Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy

7.1 Beoordelingen 26

ATTENTIE: Energie is niet inbegrepen en wordt ter plaatse berekend volgens verbruik en marktprijs. Elke maand wordt de prijs van energie aangepast volgens de officiele tarieven die op dat moment toepasbaar zijn (Electra, gas en olie). In periode 01-01-13 tot 31-03-13 en 01-11-13 tot 31-12-13 : 20kW/n inbegrepen in de huurprijs.

Op het park is geen parkwinkel aanwezig maar zijn er automaten waar u diverse benodigdheden kunt kopen.

De waarborg wordt, indien alles in orde is, tijdens de openingstijden van de receptie terugbetaald. Indien u vertrekt buiten de openingstijden of bij huur van 3 of meer accommodaties, wordt de waarborg max. 4 weken na vertrek terugbetaald via uw bankrekening. Bij verhuur aan jongeren kan de borgsom tot 2x verhoogd worden (zowel voor individuele gasten als voor schoolgroepen). Bookit aanvaardt geen aansprakelijkheid voor heffing of respectievelijke terugbetaling van de waarborgsom, al dan niet met aftrek van inhoudingen.


Aankomsten zijn vanaf 16.00 uur en vertrek is vóór 10.00 uur.

De waarborgsom bedraagt €100,- per accommodatie.

Houdt u er rekening mee dat het aanbod van bepaalde faciliteiten (indien van toepassing), seizoensgebonden kunnen zijn.

5.3
Jan Mengerink
13 okt '16

wij vinden een 9 persoons bungalow met maar 1 douche en 1 toilet en dan ook nog met een...

8
Anoniem
9 mei '16
Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Scroll voor meer
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.