (tot 12 jaar) persoons Waterwoning Dobbe 4-6C

Vrijstaand. Opp. ca. 75 m². Toegankelijk via een trap. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen-TV, DVD-speler, radio-/cd-speler. Een openhaard in de accommodatie is met voorkeurstoeslag te reserveren. Open keuken voorzien van een combimagnetron, koffiezetapparaat en een afwasmachine. Badkamer met ligbad en/of douche met thermostaatkraan, wastafel en toilet. Apart tweede toilet. Drie slaapkamers, twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring) en een slaapkamer met stapelbed. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Het is uitsluitend mogelijk om een kinderbedje op de overloop te plaatsen. CV. Wasmachine. Enkele waterwoningen hebben een droger. Eigen aanlegsteiger en buitenhaard. Terras met tuinmeubilair. Rookvrije accommodatie.

 

6-persoons woning 6C1

  
6-persoons woning  6C1

Vrijstaand. Opp. ca. 75 m². Deze woning is toegankelijk via een trap. Verdieping: woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, DVD-speler, radio-/cd-speler. Open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Apart toilet. Begane grond: badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers alle voorzien van twee 1-persoonsbedden (boxspring). Er is een kinderstoel, traphekje en kinderbed ( alleen op de overloop te plaatsen) aanwezig. De accommodatie beschikt over een eigen aanlegsteiger, gratis Wifi, terras met tuinmeubilair en een parkeerplek voor één auto. Rookvrij.

Landal Waterpark Terherne

Terherne, NL-Friesland

Uniek gelegen aan het water met eigen aanlegsteiger

Pluspunten:- Direct gelegen aan de Terhernster Poelen - Vaarverbinding naar het Sneekermeer - Vrijstaande, luxe woningen met eigen aanlegsteiger -…

Meer parkinformatie »
 

4-6-persoons bungalow 6C1

  
4-6-persoons bungalow 6C1

Vrijstaand. Geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen (tot 12 jaar). Opp. 100m2. Vrijstaande waterwoning direct gelegen aan open water. Extra grote woonkamer. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, DVD-speler en radio-/cd-speler. Open keuken met o.a. combimagnetron, koffiezetapparaat, afwasmachine en Nespresso machine. Apart toilet. Badkamer met douche en ligbad en wastafel. Wasmachine. CV met vloerverwarming. Terras met tuinmeubilair en parasol. Bedden voorzien van dekbedden. Eigen aanlegsteiger met terras. Gratis draadloos internet aanwezig. Alle woningen hebben een eigen unieke inrichting. Afwijkingen bij de indeling, beschrijving en afgebeelde plattegronden zijn mogelijk. Uitpandige berging.

 

6-persoons bungalow 6L

  
6-persoons bungalow 6L

Opp. 100m2. Vrijstaande waterwoning direct gelegen aan open water. Ligging aan binnenwater. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, DVD-speler en radio-/cd-speler. Open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, afwasmachine en Nespresso machine. Apart toilet. Badkamer met douche en ligbad, wastafel. Sauna en zonnebank. Apart toilet. Tweede douche en wastafel ensuite. Eén slaapkamer met 2-persoonsbed (boxspring). Tweede slaapkamer boven met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Bedden voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Wasmachine. CV met vloerverwarming. Terras met tuinmeubilair en parasol. Eigen aanlegsteiger met terras. Draadloos internet gratis aanwezig. Alle woningen hebben een eigen unieke inrichting. Afwijkingen bij de indeling, beschrijving en afgebeelde plattegronden zijn mogelijk.

Landal West Terschelling
Landal West Terschelling

Terschelling-West, NL-Friesland

In de luwte van het bos en op loopafstand van het gezellige dorp

Pluspunten:- Appartementen op loopafstand van het centrum van West-Terschelling - Brasserie met afhaal- en broodjesservice - Gratis…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons appartement 2CA

  
2-persoons appartement 2CA

Appartement. Opp. ca 48 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/DVD- CD-speler en CV. Open keuken voorzien van combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo-koffiezetapparaat en afwasmachine. Badkamer met ligbad met douche, dubbele wastafel, was-/droog combinatie. Apart toilet. Thermostaatkraan. Eén slaapkamer, deze staat in open verbinding met de woonkamer, met een 2-persoonsbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Terras of balkon met tuinmeubilair. Gratis WiFi in de accommodatie. Geheel rookvrij. Op het park is er een kinderbed (excl. bedlinnen) en –stoel tegen toeslag te huren. In het appartement kan een babybedje kinderbed (excl. bedlinnen) alleen in de woonkamer geplaatst worden.

 

4-persoons appartement 4CA

  
4-persoons appartement 4CA

Appartement. Opp. ca 64 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/DVD- CD-speler en CV. Open keuken voorzien van combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo-koffiezetapparaat en afwasmachine. Badkamer met ligbad en inloopdouche, dubbele wastafel, was/droog combinatie. Thermostaatkraan. Apart toilet. Twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een open verbinding (afsluitbaar) met de woonkamer, beide met een 2-persoonsbed. Tweede tv en DVD-speler in één van de slaapkamers. De bedden zijn voorzien van dekbedden en zijn opgemaakt bij aankomst. Terras of balkon met tuinmeubilair. Gratis WiFi in de accommodatie. Geheel rookvrij. Op het park is er een kinderbed (excl. bedlinnen) en –stoel tegen toeslag te huren.

 

4-persoons appartement 4LA

  
4-persoons appartement 4LA

Appartement. Opp. ca 84 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/DVD- CD-speler en CV. Open keuken voorzien van combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo-koffiezetapparaat en afwasmachine. Badkamer met ligbad en inloopdouche, dubbele wastafel, wasmachine en wasdroger en sauna. Apart toilet. Thermostaatkraan. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoonsbedden. Tweede tv, DVD-speler en zonnehemel in één van de slaapkamers. De bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Terras of balkon met tuinmeubilair. Gratis WiFi in de accommodatie. Geheel rookvrij. Op het park is er een kinderbed (excl. bedlinnen) en –stoel tegen toeslag te huren.

 

6-persoons appartement 6LA

  
6-persoons appartement 6LA

Appartement. Opp. ca 108 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/DVD- CD-speler en CV. Open keuken voorzien van o.a combimagnetron en vaatwasmachine. Badkamer met ligbad en inloop douche, dubbele wastafel, wasmachine en wasdroger en sauna. Apart toilet. Drie slaapkamers alleen voorzien van een 2-persoonsbed. Tweede tv, DVD-speler en zonnehemel in één van de slaapkamers. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras of balkon met tuinmeubilair. Gratis WiFi.

 

6-persoons appartement 6CA

  
6-persoons appartement 6CA

Appartement. Oppervlakte ca 96 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio-/DVD- CD-speler en CV. Open keuken voorzien van combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo-koffiezetapparaat en afwasmachine. Badkamer met ligbad en inloopdouche, dubbele wastafel en wasmachine en wasdroger. Apart toilet. Thermostaatkraan. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Tweede tv en DVD-speler in één van de slaapkamers. De bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Terras of balkon met tuinmeubilair. Gratis WiFi in de accommodatie. Geheel rookvrij. Op het park is er een kinderbed (excl. bedlinnen) en –stoel tegen toeslag te huren.

Landgoed Eysinga State

Sint Nicolaasga, NL-Friesland

Vlakbij de Friese meren, veel faciliteiten voor jonge kinderen

Ligging van Landgoed Eysinga State. Landgoed Eysinga State is gelegen tussen St. Nicolaasga en Langeweer in de provincie Friesland. U bevindt zich hier…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons bungalow Boerderij

  
6-persoons bungalow Boerderij

Vrijstaand: Opp. ca 110m2. Begane grond: Woonkamer met open keuken, voorzien van een combi-magnetron, vaatwasser, wasmachine, wasdroger. Toilet met wastafel. 1e verdieping: Drie slaapkamers, twee met één persoons bedden en één slaapkamer met 2-persoons bed. Badkamer met ligbad, douche en toilet. De bungalows kunnen verschillen van inrichting.

 

6-persoons bungalow Landhuis

  
6-persoons bungalow Landhuis

Vrijstaand: Opp. ca. 100m2. Begane grond: Woonkamer met open haard. Open keuken met magnetron. Apart toilet. De meeste landhuizen hebben een romantische bedstee of een aparte slaapkamer. Badkamer met ligbad/douche. 1e verdieping: Twee slaapkamers met één persoons bedden. De tuin is toegankelijk via de schuifpui.

Landgoed Ruwinkel
Landgoed Ruwinkel

Scherpenzeel, NL-Gelderland

Landelijk gelegen en dé perfecte uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes in de omgeving

Pluspunten:- Gelegen in de bossen en het boerenland.- In de omgeving zijn veel attracties- In de Gelderse Vallei, tussen 2 nationaal…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons chalet

  
2-persoons chalet

Vrijstaand. Opp. ca. 36 m2. Woonkamer met zit- en eethoek., flatscreen TV, telefoon, DVD-speler en radio-/cd-speler. Open keuken met magnetron, afwasmachine en Senseo koffiezetapparaat. Eén slaapkamer met een 2-persoonsbed en tweede tv. Badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Kinderbedje, kinderstoel en traphekje op aanvraag.

 

2 + 2 tot 12 jaar persoons chalet

  
2 + 2 tot 12 jaar persoons chalet

Vrijstaand. Opp. 36 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, DVD-speler. Open keuken voorzien van vaatwasmachine en magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoons bedden (70cm breed) en één slaapkamer met een 2-persoonsbed. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Een kinderbedje is moeilijk te plaatsen.

 

4-persoons bungalow

  
4-persoons bungalow

Vrijstaande accommodatie, oppervlakte ca. 102 m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open haard. Tv, telefoon, DVD-speler en radio-/cd-speler. Open keuken met magnetron en afwasmachine. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Eén van de slaapkamers is op de begane grond. Badkamer met ligbad en dubbele wastafel. Apart toilet. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet op de 1e verdieping. Terras met tuinmeubilair. Berging. Kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en traphekje standaard in de accommodatie aanwezig.

 

4-persoons bungalow luxe met sauna en zonnebank

  
4-persoons bungalow luxe met sauna en zonnebank

Vrijstaande accommodatie, oppervlakte ca. 100 m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open haard. flatscreen televisie, telefoon, DVD-speler en radio-/cd-speler. Open keuken met combimagnetron, afwasmachine en Senseo koffieapparaat. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden, waarvan 1 slaapkamer met tweede Tv. Eén van de slaapkamers is op de begane grond. Badkamer met bubbelbad en dubbele wastafel. Apart toilet. Tweede badkamer douche, wastafel en toilet. Eén van de badkamers is op de begane grond. Sauna en zonnebank in aparte ruimte. Wasmachine en -droger. Terras met tuinmeubilair. Berging. Kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en traphekje standaard in de accommodatie aanwezig.

 

6-persoons bungalow

  
6-persoons bungalow

Vrijstaande accommodatie, oppervlakte ca. 100 m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open haard. flatscreen TV, telefoon, DVD-speler, radio-/cd-speler. Open keuken met magnetron en afwasmachine. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden, Eén van de slaapkamers is op de begane grond. Badkamer met ligbad en dubbele wastafel. Apart toilet. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet op de 1e verdieping. Terras met tuinmeubilair. Berging. Kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en traphekje standaard in de accommodatie aanwezig.

 

6-persoons bungalow kids

  
6-persoons bungalow kids

Vrijstaande accommodatie, oppervlakte ca. 102 m2. Geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Woonkamer met zit- en eethoek en open haard. Tv, telefoon, DVD-speler en radio-/cd-speler. Open keuken met magnetron en afwasmachine. Drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met hoogslaper. Eén van de slaapkamers is op de begane grond. Eén van de slaapkamers is ingericht als speciale speel-/kinderkamer met hoogslaper, speelgoed en speciale veiligheidsvoorzieningen. Badkamer met bubbelbad en dubbele wastafel. Apart toilet. Tweede badkamer met douche, wastafel en tweede toilet op de 1e verdieping, Wasmachine en -droger. Terras met tuinmeubilair. Berging. Kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en traphekje standaard in de accommodatie aanwezig.

 

8-persoons bungalow

  
8-persoons bungalow

Vrijstaande accommodatie, oppervlakte ca. 100 m2. Woonkamer met zit- en eethoek en open haard., flatscreen TV, telefoon, DVD-speler en radio-/cd-speler. Open keuken met magnetron en afwasmachine. Vier slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Eén van de slaapkamers is op de begane grond. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet op de 1e verdieping. Terras met tuinmeubilair. Berging. Kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en traphekje standaard in de accommodatie aanwezig.

Landgoed Stakenberg
Landgoed Stakenberg

Elspeet, NL-Gelderland

Gelegen op de Veluwe. Tip: een dagje naar de Apenheul

Het gezellige Bungalowpark Landgoed Stakenberg is mooi gelegen net buiten Elspeet op de Veluwe. Het park beschikt over een…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons bungalow F/G

  
6-persoons bungalow F/G

Vrijstaande bungalow. Woonkamer met zit- en eethoek, TV. Open keuken. Badkamer met douche. Apart toilet. Drie 2-persoons slaapkamers. De bedden beschikken over dekbedden. Er is standaard een kinderbedje aanwezig. Terras met tuinmeubilair. Sommige bungalows beschikken over een verdieping.

Landgoed de IJsvogel
Landgoed de IJsvogel

Voorthuizen, NL-Gelderland

Veelzijdig park in het hart van de Veluwe

Pluspunten: - Veelzijdig park in het hart van de Veluwe - Voor zowel rustzoekers als actievelingen de ideale bestemming - Beschikt…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Lodge De Kievit

  
4-persoons Lodge De Kievit

Vrijstaand opp. ca. 36m2. Woonkamer met zithoek, flatscreen tv en eethoek. Open keuken met magnetron. Twee slaapkamers waarvan één kamer met 2-persoonsbed en één kamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons Lodge De Zwaluw

  
4-persoons Lodge De Zwaluw

Vrijstaand. Opp ca.50m2. Woonkamer met zit en eethoek, tv. Open keuken met magnetron, sommige accommodaties beschikken over een vaatwasmachine. Twee slaapkamers waarvan 1 kamer met een 2- persoonsbed en 1 kamer met twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Enkele accommodaties beschikken over een ruime veranda met tuinmeubilair.

 

6-persoons Lodge De Fazant

  
6-persoons Lodge De Fazant

Vrijstaand. Opp. ca. 50m2. Ruime woonkamer met flatscreen tv, eethoek, en CV. Open keuken met magnetron en vaatwasmachine. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel , apart toilet. Ruime veranda met tuinmeubilair.

 

6-persoons Lodge De Kievit

  
6-persoons Lodge De Kievit

Vrijstaand. Opp. ca. 50m2. Ruime woonkamer met flatscreen tv en eethoek. Open keuken met magnetron en vaatwasmachine. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en twee kamers met twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons Villa De IJsvogel

  
6-persoons Villa De IJsvogel

Vrijstaand. Opp ca.100m2. Woonkamer met zit en eethoek, tv. Open keuken met combi-magnetron en een vaatwasmachine. Drie slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Ruim overdekt terras met open haard en met tuinmeubilair. Er mag 1 auto bij de accommodatie geparkeerd worden.

 

8-persoons Villa De IJsvogel

  
8-persoons Villa De IJsvogel

Vrijstaand. Opp ca.100m2. Woonkamer met zit en eethoek, tv. Open keuken met combi-magnetron en een vaatwasmachine. vier slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoons bedden. Twee badkamers met douche, wastafel en toilet. Ruim overdekt terras met open haard en met tuinmeubilair. Er mag 1 auto bij de accommodatie geparkeerd worden.

Landgoed de Scheleberg
Landgoed de Scheleberg

Lunteren, NL-Gelderland

Volop wandel- en fietsmogelijkheden door bossen en heide

Ligging Landgoed De Scheleberg Aan de rand van de Veluwe bij het Gelderse dorp Lunteren ligt Landgoed De Scheleberg. Vanuit het park…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons Boskamer

  
2-persoons Boskamer

Gelijkvloers ca. 13m2. Slaapkamer met een 2-persoonsbed en eenmalig opgemaakte bedden. Badkamer met douche, toilet, wastafel en eenmalig handdoekenpakket. De boskamers liggen aan een binnenplaats voorzien van tuinmeubilair. De indeling van de boskamers kan onderling verschillen.

 

Vakantiewoning 3*** 4-pers.

  
Vakantiewoning 3*** 4-pers.

Vrijstaand ca. 45m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron en koelkast.Twee slaapkamers waarvan één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de accommodaties kan onderling verschillen.

 

Vakantiewoning 4**** 4-pers.

  
Vakantiewoning 4**** 4-pers.

Vrijstaand. Gelijkvloers, ca. 55m2. Woonkamer met tv, zit- en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat/Senseo, broodrooster, combimagnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Twee slaapkamers met twee eenpersoons boxspringbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de accommodaties kan onderling verschillen. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de vakantiewoning.

 

Vakantiewoning 5***** 4-pers.

  
Vakantiewoning 5***** 4-pers.

Vrijstaand ca. 55m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat/Senseo, broodrooster, combimagnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Twee slaapkamers, ieder met twee eenpersoons boxspring bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de accommodaties kan onderling verschillen.

 

Vakantiewoning 5***** 5-pers.

  
Vakantiewoning 5***** 5-pers.

Vrijstaand. Gelijkvloers, Woonkamer met tv en open keuken met koffiezetapparaat/Senseo, broodrooster, combimagnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Twee slaapkamers waarvan één met twee eenpersoons boxspring bedden en één met een eenpersoonsbed en een stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet . Terras met tuinmeubilair. De indeling van de accommodaties kan onderling verschillen. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de chalet.

 

Vakantiewoning 3*** 5-pers.

  
Vakantiewoning 3*** 5-pers.

Vrijstaand ca. 45m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron en koelkast.Twee slaapkamers waarvan één met twee eenpersoonsbedden en één met een eenpersoonsbed en een stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet . Terras met tuinmeubilair. De indeling van de accommodaties kan onderling verschillen.

 

Vakantiewoning 4**** 5-pers.

  
Vakantiewoning 4**** 5-pers.

Vrijstaand. Gelijkvloers, ca. 44m2. Woonkamer met tv, zit- en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat/Senseo, broodrooster, combimagnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Twee slaapkamers waarvan één met twee eenpersoons boxspringbedden en één slaapkamer met stapelbed en eenpersoonsbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet l. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de accommodaties kan onderling verschillen. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de vakantiewoning.

 

Villa 4**** 6-pers.

  
Villa 4**** 6-pers.

Vrijstaand ca. 135m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat/Senseo, combimagnetron, vaatwasser en koel/vries combinatie. Eén slaapkamer met een twee eenpersoons bedden. Badkamer met bad, douche en toilet. Eerste verdieping: twee slaapkamers beide met twee eenpersoons boxspring bedden. Tweede badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. De indeling van de accommodaties kan onderling verschillen.

Marveld Recreatie
Marveld Recreatie

Groenlo, NL-Gelderland

Met subtropisch zwembad en pannenkoekenhuis

Pluspunten: - Met subtropisch zwembad en pannenkoekenhuis - Verblijf in het luxe aparthotel Havezate Marveld of in één van de…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow Type BR50

  
4-persoons bungalow Type BR50

Geschakelde bungalow. Woonkamer met zit-en eethoek, sfeerhaard, TV, radio en een CD-speler. Open keuken met een koffiezetapparaat, vaatwasmachine en een magnetron. Badkamer met wastafel, bruisbad met daarin de douche en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons bungalow Type Duo 4

  
4-persoons bungalow Type Duo 4

Deze bungalow is van binnenuit met dubbele geïsoleerde deuren gescheiden (helft van 8-persoons bungalow Duo 8). Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek. DVD-speler en TV. Open keuken voorzien van magnetron, vaatwasmachine en koffiezetapparaat. Apart toilet. 1e verdieping: Twee slaapkamers met elk 2 1-persoonsbedden. Badkamer met bad, douche en wastafel. Apart toilet.

 

5-persoons bungalow Type Hooiberg

  
5-persoons bungalow Type Hooiberg

Vrijstaand. Op de begane grond een woonkamer met een eet- en zithoek, open keuken met koelkast en 4-pits gascomfort, badkamer met bubbelbad met douche (in het bad), apart toilet en een terras met terrasmeubilair. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, met 2 x 1-persoonsbedden en 1 slaapkamer met 1 x 1-persoonsbed.

 

6-persoons bungalow Type A75

  
6-persoons bungalow Type A75

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met zit-en eethoek, TV, radio en CD-speler. Open keuken met vaatwasmachine, koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ligbad, douche en wastafel. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Op de 1e verdieping zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons bungalow Type VWL5 met whirlpool en sauna

  
6-persoons bungalow Type VWL5 met whirlpool en sauna

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met zit-en eethoek, breedbeeld TV, radio en een DVD-speler. Open keuken met twee koelkasten, vaatwasmachine, koffiezetapparaat en magnetron. Wellnessruimte met whirlpool, wastafel en sauna. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Op de 1e verdieping: Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Apart toilet. Badkamer met douche en een wastafel.

 

6-persoons bungalow Type VWL8 met whirlpool en sauna

  
6-persoons bungalow Type VWL8 met whirlpool en sauna

Vrijstaand. Opp. 97m2. Begane grond: Woonkamer met zit-en eethoek, breedbeeld TV, radio en een DVD-speler. Open keuken met twee koelkasten, vaatwasmachine, koffiezetapparaat en magnetron. Wellnessruimte met whirlpool, wastafel, sauna en sun-shower. Apart toilet. Vanuit de wellness-ruimte is geen verbindingsdeur met de slaapkamer alsmede geen buitendeur. Eén slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Terras met tuinmeubilair. Op de 1e verdieping: Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Apart toilet. Badkamer met douche en een wastafel.

 

8-persoons bungalow Type Duo 8

  
8-persoons bungalow Type Duo 8

Vrijstaand. Deze bungalow is van binnenuit met dubbele geïsoleerde deuren verbonden waardoor deze bungalow te gebruiken is als 8-persoons bungalow. Begane grond: Twee woonkamers met zit- en eethoek, DVD-speler en TV. Twee open keukens voorzien van magnetron, vaatwasmachine en koffiezetapparaat. Apart toilet. 1e verdieping: Vier slaapkamers met elk 2 1-persoonsbedden. Twee badkamers met bad, douche en wastafel. Apart toilet.

 

8-persoons bungalow Type VW06

  
8-persoons bungalow Type VW06

NIEUW: per 20-12-2013 is dit type bungalow voorzien van een nieuw interieur voorzien! Vrijstaande vakantiewoning. Begane grond: woonkamer met eet- en zithoek, open keuken met 2 koelkasten, vaatwasmachine, magnetron, 4-pits gascomfort en afzuigkap, badkamer met bad, douche en wastafel, apart toilet, hal, twee slaapkamers met 2 éénpersoons-bedden, terras met terrasmeubilair en berging. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers met elk 2 éénpersoonsbedden, douche en apart toilet. De inrichting is compleet met o.a. breedbeeld TV, voorzien van radio en een aparte DVD speler waarop u ook CD's kunt afspelen, centrale verwarming en koffiezetapparaat. Opp. ca. 106 m2.

Molecaten Park 't Hout
Molecaten Park 't Hout

Bakkeveen, NL-Friesland

Gelegen op het drie provinciënpunt Groningen, Friesland en Drenthe.Park met veel faciliteiten in de Friese Wouden

Ligging van Molecaten Park ’t Hout In het dorpje Friese Bakkeveen, op de rand van Friese Wouden en Drentse bossen, ligt Molecaten…

Meer parkinformatie »
 

5-persoons kampeer cabin Vlinder

  
5-persoons kampeer cabin Vlinder

Kampeer cabin, de sfeer van een tent met het comfort van een cabin, opp. ca. 25m2. De cabin beschikt over een ingericht keukentje met vaatwasser. Twee slaapcabines waarvan één met twee 1-persoonsbedden en één met drie 1-persoonsbedden waarvan één hoogslaper. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. De cabin is verder voorzien van een toilet, elektrische verwarming en een veranda met twee strandstoelen. Voor het douchen kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping.

 

6-persoons chalet Korenbloem

  
6-persoons chalet Korenbloem

Vrijstaand, ca. 36m2. Woonkamer met TV, elektrische kachel en een zit- en eetgedeelte. Open keuken met een gasstel (4 kookpitten), magnetron, vaatwasser, Senseo koffiezetapparaat en een waterkoker. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van twee 1-persoonsbedden en één van een 2-persoonsbed. Veranda met tuinmeubilair. De accommodatie is rookvrij en beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets. Tegen betaling kunt u gebruik maken van WiFi.

 

6-persoons chalet Pioen

  
6-persoons chalet Pioen

Vrijstaand en rookvrij, opp. ca. 38m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, TV en elektrische kachel. Open keuken met 4-pits gasstel, magnetron, vaatwasser, waterkoker en Senseo koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van een 2-persoonsbed en twee van twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Veranda met tuinmeubilair. Oplaadpunt voor een elektrische fiets.

 

6-persoons tent Molecaten

  
6-persoons tent  Molecaten

Vrijstaand, ca. 30m2. Leefgedeelte met tafel, stoelen en een keukenblok voorzien van een gasstel (4 kookpitten), filter koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei. Twee slaapcabines elke voorzien van drie bedden, waarvan één bed onder een ander geschoven kan worden. Uw tent is voorzien van water, elektra, CAI en een oplaadpunt voor een elektrische fiets. Luifel en terras met tuinmeubilair. U maakt gebruik van de sanitaire faciliteiten op het park.

 

6-persoons tent Fryske

  
6-persoons tent Fryske

Vrijstaand en rookvrij, opp. ca 29m2. Leefgedeelte voorzien van eettafel, keukenblok met 4-pits gasstel, koelkast, koffiepadmachine en waterkoker. Drie slaapcabines waarvan twee met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Luifel en terras met tuinmeubilair.Let op: u maakt gebruik van het sanitair en douches in het sanitaigebouw op de camping

Molecaten Park Bosbad Hoeven
Molecaten Park Bosbad Hoeven

Hoeven, NL-Brabant

Met spectaculair buitenzwembad en leuke binnenspeeltuin

Ligging van Molecaten Park Bosbad Hoeven In het prachtige landelijke gebied tussen Breda en Roosendaal vlakbij Etten-Leur vindt u…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons caravan Woodpecker Home

  
4-persoons caravan Woodpecker Home

Oppervlakte ca. 35m2. Woon- eetkamer met tv en dubbele beglazing. Compleet ingerichte keuken voorzien van koelkast en magnetron. Badkamer met toilet, douche en wasbak. Twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. De caravan wordt verwarmd door een gaskachel. Het bijplaatsen van een kinderbedje is niet mogelijk.

 

4+2 (tot 12 jaar) pers. mobile home Splesjhome

  
4+2 (tot 12 jaar) pers. mobile home Splesjhome

Vrijstaand. Woongedeelte met TV. Open keuken voorzien van o.a. koelkast en magnetron. Badkamer met douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair. Er kan maximaal 1 kinderbedje bijgeplaatst worden.

 

6-persoons Chalet Lupine

  
6-persoons Chalet Lupine

Vrijstaand opp. ca. 36m2. Woonkamer met TV, eetgedeelte en open keuken. De keuken is voorzien van een gasstel, koelkast, magnetron, vaatwasser, Senseo koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van twee 1-persoons bedden en één van een 2-persoons bed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Veranda met tuinmeubilair.


Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
  21

Bungalows Nederland

Heerlijk vakantie vieren in eigen land! Nederland heeft veel in petto voor toeristen: attractieparken, natuurrecreatie, authentieke dorpen, bruisende steden, cultuur en nog veel meer. Reserveer een bungalow in Nederland en geniet van een onvergetelijk verblijf.

U heeft een uitgebreide keus aan bungalowparken zodat u kunt selecteren op uw wensen. Dat hangt af van de samenstelling van de reizigers en uw interesses. Bent u met kinderen? Een bungalow in Nederland met speciaal ingerichte kinderkamers, traphekjes en speelmaterialen zijn het overwegen waard. Bovendien worden parkvoorzieningen, zoals zwembad, speeltuin en ballenbak uitbundig toegejuicht door deze groep jonge vakantiegangers. Liefhebbers van rust en ontspanning zullen daarentegen juist weer op zoek gaan naar een meer luxe bungalow in Nederland, misschien wel met sauna en open haard, gesitueerd op een kleinschalig park.

Er zijn zoveel boeiende plekken nog te ontdekken in Nederland, iedere streek kent zijn eigen tradities, geschiedenis en karakteristieken. Bij Drenthe denken we aan hunebedden, bij Twente aan klootschieten, bij Limburg aan het heuvelachtige landschap en zo kunnen we bij iedere provincie wel iets bedenken. Tijdens uw (korte) vakantie of lang weekend in een bungalow in Nederland zult u letterlijk de sfeer proeven van de streek, bij het nuttigen van lokale lekkernijen, zoals de Zeeuwse Bolus en de Friese Sûkerbole.

Heeft u al zin om te gaan? Zoek en boek een scherpe bungalow aanbieding in Nederland.

Last minute bungalow Nederland 

Er is een grote verscheidenheid aan bungalowparken door heel in Nederland, meestal met een praktische ligging ten opzichte van pretparken, natuurgebieden, winkelsteden en andere recreatieve doeleinden. Voor een gunstige last minute in Nederland ziet u op bungalowS.nl diverse aanbiedingen staan en ook kan een reservering voor een Mystery Park van Center Parcs u tientallen Euro’s besparen. Een voordeel van een bungalow in Nederland is de relatief korte reistijd, waardoor ook korte verblijven erg populair zijn. Even de wekelijkse drukte ontvluchten tijdens een weekendje in de natuur; heerlijk ontspannen en met elkaar genieten in een bungalow in Nederland.

Bedenkt u in een opwelling dat u er morgen, misschien zelfs nog vandaag eropuit wilt, dan kan dat. Het is nooit te laat om last minute een bungalow in Nederland te boeken, wij zorgen ervoor dat u de bevestiging heeft voordat u vertrekt.
Naar boven
Vragen? Start Chat

0000