Met groot indoor speelparadijs en subtropisch zwembad

Pluspunten:
- Met grote indoor kinderspeelhal van 5500m2
- Met subtropisch zwemparadijs
- De Indoor Golf Adventure "De Vergeten Mijn" is een belevenis op zich
- Wandel door het wild- en wandelpark van Molenheide
- Bezoek de kasteelbrouwerij Ter Dolen

Ligging van Park Molenheide
Afstand vanaf Utrecht: ca. 146km.
Park Molenheide is een zeer veelzijdig familiepark, gelegen in de Vlaamse provincie Limburg, te midden van een 180 ha groot bos. Park Molenheide is het enige bungalowpark in de Benelux , en ver daarbuiten, dat zijn elektrische energie behoeften volledig heeft ingesteld op groene energie.

Faciliteiten van Park Molenheide
KidsValley, het grote indoor kinderspeelhal van 5500 m2, staat garant voor eindeloos veel speelplezier en beschikt o.a. over een circuit van mini-auto-kevertjes, klimtorens, snelle glijbanen, een spookhuis met ballenbad en een piratenhuis. Voor de allerkleinsten zijn er aangepaste speeltuinen en een grote zandbak. Maar dat is nog niet alles! Waterratten kunnen zich eindeloos vermaken in de 4 zwembaden van het zwemparadijs. Ook voor sportievelingen is er volop keus: voetbal, beachvolleybal, squash, pool en bowlen. De Indoor Golf Adventure "De Vergeten Mijn" is een belevenis op zich.

Eten en drinken bij Park Molenheide
Op Park Molenheide vindt u een sfeervolle bistro en een eetcafé met pizzeria. Geen zin om uitgebreid te tafelen? Kies dan voor een afhaalmaaltijd. Sluit de dag af met een drankje in het bruin café.

Omgeving van Park Molenheide
Naast Park Molenheide vindt u Wild- en Wandelpark Molenheide waar u helemaal tot rust komt. Neem een van de drie 'wildpaden' waar u heerlijk kunt wandelen en verschillende dieren tegenkomt. Sommige dieren eten zelfs uit uw hand! Of beklim de uitkijktoren en kijk welke dieren u in het bos of bij de vijver kunt ontdekken. Goed om te weten: het park is ook geschikt voor buggy's en rolstoelgebruikers. Op nog geen uur rijden van Park Molenheide bent u in de bruisende steden Antwerpen, Brussel en Eindhoven. Bewonder deze oude steden, ga lekker winkelen of rust uit op een terrasje.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.