Center Parcs Park Hochsauerland

7.5 Beoordelingen 536

Autovrij park. De auto kan op de daarvoor bestemde parkeerplaats geparkeerd worden.

In geval van wijziging kan het voorkomen dat Center Parcs wijzigingskosten in rekening brengt.

- First Minute Deals
20% Vroegboekkorting indien u minstens 6 maanden voor aankomst boekt
15% Vroegboekkorting indien u minstens 4 maanden voor aankomst boekt
10% Vroegboekkorting indien u minstens 2 maanden voor aankomst boekt
De vroegboekkorting wordt gegeven bovenop de eventuele Jonge Gezinnen-, Kids- of 55+ Korting. De korting geldt niet bij speciale aanbiedingen of andere kortingen. De korting wordt tijdens het boeken berekend.

Bij winters weer zijn in veel landen waaronder Duitsland winterbanden verplicht. Het niet gebruiken van winterbanden (en/of sneeuwkettingen) kan niet alleen een boete tot gevolg hebben, maar is bij schade ook van invloed op uw aansprakelijkheid. Informeer naar de richtlijnen bij uw eigen autoverzekering voordat u op reis gaat.

Voor een annuleringsverzekering betaalt u maximaal €39,-. Het juiste bedrag vindt u op de factuur van Center Parcs.


Aanvragen voor huisdiervrij/rookvrij/Cara zijn niet mogelijk.

De Friends voordelen van Center Parcs gelden niet wanneer u reserveert via BungalowS.nl.

Indien er vragen zijn over de reservering kunt u contact opnemen met BungalowS.nl. Voor informatie over de parken zelf kunt u contact opnemen met Center Parcs.

Op de Center Parcs parken in Nederland, België en Duitsland is gratis Wifi in de Market Dome. Hieraan zijn voorwaarden verbonden zoals: 30 minuten per dag, per apparaat op één moment (2x 15 minuten is niet mogelijk). Op de Eemhof is er alleen gratis Wifi in het Market Café/Restaurant en bij de overige parken is er gratis Wifi In de VIP cottages (gedurende het verblijf voor 4 apparaten). Bij Villages Nature Paris is WiFi op het gehele park en in alle accommodaties gratis.

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.