Center Parcs Park Hochsauerland

7.6 Beoordelingen 536

Wandelen in de zomer en skiën in de winter in het land van 1000 heuvels

Pluspunten:
- De perfecte heuvels om te mountainbiken, wandelen en skiën
- Aqua Mundo: ravotten in het Water Playhouse en de Lazy River
- Indoor voetbalvelden met voetbalschool
- In het skigebied van Sauerland, bij Winterberg en Willingen
- Wandelen in de zomer en skiën in de winter in het land van 1000 heuvels

Center Parcs Park Hochsauerland
Laat het dagelijks leven even voor wat het is in Park Hochsauerland, wandel naar de top van de hoogste heuvel en geniet van het adembenemende uitzicht over Sauerland. Met al haar heuvels een walhalla voor mountainbikers, wandelaars, Nordic Walkers en wintersporters. Sauerland is een prachtig skigebied met de skidorpen Winterberg en Willingen

Binnen en buiten spelen tot de zon onder gaat. Bij Cool Factor Mission wachten er bloedstollende opdrachten en codes die gekraakt moeten worden. Terwijl de oudsten zich hier vermaken of een les volgen bij de indoor voetbalschool, maken de kleintjes kennis met een spannend beroep bij de Wannabe-activiteiten. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen!

De hele familie doet mee met de waterpret in de tropische Aqua Mundo met het uitdagende Water Playhouse. Daarna samen nog in de stroomversnelling van de Lazy River. En na alle actie is een massage in het Health & Beauty Center altijd een goed idee.

De cottages en hotelkamers zijn voorzien van alle gemakken. En u loopt vanuit uw (familie)kamer of suite lekker overdekt naar alle indoor faciliteiten. Park Hochsauerland is in de winter én zomer de perfecte bestemming tussen 1000 heuvels.


BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.