Center Parcs Mystery Park Duitsland

7.8 Beoordelingen 1026

Voordelig en verrassend verblijf in de bossen of in de heuvels

Boek nu voor een super voordelige prijs een weekend, midweek of week naar het “Mystery Park Duitsland” van Center Parcs. Bij het boeken blijft uw bestemming en type cottage nog even een verrassing, maar dat maakt de voorpret extra leuk. De parken liggen aan de Noordzee, in de heuvels van de prachtige Eifel, in het glooiende Sauerland of in de bosrijke omgeving van Noord-Duitsland. Wordt het een standaard type of een luxe accommodatie. Eén ding is zeker: Center Parcs staat altijd garant voor volop vakantiepret. Gá voor het Mystery Park Duitsland, want zo voordelig was Center Parcs nog nooit! Deze unieke actie is uitsluitend bij BungalowS.nl te reserveren.

Of boek nu Center Parcs Mystery park Nederland/België

Hoe werkt het?
• Kies een verblijf in een 2-, 4-, 6- of een 8-persoons cottage/appartement/hotelkamer.
• Uw bestemming blijft nog even een verrassing! De parken die meedoen met de actie liggen in Duitsland: Bispinger Heide (afstand vanaf Utrecht: 450km), Park Bostalsee (afstand vanaf Utrecht: 405km), Park Eifel (afstand vanaf Utrecht: 332km), Park Hochsauerland (afstand vanaf Utrecht: 340km) of Park Nordseekuste (afstand vanaf Utrecht: 380km).
• 4 dagen voor aankomst ontvangt u van Center Parcs de naam en het adres van het park waar u naar toe gaat. Bij een reservering gemaakt binnen 14 dagen voor de aankomstdatum, is dit 1 dag voor aankomst.

Meer over de Center Parcs Duitsland parken:
De vakantieparken in Duitsland zijn midden in de natuur gelegen, van bos tot kust. Alle parken bieden een ruim scala aan activiteiten en faciliteiten en beschikken standaard over:
• Aqua Mundo, het subtropische zwemparadijs, met glijbanen en andere spectaculaire waterattracties en apart peuter- en kleuterbad.
• Tal van sportieve mogelijkheden, zoals tennisbanen en midgetgolf; op diverse parken kunt u ook squashen, indoor klimmen en avontuurlijke sporten beoefenen.
• Kids, zoals een speelhoek in de een van de restaurants .
• De Market Dome/Square, het gezellige middelpunt van het park, met restaurants, muziek en entertainment. Voor de kleintjes zijn er speciale voorzieningen, zoals gratis babyvoeding in de restaurants.
8.3
Anoniem
3 apr '18

Ik had liever voor 2 personen een cottage dan een hotelkamer. Nu had je weinig mogelijkheid om je...

8.3
R. Hoogenboom
2 mrt '18

Wij zijn 2x uiteten geweest. Het pizzarestaurant was super, zéér gastvrij, heerlijk gegeten en...

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Scroll voor meer
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.