FreeBees inwisselen Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Uw zoekopdracht

  • Keten: Landal GreenParks

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Landal GreenParks

Resultaten: 256 t/m 305
Pagina   1  2  3  4  5  6  7
Sorteer op
Landal Resort Haamstede
Landal Resort Haamstede

Burgh Haamstede, NL-Zeeland

Op loopafstand van het strand, bungalows met typisch Zeeuwse uitstraling

Pluspunten:- Royale moderne bungalows met typisch Zeeuwse uitstraling - Rustig familiepark met speelweide en diverse speeltuintjes -…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow 4B1

  
4-persoons bungalow 4B1

Geschakelde bungalow met een typisch Zeeuwse uitstraling. Opp. 70m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken voorzien van o.a. een combimagnetron, Senseo-koffiezetapparaat en een afwasmachine. Apart toilet. 1e verdieping: Badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Thermostaatkraan. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden (boxspring). Op een van de slaapkamers is een flatscreen tv. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras met deels verstelbaar tuinmeubilair. CV. Vloerverwarming. Parasol. Er is standaard in de bungalow een kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en WiFi (tegen betaling) aanwezig.

 

4-persoons bungalow 4B3

  
4-persoons bungalow 4B3

Vrijstaande bungalow met een typisch Zeeuwse uitstraling. Opp. 70m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken voorzien van o.a. een combimagnetron, Senseo-koffiezetapparaat en een afwasmachine. Apart toilet. Badkamer met douche, dubbele wastafel. Apart toilet. Thermostaatkraan. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoons bedden (boxspring). Op een van de slaapkamers is een flatscreen tv. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en kindveilige stopcontacten. CV. Vloerverwarming. Terras met parasol en deels verstelbaar tuinmeubilair. Berging. Wifi (tegen betaling).

 

4-persoons bungalow 4BL2

  
4-persoons bungalow 4BL2

Vrijstaande bungalow met een typisch Zeeuwse uitstraling. Opp. 100m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken voorzien van o.a. een combimagnetron, Senseo-koffiezetapparaat en een afwasmachine. Twee aparte toiletten. Was-/droger combinatie.1e verdieping: Badkamer met ligbad, douchecabine met sunshower, 2-persoons sauna en dubbele wastafel. Thermostaatkraan. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoons bedden (boxspring) . Op een van de slaapkamers is een flatscreen tv. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras met parasol en deels verstelbaar tuinmeubilair. CV. Vloerverwarming. Berging. Er is standaard in de bungalow een kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en WiFi (tegen betaling) aanwezig. In dit type zijn de bedden bij aankomst opgemaakt.

 

6-persoons bungalow 6DL

  
6-persoons bungalow 6DL

Vrijstaande bungalow met een typisch Zeeuwse uitstraling. Opp. 125m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken voorzien van o.a. een combimagnetron, Senseo-koffiezetapparaat, 5-pits gasstel en een afwasmachine. Apart toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Badkamer met douche en wastafel (toegankelijk via één van de slaapkamers). Was-/droger combinatie.1e verdieping: Tweede badkamer met ligbad, sunshower, 4-persoonssauna en dubbele wastafel. Derde badkamer voorzien van ligbad en wastafel (toegankelijk via één van de slaapkamers). Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoons bedden (boxspring). Op een van de slaapkamers is een flatscreen tv. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras met parasol en deels verstelbaar tuinmeubilair. Er is standaard in de bungalow een kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en WiFi (tegen betaling) aanwezig. In dit type zijn de bedden bij aankomst opgemaakt. CV. Vloerverwarming. Berging.

 

8-persoons bungalow 8EL

  
8-persoons bungalow 8EL

Vrijstaande bungalow met een typisch Zeeuwse uitstraling. Opp. 125m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV en DVD-speler. Open keuken voorzien van o.a. een combimagnetron, Senseo-koffiezetapparaat, 5-pits gasstel en een afwasmachine. Apart toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Badkamer met douche en wastafel (toegankelijk via één van de slaapkamers). Was-/droger combinatie.1e verdieping: Tweede badkamer met sunshower, sauna voor 4 personen en een dubbele wastafel. Derde badkamer voorzien van ligbad en wastafel (toegankelijk via één van de slaapkamers) douche en twee wastafels. Apart toilet. Op een van de slaapkamers is een flatscreen tv. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras met deels verstelbaar tuinmeubilair. Parasol. CV. Vloerverwarming. Berging. Er is standaard in de bungalow een kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en WiFi (tegen betaling) aanwezig. In dit type zijn de bedden bij aankomst opgemaakt.

 

12-persoons bungalow 12G

  
12-persoons bungalow 12G

Vrijstaande bungalow met een typisch Zeeuwse uitstraling. Opp. 180m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV en DVD-/radio-/cd-speler met ipod aansluiting. Vloerverwarming. Open keuken voorzien van o.a. een magnetron, oven, Senseo-koffiezetapparaat, extra grote koelkast met aparte vriezer en een afwasmachine. Apart toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Badkamer met douche en wastafel. Was-/droger combinatie.1e verdieping: Tweede badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel. Derde badkamer voorzien van ligbad en dubbele wastafels. Apart toilet. Vier slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoons bedden (boxspring). Op een van de slaapkamers is een flatscreen tv. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras met parasol en deels verstelbaar tuinmeubilair. CV. Berging. Er is standaard in de bungalow een kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en WiFi (tegen betaling) aanwezig.

Landal Salztal Paradies
Landal Salztal Paradies

Bad Sachsa, DE-Niedersachsen

In de Harz met zwemparadijs en saunalandschap

Pluspunten:- Gelegen op een zonnige berghelling, aan de rand van het bos - Zwemparadijs (5.000 m2) met o.a. wildwaterbaan -…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons appartement 4B

  
4-persoons appartement 4B

Opp. 80m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, radio-/CD-speler en een DVD-speler. Open keuken voorzien van een magnetron, oven, afwasmachine een koffiezetapparaat. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). In één van de slaapkamers hangt een tweede flatscreen-tv. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Er zijn standaard kindveilige stopcontacten in de accommodatie aanwezig. Badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Enkele appartementen hebben een paar treden in de accommodatie. WiFi (gratis).

 

6-persoons appartement 6D2

  
6-persoons appartement 6D2

Opp. 80m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, radio-/CD-speler en een DVD-speler. Open keuken voorzien van een magnetron, oven, afwasmachine en koffiezetapparaat. Een slaapkamer met een 2-persoons bed (boxspring). Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbed (boxspring). In één van de slaapkamer is voorzien van een flatscreen-tv. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Er zijn standaard kindveilige stopcontacten in de accommodatie. Badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. WiFi (gratis).

Landal Schuttersbos
Landal Schuttersbos

Midsland-Terschelling, NL-Friesland

Snuif de geur op van de frisse zeelucht en ervaar het typische eiland gevoel op Terschelling

Pluspunten:- Kleinschalig, rustig park - Grenzend aan bos en duinen - Speeltoestellen (o.a. speelboot) - Talloze wandel- en…

Meer parkinformatie »
 

4/6-persoons cottage

  
4/6-persoons cottage

Vrijstaand. Opp. 45m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen TV, radio-/cd-speler en dvd speler. Open keuken voorzien van een combimagnetron en vaatwasmachine. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed (wel 2 matrassen), één slaapkamer met een stapelbed en één 2-persoonsbedstee (140x200cm) . Bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras met tuinmeubilair.

Landal Sluftervallei Texel
Landal Sluftervallei Texel

De Cocksdorp/Texel, NL-Noord-Holland

Gelegen in de duinen, park met veel faciliteiten

Pluspunten:- Prachtig gelegen aan natuurpark De Slufter - Overdekt zwembad met kleuterbad en diverse waterattracties - Verschillende…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow Type 4C

  
4-persoons bungalow Type 4C

Geschakelde bungalow. Oppervlakte ca. 49m2. Woonkamer met zit-en eethoek, open haard, flatscreen-TV en radio- en cd-speler. Open keuken met combimagnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Eén van de slaapkamers heeft een wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met ligbad, douche en wastafel. Thermostaatkraan. Apart toilet. CV. Berging. Terras met tuinmeubilair en parasol. In de bungalow is standaard een kinderbedje (excl. bedlinnen) en -stoel aanwezig. Wifi tegen betaling.

 

4-persoons luxe stacaravan type 4MH

  
4-persoons luxe stacaravan type 4MH

Vrijstaand. Woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken voorzien van een magnetron. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor max één auto bij de accommodatie.

 

6-persoons bungalow Type 6C

  
6-persoons bungalow Type 6C

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 55m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen tv, radio-/cd-speler en open haard. Open keuken met combimagnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Eén van de slaapkamers met wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In de bungalow is standaard een kinderbedje (excl. bedlinnen) en -stoel aanwezig. Badkamer met ligbad, douche en wastafel. Thermostaatkraan. Apart toilet. CV. Berging. Terras met parasol en tuinmeubilair. Wifi tegen betaling.

 

8-persoons bungalow Type 8C

  
8-persoons bungalow Type 8C

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 80m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen tv, radio-/cd-speler en houtkachel. Open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Vier slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring), waarvan één slaapkamer met tv. Twee van de slaapkamers met wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In de bungalow is standaard een kinderbedje (excl. bedlinnen) en kinderstoel aanwezig. Kindveilige stopcontacten. Traphekje bovenaan de trap. Badkamer met ligbad, douche en wastafel. Thermostaatkraan. Twee aparte toiletten. Terras met parasol en tuinmeubilair. CV. Berging. Parasol. Wifi tegen betaling.

Landal Sonnenberg
Landal Sonnenberg

Leiwen/Mosel, DE-Rheinland Pfalz

Ideaal voor jong en oud met veel faciliteiten en mooie natuur

Pluspunten:- Tussen de wijnvelden gelegen - Groot indoorspeelparadijs - Overdekt zwembad met apart kleuterbad en diverse…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons appartement 2BA

  
2-persoons  appartement 2BA

Opp. ca. 40m2. Woonkamer met zit- en eethoek. flatscreen TV, CD-speler, radio en open keuken met oven, magnetron en koffiezetapparaat. In de woonkamer zijn twee 1-persoonsbedden. Badkamer met wastafel en ligbad of douchecabine. apart toilet. WiFi is tegen betaling. Balkon met terrasmeubilair.

 

4-persoons bungalow type 4CE

  
4-persoons bungalow type 4CE

2-onder-1-kap, Oppervlakte ca. 50 m². Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, DVD-speler, radio-/cd-speler, spellendoos en houtkachel. Open keuken met magnetron, oven, vaatwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Wastafel en een tweede TV in één van de slaapkamers. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Er is standaard een kinderbed (excl. bedlinnen, matras), -stoel en kindveilige stopcontacten aanwezig in de bungalow. Badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. CV. Terras met parasol en tuinmeubilair. WiFi (tegen betaling).

 

6-persoons bungalow Type 6B1

  
6-persoons bungalow Type 6B1

Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 65 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV met onder andere Nederlandse TV-zenders, radio-/cd-speler en spellendoos. Open keuken met oven, magnetron, vaatwasmachine en koffiezetapparaat. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Er is standaard een kinderbed (excl. bedlinnen, matras) en -stoel aanwezig in de bungalow. Badkamer met douche. Apart toilet. CV. Terras met tuinmeubilair en parasol. WiFi (tegen betaling).

 

6-persoons bungalow Type 6B2

  
6-persoons bungalow Type 6B2

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 65 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV met onder andere Nederlandse TV-zenders, radio-/cd-speler en spellendoos. Open keuken met oven, magnetron, vaatwasmachine en koffiezetapparaat. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Er is standaard een kinderbed (excl. bedlinnen, matras) en -stoel aanwezig in de bungalow. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. CV. Terras met tuinmeubilair en parasol.

 

8-persoons bungalow Type 8B

  
8-persoons bungalow Type 8B

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca 70 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, houtkachel, TV met Nederlandse TV-zenders, radio-/cd-speler en spellendoos. Open keuken met oven, magnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Vier slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Één van de slaapkamers met wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Er is standaard een kinderbed (excl. bedlinnen, matras) en –stoel aanwezig. CV. Bergruimte. Terras met parasol en tuinmeubilair.

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet, NL-Zeeland

Fraai gelegen vlakbij het strand en de Belgische steden

Pluspunten:- Op loopafstand (1 km) van het prachtige strand van Nieuwvliet-Bad in Zeeland - Binnenzwembad met peuterbad en bruisbank - Airtrampoline,…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons Boerderijwoning 4L

  
4-persoons Boerderijwoning 4L

Geschakeld. Opp. 73m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, radio-/cd- en DVD-speler. Open keuken voorzien van een combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo-koffiezetapparaat. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Apart toilet. Tweede badkamer met sunshower en wastafel (en suite). Sauna. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Één slaapkamer beschikt over een tweede flatscreen TV. Bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. Thermostaatkraan. CV. Een kinderbed (excl. bedlinnen), - stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten zijn standaard aanwezig. Deze bungalow beschikt ook over een was-/droogcombinatie. Gratis wifi in de accommodatie. Terras met parasol en verstelbaar tuinmeubilair. Geheel rookvrij.

 

4-persoons Hoevewoning 4C

  
4-persoons Hoevewoning 4C

Geschakeld. Opp. 80m2. Begane grond: Woonkamer mer zit- en eethoek, flatscreen TV, radio-/cd- en DVD-speler. Open keuken voorzien van een combimagnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Apart toilet. 1e verdieping: Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Éen slaapkamer beschikt over een tweede flatscreen TV. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer ensuite met ligbad met douche en wastafel. Apart toilet. Tweede badkamer ensuite met douche en wastafel. Tweede apart toilet. CV. Een kinderbed (excl. bedlinnen) en kinderstoel zijn standaard aanwezig. Terras met parasol en verstelbaar tuinmeubilair. Geheel rookvrij.

 

6-persoons Dijkwoning 6C1

  
6-persoons Dijkwoning 6C1

Vrijstaand. Opp. 90m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, radio-/cd- en DVD-speler. Open keuken voorzien van een combi-magnetron, vaatwasmachine en Senseo-koffiezetapparaat. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en flatscreen TV. 1e verdieping: Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoons bedden. Deze bungalow beschikt over WiFi (tegen betaling). Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons Kreekwoning 6C2

  
6-persoons Kreekwoning 6C2

Vrijstaand. Opp. 90m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, radio-/cd- en DVD-speler. Open keuken voorzien van een combimagnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring) en flatscreen TV. 1e verdieping: Tweede badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Bedden zijn voorzien van dekbeddden. Er is standaard een kinderbed (excl. bedlinnen), -stoel, kindveilige stopcontacten en traphekje aanwezig. CV. Berging. Terras aan het water met parasol en deels verstelbaar tuinmeubilair. Enkele woningen beschikken over een steiger (betaalde voorkeur). Geheel rookvrij. Wifi beschikbaar (tegen betaling).

 

6-persoonswoning Luxe

  
6-persoonswoning Luxe

Vrijstaand. Opp. c.a. 90m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, radio-/cd- en DVD-speler. Open keuken voorzien van een combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo-koffiezetapparaat. Badkamer met douche en wastafel op de begane grond. Apart toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring) en flatscreen TV. Bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. 1e verdieping: Badkamer voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. Sunshower en sauna aanwezig in de accommodatie. Thermostaatkraan. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Er is standaard een kinderbed (excl. bedlinnen), -stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten aanwezig in de bungalow. Deze bungalow beschikt ook over een was-/droogcombinatie. Berging. CV. Terras met parasol en verstelbaar tuinmeubilair. Geheel rookvrij. Wifi beschikbaar (tegen betaling).

 

8-persoons Boomgaardwoning 8L

  
8-persoons Boomgaardwoning 8L

Vrijstaand. Opp. 114m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, radio-/cd- en DVD-speler. Open keuken voorzien van een combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo-koffiezetapparaat. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring)en flatscreen TV. 1e verdieping: Twee badkamers waarvan één badkamer voorzien van douche met sunshower, sauna, wastafel en toilet en één badkamer voorzien van douche en wastafel. Drie slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Deze bungalow beschikt over was-/droogcombinatie. CV. Er is standaard een kinderbed (excl. bedlinnen), -stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten aanwezig. Veranda. Berging. Terras met parasol en deels verstelbaar tuinmeubilair. Gratis wifi in de accommodatie. Geheel rookvrij.

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Ouddorp, NL-Zuid-Holland

Pluspunten: - Op loopafstand van het strand - Villa’s gelegen in een duinlandschap - Indoorspeelplaats met binnenterras - Dichtbij pittoresk Ouddorp…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons villa 4L

  
4-persoons villa 4L

Twee onder één kap, rookvrij en opp. van ca. 87m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, DVD-speler en CD-speler. Open keuken onder andere voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron, 4-pits gasplaat, koffiezetapparaat en Nespresso koffiemachine. Apart toilet. Verdieping: twee badkamers waarvan één voorzien van een wastafel en douche en sauna en één en suite badkamer met wastafel en ligbad. Apart toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer heeft een TV. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Verder beschikt de accommodatie over een terras met meubilair, ligstoelen en parasol, berging, was- droogmachine, parkeerplaats voor 1 auto, kinderbed ,kinderstoel en gratis WiFi.

 

6-persoons villa 6C

  
6-persoons villa 6C

Vrijstaand, rookvrij en opp. van ca. 90m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, DVD-speler en CD-speler. Open keuken onder andere voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron, 4-pits gasplaat, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat . Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden en en suite badkamer met wastafel en douche. Verdieping: badkamer met een wastafel, ligbad en toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer heeft een TV. Verder beschikt de accommodatie over een terras met meubilair en parasol, berging en gratis WiFi. Enkele zijn rietgedekt.

 

6-persoons villa 6L

  
6-persoons villa 6L

Vrijstaand, rookvrij en opp. van ca. 90m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV, DVD-speler en CD-speler. Open keuken onder andere voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron, 4-pits gasplaat, koffiezetapparaat en Nespresso koffiemachine. Apart toilet. Eén slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden en en suite badkamer met wastafel en douche. Verdieping: badkamer met een wastafel, ligbad, toilet en sauna. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer heeft een TV. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Verder beschikt de accommodatie over een terras met meubilair, ligstoelen en parasol, berging, was- droogmachine en gratis WiFi. Enkele zijn rietgedekt.

 

8-persoons villa 8L

  
8-persoons villa 8L

Vrijstaand, rookvrij en opp. van ca. 115m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte flatscreen, TV, DVD-speler en CD-speler. Open keuken onder andere voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron, 5-pits gasplaat, koffiezetapparaat en Nespresso koffiemachine. Apart toilet. Badkamer met wastafel en douche. Eén slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden en TV. Verdieping: badkamer met een wastafel, ligbad, toilet en sauna. Drie slaapkamers elk voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Verder beschikt de accommodatie over een terras met meubilair, ligstoelen en parasol, berging, was- droogmachine en gratis WiFi.

 

12-persoons villa 12C

  
12-persoons villa 12C

Vrijstaand, rookvrij en opp. van ca. 145m2. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV en CD-speler. Open keuken onder andere voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron, 5-pits gasplaat, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Apart toilet. Badkamer met wastafel en douche. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden. Verdieping: twee badkamers waarvan één met een wastafel en douche en één met een wastafel en ligbad. Apart toilet. Vier slaapkamers voorzien van twee 1-persoons boxspringbedden. Eén slaapkamer heeft een TV. Verder beschikt de accommodatie over een terras met meubilair en parasol, berging en gratis WiFi.

Landal Strandhuis Beach Resort Ooghduyne

Julianadorp aan Zee, NL-Noord-Holland

Pluspunten:- Op het strand, aan de duinen gelegen met uitzicht op zee - Vrijstaand strandhuis met gratis wifi en opgemaakte bedden - Golfbaan bij het…

Meer parkinformatie »
 

4/6-persoons strandhuisje

  
4/6-persoons strandhuisje

Vrijstaand. Opp. ca 45 m2. Op het strand aan de duinen gelegen. Woonkamer met zit- en eethoek, elektrische kachel, flatscreen-tv met geintegreerde radio-/DVD-speler een 2-persoons bedbank (140x200 cm). Open keuken voorzien van een magnetron en inductiekookplaat. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden op entresol (ca 150cm hoog; open verdieping bereikbaar via een steile trap). Dit accommodatietype is huisdier- en rookvrij. Beddenopmaak is voor het bedbank niet mogelijk. Er is standaard een kinderbed, stoel en een traphekje aanwezig.

Landal Stroombroek
Landal Stroombroek

Braamt, NL-Gelderland

Tal van recreatie- en ontspanningsmogelijkheden

Pluspunten:- Wellnesscentrum Palestra Beauty & Wellness - Indoorspeelparadijs - Overdektzwembad met kleuterbad - In zomer…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow 4AM

  
4-persoons bungalow 4AM

Vrijstaande bungalow. Opp. ca 60 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, stereoset en TV. Open keuken met koffiezetapparaat, Senseo, afwasmachine en combimagnetron. Badkamer met douche of bad en wastafel. Apart toilet (niet in alle bungalows). Twee slaapkamers beide met twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden. Het is een mogelijkheid om gratis een kinderstoel te reserveren. Terras met parasol en tuinset met kuipstoelen. Gratis draadloos internet beschikbaar in de accommodatie. Met voorkeurstoeslag kunt u de accommodatie met open haard (tot en met 10 april is de open haard niet bruikbaar) of allesbrander aanvragen.

 

5-persoons bungalow 5AM

  
5-persoons bungalow 5AM

Vrijstaande bungalow. Opp. ca 60 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, stereoset en TV. Open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo en afwasmachine. Badkamer met douche of ligbad en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met twee 1-persoonsbedden (boxspring) en één met een 1-persoonsbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Terras met met parasol en tuinset met kuipstoelen. Het is een mogelijkheid om gratis een kinderstoel te reserveren. Gratis draadloos internet beschikbaar in de accommodatie. Met voorkeurstoeslag kunt u de accommodatie met open haard (tot en met 10 april is de open haard niet bruikbaar) en allesbrander aanvragen. Geschikt voor maximaal 5 personen.

 

6-persoons bungalow 6AM

  
6-persoons bungalow 6AM

Vrijstaande bungalow. Opp. ca 80 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, stereoset, TV, erker en schuifpui. Keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo en afwasmachine. Badkamer met douche of ligbad en wastafel. Apart toilet (niet in alle bungalows). Drie slaapkamers allen met twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden. In de bungalow is er een traphekje. Terras met parasol en tuinset met kuipstoelen. De meeste bungalows van dit type zijn gelegen rond een brink (groepje van max. 7 woningen). Het is een mogelijkheid om gratis een kinderstoel te reserveren. Gratis draadloos internet beschikbaar in de accommodatie. Met voorkeurstoeslag kunt u de accommodatie met open haard (tot en met 10 april is de open haard niet bruikbaar) en allesbrander aanvragen.

Landal Travemunde
Landal Travemunde

Travemünde/Priwall, DE-Sleeswijk-Holstein

Kleinschalig park aan het strand van de Oostzee

Pluspunten:- Breed zandstrand - Dichtbij diverse golfmogelijkheden - Jachthaven - Segway tour - Gelegen op het schiereiland…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow 4B

  
4-persoons bungalow 4B

Vrijstaand. Opp. 45 m2. Bungalow met zit- en eethoek met flatscreen TV met Duitse zenders, DVD speler en radio/cd-speler en haard (bio-ethanol). Open keuken met magnetron, oven en afwasmachine. Badkamer met douche, wastafel en toilet.Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. De bungalow beschikt over een wasmachine en er staat standaard een kinderbed (excl. bedlinnen) en kinderstoel in de bungalow. Barbecue. Deels overdekt terras met terrasmeubilair. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

6-persoons bungalow Luxe 6BL

  
6-persoons bungalow Luxe 6BL

Vrijstaand. Opp. ca. 60m2. Woonkamer met zit- en eethoek met TV met Duitse zenders, DVD-speler en houtkachel. Open keuken met oven en afwasmachine. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel, toilet en sauna. Wasmachine. Deels overdekt terras met tuinmeubilair. Barbecue. In de accommodatie is standaard een kinderstoel aanwezig. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

6-persoons bungalow Luxe 6DL

  
6-persoons bungalow Luxe 6DL

Vrijstaand. Opp. ca. 50m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV met Duitse zenders, DVD-speler, houtkachel en een 2-persoons slaapbank. Open keuken met oven en afwasmachine. Twee slaapkamers waarvan één voorzien van een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche, wastafel, toilet en sauna. Wasmachine. Deels overdekt terras met tuinmeubilair. Barbecue. Er is in de accommodatie standaard een kinderstoel aanwezig. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

 

8-persoons bungalow Luxe 8DL

  
8-persoons bungalow Luxe 8DL

Vrijstaand. Opp. ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV met Duitse zenders, DVD-speler, houtkachel en een 2-persoons slaapbank. Open keuken met magnetron, oven en afwasmachine. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche, bubbelbad, wastafel, toilet, zonnehemel en sauna. Was-/droogcombinatie. Deels overdekt terras met terrasmeubilair. Barbecue. In de accommodatie is standaard een kinderstoel aanwezig. De indeling van de bungalows kan onderling verschillen.

Landal Twenhaarsveld
Landal Twenhaarsveld

Holten, NL-Overijssel

Temidden van prachtige natuur, met overdekt zwembad

Pluspunten:- Gelegen aan de voet van De Holterberg - Zwembad met apart peuterbad, glijbaan en diverse waterattracties - Diverse…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow Type 4B

  
4-persoons bungalow Type 4B

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 51m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en radio-/CD- speler. Openhaard. Open keuken met magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden, waarvan één slaapkamer met een wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche of ligbad, thermostaatkraan, wastafel. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. CV. Kindveilige stopcontacten in de woonkamer. Parasol. Kinderbedje (excl. bedlinnen), kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

4-persoons bungalow Type 4CE1

  
4-persoons bungalow Type 4CE1

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 50m2. Rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/CD-speler, DVD-speler en spellendoos. Open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat en afwasmachine. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Twee slaapkamers beide met twee 1-persoonsbedden (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden. Tweede TV in één van de slaapkamers. Wastafel in één van de slaapkamers. Terras met parasol en tuinmeubilair. CV. Er zijn in de bungalow standaard een kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en kindveilige stopcontacten aanwezig. WiFi (tegen betaling).

 

4-persoons bungalow Type 4CE2

  
4-persoons bungalow Type 4CE2

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 50m2. Rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-TV, radio-/CD-speler, DVD-speler en spellendoos. Open keuken met combimagnetron, koffiezetapparaat, Senseo koffiezetapparaat en afwasmachine. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Drie slaapkamers waarvan één met twee 1-persoonsbedden (boxspring) en twee met een 1-persoonsbed (boxspring). De bedden zijn voorzien van dekbedden. Tweede TV in één van de slaapkamers. Wastafel in één van de slaapkamers. Terras met parasol en tuinmeubilair. CV. Er zijn in de bungalow standaard een kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel en kindveilige stopcontacten aanwezig. WiFi (tegen betaling).

 

6-persoons bungalow Type 6B1

  
6-persoons bungalow Type 6B1

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 58 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en radio-/cd-speler. Openhaard. Open keuken met magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden, waarvan één slaapkamer met een wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met ligbad en wastafel. Thermostaatkraan. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. CV. Kindveilige stopcontacten in de woonkamer. Parasol. Kinderbedje (excl. bedlinnen), kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

6-persoons bungalow Type 6B2

  
6-persoons bungalow Type 6B2

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 70 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en radio- en cd-speler. Houtkachel. Open keuken met magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Apart toilet. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden, waarvan één slaapkamer met een wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer(bevindt zich op de 1e etage) met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers en badkamer bevinden zich op de eerste etage. Terras met tuinmeubilair. CV. Kindveilige stopcontacten en traphekje. Parasol. Kinderbedje (excl. bedlinnen), kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

8-persoons bungalow Type 8C

  
8-persoons bungalow Type 8C

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 65 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv met DVD-speler, Radio-/cd-speler. Houtkachel. Open keuken met combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Vier slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Twee van de slaapkamers hebben een wastafel. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douche, thermostaatkraan en wastafel. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair. CV. Parasol. Kindveilige stopcontacten. Kinderbedje (excl. bedlinnen), kinderstoel. Wifi (tegen betaling). Geschikt voor zes volwassenen en twee kinderen.

Landal Village l Eau d Heure
Landal Village l Eau d Heure

Froidchapelle, BE-Overig Belgie

Direct aan een uitgestrekt meer

Pluspunten:- Gelegen aan grootste stuwmeer van België, Lac de la Plate Taille - Aquacentre (tegen betaling) met binnen- en buitenbad,…

Meer parkinformatie »
 

2-persoons bungalow Type 2AL+

  
2-persoons bungalow Type 2AL+

Geschakeld. Oppervlakte ca. 70m2. Gelijkvloers, sommige hebben een trapje naar de woonkamer. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, DVD-speler. Open haard, radio-/cd-speler, mp3-speler. Open keuken met elektrische kookplaat, afwasmachine, magnetron met losse oven of combimagnetron, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Was-/droogcombinatie. Elektrische verwarming. Één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (boxspring)en 2e tv. Bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Lig-/bubbelbad, aparte douche en wastafel. Thermostaatkraan. Apart toilet. Zonnebank en 2-persoons sauna. Berging. Terras met tuinmeubilair en parasol. Geheel rookvrij. Kinderbed (excl. bedlinnen). Kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

4-persoons bungalow Comfort Type 4B

  
4-persoons bungalow Comfort Type 4B

Geschakelde bungalow, oppervlakte ca 70 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard, radio-/cd-speler, mp3-speler, flatscreen-tv. Open keuken met afwasmachine, elektrische kookplaat, koffiezetapparaat en magnetron met losse oven óf een combimagnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel. Thermostaatkraan. Apart toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Berging. Elektrische verwarming. Deels overdekt terras met tuinmeubilair en parasol. Deze bungalow is gelijkvloers, sommige bungalows hebben een trapje naar de woonkamer. De accommodatie beschikt over kindveilige stopcontacten. Bungalows met meerzicht zijn tegen een toeslag met voorkeur te reserveren. Geheel rookvrij. Kinderbed (excl. bedlinnen). Kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

4-persoons bungalow Type 4BL

  
4-persoons bungalow Type 4BL

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca 80 m2. Gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek. Open haard, radio-/cd-speler, mp3-speler en flatscreen-tv. Open keuken met elektrische kookplaat, afwasmachine, magnetron met losse oven of combimagnetron. Koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). Bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Tweede tv in één van de slaapkamers. Een 2-persoonssauna en zonnehemel. Badkamer met lig-/bubbelbad, aparte douche en wastafel. Apart toilet. Elektrische verwarming. Berging. Deels overdekt terras met tuinmeubelen. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden. Deze bungalow is gelijkvloers. Er staat standaard een kinderbed (excl. bedlinnen), kinderstoel. Geheel rookvrij. Wifi (tegen betaling).

 

6-persoons bungalow Type 6D1

  
6-persoons bungalow Type 6D1

Geschakelde bungalow. Oppervlakte ca. 80 m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Open haard, radio-/cd-speler, mp3-speler en flatscreen-tv. Open keuken met elektrische kookplaat, afwasmachine, magnetron met losse oven of combimagnetron, koffiezetapparaat. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). Badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel. Apart toilet. Thermostaatkraan. Elektrische verwarming. Berging. Deels overdekt terras met tuinmeubilair en parasol. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Geheel rookvrij. Kinderbed (excl. bedlinnen). Kinderstoel. Wifi (tegen betaling). Kindveilige stopcontacten. Sommige bungalows hebben een trapje naar de woonkamer.

 

6-persoons bungalow Type 6D2

  
6-persoons bungalow Type 6D2

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca 80 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard en flatscreen-tv. Radio-/cd-speler, mp3-speler. Open keuken met elektrische kookplaat, afwasmachine, magnetron met losse oven of combimagnetron, koffiezetapparaat. Badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel. Thermostaatkraan. Toilet (apart of in de badkamer). Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (boxspring). Deels overdekt terras met tuinmeubilair en parasol. Elektrische verwarming. Berging. Kindveilige stopcontacten. Sommige bungalows hebben een trapje naar de woonkamer. Geheel rookvrij. Kinderbed (excl. bedlinnen). Kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

6-persoons bungalow Type 6DL

  
6-persoons bungalow Type 6DL

Vrijstaande bungalow. Oppervlakte. ca. 115 m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Open haard, radio-/cd-speler, mp3-speler en flatscreen- tv. DVD-speler. Open keuken met elektrische kookplaat, afwasmachine, magnetron met losse oven of combimagnetron. Koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat. Drie slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring), waarvan twee slaapkamers op de begane grond. Tweede tv in één van de slaapkamers. Opgemaakte bedden bij aankomst. Aparte douche. Wastafel. Thermostaatkraan. Apart toilet. Tweede badkamer (toegankelijk via de slaapkamer) met lig-/bubbelbad, wastafel en tweede toilet. Zonnebank en sauna. Elektrische verwarming. Berging. Terras met tuinmeubilair en parasol. Kindveilige stopcontacten. Geheel rookvrij. Kinderbed (excl. bedlinnen). Kinderstoel. Wifi (tegen betaling).

 

8-persoons bungalow Type 8E1

  
8-persoons bungalow Type 8E1

Geschakelde bungalow. Oppervlakte ca.110 m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen-tv. Radio-/cd-speler, mp3-speler. Openhaard. Open keuken met elektrische kookplaat. Afwasmachine. Magnetron met losse oven of combimagnetron. Koffiezetapparaat. Begane grond: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel. Thermostaatkraan en apart toilet. Eerste verdieping: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden (boxspring). Tweede badkamer met aparte douche, wastafel en tweede toilet. Elektrische verwarming. Berging. Terras met tuinmeubilair en parasol. Kindveilige stopcontacten. Geheel rookvrij. Kinderbed (excl. bedlinnen). Kinderstoel. Wifi (tegen betaling).


Pagina   1  2  3  4  5  6  7

Landal GreenParks

De vakantieparken van Landal zijn ideale bestemmingen voor zowel korte als langere verblijven in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië. De diversiteit aan bestemmingen en faciliteiten maakt het mogelijk om in ieder seizoen te genieten op een vakantiepark van Landal.

De ruim 70 Landal parken streven ernaar om u tijdens uw verblijf te laten genieten van rust, ruimte en natuur. De meeste parken bevinden zich in of nabij prachtige natuurgebieden en zijn ruim van opzet zodat u op-en-top kunt profiteren van het buitenleven. Bovendien is Landal ook te boeken voor uw wintersportvakantie. Het merendeel van de vakantieparken is voorzien van allerlei faciliteiten, zoals (subtropisch) zwembad, (indoor) speeltuinen, sportvelden, horecagelegenheden en recreatieteam. Daarentegen zijn er ook kleinschalige parken zonder al deze voorzieningen en die in het bijzonder geschikt zijn voor rustzoekers.

De accommodaties van Landal variëren van eenvoudig tot luxe met eigen sauna en voor de echte buitenliefhebbers zijn er ook parken met kampeerplaatsen. Kortom, bij een verblijf op Landal geeft u zelf invulling aan uw vakantie, het is maar net wat uw wensen zijn. Waar u ook voor kiest, er zit altijd wel een park voor u bij. Kijk op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding van Landal!

Aanbiedingen Landal GreenParks 

Landal laat u tijdens uw verblijf zoveel mogelijk van de natuur genieten. De parken zijn vaak zodanig ingericht met bomen, waterpartijen en natuurgroen dat u het optimale buitengevoel krijgt. Luister vanuit uw tuin naar de ritselende bomen, fluitende vogels en spelende kinderen terwijl u geniet van een lekker drankje. Dit samen met de recreatieve mogelijkheden maken uw verblijf tot een onbezorgde vakantie waar u nog lang van kunt nagenieten. Wilt u gauw kennismaken met één van de Landal parken? Ga naar onze website voor een overzicht van de aanbiedingen en speciale acties. Met een last minute van Landal vakantieparken bent u in no time op uw vakantiebestemming.
Naar boven