Beoordeling Roompot Vakanties Ferienpark Hambachtal

7,2
Beoordelingen:
309
Kwaliteit accommodatie 6,7 Schoonmaak accommodatie 6,9
Park algemeen 7,5 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 7,3 Kindvriendelijk 7,3
76% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 33
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 112
Geen kinderen 164
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Anoniem | 6-persoons bungalow F3 (HA6C)
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 20-10-2016
 
7,7 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,7
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Ook al zijn de huisjes donker en aan renovatie toe, het zwembad en de omgeving en de prijs, maken dit helemaal goed"
Tips"Bossen en edelstenen, een geweldige omgeving. Een schnitzel restaurantje in niederhambach, Albert Weber, zeer aan te raden"
 
Anoniem | 4-persoons appartement A2 (HA4)
Geen kinderen 14-10-2016
 
7,0 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 6,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Vond het een vreemde park.bedden waren van spiraal en erg ouwderwest"
Tips"Zijn naar Trier en in de omgeving geweest en veel gewandeld daar."
 
Anoniem | 6-persoons bungalow F3 (HA6C)
Geen kinderen 19-09-2016
 
7,7 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"gedateerde huisjes"
Tips"All inclusive bij boeken zeker de moeite waard"
 
Anoniem | 6-persoons bungalow F3 (HA6C)
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 05-09-2016
 
7,1 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
"Al bij al een deftig huisje, retro ingericht, proper, bedden waren slecht! All in formule is leuk voor een weekend, prijs is goed. Je kan geen geld afhalen op het park, vriendelijk personeel die het je naar je zin maakt zo bestelden wij voor de middag een ijskoffie en deze was normaal pas te verkrijgen vanaf 12u, maar ze maakten het wel! Jammer dat er geen buitenzwembad is. Er zijn idd veel trappen maar de wagen mag je ah huisje parkeren dus in nood kan je deze gebruiken."
Tips"Een echte aanrader om met kinderen te doen is het edelstenen museum waar de kinderen na afloop zelf edelstenen mogen graven in een grot! Zeer mooie omgeving !"
 
Anoniem | 6-persoons bungalow F2 (HA6A)
Gezin met kinderen tot 6 jaar 05-09-2016
 
7,3 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"De accomodaties zijn wel verouderd qua inrichting maar bij ons was alles wel netjes en schoon."
 
Anoniem | 4-persoons appartement A2 (HA4)
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 19-08-2016
 
5,3 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 5,9
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
"Zeer verouderd park wat hoognodig toe is aan een flinke renovatie. Je gaat terug naar de jaren 50 inclusief de lucht en de kwaliteit van de bedden . Sfeer en uitstraling is ver te zoeken. Park is ons zwaar tegengevallen en hebben het acht gebruikt als uitgangspunt voor de omgeving te verkennen."
 
Natasha Jaeggle | 4-persoons appartement A2 (HA4)
Geen kinderen 14-07-2016
 
8,2 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"De inboedel is oud, pakweg 30 jaar. Er was wel een moderne flatscreen en een magnetron. Gezien de prijs zeer redelijk was, stoorde ons dat verder niet. De rust en de natuurgeluiden waren heerlijk. Wie van wandelen & joggen in de natuur houdt, lange broeken meenemen, er zijn in de zomer heel veel paardevliegen, die gemeen door de klaren steken"
 
Anoniem | 4-persoons bungalow F1 (HA4A)
Geen kinderen 30-06-2016
 
6,4 Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
"Opzich een leuk vakantie park, maar echt aan een opknapbeurt toe. Inrichting van het huisje is oud evenals de inrichting op het park. Bedden zijn echt heel slecht. Wij (2 volwassenen) hebben op kinder matrassen geslapen de hele vakantie. Omdat bij de gewone matrassen de veren in de rug sprongen en matras kuilen had. Omgeving is wel echt super mooi. Van dit vakantie park kan echt iets moois gemaakt worden, maar dan moet het wel opgeknapt worden."
 
Anoniem | 6-persoons bungalow F3 (HA6C)
Gezin met kinderen tot 6 jaar 27-06-2016
 
8,4 Kwaliteit accommodatie 7,8 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,1
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
"Zeer net en schoon park, ook ons huisje was goed schoongemaakt. Voor Nederlandse begrippen was het huisje wat ouderwets ingericht (donkere kleuren) maar alles functioneerde goed en het stoorde ons zeker niet. In tegendeel wij vonden het wel wat hebben."
Tips"boek het all-inclusieve arrangement! We hebben lekker gegeten op het park, zelfs mijn man die toch een moeilijke eter kan zijn. Bij het park ligt het Zauberwald met een prachtige route. Langs het pas staan beelden en spellen voor kinderen en onze zoon van 3,5 vond het prachtig!"
 
Anoniem | 6-persoons bungalow F3 (HA6C)
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 15-05-2016
 
7,1 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 6,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,0
"Het is een heerlijke omgeving om te verblijven met een uitstekend restaurant en sauna. De accommodaties zijn groot genoeg, maar door de schakering wel donker. De service en klantgerichtheid van het personeel vond ik rigide. De in Nederland gewende flexibiliteit is afwezig. Het personeel op dit park hanteert het "regel is regel'-uitgangspunt. (v.b. Chillzone-toegang is er strikt vanaf twaalf jaar, bijboeken all-in-clusive/buffet is aaneensluitend en prijzen zijn variabel, geen lunchpakketjes)."
Tips"Zorg dat je 3/4G-data op je telefoon meeneemt, want er zijn diverse bungalows (zo ook nr. 66) waar er wifi-bereik is van het apart bij te kopen wifi. Park is niet geschikt voor slechtzienden en rolstoelers. Er zijn veel traptreden waarvan de witte markeringen zijn afgesleten."
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000