Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy

7.1 Beoordelingen 26

Ideaal voor wandelaars, fietsers en waterporters

Bungalowpark Domaine du Bonsoy is gelegen op slechts enkele kilometers van de Franse grens, midden in de indrukwekkende Maasvallei, in het plaatsje Hastiere.

Het park biedt vele mogelijkheden voor activiteiten in de buitenlucht en is zeer geschikt voor mensen die er veel op uit trekken. Door de soms forse hoogte verschillen op het park is het niet zo geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn en hele jonge kinderen. De bungalows zijn eenvoudig ingericht en liggen geschakeld of vrijstaand, verspreid in groepjes tussen de bomen.

In de mooie omgeving kunt u eindeloos wandelen, mountainbiken of bijvoorbeeld een tocht met een kayak over het riviertje de Lesse maken. Het stadje Dinant met de imposante Citadel ligt binnen handbereik, evenals de bekende grotten van Han.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

5.3
Jan Mengerink
13 okt '16

wij vinden een 9 persoons bungalow met maar 1 douche en 1 toilet en dan ook nog met een...

8
Anoniem
9 mei '16
Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.