BestCamp Camping Parc La Clusure

8.1 Beoordelingen 20

In het hart van de Ardennen, eldorado voor actievelingen

Ligging van BestCamp Parc La Clusure
In het hart van de Belgische Ardennen, tussen Saint Hubert en het bekende Rochefort, ligt het gezellige (Nederlandstalige), ANWB erkende vakantiepark BestCamp Parc La Clusure. Op ca. 290km van Utrecht verblijft u in een prachtige omgeving met fraaie bossen en mooie vergezichten, aan de oevers van het riviertje de l’Homme.

Faciliteiten van BestCamp Parc La Clusure
Wedden dat uw kids zich hier eindeloos vermaken met zwemmen, dammen bouwen en vissen? Ook op sportief gebied heeft BestCamp Parc La Clusure veel te bieden zoals beachvolleybal, tennisbaan, jeu de boules, tafeltennis, kortom voor ieder wat wils. Daarnaast is er op het park een verwarmd buitenzwembad met terras en bikinibar en voor de kleintjes een apart peuterbad. Tijdens de meeste schoolvakanties worden er diverse (buitensport)activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Het vakantiepark is als enig in België een Bobo vakantiepark. Zo kunnen uw kinderen bijvoorbeeld deelnemen aan het Bobo-recreatieprogramma (voor kinderen van 3 - 7 jaar) en zullen uw kinderen Bobo regelmatig tegenkomen op het park.

Eten en drinken bij BestCamp Parc La Clusure
Wat dacht u ervan om eens heerlijk plaats te nemen in het restaurant Le Val Joli of in het grand café? Het is tenslotte vakantie! Natuurlijk heeft u alle mogelijkheden om zelf een maaltijd te bereiden maar voor het gemak kunt u ook (tijdens het hoogseizoen) een heerlijke maaltijd afhalen bij selfservice restaurant Doegies Diner. Of daar met de kids smullen van de hamburgers, friet en pizza!

Omgeving van BestCamp Parc La Clusure
De Ardennen zijn uiteraard dé bestemming voor actievelingen en natuurliefhebbers. U heeft er alle ruimte om van het mooie landschap te genieten. Vanaf BestCamp Parc La Clusure zijn vele (buitensport)activiteiten mogelijk zoals abseilen, kajakken en mountainbiken. ‘Gewoon’ wandelen en fietsen mag natuurlijk ook. Interessante bezienswaardigheden in de buurt zijn de beroemde grotten van Han (12km), diverse kastelen en brouwerijen. Of u nu rust zoekt of lekker actief bezig wilt zijn: op BestCamp Parc La Clusure kan het allebei!

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.