Bungalowpark Domaine de la Sapiniere

7 Beoordelingen 105

Kleinschalig park in schitterende natuur

Pluspunten:
- Omringd door prachtige natuur
- Buitenbad op het park, binnenbad op 500m afstand
- Gerenoveerde vakantiehuizen
- Gratis toegang tot gemeentelijk zwembad
Ligging van Bungalowpark Domaine de la Sapiniere.
Bungalowpark Domaine de la Sapiniere is gelegen in het noorden van Luxemburg, in het plaatsje Hosingen, op ca. 50 km afstand van de charmante hoofdstad Luxemburg-stad. Het park, op 500m hoogte, wordt omringd door een prachtige natuur.

Faciliteiten van Bungalowpark Domaine de la Sapiniere.
Op zoek naar vermaak voor jong en oud? Activiteiten als tennissen, tafeltennis, beachvolleybal en jeu de boules behoren op Bungalowpark Domaine de la Sapiniere tot de mogelijkheden. Speciaal voor de kleintjes is er een speeltuin en naast het zwembad bevindt zich een apart kinderbad dat wordt verwarmd door zonne-energie. Tevens is er gratis Wifi aanwezig (1 inlog per persoon). Op het park La Sapiniere is er onlangs een nieuwe, kleurrijke 12 holes Adventure Golfbaan geopend. De midgetgolfbaan in de stijl van de Flintstones biedt veel plezier voor jong en oud het gehele jaar door!

Eten en drinken bij Bungalowpark Domaine de la Sapiniere.
De bar en het restaurant op het park zijn vernieuwd. In Brasserie La Sapiniere kunt u terecht voor zowel snacks als heerlijke gerechten met een typisch Luxemburgs tintje. Tijdens de feestdagen bieden zij speciale menu's of buffetten.

Omgeving van Bungalowpark Domaine de la Sapiniere.
In elk seizoen van het jaar kunt u van de mooie omgeving van Luxemburg genieten. Het naastgelegen natuurpark biedt vele wandelroutes of in de winter zelfs een langlauftocht. Vanaf Bungalowpark Domaine de la Sapiniere brengt u gemakkelijk een bezoek aan de pittoreske stadjes Clervaux en Vianden, waar u 's avonds de verlichte kastelen kunt bewonderen. De abdij van Willibrordus in Echternach, de oudste stad van Luxemburg, is een ware bezienswaardigheid en ligt slechts 45km ten zuidoosten van Hosingen.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

6
Anoniem
9 jan '17
6.4
Anoniem
9 jan '17

2 pers huisje erg klein En douchen in het bad gaat lastig Ook komt het douche gordijn telkens...

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.