Center Parcs Park Hochsauerland

7.5 Beoordelingen 537

Wandelen in de zomer en skiën in de winter in het land van 1000 heuvels

Pluspunten:
- De perfecte heuvels om te mountainbiken, wandelen en skiën
- Aqua Mundo: ravotten in het Water Playhouse en de Lazy River
- Indoor voetbalvelden met voetbalschool
- In het skigebied van Sauerland, bij Winterberg en Willingen
- Wandelen in de zomer en skiën in de winter in het land van 1000 heuvels

Center Parcs Park Hochsauerland
Laat het dagelijks leven even voor wat het is in Park Hochsauerland, wandel naar de top van de hoogste heuvel en geniet van het adembenemende uitzicht over Sauerland. Met al haar heuvels een walhalla voor mountainbikers, wandelaars, Nordic Walkers en wintersporters. Sauerland is een prachtig skigebied met de skidorpen Winterberg en Willingen

Binnen en buiten spelen tot de zon onder gaat. Bij Cool Factor Mission wachten er bloedstollende opdrachten en codes die gekraakt moeten worden. Terwijl de oudsten zich hier vermaken of een les volgen bij de indoor voetbalschool, maken de kleintjes kennis met een spannend beroep bij de Wannabe-activiteiten. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen!

De hele familie doet mee met de waterpret in de tropische Aqua Mundo met het uitdagende Water Playhouse. Daarna samen nog in de stroomversnelling van de Lazy River. En na alle actie is een massage in het Health & Beauty Center altijd een goed idee.

De cottages en hotelkamers zijn voorzien van alle gemakken. En u loopt vanuit uw (familie)kamer of suite lekker overdekt naar alle indoor faciliteiten. Park Hochsauerland is in de winter én zomer de perfecte bestemming tussen 1000 heuvels.

Scroll voor meer
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.