Beoordeling Roompot Vakanties Ferienresort Cochem

7,4
Beoordelingen:
583
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 7,5
Park algemeen 7,7 Faciliteiten 6,6
Prijs/kwaliteit 7,3 Kindvriendelijk 7,4
81% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 82
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 232
Geen kinderen 269
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

van Maare | 6-persoons bungalow GCL6c met sauna
Geen kinderen 21-03-2017
 
6,4 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"matige kleine villa's niet luxe in een mooie omgeving"
 
Anoniem | 6-persoons bungalow GCL6c met sauna
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 06-03-2017
 
7,9 Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,7
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Prachtig huisje in een prachtige omgeving. Inrichting huisje was zeer goed. Bedden waren prima."
Tips"Kasteel in Cochem"
 
Anoniem | 6-persoons bungalow GC6
Geen kinderen 02-03-2017
 
8,4 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"mooie omgeving, rustgevend, veel wandelmogelijkheden"
 
Anoniem | 6-persoons bungalow GC6
Gezin met kinderen tot 6 jaar 02-03-2017
 
7,0 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"In het huisje zat geen vaatwasser en wifi werkt niet."
Tips"In koblenz leuk met de kinderen omhoog te gaan met de kabelbaan. Boven een uitzichtplatform en het kasteel te bezoeken."
 
Anoniem | 6+2-persoons bungalow GC8
Geen kinderen 09-02-2017
 
9,0 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
"mooie omgeving"
Tips"zeker er naar toe gaan"
 
Anoniem | 6+2-persoons bungalow GCL8
Geen kinderen 14-11-2016
 
9,0 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
"Fantastisch mooi park en hele mooie bungalow een aanrader. Komen zeker een keer terug."
 
Anoniem | 6+2-persoons bungalow GCL8
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 31-10-2016
 
7,9 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Mooie bungalow, zitgedeelte krap voor 6+2"
 
Anoniem | 6+2-persoons bungalow GCL8
Gezin met kinderen tot 6 jaar 13-10-2016
 
6,7 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
"Schandelig slechte bedden, ik kan mij niet voorstellen dat deze door enige inspectie doorkomen ! De omgeving is prachtig en het personeel vriendelijk alleen zou ik dit park afraden voor mensen met rugklachten !! Ook zonder rug klachten overigens."
Tips"Klotti park"
 
Linda | 6+2-persoons bungalow GCL8
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 19-09-2016
 
6,2 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 5,7
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Ligging van het park en de ruimte rondom de bungalows is mooi helaas is de inrichting van bungalows zeer verouderd, tv is ook heel klein en oud. De bank en eetkamer stoelen zitten heel slecht en het zitgedeelte is te klein als je met 6 personen bent. De bedden vielen mee maar niet alle matrassen waren goed, wij konden kiezen aangezien wij met zijn drieŽn waren. Als de bungalows gerenoveerd worden komen wij zeker weer terug want de ligging is super."
Tips"Cochem is heel leuk plaatsje en een bootje huren om op de moezel te varen is zeker een aanrader, verder zijn er leuke plaatsen langs de moezel waar je diverse interessante dingen kan bekijken. Bezoek Koblenz zeer de moeite waard maar neem de rijksweg dan ben je er binnen 45 minuten."
 
Anoniem | 6+2-persoons bungalow GC8
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 23-08-2016
 
6,9 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 4,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Groot maar rustig park. Wij hadden een 8 persoons villa. Het woongedeelte is echter te klein voor 8 personen. Wij waren met zijn vieren en dit was prima. De grootte van de koelkast laat zwaar te wensen over. Met meer dan 4 personen heb je al een probleem. Genoeg ruimte om het huisje. Er is echter geen enkele vorm van privacy. Ons terras keek uit op het terras van de buren. Er is geen gratis WiFi. Bij de receptie wel gratis maar traag. Goede locatie voor leuke uitstapjes."
Tips"Burcht Cochem, burcht Elzt, Lavakelder Menzig"
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000