Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Uw zoekopdracht

  • Keten: Landal GreenParks

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Landal GreenParks

Resultaten: 305 t/m 354
Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8
Sorteer op
Landal Travemunde
Landal Travemunde

Travemünde/Priwall, DE-Sleeswijk-Holstein

Kleinschalig park aan het strand van de Oostzee

Pluspunten:- Breed zandstrand - Dichtbij diverse golfmogelijkheden - Jachthaven - Segway tour - Gelegen op het schiereiland…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow 4B

  
4-persoons bungalow 4B

Vrijstaand. Opp. 45 m2. Bungalow met zit- en eethoek met flatscreen TV met Duitse zenders, DVD speler en radio/cd-speler en haard (bio-ethanol). Open keuken met magnetron, oven en afwasmachine. Badkamer met douche, wastafel en toilet.Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. De bungalow beschikt over een wasmachine en er staat standaard een kinderbed (excl. bedlinnen) en kinderstoel in de bungalow. Barbecue. Deels overdekt terras met terrasmeubilair. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

4-6-persoonsbungalow 4-6BE

  
4-6-persoonsbungalow 4-6BE

Vrijstaande bungalow van circa 50 m². Gelijkvloers. Woon-/eetkamer met gesloten haard, DVD-speler, CD-speler, TV, radio en Slaapbank in de woonkamer. Open keuken met oven, standaard keukeninventaris, vaatwasser, koffiezetapparaat en keramische kookplaat. Één badkamer met douchecabine, toilet, wastafel, sauna en wasmachine. Één slaapkamer met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. De accommodatie is voorzien van een kinderbed, kinderstoel, centrale verwarming en gratis wifi. Gedeeltelijk overdekt terras met terrasmeubilair en barbecue. Maximaal één auto parkeren bij de accommodatie. Geschikt voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen.

 

6-persoons bungalow Luxe 6BL

  
6-persoons bungalow Luxe 6BL

Vrijstaand. Opp. ca. 60m2. Woonkamer met zit- en eethoek met TV met Duitse zenders, DVD-speler en houtkachel. Open keuken met oven en afwasmachine. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel, toilet en sauna. Wasmachine. Deels overdekt terras met tuinmeubilair. Barbecue. In de accommodatie is standaard een kinderstoel aanwezig. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

6-persoons bungalow Luxe 6DL

  
6-persoons bungalow Luxe 6DL

Vrijstaand. Opp. ca. 50m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV met Duitse zenders, DVD-speler, houtkachel en een 2-persoons slaapbank. Open keuken met oven en afwasmachine. Twee slaapkamers waarvan één voorzien van een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche, wastafel, toilet en sauna. Wasmachine. Deels overdekt terras met tuinmeubilair. Barbecue. Er is in de accommodatie standaard een kinderstoel aanwezig. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

6-persoonsbungalow 6BE

  
6-persoonsbungalow 6BE

Vrijstaande bungalow van circa 60 m². Gelijkvloers. Woon-/eetkamer met gesloten haard, dvd-speler en TV. Open keuken met oven, standaard keukeninventaris, vaatwasser, koffiezetapparaat en keramische kookplaat. Één badkamer met douchecabine, toilet en wastafel. Sauna in de badkamer en wasmachine. Drie slaapkamers. Bedden voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Twee slaapkamers met één 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. De accommodatie is voorzien van een ledikant, kinderstoel, centrale verwarming en gratis wifi. Gedeeltelijk overdekt terras met terrasmeubilair en barbecue. Maximaal één auto parkeren bij de accommodatie.

 

6-8-persoonsbungalow 6-8BE

  
6-8-persoonsbungalow 6-8BE

Vrijstaande bungalow van circa 70 m². Gelijkvloers. Woon-/eetkamer met gesloten haard, DVD-speler, CD-speler, TV, radio en slaapbank voor 2 personen. Open keuken met magnetron, oven, standaard keukeninventaris, vaatwasser, koffiezetaparaat, was-/droogcombinatie en keramische kookplaat. Één badkamer met douchecabine, bubbelbad, toilet en wastafel. Sauna. Zonnehemel. Twee slaapkamers met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. De accommodatie is voorzien van een kinderbed, kinderstoel, centrale verwarming, inpandige berging en gratis wifi. Gedeeltelijk overdekt terras met terrasmeubilair en barbecue. Maximaal één auto parkeren bij de accommodatie. Geschikt voor maximaal zes volwassenen en twee kinderen.

 

8-persoons bungalow Luxe 8DL

  
8-persoons bungalow Luxe 8DL

Vrijstaand. Opp. ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV met Duitse zenders, DVD-speler, houtkachel en een 2-persoons slaapbank. Open keuken met magnetron, oven en afwasmachine. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, bubbelbad, wastafel, toilet, zonnehemel en sauna. Was-/droogcombinatie. Deels overdekt terras met terrasmeubilair. Barbecue. In de accommodatie is standaard een kinderstoel aanwezig. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

Landal Twenhaarsveld
Landal Twenhaarsveld

Holten, NL-Overijssel

Temidden van prachtige natuur, met overdekt zwembad

Pluspunten:- Gelegen aan de voet van De Holterberg - Zwembad met apart peuterbad, glijbaan en diverse waterattracties - Diverse…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow Type 4B

  
4-persoons bungalow Type 4B

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 51m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en radio-/CD- speler. Openhaard. Open keuken met magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden, waarvan één slaapkamer met een wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche of ligbad, thermostaatkraan, wastafel. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. CV. Kindveilige stopcontacten in de woonkamer. Parasol. Kinderbedje (excl. bedlinnen), kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

4-persoons bungalow Type 4CE1

  
4-persoons bungalow Type 4CE1

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 50m2. Rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/CD-speler, DVD-speler en spellendoos. Open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat en afwasmachine. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden. Tweede TV in één van de slaapkamers. Wastafel in één van de slaapkamers. Terras met parasol en tuinmeubilair. CV. Er zijn in de bungalow standaard een kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en kindveilige stopcontacten aanwezig. WiFi (tegen betaling).

 

4-persoons bungalow Type 4CE2

  
4-persoons bungalow Type 4CE2

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 50m2. Rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/CD-speler, DVD-speler en spellendoos. Open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat en afwasmachine. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één met twee 1-persoonsbedden (boxspring) en twee met een 1-persoonsbed (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden. Tweede TV in één van de slaapkamers. Wastafel in één van de slaapkamers. Terras met parasol en tuinmeubilair. CV. Er zijn in de bungalow standaard een kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en kindveilige stopcontacten aanwezig. WiFi (tegen betaling).

 

6-persoons bungalow Type 6B1

  
6-persoons bungalow Type 6B1

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 58 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en radio-/cd-speler. Openhaard. Open keuken met magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden, waarvan één slaapkamer met een wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met ligbad en wastafel. Thermostaatkraan. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. CV. Kindveilige stopcontacten in de woonkamer. Parasol. Kinderbedje (excl. bedlinnen), kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

6-persoons bungalow Type 6B2

  
6-persoons bungalow Type 6B2

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 70 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en radio- en cd-speler. Houtkachel. Open keuken met magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Apart toilet. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden, waarvan één slaapkamer met een wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer(bevindt zich op de 1e etage) met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers en badkamer bevinden zich op de eerste etage. Terras met tuinmeubilair. CV. Kindveilige stopcontacten en traphekje. Parasol. Kinderbedje (excl. bedlinnen), kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

8-persoons bungalow Type 8C

  
8-persoons bungalow Type 8C

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 65 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv met DVD-speler, Radio-/cd-speler. Houtkachel. Open keuken met combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Vier slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Twee van de slaapkamers hebben een wastafel. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche, thermostaatkraan en wastafel. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. CV. Parasol. Kindveilige stopcontacten. Kinderbedje (excl. bedlinnen), kinderstoel. Wifi (tegen betaling). Geschikt voor zes volwassenen en twee kinderen.

Landal Village l Eau d Heure
Landal Village l Eau d Heure

Froidchapelle, BE-Overig Belgie

Direct aan een uitgestrekt meer

Pluspunten:- Gelegen aan grootste stuwmeer van België, Lac de la Plate Taille - Aquacentre (tegen betaling) met binnen- en buitenbad,…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons bungalow Type 2AL+

  
2-persoons bungalow Type 2AL+

Geschakeld. Oppervlakte ca. 70m2. Gelijkvloers, sommige hebben een trapje naar de woonkamer. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, DVD-speler. Open haard, radio-/cd-speler, mp3-speler. Open keuken met elektrische kookplaat, afwasmachine, magnetron met losse oven of combimagnetron, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Was-/droogcombinatie. Elektrische verwarming. Één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring)en 2e tv. Bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Lig-/bubbelbad, aparte douche en wastafel. Thermostaatkraan. Apart toilet. Zonnebank en 2-persoons sauna. Berging. Terras met tuinmeubilair en parasol. Geheel rookvrij. Kinderbed (excl. bedlinnen). Kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

4-persoons bungalow Comfort Type 4B

  
4-persoons bungalow Comfort Type 4B

Geschakelde bungalow, oppervlakte ca 70 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard, radio-/cd-speler, mp3-speler, flatscreen-tv. Open keuken met afwasmachine, elektrische kookplaat, koffiezetapparaat en magnetron met losse oven óf een combimagnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel. Thermostaatkraan. Apart toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Berging. Elektrische verwarming. Deels overdekt terras met tuinmeubilair en parasol. Deze bungalow is gelijkvloers, sommige bungalows hebben een trapje naar de woonkamer. De accommodatie beschikt over kindveilige stopcontacten. Bungalows met meerzicht zijn tegen een toeslag met voorkeur te reserveren. Geheel rookvrij. Kinderbed (excl. bedlinnen). Kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

4-persoons bungalow Type 4BL

  
4-persoons bungalow Type 4BL

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca 80 m2. Gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek. Open haard, radio-/cd-speler, mp3-speler en flatscreen-tv. Open keuken met elektrische kookplaat, afwasmachine, magnetron met losse oven of combimagnetron. Koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). Bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Tweede tv in één van de slaapkamers. Een 2-persoonssauna en zonnehemel. Badkamer met lig-/bubbelbad, aparte douche en wastafel. Apart toilet. Elektrische verwarming. Berging. Deels overdekt terras met tuinmeubelen. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden. Deze bungalow is gelijkvloers. Er staat standaard een kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel. Geheel rookvrij. Wifi (tegen betaling).

 

6-persoons bungalow Type 6D1

  
6-persoons bungalow Type 6D1

Geschakelde bungalow. Oppervlakte ca. 80 m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Open haard, radio-/cd-speler, mp3-speler en flatscreen-tv. Open keuken met elektrische kookplaat, afwasmachine, magnetron met losse oven of combimagnetron, koffiezetapparaat. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). Badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel. Apart toilet. Thermostaatkraan. Elektrische verwarming. Berging. Deels overdekt terras met tuinmeubilair en parasol. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Geheel rookvrij. Kinderbed (excl. bedlinnen). Kinderstoel. Wifi (tegen betaling). Kindveilige stopcontacten. Sommige bungalows hebben een trapje naar de woonkamer.

 

6-persoons bungalow Type 6D2

  
6-persoons bungalow Type 6D2

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca 80 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard en flatscreen-tv. Radio-/cd-speler, mp3-speler. Open keuken met elektrische kookplaat, afwasmachine, magnetron met losse oven of combimagnetron, koffiezetapparaat. Badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel. Thermostaatkraan. Toilet (apart of in de badkamer). Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Deels overdekt terras met tuinmeubilair en parasol. Elektrische verwarming. Berging. Kindveilige stopcontacten. Sommige bungalows hebben een trapje naar de woonkamer. Geheel rookvrij. Kinderbed (excl. bedlinnen). Kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

6-persoons bungalow Type 6DL

  
6-persoons bungalow Type 6DL

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte. ca. 115 m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Open haard, radio-/cd-speler, mp3-speler en flatscreen- tv. DVD-speler. Open keuken met elektrische kookplaat, afwasmachine, magnetron met losse oven of combimagnetron. Koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring), waarvan twee slaapkamers op de begane grond. Tweede tv in één van de slaapkamers. Opgemaakte bedden bij aankomst. Aparte douche. Wastafel. Thermostaatkraan. Apart toilet. Tweede badkamer (toegankelijk via de slaapkamer) met lig-/bubbelbad, wastafel en tweede toilet. Zonnebank en sauna. Elektrische verwarming. Berging. Terras met tuinmeubilair en parasol. Kindveilige stopcontacten. Geheel rookvrij. Kinderbed (excl. bedlinnen). Kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

8-persoons bungalow Type 8E1

  
8-persoons bungalow Type 8E1

Geschakelde bungalow. Oppervlakte ca.110 m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen-tv. Radio-/cd-speler, mp3-speler. Openhaard. Open keuken met elektrische kookplaat. Afwasmachine. Magnetron met losse oven of combimagnetron. Koffiezetapparaat. Begane grond: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel. Thermostaatkraan en apart toilet. Eerste verdieping: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). Tweede badkamer met aparte douche, wastafel en tweede toilet. Elektrische verwarming. Berging. Terras met tuinmeubilair en parasol. Kindveilige stopcontacten. Geheel rookvrij. Kinderbed (excl. bedlinnen). Kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

Landal Village les Gottales
Landal Village les Gottales

Trois Ponts, BE-Belgische Ardennen

Klein park met accommodaties in de stijl van vakwerkhuizen

Pluspunten:- Middenin de Ardennen gelegen op de top van de Mont St. Jacques - Pittoresk park met vakwerkhuizen en torenwoningen -…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons bungalow Type 2A

  
2-persoons bungalow Type 2A

Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 33 m2. Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek, TV met onder andere Nederlandse zenders, DVD-speler en radio-/CD speler. Open keuken óf aangrenzende gesloten keuken. Magnetron, koffiezetapparaat en Senseo-koffiezetapparaat. Eerste verdieping met één slaapkamer met een 2-persoonsbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Elektrische of centrale verwarming. Terras met tuinmeubilair. Gratis wifi in uw accommodatie. Op voorkeur met toeslag te reserveren met afwasmachine.

 

4-persoons bungalow Type 4B1

  
4-persoons bungalow Type 4B1

Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 45 m2. Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek, TV met onder andere Nederlandse zenders, DVD-speler en radio-/CD-speler. Open keuken óf aangrenzende gesloten keuken. Magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Badkamer met douche of ligbad, wastafel en toilet. Eerste verdieping: twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed of met twee 1-persoonsbedden. Bedden zijn voorzien van dekbedden. CV. Terras met tuinmeubilair. Gratis wifi in uw accommodatie. Op voorkeur met toeslag te reserveren: een toilet boven.

 

4-persoons bungalow Type 4B2

  
4-persoons bungalow Type 4B2

Geschakeld. Oppervlakte ca. 52 m2 Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, TV met onder andere Nederlandse zenders, DVD-speler, radio-/cd-speler en open haard. Open keuken of aangrenzende gesloten keuken voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat en Senseo-koffiezetapparaat. Badkamer met ligbad of douche, wastafel en toilet. Eerste verdieping: Twee slaapkamers waarvan één met twee 1-persoonsbedden en één met een 2-persoonsbed. Terras met tuinmeubilair. CV. Gratis wifi in uw accommodatie. Op voorkeur met toeslag te reserveren met afwasmachine, 2-pers. Infraroodsauna en een toilet boven.

 

6-persoons bungalow Type 6D

  
6-persoons bungalow Type 6D

Geschakelde bungalow, oppervlakte ca 56 m2. Begane grond: woonkamer met zit- en eethoek, open haard en TV met onder andere Nederlandse zenders, DVD-speler en radio-/CD-speler. Open keuken óf een aangrenzende gesloten keuken. Magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Badkamer met ligbad óf douche, wastafel en toilet. Eerste verdieping: één slaapkamer met 2-persoonsbed of stapelbed, óf twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden óf drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. CV. Terras met tuinmeubilair. Gratis wifi in uw accommodatie.

Landal Villapark Livingstone
Landal Villapark Livingstone

Burgh Haamstede, NL-Zeeland

Ruime villa’s op 2,5 km van het strand, met veel sportfaciliteiten

Pluspunten:- Comfortabele vrijstaande villa’s - Vismogelijkheden - 2,5 km van het strand - Sportcentrum Westerschouwen naast het…

Meer parkinformatie »
 

6-persoons villa comfort Type 6C1

  
6-persoons villa comfort Type 6C1

Vrijstaande villa. Oppervlakte ca. 95m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio, Cd-speler en open haard. Open keuken met combimagnetron en vaatwasser. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet op begane grond. Tweede badkamer met bubbelbad en dubbele wastafel. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoons boxsprings. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Standaard een kinderbed (excl. bedlinnen) en kinderstoel aanwezig. CV. Terras met parasol of zonnescherm en deels verstelbaar tuinmeubilair. Berging. Wifi (tegen betaling). Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. Met voorkeurstoeslag is de accommodatie te reserveren met een wasmachine en -droger.

 

6-persoons villa comfort Type 6C2

  
6-persoons villa comfort Type 6C2

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 105m2. Begane grond: Woonkamer met zit-en eethoek, open haard, TV, radio- en cd-speler en een open keuken met combimagnetron en afwasmachine. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Badkamer met douche, bubbelbad en dubbele wastafel. Apart toilet. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). Thermostaatkraan. CV. Kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en traphekje. Terras met deels verstelbaar tuinmeubilair. Parasol of zonnescherm. Berging. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Wifi (tegen betaling). Enkele accommodaties zijn aan het water gelegen. De inrichting van de accommodaties kan onderling verschillen.

 

6-persoons villa extra luxe Type 6EL

  
6-persoons villa extra luxe Type 6EL

Vrijstaande villa. Oppervlakte ca. 105m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, DVD-speler, radio, Cd-speler en open haard. Open keuken met o.a. Senseo koffiezetapparaat, combi-magnetron en vaatwasser. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoons boxsprings. Tweede flatscreen-tv in één van de slaapkamers. Bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel, traphekje en kindveilige stopcontacten. Twee badkamers waarvan een badkamer met bubbelbad, douchecabine en dubbele wastafel en een badkamer met stoomdouche en wastafel. Apart toilet op begane grond. Thermostaat kraan. In de bungalow is een 2-persoons privé-sauna en zonnebank (in één van de slaapkamers). CV. Terras met parasol of zonnescherm en verstelbaar tuinmeubilair. Berging. Wasmachine en wasdroger. Rookvrije accommodatie. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. Wifi (tegen betaling).

 

6-persoons villa luxe Type 6L

  
6-persoons villa luxe Type 6L

Vrijstaande villa. Oppervlakte ca. 105m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, DVD-speler, radio, Cd-speler en open haard. Open keuken met o.a. Senseo koffiezetapparaat, combimagnetron en vaatwasser. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoons boxsprings. Tweede flatscreen-tv in één van de slaapkamers. Bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Standaard een kinderbed (excl. bedlinnen) en –stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten in de accommodatie aanwezig. Badkamer met douche, bubbelbad en dubbele wastafel. Apart toilet op begane grond. Thermostaatkraan. In de bungalow is een 2-persoons privé-sauna en zonnebank (in een aparte ruimte). Terras met parasol of zonnescherm en verstelbaar tuinmeubilair. Berging. Wifi (tegen betaling).Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de villa. Met voorkeurstoeslag is de accommodatie te reserveren met een wasmachine en -droger.

Landal Villapark Vogelmient

De Koog/Texel, NL-Noord-Holland

Het geluid van de branding en overvliegende meeuwen betekenen maar een ding: welkom op Texel

Pluspunten:- Direct gelegen aan bos en duinen - 500 m van het strand - Knus en kleinschalig park - Diverse watersportmogelijkheden - Fietsverhuur -…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons villa Comfort 4B

  
4-persoons villa Comfort 4B

Vrijstaand. Opp. ca 120m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, TV en radio en cd-speler. Open keuken voorzien van keramische kookplaat, koffiezetapparaat, combimagnetron en afwasmachine. Badkamer met ligbad, stoom-/douchecabine en wastafel, tweede toilet. Thermostaatkraan. Apart toilet. 1e verdieping: Twee slaapkamers alle voorzien van twee 1-persoons bedden (boxspring). Alle bedden zijn voorzien van dekbedden. De bungalow beschikt over een wasmachine en droger. Terras met parasol of zonnescherm en deels verstelbaar tuinmeubilair. In de bungalow is standaard een spellendoos, kinderbed (excl. bedlinnen) -stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten aanwezig. Gratis WiFi in de villa. Carport. Berging.

 

4-persoons villa Luxe 4BL

  
4-persoons villa Luxe 4BL

Vrijstaand. Opp. ca. 120m2. Woonkamer met zit- en eethoek, breedbeeld-TV, DVD-speler en radio- en cd-speler. Open keuken voorzien van een keramische kookplaat, Senseo koffiezetapparaat, koffiezetapparaat, combimagnetron en een afwasmachine. Apart toilet. 1e verdieping: Twee slaapkamers alle voorzien van twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden en zijn opgemaakt bij aankomst. Badkamer met ligbad, stoom-/douchecabine en wastafel. Thermostaatkraan. Toilet. Apart toilet. Een privé-sauna en zonnebank/zonnehemel en/of sunshower (in één van de slaapkamers). In de bungalow is standaard een spellendoos, kinderbed (excl. bedlinnen) en -stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten aanwezig. De bungalow beschikt over een wasmachine en droger. Terras met parasol of zonnescherm en deels verstelbaar tuinmeubilair. Carport. Berging. Geheel rookvrij. Gratis WiFi in de villa.

Landal Vitamaris
Landal Vitamaris

Schiermonnikoog, NL-Friesland

Met uw voeten in het zand heerlijk genieten van de rust van Schiermonnikoog

Pluspunten:- Wellnessruimte met sauna’s, stoombad en relaxruimte - Gelegen in Nationaal Park Schiermonnikoog met diverse wandel- en…

Meer parkinformatie »
 

2/4-persoons appartement Comfort 2-4 B1

  
2/4-persoons appartement Comfort 2-4 B1

Appartement. Oppervlakte ca 38m2. Woonkamer met een bedbank voor twee personen, zit- en eethoek, flatscreen-TV en dvd- en radio/CD-speler. Open keuken met elektrische kookplaat, magnetron, Senseo apparaat en een afwasmachine. Badkamer met ligbad, wastafel. Apart toilet. Slaapkamer (zonder ramen) met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Een 2-persoonsbedbank in de woonkamer (bedbank is niet opgemaakt bij aankomst). De bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Terras en/of balkon met tuinmeubilair. CV. Kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en kindveilige stopcontacten. Rook- en huisdiervrij. Gratis wifi in de accommodaties.

 

2/4-persoons appartement Comfort 2-4B2

  
2/4-persoons appartement Comfort 2-4B2

Appartement. Oppervlakte ca 48m2. Woonkamer met een bedbank voor twee personen, zit- en eethoek, flatscreen-TV en dvd- en CD-speler. Open keuken met elektrische kookplaat, magnetron en een afwasmachine. Badkamer voorzien van een ligbad en wastafel. Apart toilet. Slaapkamer (zonder ramen) met twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn bij aankomst opgemaakt (m.u.v. bedbank). Terras en/of balkon met tuinmeubilair. CV. Kinderbed (Excl. bedlinnen), kinderstoel en kindveilige stopcontacten. Gratis wifi. Rookvrij en huisdiervrij.

 

4/6-persoons appartement Comfort 4-6D1

  
4/6-persoons appartement Comfort 4-6D1

Appartement. Oppervlakte ca. 52m2. Woonkamer met slaapbank voor twee personen, zit- en eethoek, flatscreen-tv radio-/cd-speler en dvd-speler. Open keuken met elektrische kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Twee slaapkamers (zonder ramen) met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden en bij aankomst opgemaakt ( m.u.v. de slaapbank). Kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en kindveilige stopcontacten. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. CV. Rook- en huisdiervrij. Gratis wifi in de accommodaties.

 

4/6-persoons appartement Comfort 4-6D3

  
4/6-persoons appartement Comfort 4-6D3

Oppervlakte ca. 62m2. Dit appartement bestaat uit twee verdiepingen. Woonkamer met slaapbank voor twee personen, zit- en eethoek, flatscreen-TV, dvd- en Radio-/CD-speler. Open keuken voorzien van een elektrische kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Eerste verdieping: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden en zijn opgemaakt bij aankomst (m.u.v. de slaapbank). Kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en kindveilige stopcontacten. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. CV. Twee balkons met tuinmeubilair. Rook- en huisdiervrij. Gratis wifi in alle accommodaties.

 

6-persoons appartement Comfort 6D2

  
6-persoons appartement Comfort 6D2

Ruime hoekappartement. Oppervlakte ca. 150m2. Woonkamer met flatscreen televisie en dvd-speler. Keuken met 5-pits gasplaat, combi magnetron en vaatwasser. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden waarvan één slaapkamer met een flatscreen televisie. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Badkamer met bubbelbad en wastafel. Tweede badkamer met massage douche en wastafel. Terras of balkon met tuinmeubilair.

Landal Vlieduyn

Oost-Vlieland, NL-Friesland

Moderne appartementen op loopafstand van het strand

Pluspunten:- Opgemaakte bedden bij aankomst (gratis) - Ruime appartementen - Ideale ligging t.o.v. het strand en het dorp - WiFi (gratis) Ligging van…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons appartement 2CA

  
2-persoons appartement 2CA

Rookvrij appartement met balkon, oppervlakte ca. 50 m². Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, DVD-speler, radio-/CD-speler. Open keuken met vaatwasser, combi magnetron, Nespresso machine. Badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en thermostaatkraan. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring) en een open verbinding met de woonkamer. Tweede flatscreen-TV in de slaapkamer. De bedden zijn voorzien van dekbedden en zijn opgemaakt bij aankomst. In de bungalows is ook een was-/droogcombinatie aanwezig. Een kinderbed dient wegens gebrek aan ruimte in de woonkamer geplaatst te worden. Een kinderstoel is tegen betaling te huur. De appartementen zijn toegankelijk via trap of lift. Gratis wifi.

 

2-persoons appartement 2LA

  
2-persoons appartement 2LA

Rookvrij appartement met balkon, oppervlakte ca. 58 m². Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, DVD-speler, radio-/CD-speler. Open keuken met vaatwasser, combi magnetron, Nespresso machine. Badkamer met ligbad, dubbele wastafel, sunshower, en sauna. Thermostaatkraan. Apart toilet. Eén slaapkamer met een 2-persoons bed (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Tweede flatscreen-TV in de slaapkamer. Een kinderbed dient wegens gebrek aan ruimte in de woonkamer geplaatst te worden. Er is een kinderbed, kinderstoel en was-/droogcombinatie aanwezig. De appartementen zijn toegankelijk via trap of lift. Gratis wifi.

Landal Warsberg
Landal Warsberg

Saarburg, DE-Rheinland Pfalz

Gelegen in ongerepte natuur, veel te doen op en om het park

Pluspunten:- Op een hoogplateau gelegen, tussen de wijnvelden - Zwembad met diverse waterattracties en apart kinderbad - Infrarood-,…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow Type 4C

  
4-persoons bungalow Type 4C

Geschakelde of vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 65 m². Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV met Nederlandse TV-zenders en radio/CD-speler. Open keuken met magnetron, oven, vaatwasmachine en koffiezetapparaat. Twee slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden voorzien van dekbedden en wastafel. Badkamer met ligbad, thermostaatkraan, wastafel. Apart toilet. CV. Terras met parasol en tuinmeubilair. De accommodatie beschikt over kindveilige stopcontacten, u betreed de bungalow middels enkele traptreden bij de voordeur en het terras. Op voorkeur met toeslag te reserveren: accommodatie met whirlpool. De accommodatie beschikt over WiFi (tegen betaling)

 

6-persoons bungalow Type 6B

  
6-persoons bungalow Type 6B

Geschakelde of vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 65 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV met Nederlandse TV-zenders en radio/CD-speler. Open keuken met magnetron en oven. Enkele bungalows beschikken over een afwasmachine. Drie slaapkamers, allen met twee 1-persoonsbedden en wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met parasol en tuinmeubilair. De accommodatie beschikt over WiFi (tegen betaling)

 

6-persoons bungalow Type 6C

  
6-persoons bungalow Type 6C

Geschakelde of vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 65 m². Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV met Nederlandse TV-zenders en radio/CD-speler. Open keuken met magnetron, oven, vaatwasmachine en koffiezetapparaat. Drie slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden voorzien van dekbedden en wastafel. Badkamer met douche, wastafel, thermostaatkraan en toilet. CV. Terras met parasol en tuinmeubilair. De accommodatie beschikt over kindveilige stopcontacten, u betreed de bungalow middels enkele traptreden bij de voordeur en het terras. De accommodatie beschikt over WiFi (tegen betaling).

 

6-persoons luxe stacaravan Type 6MH

  
6-persoons luxe stacaravan Type 6MH

Vrijstaand. Woonkamer met zit- en eethoek, TV met kabel-tv. Open keuken voorzien van een oven met grill. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed, één met twee 1-persoonsbedden en één met een stapelbed. Er is parkeergelegenheid voor max. één auto bij de accommodatie.

 

6-persoons luxe stacaravan Type 6MH1

  
6-persoons luxe stacaravan Type 6MH1

Vrijstaand. Woonkamer met zit- en eethoek, TV met kabel-tv. Open keuken voorzien van een oven met grill. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en twee met twee 1-persoonsbedden. Er is parkeergelegenheid voor max. één auto bij de accommodatie.

Landal Waterparc Veluwemeer
Landal Waterparc Veluwemeer

Biddinghuizen, NL-Flevoland

Ruime villa’s en appartementen gelegen aan het Veluwemeer

Pluspunten:- Direct gelegen aan het Veluwemeer met jachthaven en strand - Diverse watersportmogelijkheden - Hoogwaardige en ruime…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons appartement type 4B1

  
4-persoons appartement type 4B1

Appartement. Opp. 114 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, Flatscreen-tv, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken voorzien van een combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat en Keramische kookplaat. Badkamer met douche, ligbad en wastafel. Apart toilet. Thermostaatkraan. Twee slaapkamers allen met twee 1-persoonsbedden (boxspring), één slaapkamer voorzien van een tweede flatscreen-TV. De bedden zijn voorzien van dekbedden. CV. Terras of balkon met tuinmeubilair en parasol. Wintertuin. In het appartement is standaard een kinderbedje (excl. bedlinnen), - stoel en kindveilge stopcontacten aanwezig. Geheel rookvrij. Gratis wifi in de accommodatie. Enkele appartementen hebben een berging en zijn op voorkeur tegen toeslag te reserveren. Er is een lift aanwezig in het appartementencomplex.

 

4-persoons bungalow 4BL2

  
4-persoons bungalow 4BL2

Oppervlakte ca. 100m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/cd-speler en DVD-speler en gashaard. Open keuken voorzien van een combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Inpandige berging. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring)en flatscreen-TV. Verdieping: badkamer met ligbad, douche en wastafel. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Sauna en zonnebank. De accommodatie beschikt over een kinderbed, -stoel, traphekje, kindveilige stopcontacten, gratis Wifi en terras met terrasmeubilair.

 

6-persoons bungalow 6DL2

  
6-persoons bungalow 6DL2

Oppervlakte ca. 128m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/cd-speler en DVD-speler en gashaard. Open keuken voorzien van een combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Inpandige berging. Badkamer met douche, wastafel en sauna. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring)en flatscreen-TV. Verdieping: badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers elk met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Zonnebank. De accommodatie beschikt over een kinderbed, -stoel, traphekje, kindveilige stopcontacten, gratis Wifi en overdekte veranda met terrasmeubilair.

 

6-persoons appartement type 6D1

  
6-persoons appartement type 6D1

Appartement. Opp. 118 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met een combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat en keramische kookplaat. Badkamer met douche, ligbad en wastafel. Apart toilet. Thermostaatkraan. Drie slaapkamers allen met twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden. Tweede flatscreen-tv in één van de slaapkamers. Terras of balkon met tuinmeubilair. Wintertuin. In het appartement is standaard een kinderbedje (excl. bedlinnen), -stoel en kindveilige stopcontacten aanwezig. CV. Berging. Geheel rookvrij. Gratis wifi in de accommodatie.Er is een lift aanwezig in het appartementencomplex. .

 

10-persoons bungalow 10FL2

  
10-persoons bungalow 10FL2

Vrijstaand, opp. ca. 152 m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen-tv, radio-/cd-speler, DVD-speler en gashaard. Open keuken, voorzien van combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat en extra grote koelkast. Vijf slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring), waarvan drie slaapkamers op de begane grond. Een van de slaapkamers beschikt over een flatscreen-TV. De bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Deze accommodatie beschikt standaard over een kinderbed (excl. bedlinnen) en stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten. Drie badkamers waarvan 2 met een ligbad, douche en dubbele wastafel. Een badkamer met douche en wastafel. Sauna (in een aparte ruimte) en zonnebank (in één van de slaapkamers). Twee aparte toiletten. Thermostaatkraan. Terras met verstelbaar tuinmeubilair. Berging. CV. Parasol. Deze accommodaties zijn rook- en huisdiervrij. Gratis wifi in de accommodatie.

 

16-persoons bungalow 16N

  
16-persoons bungalow 16N

Vrijstaand, opp. ca. 212 m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen-tv, DVD-speler en radio-/cd-speler. Open keuken met combimagnetron, twee afwasmachines, koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat, twee koelkasten en twee 4-pits gasplaten. Acht slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoonsbedden (boxspring). Een van de slaapkamers beschikt over een flatscreen-TV. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Tweede badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Derde badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Vierde badkamer met douche, wastafel en toilet. Apart toilet. Thermostaatkraan. Terras met parasol en deels verstelbaar tuinmeubilair. Berging. CV. Deze accommodatie beschikt standaard over een kinderbed (excl. bedlinnen) en stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten. Geheel rookvrij. Gratis wifi in de accommodatie.

Landal Waterpark Sneekermeer
Landal Waterpark Sneekermeer

Terherne, NL-Friesland

Alle woningen aan het water, met privé-steiger

Pluspunten:- Direct aan het Sneekermeer - Vrijstaande waterwoningen met eigen aanlegsteiger en terras - Recreatiestrand - Diverse…

Meer parkinformatie »
 

4+2 (tot 12 jaar) persoons Waterwoning Dobbe 4-6C

  
4+2 (tot 12 jaar) persoons Waterwoning Dobbe 4-6C

Vrijstaand. Opp. ca. 75 m². Toegankelijk via een trap. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen-TV, DVD-speler, radio-/cd-speler. Een openhaard in de accommodatie is met voorkeurstoeslag te reserveren. Open keuken voorzien van een combimagnetron, koffiezetapparaat en een afwasmachine. Badkamer met ligbad en/of douche met thermostaatkraan, wastafel en toilet. Apart tweede toilet. Drie slaapkamers, twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring) en een slaapkamer met stapelbed. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Het is uitsluitend mogelijk om een kinderbedje op de overloop te plaatsen. CV. Wasmachine. Enkele waterwoningen hebben een droger. Eigen aanlegsteiger en buitenhaard. Terras met tuinmeubilair. Rookvrije accommodatie.

 

6-persoons woning 6C1

  
6-persoons woning  6C1

Vrijstaand. Opp. ca. 75 m². Deze woning is toegankelijk via een trap. Verdieping: woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, DVD-speler, radio-/cd-speler. Open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Apart toilet. Begane grond: badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers alle voorzien van twee 1-persoonsbedden (boxspring). Er is een kinderstoel, traphekje en kinderbed ( alleen op de overloop te plaatsen) aanwezig. De accommodatie beschikt over een eigen aanlegsteiger, gratis Wifi, terras met tuinmeubilair en een parkeerplek voor één auto. Rookvrij.


Pagina   1  2  3  4  5  6  7  8

Landal GreenParks

De vakantieparken van Landal zijn ideale bestemmingen voor zowel korte als langere verblijven in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië. De diversiteit aan bestemmingen en faciliteiten maakt het mogelijk om in ieder seizoen te genieten op een vakantiepark van Landal.

De ruim 70 Landal parken streven ernaar om u tijdens uw verblijf te laten genieten van rust, ruimte en natuur. De meeste parken bevinden zich in of nabij prachtige natuurgebieden en zijn ruim van opzet zodat u op-en-top kunt profiteren van het buitenleven. Bovendien is Landal ook te boeken voor uw wintersportvakantie. Het merendeel van de vakantieparken is voorzien van allerlei faciliteiten, zoals (subtropisch) zwembad, (indoor) speeltuinen, sportvelden, horecagelegenheden en recreatieteam. Daarentegen zijn er ook kleinschalige parken zonder al deze voorzieningen en die in het bijzonder geschikt zijn voor rustzoekers.

De accommodaties van Landal variëren van eenvoudig tot luxe met eigen sauna en voor de echte buitenliefhebbers zijn er ook parken met kampeerplaatsen. Kortom, bij een verblijf op Landal geeft u zelf invulling aan uw vakantie, het is maar net wat uw wensen zijn. Waar u ook voor kiest, er zit altijd wel een park voor u bij. Kijk op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding van Landal!

Aanbiedingen Landal GreenParks 

Landal laat u tijdens uw verblijf zoveel mogelijk van de natuur genieten. De parken zijn vaak zodanig ingericht met bomen, waterpartijen en natuurgroen dat u het optimale buitengevoel krijgt. Luister vanuit uw tuin naar de ritselende bomen, fluitende vogels en spelende kinderen terwijl u geniet van een lekker drankje. Dit samen met de recreatieve mogelijkheden maken uw verblijf tot een onbezorgde vakantie waar u nog lang van kunt nagenieten. Wilt u gauw kennismaken met één van de Landal parken? Ga naar onze website voor een overzicht van de aanbiedingen en speciale acties. Met een last minute van Landal vakantieparken bent u in no time op uw vakantiebestemming.
Naar boven