Twee indrukwekkende meren, ontelbare watersport- en piratenavonturen

Pluspunten:
- Twee indrukwekkende meren, ontelbare watersport- en piratenavonturen
- Megaglijbaan Monkey Splash: nog hoger, sneller en leuker
- Indoorspeelwereld Discovery Bay: tropische piratenavonturen en hoogspanning op de High Adventure Experience

Center Parcs De Vossemeren
De Vossemeren ligt om twee grote meren heen. Dubbel zoveel avontuur in Belgisch Limburg! Buiten wachten het waterskiƫn en wakeboarden terwijl je indoor tropische piratenavonturen beleeft in de Discovery Bay. Hier maken echte helden zich kenbaar op het touwbanenparcours tijdens de High Adventure Experience.

Wie durft er met ogen dicht van de megaglijbaan Monkey Splash? Deze ongelofelijk hoge en snelle glijbaan is te vinden in de tropische Aqua Mundo. Hier ontdekt u ook al snorkelend de exotische vissen in het koraalbad. En daarna blaast u stoom af in Nature & Spa, Health en Beauty Center.

Smul elke avond bij een ander restaurant in de Market Dome, waar verschillende smaken en werelden samen komen. En daarna is het gezellig relaxen in uw cottage of het hotel.

De Vossemeren: twee imposante meren die alle ruimte bieden voor de grootste avonturen en waterpret.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.