Uw zoekopdracht

  • Keten: EuroParcs

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen EuroParcs

Resultaten: 1 t/m 28
Pagina   1  2
Sorteer op
EuroParcs Resort Brunssummerheide
EuroParcs Resort Brunssummerheide

Brunssum, NL-Limburg

Op de heide met natuurlijke zwemvijver

Ligging van EuroParcs Resort Brunssummerheide In het prachtige en bourgondische Zuid-Limburg vindt uEuroParcs Resort…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet Berkel

  
4-persoons chalet Berkel

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij. Oppervlakte ca. 40 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en televisie. Open keuken voorzien van een gasfornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden. Enkele accommodaties beschikken over een stapelbed. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair. 

 

4-persoons chalet Boekhorst-L

  
4-persoons chalet Boekhorst-L

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij, ca. 75 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en televisie. Rustieke uitstraling. Open keuken voorzien van een gasfornuis, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, combimagnetron en vaatwasser. Badkamer met douche, wastafel en toilet en apart toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair. 

 

4-persoons chalet Boerderij

  
4-persoons chalet Boerderij

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij met rustieke uitstraling. Oppervlakte ca. 75 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en televisie. Open keuken voorzien van een afwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat, combi-magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel, toilet en apart toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoons bedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

 

4-persoons chalet De Linde

  
4-persoons chalet De Linde

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij, ca. 60 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en televisie. Open keuken voorzien van een afwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoons bedden, een tweepersoonsbed of een stapelbed. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

 

4-persoons chalet Hackfort

  
4-persoons chalet Hackfort

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij. Oppervlakte ca. 75 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en televisie. Open keuken voorzien van een afwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat, combi-magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoons bedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

 

4-persoons chalet Velthorst

  
4-persoons chalet Velthorst

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij, ca. 50 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en televisie. Open keuken voorzien van een gasfornuis, vaatwasser, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoons bedden of een stapelbed. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

 

4-persoons chalet Velthorst Sauna

  
4-persoons chalet Velthorst Sauna

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij ca 45 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en televisie. Open keuken voorzien van een gasfornuis, vaatwasser, koelkast, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, wastafel, sauna en toilet. Twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoons bed en één met een stapelbed. In één van de slaapkamers is een infraroodsauna aanwezig. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

 

4/6-persoons chalet Boekhorst-Hackfort

  
4/6-persoons chalet  Boekhorst-Hackfort

Vrijstaand, rookvrij chalet met rustieke uitstraling. Oppervlakte ca. 75 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en LCD-TV. Open keuken voorzien van een vaatwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat en combi-magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers waarvan 2 slaapkamers voorzien van twee losse 1-persoonsbedden en 1 slaapkamer met 2 1-persoons bedden welke niet uit elkaar te halen zijn. Openslaande deuren naar terras. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet Velthorst +

  
6-persoons chalet Velthorst +

Vrijstaand en rookvrij chalet van ca. 50 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en televisie. Open keuken met koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser en waterkoker. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden of een stapelbed. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair. De indeling kan onderling verschillen. Het chalet wordt door middel van een gaskachel of CV verwarmd.

 

10-persoons chalet Kranenburgh

  
10-persoons chalet Kranenburgh

Vrijstaand, rookvrij chalet van twee verdiepingen met rustieke uitstraling. Oppervlakte ca. 140 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en televisie. De keuken is voorzien van koel-/diepvriescombinatie, afwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat en combimagnetron. Ruime badkamer met douche en/of bad wastafel en apart toilet. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbed of stapelbed. Op de ruime bovenverdieping is een badkamer met douche of ligbad, wastafel en apart toilet aanwezig. Vier slaapkamers variërend met twee 1-persoonsbedden of een stapelbed. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

 

10-persoons chalet Wildenborgh

  
10-persoons chalet Wildenborgh

Vrijstaand rookvrij chalet met twee verdiepingen. Oppervlakte ca. 140 m2. Woonkamer met eet- en zithoek met televisie en open keuken. Badkamer voorzien van een wastafel en bad of douche. Aparte toilet. Eén slaapkamer voor 2 personen. Verdieping: vier slaapkamers alle voorzien van twee 1-persoonsbedden. Badkamer met wastafel en douche of bad. Apart toilet.

EuroParcs Resort Limburg
EuroParcs Resort Limburg

Susteren, NL-Limburg

Veel faciliteiten waaronder zwembad, amusementshal en sauna

Ligging van EuroParcs Resort Limburg. Resort Limburg is prachtig gelegen in de provincie Limburg, in het plaatsje Susteren…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet Berkel

  
4-persoons chalet Berkel

Eenvoudig rookvrij chalet van ca. 40 m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Keuken voorzien van o.a. een magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met een 2-persoonsbed, twee 1-persoonsbedden of een stapelbed. De chalet is voorzien van een gashaard. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair. Deze accommodatie is uitstekend geschikt voor gezinnen met 2 volwassenen en 2 kinderen. Let op: het interieur kan bij de chalets onderling verschillen

 

4-persoons chalet Linde

  
4-persoons chalet Linde

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij, ca. 60 m2. Woonkamer met zithoek, TV, Keuken voorzien van een vaatwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat en combi-magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

 

4-persoons chalet Velthorst

  
4-persoons chalet Velthorst

Vrijstaand rookvrij chalet, oppervlakte ca. 50 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en TV. Keuken voorzien van vaatwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat en combi-magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden en/of stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair. Eén van de chalets is geschikt voor minder validen.

 

4-persoons chalet Zuiderzee

  
4-persoons chalet Zuiderzee

Vrijstaand rookvrij chalet, oppervlakte ca. 70 m2. Woonkamer met zithoek en TV. Aparte eetkamer met tafel en stoelen. Keuken voorzien van vaatwasmachine, combi-magnetron, koffiezetapparaat of Senseo en waterkoker. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden en/of stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Chalet Zuiderzee heeft een overkapping. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

 

6-persoons bungalow Aldenborgh

  
6-persoons bungalow Aldenborgh

Vrijstaand rookvrij chalet, oppervlakte ca. 75 m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Open keuken met bar en voorzien van een magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. 1 slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met een ligbad of douche, wastafel en toilet. 1e verdieping: twee slaapkamers allen voorzien van twee 1-persoonsbedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. Enkele chalets hebben elektrische verwarming, i.p.v. centrale verwarming Dit type beschikt niet over huisdier vrije bungalows.

 

6-persoons chalet Boekhorst

  
6-persoons chalet Boekhorst

Vrijstaand, gelijkvloers en rookvrij met rustieke uitstraling. Oppervlakte ca. 50m2. Woonkamer met eet- en zithoek en tv. Open keuken voorzien van een vaatwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed of twee 1-persoonsbedden, één slaapkamer met twee stapelbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet Hackfort

  
6-persoons chalet Hackfort

Vrijstaand, rookvrij en gelijkvloers oppervlakte ca. 75 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en TV. Keuken voorzien van een vaatwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat en combi-magnetron. Badkamer met douche of bad, wastafel en toilet. In enkele chalets is een apart toilet en/of een 2e badkamer aanwezig. Drie slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden of stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet Hackfort-Boekhorst

  
6-persoons chalet Hackfort-Boekhorst

Vrijstaand en rookvrij chalet met rustieke uitstraling, oppervlakte ca. 75 m2. Woonkamer met eet- en zithoek en TV. Keuken voorzien van een vaatwasmachine, waterkoker, koffiezetapparaat en combi-magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden of stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair. In enkele chalets is een 2e badkamer met douche of bad aanwezig.

 

8-persoons bungalow Aldenborgh plus

  
8-persoons bungalow Aldenborgh plus

Vrijstaand en rookvrij chalet met twee verdiepingen, oppervlakte ca. 100 m2. Begane grond: Woonkamer met TV. Volledig ingerichte open keuken voorzien van o.a. een magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en een vaatwasmachine. Eén slaapkamer op de begane grond met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met een douche, wastafel en toilet. 1e Verdieping: twee slaapkamers, één met twee 1-persoonsbedden en één met vier 1-persoons bedden. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

 

12-persoons bungalow Daelenbroeck Speciaal

  
12-persoons bungalow Daelenbroeck Speciaal

De accommodatie is rookvrij en in traditionele Limburgse vakwerkstijl, voorzien van alle moderne luxe. Oppervlakte ca. 160 m2. De Daelenbroeck Speciaal is er in verschillende uitvoeringen. De één beschikt over een sauna, de ander is speciaal ingericht voor kinderen en weer een ander is ingericht met de nieuwste (technische) snufjes. Alle andere zijn gelegen aan de grote recreatievijver. De bungalow is voorzien van een ruime woonkamer met TV, een eetkamer en half open keuken met uitgebreide inventaris, koelkast met vriesvak of koel/vriescombinatie, waterkoker en koffiezetapparaat of senseo, vaatwasser en combimagnetron. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, badkamer met douche en apart toilet. Op de eerste verdieping zijn een 1 of 2 badkamers met douche of bad, apart toilet en vier tot vijf slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden of stapelbedden. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair. U kunt in het opmerkingen veld tijdens het reserveren een voorkeur opgeven voor een type bungalow, echter dit is op basis van beschikbaarheid en kan dus niet gegarandeerd worden.

 

12-persoons bungalow Daelenbroeck plus

  
12-persoons bungalow Daelenbroeck plus

De accommodatie is rookvrij en in traditionele Limburgse vakwerkstijl, voorzien van alle moderne luxe. Oppervlakte ca. 160 m2. De bungalow is voorzien van een ruime woonkamer met TV, een eetkamer en half open keuken met kookgelegenheid, koffiezetapparaat, vaatwasser en combimagnetron. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, badkamer met douche en apart toilet. Op de eerste verdieping zijn een badkamer met douche, apart toilet en vier tot vijf slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en/of stapelbed. In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

EuroParcs Resort Reestervallei
EuroParcs Resort Reestervallei

IJhorst, NL-Overijssel

Rustig en centraal gelegen park in het groen

Pluspunten: - Tennisbaan, restaurant en visvijver - Middenin de natuur - Dichtbij Nationaal Park Weerribben-Wieden - Rustig…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons chalet AB Mystique

  
4-persoons chalet AB Mystique

Vrijstaand en gelijkvloers opp. ca. 40m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken voorzien van een gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasmachine, koelkast, combi-magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van 2-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons chalet Berkel

  
4-persoons chalet Berkel

Vrijstaand en gelijkvloers opp. ca. 40m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken voorzien van een gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons chalet Velthorst

  
4-persoons chalet Velthorst

Vrijstaand en gelijkvloers opp. ca. 50m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken voorzien van een gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, combi-magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet Hackfort+

  
6-persoons chalet Hackfort+

Vrijstaand en gelijkvloers opp. ca. 75m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken voorzien van een gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, combi-magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers, waarvan twee voorzien van twee 1-persoonsbedden en één van een 2-persoonsbed. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet Pavillon+

  
6-persoons chalet Pavillon+

Vrijstaand en gelijkvloers opp. ca. 70m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken voorzien van een gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, combi-magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers, waarvan twee voorzien van twee 1-persoonsbedden en één voorzien van een 2-persoonsbed. Terras met tuinmeubilair.

 

6-persoons chalet Velthorst+

  
6-persoons chalet Velthorst+

Vrijstaand en gelijkvloers opp. ca. 60m2. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken voorzien van een gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast en combi-magnetron en oven. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Drie slaapkamers, waarvan twee voorzien van twee 1-persoonsbedden en één van een stapelbed. Terras met tuinmeubilair.


Pagina   1  2
Naar boven
Vragen? Start Chat

0000