Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)
 

Bungalow op Texel

Kom helemaal tot rust - maak de oversteek naar het heerlijke waddeneiland Texel en geniet van een vakantie in de natuur.

Texel heeft eindeloos veel te bieden. In ieder seizoen, voor groot en klein. Waar kunt u tijdens uw vakantie op Texel beter genieten van het eilandgevoel dan op de prachtige, 30 km lange stranden? Laat de wind door uw haren waaien terwijl u langs de vloedlijn wandelt, voel de zon op uw gezicht... misschien spot u zelfs een zeehond in de golven. Kopje koffie? Kies voor één van de strandpaviljoens waarvan diverse het hele jaar geopend zijn.

Voor natuurliefhebbers is Texel een écht paradijs. U kunt ervoor kiezen om aan een georganiseerde activiteit deel te nemen zoals een wadwandeling of een vogelexcursie in de duinen. Liever zelf op pad? Op de fiets en zelfs wandelend bent u makkelijk bij de verschillende trekpleisters van Texel waaronder Ecomare, het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora of de adembenemend mooie natuurgebieden De Slufter en De Muy. Onderweg passeert u de vele schaapskuddes en stolpboerderijen die het gezicht van dit waddeneiland bepalen. Een weekend in een bungalow of vakantiehuis is bijna te kort om Texel te ontdekken!

Naast flora en fauna zijn er aantrekkelijke dorpen en badplaatsen. In Den Burg, het schilderachtige Oosterend, De Koog of De Cocksdorp struint u langs prachtige panden, boetieks met maritiem getinte hebbedingetjes en terrassen.

Zin gekregen in een (korte) vakantie op Texel? Boek nú een bungalowpark of vakantiepark op Texel. Kies bijvoorbeeld voor een midweek of weekendje weg naar Vakantiepark De Krim, een park met luxe faciliteiten zoals wellness en voor de kinderen een indoor speelparadijs.

Ook voor een last minute naar Texel bent u bij ons op het juiste adres.
 

Aanbiedingen

Naar boven