Informatie Coronavirus, reizen en contactformulier Klik hier

Center Parcs Mystery Park Duitsland

Mystery, Onbekend · Duitsland

Bekijk alle foto's


Boek nu voor een super voordelige prijs een weekend, midweek of week naar het “Mystery Park Duitsland” van Center Parcs. Bij het boeken blijft uw bestemming en type cottage nog even een verrassing, maar dat maakt de voorpret extra leuk. De parken liggen aan de Noordzee, in de heuvels van de prachtige Eifel, in het glooiende Sauerland of in de bosrijke omgeving van Noord-Duitsland. Wordt het een standaard type of een luxe accommodatie. Eén ding is zeker: Center Parcs staat altijd garant voor volop vakantiepret. Gá voor het Mystery Park Duitsland, want zo voordelig was Center Parcs nog nooit! Deze unieke actie is uitsluitend bij BungalowS.nl te reserveren.

Of boek nu Center Parcs Mystery park Nederland/België

Hoe werkt het?
• Kies een verblijf in een 2-, 4-, 6- of een 8-persoons cottage/appartement/hotelkamer.
• Uw bestemming blijft nog even een verrassing! De parken die meedoen met de actie liggen in Duitsland: Bispinger Heide (afstand vanaf Utrecht: 450km), Park Bostalsee (afstand vanaf Utrecht: 405km), Park Eifel (afstand vanaf Utrecht: 332km), Park Hochsauerland (afstand vanaf Utrecht: 340km) of Park Nordseekuste (afstand vanaf Utrecht: 380km).
• 1 dag voor aankomst ontvangt u van Center Parcs de naam en het adres van het park waar u naar toe gaat.

Meer over de Center Parcs Duitsland parken:
De vakantieparken in Duitsland zijn midden in de natuur gelegen, van bos tot kust. Alle parken bieden een ruim scala aan activiteiten en faciliteiten en beschikken standaard over:
• Aqua Mundo, het subtropische zwemparadijs, met glijbanen en andere spectaculaire waterattracties en apart peuter- en kleuterbad.
• Tal van sportieve mogelijkheden, zoals tennisbanen en midgetgolf; op diverse parken kunt u ook squashen, indoor klimmen en avontuurlijke sporten beoefenen.
• Kids, zoals een speelhoek in de een van de restaurants .
• De Market Dome/Square, het gezellige middelpunt van het park, met restaurants, muziek en entertainment. Voor de kleintjes zijn er speciale voorzieningen, zoals gratis babyvoeding in de restaurants.

Faciliteiten

Bowling
Fietsverhuur
Speelparadijs binnen
Restaurant
Speeltuin
Supermarkt
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Subtropisch zwemparadijs
Zwemparadijs Aqua Mundo
Bekijk alle faciliteiten

8.1 Beoordelingen 1321
Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0
78% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Center Parcs Mystery Park Duitsland Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

Accommodatie faciliteiten
Filter op

Center Parcs Mystery Park Duitsland Belangrijk te weten

Voorkom vervelende verrassingen op reis. Wij raden u aan om voor vertrek alle risico's en andere belangrijke informatie in het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken te checken. www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen


- Het is niet mogelijk om een voorkeur aan te geven. Wijzigen en annuleren is voor deze actie niet toegestaan. In geval van annulering zullen er 100 procent kosten worden doorberekend. Wanneer er een annuleringsverzekering is afgesloten, zullen in geval van annulering voor eventuele teruggave van kosten de voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij/Unigarant worden gehanteerd.

Bedlinnen dient verplicht te worden afgenomen à €9,50 per pakket voor alle type cottages. Indien u een 2-persoons accommodatie boekt en u wordt geplaatst in een hotelkamer is dit inclusief bed- en badlinnen. Als u in een hotelkamer geplaatst wordt en bed en/of badlinnen is bijgeboekt ontvangt u het extra bedrag niet retour.


U verblijft in een comfort cottage maar maakt kans om ingedeeld te worden in een Premium of VIP cottage. Bij een Premium cottage heeft u de beschikking over opgemaakte bedden bij aankomst als wel een keukenpakket. En bij een VIP cottage beschikt u tevens over ontbijtservice, WIFI-toegang voor maximaal 4 apparaten, handdoeken en een verzorgingsset bovenop de Premium services. Als u in een hotelkamer geplaatst wordt en u heeft bed en/of badlinnen bijgeboekt ontvangt u het extra bedrag niet retour.

Uw bestemming blijft nog even een verrassing!
De parken die meedoen met de actie liggen in Duitsland: Bispinger Heide (afstand vanaf Utrecht: 450km), Park Bostalsee (afstand vanaf Utrecht: 405km), Park Eifel (afstand vanaf Utrecht: 332km), Park Hochsauerland (afstand vanaf Utrecht: 340km), Park Nordseekuste (afstand vanaf Utrecht: 380km).

Center Parcs is verantwoordelijk voor het indelen van de gasten in de verschillende parken en accommodaties, wijzigen en annuleren is in geen geval mogelijk. Indien er vragen zijn over de reservering kunt u contact opnemen met BungalowS.nl. Voor informatie over de parken zelf kunt u contact opnemen met Center Parcs.

Indien u 14 dagen of langer vòòr de aankomstdatum geboekt heeft, ontvangt u ongeveer 4 dagen voor aankomst van Center Parcs de toegangspapieren met de naam, het adres van het park en het cottage type waarin u verblijft. Bij een reservering gemaakt korter dan 14 dagen voor de aankomstdatum, ontvangt u 1 dag voor aankomst de gegevens.

Indien meerdere accommodaties in 1 reservering gemaakt worden zullen deze op het zelfde park ingedeeld worden. Indien er meerdere reserveringen gemaakt worden zal hier geen rekening mee gehouden worden.

In de 4-, 6- en 8-persoons cottage is standaard een kinderbed en kinderstoel aanwezig. Indien een kind in een kinderbed slaapt dient u aan te geven dat er een baby mee gaat anders kunt u ingedeeld worden in een accommodatie waar geen kinderbed in de slaapkamers geplaatst kan worden.

De faciliteiten kunnen per park verschillen

Bij winters weer zijn in veel landen waaronder Duitsland winterbanden verplicht. Het niet gebruiken van winterbanden (en/of sneeuwkettingen) kan niet alleen een boete tot gevolg hebben, maar is bij schade ook van invloed op uw aansprakelijkheid. Informeer naar de richtlijnen bij uw eigen autoverzekering voordat u op reis gaat.

Huisdieren zijn in de 2-persoons cottage/appartement/hotelkamer niet toegestaan.

Bedlinnen moeten te allen tijde bijgeboekt worden.

In de 2-persoons cottage is het niet mogelijk om een baby mee te nemen.

- Bij de indeling van de parken wordt er helaas geen rekening gehouden met de ligging van het park ten opzichte van uw woonplaats eerder gemaakte Mystery reseveringen. Het is dus mogelijk dat het park waarin u ingedeeld wordt in of nabij uw woonplaats ligt.

Een mystery park accommodatie is tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst te boeken op basis van beschikbaarheid.

Voor de actie zijn geen bungalows beschikbaar die speciaal geschikt zijn voor mindervaliden.

Op alle Center Parcs parken in Duitsland is gratis Wifi aanwezig behalve bij Park Eifel en Park Nordseeküste.

- First Minute Deals
20% Vroegboekkorting indien u minstens 6 maanden voor aankomst boekt
15% Vroegboekkorting indien u minstens 4 maanden voor aankomst boekt
10% Vroegboekkorting indien u minstens 2 maanden voor aankomst boekt
De vroegboekkorting wordt gegeven bovenop de eventuele Jonge Gezinnen-, Kids- of 55+ Korting. De korting geldt niet bij speciale aanbiedingen of andere kortingen. De korting wordt tijdens het boeken berekend.

Groepen, waarbij 4 of meer personen jonger zijn dan 21 jaar en er geen ouder of begeleider mee gaat, zijn niet toegestaan.

Aanvragen voor huisdiervrij/rookvrij/Cara zijn niet mogelijk.

De Friends voordelen van Center Parcs gelden niet wanneer u reserveert via BungalowS.nl.

Indien er vragen zijn over de reservering kunt u contact opnemen met BungalowS.nl. Voor informatie over de parken zelf kunt u contact opnemen met Center Parcs.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

alles tonen minder tonen

Center Parcs Mystery Park Duitsland Faciliteiten

Beoordeling Center Parcs Mystery Park Duitsland

8.1 Beoordelingen 1321
Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0
78% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
8.1

Anoniem
16 okt '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0
7.3

R. Schwoon
12 okt '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0

TIPS: Met volwassenen is het park op zich saai. Kan eventueel met de corona te maken hebben, maar overal moest je voor teserveren, en vele tijvakken waren al vol. Dus op het park weinig kunnen doen.

6.0

E. IJspeerd
2 okt '20

6-persoons cottage
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 6.8
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Weinig ideeen voor uitstapjes.

TIPS: Elke dag een uur rijden voor vermaak. Wij zijn gek op wandelen en fietswn. Daar is dit psrk niet geschikt voor.

6.8

A.A.H.M. van Pinxteren van Alebeek
2 okt '20

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
5.9

L. De Knegt
25 sep '20

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 6.3
Faciliteiten: 6.3
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

Zwembad maar 1x 2,5 uur. Waarvan de helft gesloten is incl de ?bar? in het zwembad.

TIPS: Veel wildparken.

8.2

Anoniem
21 sep '20

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Luneburger heide

7.3

Anoniem
18 sep '20

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Jammer dat je niet gebruik kan maken van de center parcs app

TIPS: Mooie omgeving, leuke steden in de buurt

5.9

A.J. van Lingen
14 sep '20

6-persoons cottage
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

Normaal zou deze bungalow 2800 euro kosten voor 10 dagen. Wij hebben 600 betaald en da vond ik al te

TIPS: Rondom het park is voldoende te doen. Ik zou zeker naar het wildpark gaan en naar serangetipark.

6.7

L. Geelen
4 sep '20

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 5.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

Banken zijn vies en vochtig, trap is gevaarlijk en gammel, douchecabine vies en vreselijk klein

TIPS: Zeker naar de irrlerer watervallen gaan en de grote route lopen ...je weet niet wat je ziet! Prachtig natuur!

7.1

Anoniem
28 aug '20

4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 5.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Ik vond het schandalig hoe het personeel van het park met ons om ging

5.3

Anoniem
28 aug '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 5.5
Faciliteiten: 6.3
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.0

Wij vonden dit park heel oud en achterstallig onderhoud. Huisje was echt vies met gore lucht.

7.5

Anoniem
24 aug '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
7.1

I.V.O.N.N.E. Teeuw
24 aug '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 6.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Huisje slecht schoongemaakt. Veel rest vuil rondom het huisje.zeer weinig speelplaatsjes aanwezig

TIPS: Mooie omgeving veel te doen

7.4

Anoniem
24 aug '20

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.5

S.O.F.I.E. Gielens
24 aug '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

jammer dat het merendeel van het personeel enkel Duits kan, voor een omgeving als centerparcs zou engels toch een extra taalkennis moeten zijn

TIPS: serengeti park zeker de moeite
blotenvoetenwandelpad ook een aanrader
labyrinth en verruckte haus was zijn geld niet waard, doolhof snel door

lidl en drogisterij is in buurt van centerparcs

4.8

Anoniem
24 aug '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 6.3
Faciliteiten: 5.5
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 4.0

Zeer slecht dat jullie klachten niet serieus nemen. Fouten gemaakt met boekingen worden afgeschoven op het park en vervolgens vindt er geen opvolging of afhandeling van de klacht plaats.

TIPS: Belangrijkste tip is niet te boeken op dit park. Dit is echt een oud uitgeleefd park met huisjes die smeriger zijn dan een toilet langs de Franse snelweg. Het zwembad is aardig maar daar is ook echt alles mee gezegd. Mocht je een weekje willen afzien en je kinderen laten zien dat het altijd slechter kan dan thuis, ga dan gerust een weekje naar dit park, succes verzekerd.

8.0

Anoniem
21 aug '20

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Weinig activiteiten in de omgeving. Daarom is het fijn dat er op het park zelf voldoende te doen is. Langer dan een week verblijven zou ik niet zo snel aanraden.

5.4

Anoniem
21 aug '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 6.8
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Vaatwasser stuk
Koelkast te klein
Algehele schoonmaak slecht
Mooie schilderijen
Mooi uitzicht
Vergaande glorie.
Alles aan vernieuwing toe op het hele park.

TIPS: Weinig te doen in de omgeving

7.9

Anoniem
21 aug '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.5

Ik vond het 1x reserveren en daarna steeds moeten navragen of er plek was in het zwembad onduidelijk

TIPS: Willingen met de skilift is erg mooi en ook de erlebnisberg in Winterberg is de moeite van bezoeken en dingen doen waard

6.0

N. Kashyap
17 aug '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

Bugalow aan opknappen toe, te lang lopen in de park om ergens te komen(autovrij)

TIPS: Heide vlakbij is erg mooi, vooral als het in de bloei staat. Je kunt daar makkelijk met de auto komen als je iets verder doorrijdt, dan hoef je ook geen geld te betalen voor een paarderit, wat overigens zielig leek voor de paarden met 33 graden.

5.5

Anoniem
17 aug '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

verouderde bungalow , zijn geld zeker niet waard. Slechte staat. Vieze bank, vieze douche. Slaapkame

TIPS: nürburgring

5.7

Anoniem
17 aug '20

4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 6.3
Faciliteiten: 6.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 5.5
8.1

Anoniem
17 aug '20

8-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
4.0

J.0.Z.A. zandstra
14 aug '20

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 4.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 4.0
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 4.0

mense van 71jaar op 3hoog zonder lift met handicap

TIPS: Nee

6.2

Anoniem
14 aug '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.5
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 8.0
5.5

Anoniem
14 aug '20

8-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 4.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.0

Huisje zeer slechte staat en niet schoon

TIPS: Bergen Belsen

8.0

J.A.A. Wanders
14 aug '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Center Parcs mag wel duidelijker aangeven dat er in de boekingsperiode maar 1x gegarandeerd gezwommen kan worden in verband met de COVID-19 maatregelen.

TIPS: Omgeving van het park is leuk. van alles te doen zoals: natuurpark, designer outlet, pretpark, kartcenter, skidome, Hamburg, Bergen-Belsen ed.

8.8

R. Douwenga
10 aug '20

2-persoons cottage / appartement / hotelkamer
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.5

Airconditioning. Met warm weer was het in het appartement soms moeilijk uit te houden, dit probeerde

8.0

J.A.M. van de Griendt
10 aug '20

6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0
6.9

Anoniem
7 aug '20

8-persoons cottage
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.5
Pagina 1/45

Center Parcs Mystery Park Duitsland Foto's

Center Parcs Mystery Park Duitsland Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.