Wissel uw FreeBees in

Boek nu een bungalow met uw FreeBees!
Welkom! Fijn dat u uw bij BP gespaarde FreeBees wilt inwisselen voor een van onze bungalowaanbiedingen. Waar wilt u naartoe? Naar de bossen of naar zee, naar een kleinschalig park of juist naar een park met faciliteiten als een subtropisch zwembad of een overdekte speeltuin? U boekt het allemaal bij BungalowS.nl.

Tip: neem eens een kijkje bij onze last-minute deals, superaanbiedingen

 

Aanbiedingen

Goed om te weten:
Tijdens het maken van uw boeking vult u bij het onderdeel Betalen uw FreeBees- kaartnummer en het bijbehorende wachtwoord in. Uw FreeBees- spaarkaart dient actief en online geregistreerd te zijn.

Hoe werkt het:
Uw FreeBees worden automatisch in mindering gebracht op uw boeking. Boekt u een bungalow voor o.a. Landal GreenParks of Center Parcs dan vult u uw bankgegevens in, waarna wij de waarde van uw ingeleverde FreeBees binnen 10 dagen op uw rekening zullen storten. U betaalt de factuur van uw reservering in zijn geheel aan BungalowS.nl of aan het vakantiepark. 

Heeft u te weinig FreeBees gespaard dan betaalt u het restant van uw reservering gewoon bij.

Wilt u weten wat uw FreeBees-saldo is?
U kunt uw saldo opvragen op de website van FreeBees.

Is uw FreeBees-saldo hoger dan uw reservering?
Als de waarde op uw FreeBees-spaarkaart hoger is dan het bedrag van uw reservering wordt uw reservering volledig met FreeBees betaald. Het restant FreeBees blijft uiteraard op uw FreeBees-spaarkaart staan.
Naar boven