ATTENTIE: Energie is niet inbegrepen en wordt ter plaatse berekend volgens verbruik en marktprijs. Elke maand wordt de prijs van energie aangepast volgens de officiele tarieven die op dat moment toepasbaar zijn (Electra, gas en olie).

Zwemmen in het meer is NIET TOEGESTAAN! U kunt er wel waterfietsen en vissen.

Indien u gebruik wilt maken van de vismogelijkheden dient hiervoor een toeslag betaald te worden. Deze toeslag is per periode verschillend en zijn op te vragen bij de receptie op het park.

De waarborgsom bedraagt €100,00. De waarborg wordt, indien alles in orde is, tijdens de openingstijden van de receptie terugbetaald. Indien u vertrekt buiten de openingstijden of bij huur van 3 of meer accommodaties, wordt de waarborg max. 4 weken na vertrek terugbetaald via uw bankrekening. Bij verhuur aan jongeren kan de borgsom tot 2x verhoogd worden (zowel voor individuele gasten als voor schoolgroepen). Bookit aanvaardt geen aansprakelijkheid voor heffing of respectievelijke terugbetaling van de waarborgsom, al dan niet met aftrek van inhoudingen.


Aankomsten zijn vanaf 16.00 uur en vertrek is vóór 10.00 uur.

De waarborgsom bedraagt €100,- per accommodatie.

Houdt u er rekening mee dat het aanbod van bepaalde faciliteiten (indien van toepassing), seizoensgebonden kunnen zijn.

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.