Beoordeling Roompot Vakanties Ferienresort Cochem

7,4
571 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,5 Faciliteiten 6,8
Schoonmaak accommodatie 7,7 Prijs/kwaliteit 7,3
Park algemeen 7,8 Kindvriendelijk 7,4
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 81
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 229
Geen kinderen 261
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
80% van de gasten raadt Roompot Vakanties Ferienresort Cochem aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 09-02-2017
6+2-persoons bungalow GC8
 
review cijfer
9,0
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
mooie omgeving
Tipszeker er naar toe gaan
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 14-11-2016
6+2-persoons bungalow GCL8
 
review cijfer
9,0
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
Fantastisch mooi park en hele mooie bungalow een aanrader. Komen zeker een keer terug.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 31-10-2016
6+2-persoons bungalow GCL8
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Mooie bungalow, zitgedeelte krap voor 6+2
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 13-10-2016
6+2-persoons bungalow GCL8
 
review cijfer
6,7
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Schandelig slechte bedden, ik kan mij niet voorstellen dat deze door enige inspectie doorkomen ! De omgeving is prachtig en het personeel vriendelijk alleen zou ik dit park afraden voor mensen met rugklachten !! Ook zonder rug klachten overigens.
TipsKlotti park
 
Beoordeling van Linda | Maassluis | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 19-09-2016
6+2-persoons bungalow GCL8
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 5,7
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Ligging van het park en de ruimte rondom de bungalows is mooi helaas is de inrichting van bungalows zeer verouderd, tv is ook heel klein en oud. De bank en eetkamer stoelen zitten heel slecht en het zitgedeelte is te klein als je met 6 personen bent. De bedden vielen mee maar niet alle matrassen waren goed, wij konden kiezen aangezien wij met zijn drieŽn waren. Als de bungalows gerenoveerd worden komen wij zeker weer terug want de ligging is super.
TipsCochem is heel leuk plaatsje en een bootje huren om op de moezel te varen is zeker een aanrader, verder zijn er leuke plaatsen langs de moezel waar je diverse interessante dingen kan bekijken. Bezoek Koblenz zeer de moeite waard maar neem de rijksweg dan ben je er binnen 45 minuten.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 23-08-2016
6+2-persoons bungalow GC8
 
review cijfer
6,9
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 4,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Groot maar rustig park. Wij hadden een 8 persoons villa. Het woongedeelte is echter te klein voor 8 personen. Wij waren met zijn vieren en dit was prima. De grootte van de koelkast laat zwaar te wensen over. Met meer dan 4 personen heb je al een probleem. Genoeg ruimte om het huisje. Er is echter geen enkele vorm van privacy. Ons terras keek uit op het terras van de buren. Er is geen gratis WiFi. Bij de receptie wel gratis maar traag. Goede locatie voor leuke uitstapjes.
TipsBurcht Cochem, burcht Elzt, Lavakelder Menzig
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 22-08-2016
6+2-persoons bungalow GC8
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
het park was zeer prettig. Het huisje goed. Het meubilair iets verouderd, maar goed. De animatie fantastisch. De (Duitstalige) bediening in het restaurant en op het terras helaas teleurstellend, maar het eten goed.
TipsBurg Eltz is heel erg leuk. Met de trein naar Trier is een heel leuke ervaring en Trier is een mooie stad.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 02-08-2016
6+2-persoons bungalow GC8
 
review cijfer
5,7
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Niet voor mensen die minder ter been zijn
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 14-07-2016
6-persoons bungalow GCL6c met sauna
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Mooie nette ruime huizen met alle comfort, zeker aan te bevelen
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 25-06-2016
6-persoons bungalow GC6
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
alleen we zijn 1 dag eerder naar huis gegaan omdat we zondag geen water hadden en dat ze niet wisten of het de volgende dag gemaakt was en dat het water van het zwembad gebruikt werd om de wc door te spoelen dus konden we maandag ook niet met de kleintjes zwemmen
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000