FreeBees inwisselen Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)
 

Wissel uw FreeBees in

Boek nu een bungalow met uw FreeBees!
Welkom! Fijn dat u uw bij BP gespaarde FreeBees wilt inwisselen voor een van onze bungalowaanbiedingen. Waar wilt u naartoe? Naar de bossen of naar zee, naar een kleinschalig park of juist naar een park met faciliteiten als een subtropisch zwembad of een overdekte speeltuin? U boekt het allemaal bij BungalowS.nl.

Tip: neem eens een kijkje bij onze last-minute deals, superaanbiedingen

 

Aanbiedingen

Goed om te weten:
Tijdens het maken van uw boeking vult u bij het onderdeel Betalen uw FreeBees- kaartnummer en het bijbehorende wachtwoord in. Uw FreeBees- spaarkaart dient actief en online geregistreerd te zijn.

Hoe werkt het:
Uw FreeBees worden automatisch in mindering gebracht op uw boeking. Boekt u een bungalow voor o.a. Landal GreenParks of Center Parcs dan vult u uw bankgegevens in, waarna wij de waarde van uw ingeleverde FreeBees binnen 10 dagen op uw rekening zullen storten. U betaalt de factuur van uw reservering in zijn geheel aan BungalowS.nl of aan het vakantiepark. 

Heeft u te weinig FreeBees gespaard dan betaalt u het restant van uw reservering gewoon bij.

Wilt u weten wat uw FreeBees-saldo is?
U kunt uw saldo opvragen op de website van FreeBees.

Is uw FreeBees-saldo hoger dan uw reservering?
Als de waarde op uw FreeBees-spaarkaart hoger is dan het bedrag van uw reservering wordt uw reservering volledig met FreeBees betaald. Het restant FreeBees blijft uiteraard op uw FreeBees-spaarkaart staan.
Naar boven