Het perfecte park om met de kids op ontdekking te gaan, midden in de groene bossen

Pluspunten:
- Trampolinespringen en spelen in BALUBA Indoor Speelparadijs met Pilobulus voor de allerkleinsten
- Aqua Mundo met speelbad en snorkelen in een Aziatisch vissersdorp
- Heerlijk wandelen of fietsen door de Limburgse Kempen of bezoek Plopsa Indoor Hasselt
- Echt dierenpark met grote kinderboerderij en ponyrijden
- Het perfecte park om met de kids op ontdekking te gaan, midden in de groene bossen

Center Parcs Park Erperheide
Nadat de eekhoorntjes zijn geteld tijdens het ontbijt is het tijd voor een fietstocht of wandeling door de prachtige Limburgse Kempen. Ontdek de uitgestrekte groene bossen, met kronkelende bospaadjes en een schat aan flora en fauna. Voor een avontuurlijk uitje is het niet ver naar Plopsa Indoor Hasselt.

In Center Parcs Erperheide maken de kinderen contact met de dieren bij de grote kinderboerderij waar de pony's staan te popelen voor een ritje. Of bezoek samen, snorkelend in het water, het Aziatisch vissersdorp in de tropische Aqua Mundo. In het BALUBA indoor speelparadijs vermaken de allerkleinsten zich op het zachte klimparcours Pilobulus. Terwijl grote broer en zus een gat in de lucht springen op de trampoline of op missie gaan als Geheim Agent tijdens het Wannabe activiteitenprogramma.

Neem de tijd voor elkaar tijdens een diner in een van de vele restaurants in de tropische Market Dome of geniet rustig van een drankje op het terras. Erperheide, het groene paradijs met een schat aan activiteiten.


BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

7.4
Anoniem
9 nov '17

We vinden het park en zwembad ongelofelijk. Enkel spijtig dat het onderhoud van ons verblijf te...

8.2
Anoniem
19 okt '17

Erperheide is een heel mooi centerparcs. Zwembad erg uitgebreid en heel mooi aangelegd. Vooral...

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.