Knus park, vrijstaande bungalows met eigen terras

Pluspunten:
- Eigen restaurant met terras op het park
- Wifi beschikbaar
- 2 zwembaden op 2,5km van het park
- Speeltuin met luchtkussen voor de kids
- Uitstekende fietsmogelijkheden in de omgeving

Ligging van Ferienpark Grafschaft Bentheim
Het veelzijdige Ferienpark Grafschaft Bentheim is gelegen bij het plaatsje Uelsen in Duitsland, op ca. 150 km van Utrecht. Op slechts 4 kilometer van de Nederlandse grens, in het prachtige graafschap Bentheim, vindt u volop natuur en rust.

Faciliteiten van Ferienpark Grafschaft Bentheim
Ferienpark Grafschaft Bentheim beschikt over een speelveld om te voet- en volleyballen en buitentafels om te tafeltennissen. Daarnaast is er een speeltuin voor de allerkleinsten aanwezig. Een dagje fietsen? Ferienpark Grafschaft Bentheim verhuurt fietsen en geeft daarbij informatie over de te volgen wandel- en fietsroutes. Als het weer wat minder is kunt u spelletjes huren bij de receptie en een gezellige middag beleven. ATTENTIE: Ferienpark Grafschaft Bentheim heeft geen eigen zwembad maar op 2,5km van het park ligt een openbaar buitenzwembad (zie foto, tegen betaling) waar u kunt genieten van urenlang waterpret. Daarnaast ligt op slechts 1km van het vakantiepark het zwemparadijs van Uelsen.

Eten en drinken bij Ferienpark Grafschaft Bentheim
Op Ferienpark Grafschaft Bentheim bevindt zich Restaurant het "Koffiehuus" met haar gezellige sfeer en grote zonnige terras. Geniet 's ochtends van een kopje koffie en een overheerlijk stuk taart terwijl u de krant leest aan de leestafel, of laat u 's avonds verwennen met de heerlijke gerechten van de kaart. Ook aan de kinderen is gedacht, met speciale kindergerechten en een speelhoek, zodat u rustig kunt natafelen terwijl de kinderen spelen.

Omgeving van Ferienpark Grafschaft Bentheim
Een ideaal uitgangspunt derhalve voor liefhebbers van lange wandel- of fietstochten. Lekker sporten? Ferienpark Grafschaft Bentheim grenst aan het bos en voor de hardloopliefhebbers is daar een 1,2 km trimbaan. Door de gunstige ligging van Ferienpark Grafschaft Bentheim kunt u ook gemakkelijk een bezoek brengen aan diverse attracties in Nederland en Duitsland, zoals het Dierenpark Emmen (40 km). Op 500m van het park ligt een grote avonturenspeelplaats waar kinderen kunnen spelen.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.