Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Center Parcs Port Zelande

7,5
788 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,8 Faciliteiten 7,7
Schoonmaak accommodatie 6,6 Prijs/kwaliteit 6,7
Park algemeen 8,1 Kindvriendelijk 7,9
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 165
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 388
Geen kinderen 235
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
81% van de gasten raadt Center Parcs Port Zelande aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van van der ven | Amersfoort | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 02-05-2014
6-persoons Comfort cottage PZ737
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Mooi en goed onderhouden huisje, check goed prijzen op verschillende sites. Ook boeken via Duitsland of Belgie kan veel schelen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 10-04-2014
4-persoons Comfort cottage PZ732
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Heerlijk weekend gehad, de mooie omgeving maakt dit park van CP net even anders. Nu zijn we ook het park af geweest o.a. naar het strand waar(met mooi weer uiteraard)veel activiteit is. Wij komen zeker nog een keer terug. Een absolute aanrader...
TipsHeerlijk op het terras gezeten bij paviljoen Brouw, mooie menukaart en veel variatie..
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 04-04-2014
6-persoons Comfort cottage PZ737
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
Leuk park. Rondom het huisje was het een rommeltje. We missen een mooie speeltuin op het park, dat zou veel leuker zijn dan de zgn adventure factory waar weinig te beleven valt. Zwembad is leuk.
 
Beoordeling van Fam de Goede | Papendrecht | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 13-03-2014
4-persoons Comfort cottage PZ732
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
We hebben een heerlijk zonnig weekend gehad en dat in begin maart in port zelande. Het huisje was goed schoon, lekker dicht bij het strand, goede faciliteiten en erg vriendelijk personeel. We komen zeker terug
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 03-03-2014
6-persoons Comfort cottage PZ737
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
port zelande plek is heerlijk,de accomodaties niet schoon vlekken en gaten in tapijt,dekbedden zien er niet fris uit en de schoonmaak kan een stuk beter!dus je eigen dettol en gloor mee en alles even achoonmaken voor je het gebruikt!!
 
Beoordeling van Hans Heikoop | Assen | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 03-03-2014
4-persoons Comfort cottage PZ732
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Leuk park met diverse mogelijkheden voor jong en oud. ( cijfer 8 )
TipsOp het park kunt u redelijk goed eten, tegen betaaldbare prijzen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 25-02-2014
2-persoons Comfort cottage PZ731
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
We hebben een heerlijke midweek gehad op Port Zelande. Dit was zeker voor herhaling vatbaar.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 25-02-2014
4-persoons Comfort cottage PZ732
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Het huisje zag er op het eerste gezicht schoon uit. Als je goed ging kijken zag je overal spinnenwebben hangen. Zwembad was erg leuk. op de site staat dat er een grote indoor klim hal is. Dat is er ook maar wel tegen betaling van €10,- per uur. Alles wat er binnen te doen was was ook tegen betaling.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 14-02-2014
4-persoons Comfort cottage PZ732
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Het park en de faciliteiten zijn in orde. De sfeer was goed, het eten lekker. Alleen hadden wij een wat ouder huisje zonder vaatwasser, waar (helaas voor ons) gerookt mocht worden en waar de spinnewebben aan de muren hingen. Verder was het wel in orde.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 09-01-2014
8-persoons Comfort cottage PZ741
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Leuk park, vlakbij zee (zelfs zeehonden zien zwemmen) en leuk zwembad met glijbanen, wildwaterbaan, etc. Leuk voor jonge en grotere kinderen. Personeel in het park was erg vriendelijk en we hebben heerlijk gegeten in de restaurants (pizza/pasta, grill en buffet). Helaas kon ons huis wel een goede schoonmaakbeurt gebruiken, maar dat was ook het enige minpuntje aan ons verblijf.
 
  1  2  3  4  »