Informatie Coronavirus en reizen Klik hier

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Middenin de Vulkaaneifel
- Diverse hondenfaciliteiten
- Bollo's Speelgrot 
- Uitgebreid outdoorprogramma
- Zwembad met apart kleuterbad

Ligging van Landal Wirfttal
Afstand vanaf Utrecht: 297 km. Landal Wirfttal is gelegen in Stadtkyll, Duitsland, op nog geen twee uur rijden van Maastricht. Prachtig gelegen midden in de Vulkaaneifel, aan het idyllisch riviertje de Wirft. U zult versteld staan van deze mooie omgeving. De steile heuvels en kratermeren van het Eifellandschap, vormen het decor van dit bijzondere vakantiepark. De bungalows zijn allen vrijstaand en hebben een unieke ligging, midden in de natuur.

Faciliteiten van Landal Wirfttal
Landal Wirfttal heeft verschillende faciliteiten, zoals een overdekt zwembad met bubbelbad en apart kleuterbad. Voor de allerkleinsten biedt het indoorspeelparadijs: Bollo’s speelgrot met veel speelplezier. Voor de sportievelingen is er op het park een uitgebreid outdoorprogramma: klimmen, quadrijden, mountainbiken, low rope parcours en meer. Ga met het gezin een middag midgetgolfen of speel een potje tafeltennis. Aan de recreatieplas (geen zwemwater) kunt u op het strand en de ligweide heerlijk genieten van uw vakantie. Visliefhebbers zijn bij Landal Wirfttal ook aan het juiste adres; zij kunnen hun hengel uitwerpen in de recreatieplas. Ook honden houden ervan om plezier te beleven op vakantie. Dollen, spelen en plezier hebben. Speciaal voor de viervoeter is er op het vakantiepark een hondenspeelplaats met parcours.

Eten en drinken bij Landal Wirfttal
Bij Restaurant ‘Woods’ op Landal Wirfttal kunt u terecht voor een heerlijke lunch of een diner. Via de bezorgservice ‘Woods Delivery’ worden de maaltijden bij uw bungalow of campingplaats bezorgd. Via de ParkShop kunt u de dagelijkse boodschappen doen om een heerlijke maaltijd te koken in uw accommodatie.

Omgeving van Landal Wirfttal
Vakantiepark Landal Wirfttal ligt in een bosrijke omgeving waar u de berg op en af kunt wandelen, fietsen en zelfs langlaufen. De frisse berglucht zal een ieder goed doen. Vanaf Landal Wirfttal maakt u gemakkelijk een uitstapje naar één van de gezellige dorpjes in de omgeving. Strijk neer op een terrasje en geniet van een heerlijk drankje of hapje. Voor de cultuurliefhebber is een bezoek aan de kleine dorpjes of de steden Keulen en Trier zeker de moeite waard. Kortom tijdens uw verblijf in Landal Wirfttal lukt het u vast niet om lang binnen te zitten!

Faciliteiten

Zwembad binnen
Supermarkt
Speeltuin
Speelparadijs binnen
Fietsverhuur
Restaurant
WIFI
Bekijk alle faciliteiten

8.0 Beoordelingen 190
Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
91% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Wirfttal Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons woodlodge 4BW Chalet/stacaravan

Houten accommodatie met uitzicht op het meer. Rookvrij. Vrijstaand met een oppervlakte van ca. 20m2. Woonkamer met zit-en...

vanaf

€ 159

bekijk en boek

4-persoons bungalow Type 4B1 Bungalow

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 70m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, Flatscreen-TV met Nederlandse...

vanaf

€ 149
€ 99

bekijk en boek

4-persoons bungalow Type 4B2 Bungalow

Vrijstaande stenen bungalow in Eifeler vakwerkstijl, oppervlakte ca. 65 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard, TV met...

vanaf

€ 159
€ 99

bekijk en boek

5-persoons bungalow Type 5B Bungalow

Vrijstaande bungalow in Eifeler vakwerkstijl, oppervlakte ca. 60 m². Woonkamer met zit- en eethoek, TV met Nederlandse...

vanaf

€ 159
€ 99

bekijk en boek

6- persoonssafaritent 6ST Tent

Vrijstaande safaritent van circa 40m2 geschikt voor 6 personen. De woonkamer is voorzien van een zithoek en eethoek. Ook...

vanaf

€ 179

bekijk en boek

6-persoons bungalow Type 6B1 Bungalow

Vrijstaande stenen bungalow in Eifeler vakwerkstijl, oppervlakte ca. 70 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard, TV met...

vanaf

€ 169
€ 99

bekijk en boek

Landal Wirfttal Belangrijk te weten

Huisdieren zijn uitsluitend op aanvraag. (verplicht bij reservering opgeven)

Bij winters weer zijn in veel landen waaronder Duitsland winterbanden verplicht. Het niet gebruiken van winterbanden (en/of sneeuwkettingen) kan niet alleen een boete tot gevolg hebben, maar is bij schade ook van invloed op uw aansprakelijkheid. Informeer naar de richtlijnen bij uw eigen autoverzekering voordat u op reis gaat.

Er is gratis draadloos internet met beperkte snelheid beschikbaar op het hele park. In de bungalows is het tegen betaling mogelijk om gebruik te maken van draadloos internet.

In Duitsland kunt u te maken krijgen met zogenaamde "Umweltzones". Deze milieuzones hebben als doel de luchtkwaliteit te bevorderen. U mag deze gebieden alleen inrijden wanneer uw auto een milieusticker heeft, welke te bestellen zijn via de ANWB.

De toeristenbelasting van € 0.75 pppn geldt voor iedereen van 6 jaar en ouder. Dit zal juist berekend worden door het park.

Belangrijke informatie:
Onlangs is Landal Wirfttal helaas dicht gegaan voor enige tijd vanwege de hevige wateroverlast in Duitsland. Vanaf 13 augustus 2021 is Landal Wirfttal weer geopend. Wel zal het park er tijdelijk anders uitzien dan u van Landal gewend bent.

  • De Bollo club is gesloten. Hier zijn alternatieven voor geregeld. De activiteiten van de club zullen verplaatst worden naar het restaurant en naar buiten.
  • Het speelhalletje is gesloten. Hiervoor is nu een extra animatieprogramma geregeld. U zult nu mobiele attracties en shows ervaren.
  • De winkel en de receptie zijn gesloten. Hiervoor zijn een ingerichte foodtruck en container als alternatief gekomen. U kunt hier gewoon inchecken en uw ontbijt en boodschappen halen (klein assortiment).
  • De fietsverhuur zal ook via een container gaan.
  • De minigolfbaan heeft maar minimale schade en wordt ingekort van 18 naar 15 banen.
  • De boogschietbaan is niet bruikbaar, dit zal op een alternatieve plaats worden aangeboden.
  • Tenslotte is het handig om te weten dat de brug die naar de camping leidt nog in onderhoud is tot minimaal 2 september. De heropbouw van deze brug kan bouwgeluid veroorzaken.

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van Landal GreenParks toegestuurd krijgt.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 6,95 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 11,95. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 11,95.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 29,95. Voor de voorkeur huisdiervrij en rookvrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

- Het is niet mogelijk om binnen 30 dagen voor aankomst een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal.

De kosten voor het afsluiten van een annuleringsverzekering via Landal GreenParks kunnen voor afwijkende weekenden of midweken i.v.m. feestdagen hoger zijn dan tijdens het boeken zichtbaar is. Indien dit het geval is, zal op de factuur het juiste bedrag hiervoor zichtbaar zijn.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

alles tonen minder tonen

Landal Wirfttal Faciliteiten

Beoordeling Landal Wirfttal

8.0 Beoordelingen 190
Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
91% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
8.0

J. Ensing
21 aug '20

6-persoons bungalow Type 6B1
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
7.5

Anoniem
26 jun '20

4-persoons bungalow Type 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Nee

TIPS: Nee

8.0

S.P.W.A. seeger
2 mrt '20

6-persoons bungalow Type 6B1
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
28 feb '20

6-persoons bungalow Type 6B1
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.5

A. Rozenberg
14 feb '20

4-persoons bungalow Type 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Prachtige omgeving.

8.6

Anoniem
17 jan '20

4-persoons bungalow Type 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

N. V. T.

TIPS: Bijzonderheden omgeving te vinden bij receptie of op landal app

7.7

J.J. Rooijmans
6 jan '20

6-persoons bungalow Type 6B1
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0
7.8

Anoniem
6 jan '20

5-persoons bungalow Type 5B
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.5

TIPS: Mooie Wandelingen rondom het park uitgezet

7.9

Anoniem
15 nov '19

4-persoons bungalow Type 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Apart dat het restaurant in de week dat wij er waren, twee dagen gesloten was.

8.1

Anoniem
28 okt '19

4-persoons bungalow Type 4B2
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Wildpark Daun een aanrader.

7.8

Anoniem
25 okt '19

4-persoons bungalow Type 4B2
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.8

G.M. Jongman
21 okt '19

4-persoons bungalow Type 4B2
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

hier en daar wat spinnenwebjes en in de douche een beetje schimmel onderkant tegen de vloer / wandtegeltjes
Matrassen en kussens zijn wel aan vervanging toe !!

Verder keurig niks mis mee

TIPS: nee het is veel te leuk om het zelf uit te zoeken

8.8

Anoniem
7 okt '19

6-persoons bungalow Type 6B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Leuke plaatsjes om te bezoeken; Kronenburg, Ahrweiler, Bad-Munstereifel
Vanuit het park kan je zo het bos in wandelen.

8.2

Anoniem
20 sep '19

4-persoons bungalow Type 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Huisje 94 heeft veel privacy.

7.9

E.L.G. E. Lichtenberg
6 sep '19

6-persoons bungalow Type 6B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.4

M. Fietje-Ras
26 jul '19

6-persoons bungalow Type 6B1
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Eifelpark, combi van dierentuin en attractiepark een aanrader. Vlindertuin ook leuk. Dreimuhle waterval erg bijzonder. Mooi pad er naar toe met schattige muisjes, vogeltjea en zelfs een wilde hamster gezien. Kronenburger See heerlijk met mooi (of zelfs heel heet) weer. Genoeg schaduw plekken en verhuur van sup, kano, zeilbootje of waterfiets (zelfs met glijbaan!).

7.2

Anoniem
22 jul '19

4-persoons bungalow Type 4B2
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 6.8
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 7.5

Erg slechte bedden. Verschrikkelijk.

TIPS: Dierentuin daun
Waterval. Routebeschrijving ligt bij receptie

8.6

A. Rozenberg
15 feb '19

4-persoons bungalow Type 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
7.8

Anoniem
15 feb '19

6-persoons bungalow Type 6B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

TIPS: Prachtig gebied voor rust en mooie wandelingen of auto ritten langs de moezel.

8.8

Anoniem
4 feb '19

6-persoons bungalow Type 6B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
8.4

Anoniem
4 feb '19

4-persoons bungalow Type 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
9.0

M.H.J.E. de Bije
4 feb '19

6-persoons bungalow Type 6B1
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

TIPS: zeer mooi omgeving

8.0

Anoniem
25 jan '19

4-persoons bungalow Type 4B1
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Trier, dierentuin, wandelen in de buurt van het park.

7.8

Anoniem
28 dec '18

4-persoons bungalow Type 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.6

H. Bakker
10 dec '18

4-persoons bungalow Type 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: In december zeker de moeite waard ivm kerstmarkten
Verder voor andere jaargetijden zeker een aanrader.
Je kunt er heerlijk wandelen etc. Mooie omgeving

7.2

G.A. Nienhuis
26 okt '18

5-persoons bungalow Type 5B
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

We hebben wijziginge doorgegeven die keurig zijn verwerkt

TIPS: Trier is een aanrader
Badmunstereifel is ook leuk
Waterval Nohn

7.9

Anoniem
28 sep '18

6-persoons bungalow Type 6B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.7
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.3

Anoniem
24 sep '18

4-persoons bungalow Type 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Slecht WiFi bereik ivm het natuurgebied waarin je verblijft, zonde van je geld om een WiFi code te kopen. In het restaurant en bij de receptie is gratis WiFi.

9.0

P.J.J.M. Voets
21 sep '18

6-persoons bungalow Type 6B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
8.7

Anoniem
7 sep '18

6-persoons bungalow Type 6B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

TIPS: Waterval bij Nohn, dinosaurussenpark Teuffelschlucht, wildpark Daun

Pagina 1/7

Landal Wirfttal Foto's

Landal Wirfttal Video

Landal Wirfttal Park op de kaart

Locatie Landal Wirfttal
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Wirfttal Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.