Voor wandelliefhebbers, aan de rand van een bos en stuwmeer

Pluspunten:
- Aan rand van bos en stuwmeer
- Bollo's Piraten-indoorspeelparadijs met vele attracties 
- Waterspeelplaats
- Fun & Entertainment-programma (gehele jaar)
- Overdekt zwembad met apart kleuterbad

Ligging van Landal Hochwald
Afstand vanaf Utrecht: 395 km.
Landal Hochwald ligt net ten oosten van Luxemburg aan de rand van een bos en een stuwmeer. Landal Hochwald, in Kell Am See, is een ideale bestemming waar u het hele jaar door goed kunt vertoeven.

Faciliteiten van Landal Hochwald
Ontspanning vindt u onder andere in het zwembad of de sauna op Landal Hochwald. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. De kids leven zich uit in het grote indoorspeelparadijs met diverse springkussens, een ballenbak en glijbanen. Het hele jaar kunnen de kinderen genieten van een recreatieprogramma, lekker knutselen en spelen. ’s Avonds kunt u met het hele gezin gezellig bowlen.

Eten en drinken bij Landal Hochwald
Voor een dagelijks vers ontbijtje kunt u terecht bij de parkwinkel van Landal Hochwald. Geniet ‘s avonds bij Brasserie Timber’s op Landal Hochwald van een heerlijke maaltijd, de kinderen kunnen hier smullen van een frietje en een snack. Kookt u liever zelf? De ParkShop heeft een ruim assortiment en is dagelijks geopend.

Omgeving van Landal Hochwald
Het vakantiepark ligt aan de rand van het bos en stuwmeer Kell am See in het TriererLand. Het Triererland kenmerkt zich door de vele sporen van de Romeinen. Maak vanaf Landal Hochwald een uitstapje naar Duitslands oudste stad Trier, met zijn monumentale gebouwen en mooie straten een absolute aanrader. Voor een cultureel uitstapje kunt u naar de grote steden Metz en Luxemburg.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.