Uw zoekopdracht

  • Keten: Molecaten

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Molecaten

Resultaten: 1 t/m 26
Pagina   1  2
Sorteer op
Molecaten Park 't Hout

Bakkeveen, NL-Friesland

Gelegen op het drie provinciënpunt Groningen, Friesland en Drenthe.Park met veel faciliteiten in de Friese Wouden

Ligging van Molecaten Park ’t Hout In het dorpje Friese Bakkeveen, op de rand van Friese Wouden en Drentse bossen, ligt Molecaten Park ’t Hout. Het ruim…

Meer parkinformatie »
 

5-persoons kampeer cabin Vlinder

  
5-persoons kampeer cabin Vlinder

Kampeer cabin, de sfeer van een tent met het comfort van een cabin, opp. ca. 25m2. De cabin beschikt over een ingericht keukentje met vaatwasser. Twee slaapcabines waarvan één met twee 1-persoonsbedden en één met drie 1-persoonsbedden waarvan één hoogslaper. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. De cabin is verder voorzien van een toilet, elektrische verwarming en een veranda met twee strandstoelen. Voor het douchen kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping.

 

6-persoons Molecaten tent

  
6-persoons Molecaten tent

Vrijstaand, ca. 30m2. Leefgedeelte met tafel, stoelen en een keukenblok voorzien van een gasstel (4 kookpitten), filter koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei. Twee slaapcabines elke voorzien van drie bedden, waarvan één bed onder een ander geschoven kan worden. Uw tent is voorzien van water, elektra, CAI en een oplaadpunt voor een elektrische fiets. Luifel en terras met tuinmeubilair. U maakt gebruik van de sanitaire faciliteiten op het park.

 

6-persoons chalet Korenbloem

  
6-persoons chalet Korenbloem

Vrijstaand, ca. 36m2. Woonkamer met TV, elektrische kachel en een zit- en eetgedeelte. Open keuken met een gasstel (4 kookpitten), magnetron, vaatwasser, Senseo koffiezetapparaat en een waterkoker. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van twee 1-persoonsbedden en één van een 2-persoonsbed. Veranda met tuinmeubilair. De accommodatie is rookvrij en beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets. Tegen betaling kunt u gebruik maken van WiFi.

Molecaten Park Bosbad Hoeven
Molecaten Park Bosbad Hoeven

Hoeven, NL-Brabant

Met spectaculair buitenzwembad en leuke binnenspeeltuin

Ligging van Molecaten Park Bosbad Hoeven In het prachtige landelijke gebied tussen Breda en Roosendaal vlakbij Etten-Leur vindt u…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons caravan Woodpecker Home

  
4-persoons caravan Woodpecker Home

Oppervlakte ca. 35m2. Woon- eetkamer met tv en dubbele beglazing. Compleet ingerichte keuken voorzien van koelkast en magnetron. Badkamer met toilet, douche en wasbak. Twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. De caravan wordt verwarmd door een gaskachel. Het bijplaatsen van een kinderbedje is niet mogelijk.

 

4+2 (tot 12 jaar) pers. mobile home Splesjhome

  
4+2 (tot 12 jaar) pers. mobile home Splesjhome

Vrijstaand. Woongedeelte met TV. Open keuken voorzien van o.a. koelkast en magnetron. Badkamer met douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair. Er kan maximaal 1 kinderbedje bijgeplaatst worden.

 

6-persoons Chalet Lupine

  
6-persoons Chalet Lupine

Vrijstaand opp. ca. 36m2. Woonkamer met TV, eetgedeelte en open keuken. De keuken is voorzien van een gasstel, koelkast, magnetron, vaatwasser, Senseo koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van twee 1-persoons bedden en één van een 2-persoons bed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Veranda met tuinmeubilair.

Molecaten Park De Koerberg
Molecaten Park De Koerberg

Heerde, NL-Gelderland

Eindeloos wandelen en fietsen door bossen en heide

Ligging van Molecaten Park de Koerberg. Molecaten Park de Koerberg ligt in het Veluwse plaatsje Heerde, zo’n 20km ten zuiden van…

Meer parkinformatie »
 

5-persoons kampeer cabin Vlinder

  
5-persoons kampeer cabin Vlinder

Kampeer cabin, de sfeer van een tent met het comfort van een cabin, opp. ca. 25m2. De cabin beschikt over een ingericht keukentje met vaatwasser. Twee slaapcabines waarvan één met twee bedden en één met drie bedden waarvan één hoogslaper. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. De cabin is verder voorzien van een toilet en verwarming en een veranda met twee strandstoelen. Voor het douchen kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping.

 

6-persoons Molecaten tent

  
6-persoons Molecaten tent

Vrijstaande familietent, opp. 30m2. Twee slaapcabines voorzien van zes echte bedden. Kookbenodigheden met campingservies aanwezig. Voor gebruik van sanitair en douche maakt u gebruik van het sanitairgebouw op de camping. Een grote luifel met terras en tuinmeubilair. Internet is tegen betaling en u tent is voorzien van water en elektra en CAI.

 

6-persoons chalet Zonnedauw

  
6-persoons chalet Zonnedauw

Vrijstaand. Opp. 36m2. Woon- en eetkamer met lcd-TV en internet via KPN HotSpots. Open keuken voorzien van een magnetron, vaatwasser, Senseo-koffiezetapparaat en waterkoker. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers waarvan twee 1-persoonsbedden. Veranda met tuinmeubilair.

Molecaten Park De Leemkule
Molecaten Park De Leemkule

Hattem, NL-Gelderland

Rietgedekte accommodaties middenin een bosrijke omgeving

Ligging van Molecaten Park De Leemkule Dit sfeervolle familiepark met rietgedekte huizen ligt in Hattem, in de noordoostelijke punt…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons bungalow Petrea

  
2-persoons bungalow Petrea

Vrijstaand, opp ca 30m2. Woon/eetkamer met zit- en eethoek. Open keuken met magnetron en vaatwasmachine. Slaapkamer met een 2-persoons bed. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair. Deze accommodaties beschikken over een oplaadpunt voor een elektrische fiets.

 

2-persoons bungalow Vuursteen (sauna)

  
2-persoons bungalow Vuursteen (sauna)

Vrijstaand, opp ca 38m2. Woon/eetkamer met zit- en eethoek. Open keuken met magnetron en vaatwasmachine. Slaapkamer met een 2-persoons bed. Er kan een kinderbedje bijgeplaatst worden. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Privé sauna. Overdekt terras met tuinmeubilair. Deze accommodaties beschikken over een oplaadpunt voor een elektrische fiets.

 

2+2 (tot 12 jaar) persoons Pipowagen

  
2+2 (tot 12 jaar) persoons Pipowagen

Vrijstaand ca 25m2. Woon - en eetkamer met een gaskachel. Open keuken met oa 4-pits gasstel en een magnetron. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoons bed en één met een stapelbed. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Kleine veranda met tuinmeubilair. Deze accommodatie is huis en rookvrij.

 

4-persoons bungalow Hanze

  
4-persoons bungalow Hanze

Vrijstaande en rookvrije nieuwe bungalow (2013). Oppervlakte ca. 51m2. Woonruimte met een zit- en eethoek, lcd-televisie c.q. radio met dvd/ cd-speler. Internet (KPN hotspot) tegen betaling. Open keuken met 4-pitsgasstel, combi-magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, Senseo en waterkoker. Één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een 2-persoonsbed . Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Veranda met tuinmeubilair. De bungalow heeft centrale verwarming en een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

 

4-persoons bungalow Molecaten

  
4-persoons bungalow Molecaten

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 76m2. Luxe bungalow (zonder rieten dak) ingericht met een comfortabele zit- en eethoek, televisie c.q. radio met dvd/ cd-speler en centrale verwarming. Luxe open keuken met gasstel, vaatwasser, inbouwkoelkast, koffiezetapparaat, Senseo, waterkoker en combimagnetron. Twee slaapkamers met twee 1-persoons boxsprings (tegen elkaar aan of los van elkaar te plaatsen). Badkamer met ligbad, aparte douche (thermostaatkraan), radio en een apart toilet. Stofzuiger aanwezig.

 

4-persoons bungalow Sprengen

  
4-persoons bungalow Sprengen

Vrijstaand, opp ca 47m2. Woon/eetkamer met zit- en eethoek. Open keuken met magnetron en vaatwasmachine. Slaapkamer met een 2-persoons bed en een slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Er kan een kinderbedje bijgeplaatst worden. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair. Deze accommodaties beschikken over een oplaadpunt voor een elektrische fiets.

 

4+2 (tot 4 jaar) pers. bungalow Kroost

  
4+2 (tot 4 jaar) pers. bungalow Kroost

Vrijstaand, gelijkvloers ca. 65m2. Woonkamer met TV, DVD- en CD-speler en eetgedeelte. Open keuken met oa een 4 pits gasstel, koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en waterkoker. Badkamer voorzien van douche, wastafel en kinderbadje. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van een 2-persoonsbed, één van twee 1-persoonsbedden en één van twee kinderbedjes (1 daarvan is ook een commode). Verder beschikt de accommodatie over een kinderstoel, box met muziekmobiel, wipstoel, speelkleed, babygym en speeleiland. Terras met tuinmeubilair. De accommodatie is rookvrij.

 

6-persoons bungalow Buitengoed

  
6-persoons bungalow Buitengoed

Vrijstaand, gelijkvloers ca. 65m2. Woonkamer met TV, DVD- en CD-speler en eetgedeelte. Open keuken met oa een 4 pits gasstel, koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en waterkoker. Badkamer voorzien van douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één voorzien van een 2-persoonsbed en wastafel en twee voorzien van twee 1-persoonsbedden. Veranda met tuinmeubilair en afdakje voor fietsen met oplaadpunt voor elektrische fietsen. De accommodatie is rookvrij.

 

6-persoons bungalow Molecaten

  
6-persoons bungalow Molecaten

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 90m2. Deze luxe en ruime bungalow heeft een woon-/eetkamer met een comfortabele zit- en eethoek, televisie c.q. radio met dvd/cd-speler en centrale verwarming. Luxe open keuken met gasstel, vaatwasser, combimagnetron, inbouwkoelkast, koffiezetapparaat, Senseo en waterkoker. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoons bed (boxsprings) en een wastafel en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxsprings). Badkamer met ligbad en aparte douche (thermostaatkraan), dubbele wastafel, radio en een apart toilet. Stofzuiger aanwezig.

 

6-persoons bungalow Veluwe

  
6-persoons bungalow Veluwe

Vrijstaande bungalow met rieten dak, opp. ca. 65m2. Woon-/eetkamer voorzien van zit- en eethoek, televisie c.q. radio met dvd/cd-speler en centrale verwarming. Open keuken met gasstel, vaatwasser, combimagnetron, inbouwkoelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en een wastafel en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche (thermostaatkraan) en een apart toilet. Stofzuiger aanwezig.

 

8-persoons bungalow Veluwe

  
8-persoons bungalow Veluwe

Vrijstaande bungalow met rieten dak, opp. ca. 110m2. Ruime woon-/eetkamer voorzien van zit- en eethoek, televisie c.q. radio met dvd/cd-speler, vloerverwarming en een open haard (zowel binnen als buiten). Open keuken voorzien van een gasstel, vaatwasser, inbouwkoelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Vier slaapkamers waarvan twee slaapkamers met een 2-persoonsbed en een wastafel en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met twee douches en een dubbele wastafel. Twee aparte toiletten. Stofzuiger aanwezig.

Molecaten Park Flevostrand
Molecaten Park Flevostrand

Biddinghuizen, NL-Flevoland

Aan het Veluwemeer, met binnen- en buitenzwembad

Ligging van Molecaten Park Flevostrand Met haar ligging direct aan het Veluwemeer en de vele faciliteiten is Molecaten Park…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet Karekiet

  
4-persoons chalet Karekiet

Vrijstaand, opp. ca. 25m2. Woongedeelte met zit- en eethoek met TV. Open keuken voorzien van 4-pits gasstel, koelkast, afwasmachine, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer twee 1-persoons bedden en één slaapkamer met een stapelbed. Overdekte veranda met tuinmeubilair.

 

4-persoons chalet Steltloper

  
4-persoons chalet Steltloper

Vrijstaand, opp. ca. 25m2. Woongedeelte met zit- en eethoek met TV. Open keuken voorzien van 4-pits gasstel, koelkast, afwasmachine, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer twee 1-persoons bedden en één slaapkamer met een stapelbed. Terras met tuinmeubilair.

 

5-persoons Luxe Season tent (met badkamer)

  
5-persoons Luxe Season tent (met badkamer)

Oppervlakte ca. 39m2. Compleet ingerichte luxe tent van canvas. In de tent is een verrijdbare keuken aanwezig, voorzien van 4-pits gasstel, koelkast, Senseo en waterkoker. Zit- en eethoek met TV. Badkamer met douche, toilet en wasbak. Eén slaapkamer met 1-persoons boxspring en stapelbed. In de woonkamer staat nog een 2-persoons boxspring. Bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. De slaap- en badkamer zijn gescheiden door middel van een canvasdoek. Veranda met zitgedeelte en luifel. De tent wordt verwarmd door een gaskachel.

 

5-persoons kampeer cabin Vlinder

  
5-persoons kampeer cabin Vlinder

Kampeer cabin, de sfeer van een tent met het comfort van een cabin, opp. ca. 25m2. De cabin beschikt over een ingericht keukentje met vaatwasser. Twee slaapcabines waarvan één met twee 1-persoonsbedden en één met drie 1-persoonsbedden waarvan één hoogslaper. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. De cabin is verder voorzien van een toilet, elektrische verwarming en een veranda met twee strandstoelen. Voor het douchen kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping.

 

6-persoons chalet IJsvogel

  
6-persoons chalet IJsvogel

NIEUW! Vrijstaand, opp. ca. 36m2. Woongedeelte met zit- en eethoek met lcd-TV. Open keuken voorzien van 4-pits gasstel, koelkast, afwasmachine, magnetron, waterkoker en Senseo koffiezetapparaat. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamer twee 1-persoons bedden en één slaapkamer met een 2-persoons bed. Terras/veranda met tuinmeubilair. Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen aanwezig. Deze accommodaties zijn rookvrij.

 

6-persoons mobile home Fuut

  

Pagina   1  2
Naar boven
Vragen? Start Chat

0000