Roompot Ferienresort Cochem

Am Kellerborn 1 56814 , Rheinland Pfalz · Duitsland

Pluspunten:
- Op 342 km vanaf Utrecht
- In mooi heuvellandschap gelegen
- Ontdek de typische vakwerkhuizen
- Overdekt zwembad met baby-,peuter- en kleuterbad (90 minuten toegang per verblijf en op basis van reservering via Service Point)
- 18- en 9-holes golfbanen

Ligging van Roompot Ferienresort Cochem
Afstand vanaf Utrecht: 342km. Roompot Ferienresort Cochem is gelegen in één van de bekendste en populairste vakantiegebieden van Duitsland, het Moezelgebied. In het prachtige heuvellandschap vindt u aan de rand van het plaatsje Ediger-Eller dit vakantiepark. Het toeristische stadje Cochem ligt op slechts 7km van het park.

Faciliteiten van Roompot Ferienresort Cochem
Roompot Ferienresort Cochem is ingesteld op zowel de sportievelingen als rustzoekers. Het overdekte zwembad met een afmeting van 15m x 9,5 m (90 minuten toegang per verblijf en op basis van reservering via Service Point) biedt vermaak voor alle leeftijden en kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de indoor speeltuin. Wilt u de omgeving verkennen? Huur een fiets bij de receptie en neem een picknick mee voor onderweg.

Eten en drinken bij Roompot Ferienresort Cochem
In het restaurant en de snackbar van Roompot Ferienresort Cochem heeft u een diverse keus aan (streek)gerechten en snacks. Wilt u zelf koken? In de kleine parkwinkel kunt u de boodschappen halen.

Omgeving van Roompot Ferienresort Cochem
In het unieke Moezellandschap waarin Roompot Ferienresort Cochem gelegen is, geniet u van een overvloed aan mogelijkheden om actief bezig te zijn en te ontspannen. Schilderachtige wijndorpjes en de middeleeuwse binnenstad van Cochem met de wereldberoemde Cochemer Burcht zijn enkele highlights om te bezoeken. Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets voor een kennismaking met deze prachtige heuvelachtige streek.

Faciliteiten

Zwembad binnen
Bowling
Fietsverhuur
Restaurant
Supermarkt
Speeltuin
Indoor speelparadijs
Speelparadijs binnen
Broodjesservice
WIFI
WIFI gratis
Bekijk alle faciliteiten

Roompot Ferienresort Cochem Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons type GCL4A Comfort (restyled) Bungalow

Deze 4-persoons bungalow is gerestyled en heeft uitzicht op de golfbaan. Beneden vindt u de woonkamer met eethoek en de open...

vanaf
€ 240,74
4-persoons type GCL4A Comfort (restyled)

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Lokale heffingen , Reserveringskosten
info & prijs

4-persoons type GCL4B Comfort (restyled) Bungalow

Deze vrijstaande bungalow voor 4 personen is gerestyled. Beneden vindt u de woonkamer met eethoek en de open keuken met...

vanaf
€ 233,18
4-persoons type GCL4B Comfort (restyled)

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Lokale heffingen , Reserveringskosten
info & prijs

4-persoons bungalow GC4 Comfort Bungalow

Deze gerestylede, geschakelde bungalow is geschikt voor 4 personen. In de woonkamer vindt u een zithoek met televisie. Deze...

vanaf
€ 210,18
4-persoons bungalow GC4 Comfort

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Lokale heffingen , Reserveringskosten
info & prijs

4-persoons bungalow GCL4C Comfort Bungalow

De vrijstaande bungalow heeft een woonkamer met eethoek en open keuken met onder andere een vaatwasser en filter...

vanaf
€ 257,74
4-persoons bungalow GCL4C Comfort

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Lokale heffingen , Reserveringskosten
info & prijs

5-persoons type GCL5 Comfort (restyled) Bungalow

Deze vrijstaande bungalow is gerestyled en is geschikt voor 5 personen. Beneden vindt u de woonkamer met eethoek en een open...

vanaf
€ 276,60
5-persoons type GCL5 Comfort (restyled)

Totaalprijs obv 5 volwassenen
Incl: Lokale heffingen , Reserveringskosten
info & prijs

6-persoons type GCL6C Comfort (restyled) Bungalow

Deze vrijstaande bungalow is gerestyled en is geschikt voor 6 personen. Oppervlakte 82 m2.  Beneden is een woonkamer met...

vanaf
€ 274,86
6-persoons type GCL6C Comfort (restyled)

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Lokale heffingen , Reserveringskosten
info & prijs

6-persoons type GC6 Comfort (restyled) Bungalow

Vrijstaand met een een oppervlakte van ca. 83m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en open keuken met  combi-magnetron,...

vanaf
€ 236,02
6-persoons type GC6 Comfort (restyled)

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Lokale heffingen , Reserveringskosten
info & prijs

6+2-persoons type GC6+2 Comfort Sauna Bungalow

Deze gerestylede bungalow is vrijstaand en geschikt voor 6 tot 8 personen. In de kleine maar gezellige woonkamer vindt u een...

vanaf
€ 311,98
6+2-persoons type GC6+2 Comfort Sauna

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Lokale heffingen , Reserveringskosten
info & prijs

6+2-persoons type GC6+2 Comfort Bungalow

Deze gerestylede bungalow is vrijstaand en geschikt voor 6 tot 8 personen. In de kleine maar gezellige woonkamer vindt u een...

vanaf
€ 258,86
6+2-persoons type GC6+2 Comfort

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Lokale heffingen , Reserveringskosten
info & prijs

10-persoons FV10K Comfort (restyled) Vakantiehuis

Deze vrijstaande familievilla is gerestyled en is geschikt voor 8 volwassenen en 2 kinderen. Beneden is de woonkamer met...

vanaf
€ 649,10
10-persoons FV10K Comfort (restyled)

Totaalprijs obv 10 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Lokale heffingen , Reserveringskosten
info & prijs

12-persoons bungalow FV12 Comfort (restyled) Bungalow

Vrijstaande familievilla. Deze villa is geschikt voor 12 personen en voorzien van alle comfort (opp. 152m2). Zo vindt u er...

vanaf
€ 673,22
12-persoons bungalow FV12 Comfort (restyled)

Totaalprijs obv 12 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Lokale heffingen , Reserveringskosten
info & prijs

Roompot Ferienresort Cochem Belangrijk te weten

- Bij winters weer zijn in veel landen waaronder Duitsland winterbanden verplicht. Het niet gebruiken van winterbanden (en/of sneeuwkettingen) kan niet alleen een boete tot gevolg hebben, maar is bij schade ook van invloed op uw aansprakelijkheid. Informeer naar de richtlijnen bij uw eigen autoverzekering voordat u op reis gaat.

- Bij het Service Point kunt u enkel met pinpas of creditcard betalen. Contante betalingen kunnen hier niet verwerkt worden. Bij de overige faciliteiten is het wel mogelijk om met contant geld te betalen.

Annuleren & wijzigen

Conform de Recron voorwaarden bent u in het geval van annulering tot 3 maanden voor aankomstdatum 15% van het boekingsbedrag verschuldigd. Bij annulering tot 2 maanden voor aankomst 50%, tot 1 maand voor aankomst 75%, binnen 1 maand voor aankomst 90% en op de dag van aankomst is 100% verschuldigd. Indien u een annuleringsverzekering heeft afgesloten en u moet afzien van uw vakantie vanwege een in de polisvoorwaarden vermelde reden, dan worden de kosten die u na annulering verschuldigd bent vergoed (m.u.v. de reserveringskosten en evt. verzekeringen).


Parkinformatie

- Wanneer u een peuter- (bed en stoel) of babypakket (bed, box, stoel en bad) wilt reserveren, is dit op basis van beschikbaarheid en kunt u dit na het boeken rechtstreeks bij het park aanvragen en reserveren.

- In de meeste accommodaties zijn huisdieren toegestaan. Wanneer u een huisdier wilt meenemen zijn naast de toeslag van €5,- per huisdier, per nacht, de schoonmaakkosten verplicht. Als u tijdens het maken van de reservering geen huisdieren kunt bijboeken, zijn er helaas geen bungalows waar huisdieren zijn toegestaan in het type van uw keuze meer beschikbaar.

- Er wordt een waarborgsom gevraagd, €65,- per accommodatie (staat op de factuur van het park en wordt na verblijf teruggestort). LET OP: u dient uw rekeningnummer bij aankomst bij de receptie door te geven voor een tijdige terugstorting. Voor sommige bungalowtypes geldt een afwijkende waarborgsom.

- Indien u een navigatiesysteem gebruikt kunt u het beste invoeren: Ellererstrasse 1 56812 Cochem Bij bestemming bereikt, nog ongeveer 4 km deze weg volgen en bij het kruispunt linksaf. Na 300 ligt het park.

- Parkgasten kunnen gratis gebruik maken van het Sport- en Animatieprogramma. Het Sport- en Animatieprogramma omvat alle knutselactiviteiten in de Koos Kids Club, alle sportactiviteiten op eigen faciliteiten (klimwand, boogschieten, buksschieten, tennissen, squashen, Nordic walking), gratis toegang zwembaden voor parkgasten, alle sporttoernooien (voetbal, volleybal, basketbal, tafeltennis, darts, jeu de boules, (soft)hockey, badminton) en (indoor)speeltuinen. De gratis animatie geldt met inachtneming van wintersluitingen, midweeksluitingen en afspraken over animatie alleen tijdens vakantieperiodes.

- We willen u er graag op attent maken dat het bij bepaalde weersomstandigheden mogelijk is dat de golfbaan gesloten moet worden. Hier wordt dagelijks of zelfs ook per uur over beslist.

- Vanwege werkzaamheden aan en in het centrum gebouw zijn de binnen faciliteiten beperkt geopend totdat de renovatie afgerond is. Vanaf heden is het restaurant, de supermarkt, indoor speeltuin en minigolf gesloten. Er zijn foodtrucks waar je verse frites en pizza’s kunt afhalen, en een pop up minimarket voor de noodzakelijke vakantieboodschappen. Het zwembad, de fietsverhuur en golfbaan zijn gewoon volgens vaste tijden geopend. De kids club en receptie verhuizen tijdelijk naar een vakantiewoning. Van de werkzaamheden zelf heb je vrijwel geen last, het gebouw ligt aan de rand van het park ver van de meeste huizen.

alles tonen minder tonen

Roompot Ferienresort Cochem Faciliteiten

Roompot Ferienresort Cochem Foto's

Roompot Ferienresort Cochem Park op de kaart

Locatie Roompot Ferienresort Cochem
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Roompot Ferienresort Cochem Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.